Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 22.10.2009 23:46:05
veeseelaa
mojoj malenoj je za 2,5 mjeseca rodjendan i stalno gledam slike torti ali mi nijedna do sada nije ono baš zapela za oko moraću i ja kontaktirati mamu1 na vakat al prije toga da nadjem kakvu posebnu sliku tortice uh jesam teška nekad bi da je torta četvrtasta a nekad okrugla , nekad mislim da je bolja na sprat nekad ne, nekad bi bijelo rozu a nekad ne , nekad bi s nekim likom iz crtanog nekad ne, nekad bi sa slikom bebe a nekad ne.... itd jel to znači da sam ne odlučna?
< Poruku je uredio veeseelaa -- 22.10.2009 23:47:35 >
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 22.10.2009 23:51:25
Suzana
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
mojoj malenoj je za 2,5 mjeseca rodjendan i stalno gledam slike torti ali mi nijedna do sada nije ono baš zapela za oko moraću i ja kontaktirati mamu1 na vakat al prije toga da nadjem kakvu posebnu sliku tortice uh jesam teška nekad bi da je torta četvrtasta a nekad okrugla , nekad mislim da je bolja na sprat nekad ne, nekad bi bijelo rozu a nekad ne , nekad bi s nekim likom iz crtanog nekad ne, nekad bi sa slikom bebe a nekad ne.... itd jel to znači da sam ne odlučna?
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 23.10.2009 21:47:52
aazra
Hvala vam puuuuuuuuno... Evo vec kontamo kakvu cemo za drugi rođendan, akbg. Rabi, , drago mi je da ti se svidjela, ne bi uspjela bez tebe , Azure, pa sve sto se radi s ljubavlju mora uspjeti, zar ne?
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 25.10.2009 8:59:13
Anushka
Nisam stigla uslikati svojim aparatom torte prije sjecenja, ali eto vidi se i ovako. Meni je kao i u svemu u zivotu bitniji sadrzaj od forme, hehe, pa sam se i potrudila da unutra izgleda super:) i obje torte su bez jaja!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 26.10.2009 0:08:51
dana3
Mi smo slavili juce nas rodjendan prvi heheh i bilo nam je fenomenalno.torta sa cokoladom i vocnom salatom unutra kao fil. odzgo je bila ukrasena brojem jedan i sa dva cvjetica od marcipana-nismo rekli da je djecak pa su cvjetici rozi ali smo je pojeli u slast,umorna sam,slomljena ali sretna.Moj sin ima jednu godinuuuuuuuuuuuuuuu juhuuuuuuuuuuuuuu
evo slike.trazili smo da skinu ovo voce gore i samo slagom stave br. 1 i tako je i bilo