Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 5.10.2009 20:59:02
Anushka
IZVORNA PORUKA: Mama1
IZVORNA PORUKA: Anushka
hvala mama1!!! nisam nikad jela takve torte pa ne znam a ako ne nadjem plavu boju za pocoya uzet cu te slike, nadam se da cu nesto naci.. cak sam mislila pokusati od borovnica i kupina izvuci sok i obojiti ali vidjet cemo.. hvala ti jos jednom!
Kupis chupachups lizalo ono sto boji jezik ... dobro ga istucas da dobijes mrvice i dodas malo vode da se istopi i eto ti plava boja
a za snalazenje vidi se da si majstor! hvala na ideji
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 5.10.2009 21:13:51
remzy
IZVORNA PORUKA: Mama1
IZVORNA PORUKA: Anushka
hvala mama1!!! nisam nikad jela takve torte pa ne znam a ako ne nadjem plavu boju za pocoya uzet cu te slike, nadam se da cu nesto naci.. cak sam mislila pokusati od borovnica i kupina izvuci sok i obojiti ali vidjet cemo.. hvala ti jos jednom!
Kupis chupachups lizalo ono sto boji jezik ... dobro ga istucas da dobijes mrvice i dodas malo vode da se istopi i eto ti plava boja
mama 1 svaka cast!!! nema sta ko zna zna!!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 5.10.2009 21:31:07
manuela RR
IZVORNA PORUKA: w.pooh
Da, da mislimo na istu-Amela se zove i znam da je zadnja zgrada na Stupinama..Uopšte nije skupa pogotovo kad uporedim cijene sa Sarajevom Iskreno da ti kažem ne znam ni kako bih sama i napravila te torte kad od malog lopova jedva i ručak napravim
Kad si ti naručila tortu? Mislim na to koliko dana prije rođendana si otišla da izabereš koju ćeš???
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 6.10.2009 12:49:29
w.pooh
IZVORNA PORUKA: manuela
Kad si ti naručila tortu? Mislim na to koliko dana prije rođendana si otišla da izabereš koju ćeš???
Torta mi je trebala za petak a ja mislim da sam otišla u utorak ili srijedu, ali prvo sam je nazvala nekoliko dana prije da pitam što me interesovalo i samo otišla da izaberem ukus i sliku..ma dovoljno je da nazoveš nekoliko dana ranije ali mislim da neće biti problema, znam da je tad kad je meni torta trebala imala pravo puno posla a opet nije odbila i super je napravila
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 6.10.2009 13:38:39
Azure
Sve su ove torte prelijepe i mljac, mljac od svake bih komadic. Ja ne mogu pronaci sliku nase torte za 1. rodjendan. Bio je veliki Wini the Pooh, ali evo stavicu slike torti za drugi i treci rodjendan. Sva tri puta smo narucili tortu po Azricinim omiljenim likovima.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 6.10.2009 13:48:22
M kao Mama
I mi smo probali Uminu tortu, predobra je, sreća pa Lajla nije skontala cuclu, jer danima kuka da joj kupim pipu, elma još jednom ostavila si nas bez daha
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 7.10.2009 6:20:32
istra09
Mama1, sada definitivno nemam dilemu gdje ću naručiti tortu slijedeće godine, za 1.rođendan svoje princeze. Ove torte toliko savršeno izgledaju, da ja stvarno nemam riječi. Prava umjetnost...
Usput, da pitam, koje torte bi mi preporučila za godišnjicu braka mojih roditelja, koji slijedećeg mjeseca proslavljaju 39.godina braka?
Hvala puno.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 20.10.2009 18:07:16
Vana
IZVORNA PORUKA: Azure
Sve su ove torte prelijepe i mljac, mljac od svake bih komadic. Ja ne mogu pronaci sliku nase torte za 1. rodjendan. Bio je veliki Wini the Pooh, ali evo stavicu slike torti za drugi i treci rodjendan. Sva tri puta smo narucili tortu po Azricinim omiljenim likovima.
Jao, ova druga torta za 3.rođendan mi je suuuuuuuper! Jel to Palčica ili vila ne vidim dobro? Molim te mi reci, jel to iz slastičarne Azra i koliko je kostala?
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 21.10.2009 11:39:53
denny
evo ja u Mostaru imam jednu tetu koja napravi preukusnu tortu i još je i odlično ukrasi. npr. sad za prvvi rockas je napravila Spužvu Boba i bio je odličan, svi su bili oduševljeni tortom ako kome treba inf nek se javi na pp
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 21.10.2009 23:24:23
aazra
Hvala na čestitkama..Samo da dodam, torta koja je nasih "ruku djelo" nije nimalo jeftinija od one koju bismo kupili. To nam nije ni bila namjera, napravili smo je jer nam je bila zelja napraviti najljepšu tortu našem Bilalu za prvi rođendan...I zadovoljstvo je veće, puno veće.