Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 9.2.2010 17:16:17
Niina
jao ekstra si, a kako si napravila onaj rozi krem i crni sto si crtala mini ??? Ja bas gledala slike torti, i pitam se kako napraviti one prelive glatke , da mi je to saznat i ja cu praviti tortu ako bog da za prvi rodjendan jer tako barem znam sta je unutra a o ukusu da ne govorimo.
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 10.2.2010 15:24:59
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Niina
jao ekstra si, a kako si napravila onaj rozi krem i crni sto si crtala mini ??? Ja bas gledala slike torti, i pitam se kako napraviti one prelive glatke , da mi je to saznat i ja cu praviti tortu ako bog da za prvi rodjendan jer tako barem znam sta je unutra a o ukusu da ne govorimo.
Niina to ti je sve slag obojeni, imaju farbe za to kupe se, a to je smedza boja, crnu nisam mogla nikako napravit, pa sam se odlucila da bude smedza , ako uspijem slikam farbe da vidis a sigurno ima i na google da se nadze..
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 13.2.2010 14:58:26
Anoniman
ma neznam imam jednom malenog za 10 dana mu je rođendan pa sam mislila da neka od naših ringerajica nije slučajno pravila tako nešto u obliku lopte,ipak su ovdje bolja objašnjenja
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 13.2.2010 22:43:43
Hanady RR
naš Fifi je bila lijepa i ukusna, mama 1 hvala puno puno...torta nam je bila nježna i mila...prava umjetnost a ukusna do bola...
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 14.2.2010 10:09:38
R&T@
Ponovo za mamu1, ko zna zna. Na ovoj slici mi se nisu svidjele boje, nekako pretamne, ali sreca vidjeh u albumu drugu sliku i tortu u punom sjaju... Ja još nemam ideju, ali imam još vakta
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 14.2.2010 16:35:18
sporty mamaa
mama 1 dostavljas li torte i u mostar Joj kako sam ljubomorna sto mi ovdje nemamo tako neku mamu koja pravi super torte, ukusne i dekorativne...mljaccc
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 24.2.2010 11:35:54
noaa
Nasla sam zenu za torte u Mostaru imam njenu web stranicu i br telefona pa koga zanima nek pita jer ne smijem stavljati na forum. joj sretna sam ko malo djete
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 24.2.2010 11:52:53
škorpija
hjad sad iskreno jesu li uksune ove torte od mame 1, meni uvijek sumnjive te torte što ekstra izvana izgledaju, uglavnom budu groznog ukusa, a meni je puno bitnije da je dobra za jesti, a ajdin svakako ništa ne konta
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 24.2.2010 12:03:51
Anoniman
Škorpija, vjeruj da je torta preukusna... nema onih preslatkih krema, punih margarina. Ja sam svojom tortom bila prezadovoljna, a i svi koji su je jeli. Žao mi je što ne mogu postaviti slike Esmine rođendanske torte, pa da vidite kako je izgledala... imam problema sa postavljanjem slika na kompjuter...
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 26.2.2010 16:33:38
meli
ovo sam ja pravila za nas 2 rodjendan...potrudila sam se...nije bas ispalo kako sam zamisljala ali bice bolje drugi put...bitno je da je moja dusa bila odusevljena......
< Poruku je uredio Ilhana RR -- 26.2.2010 19:14:42 >
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 26.2.2010 16:48:13
škorpija
ovo sam ja pravila za nas 2 rodjendan...potrudila sam se...nije bas ispalo kako sam zamisljala ali bice bolje drugi put...bitno je da je moja dusa bila odusevljena......
ma svakom je djetetu sigurno najljepša i najbolja torta njegove mame