Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 7.4.2010 16:55:30
iv@ncica
hvala hvala''''''andrej je vec ovu birao''''bili mi u tete za torte i on je gledao slike''''pa mu ove naravno sarene se svidile i onda smo mi pozeljeli takvu bez nekih likova''''''dogodine ce mo likove traziti hehehe
rokoko- tvoje su uskrsnje kreacije pre- super
< Poruku je uredio iv@ncica -- 7.4.2010 16:58:21 >
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 7.4.2010 17:03:39
iv@ncica
teta Ruza ili Ruzica , zivi i radi blizu mene ovdje na B.B. radi zena kuci, ada ja to nisam ni znala..dam ti link njene web ako zelis tamo imas slicice i kontakte..uglavnom teta pravi i kuha kreme i sama boji i pravi fondant islll..uglavnom sva je u tome,,pravi svasta nesto..i kreativna je zenica koja uziva u tome..zato joj i jesu zivahne torte..ja s am zivahna pa je meni isla sarena barena i mom Andreasu hehhehe uglavnom mi je Noa rekla za nju i ona je narucivala, i bila je zadovoljna, pa sam i ja sad naravno a evo ja sam proslijedila br. i sportyi i aniti mo i marinci..i jos sma joj masu ljudi odvela pa eto joj biznisa hhahahah..
< Poruku je uredio iv@ncica -- 7.4.2010 17:04:43 >
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 7.4.2010 20:51:52
noaa
IZVORNA PORUKA: iv@ncica
teta Ruza ili Ruzica , zivi i radi blizu mene ovdje na B.B. radi zena kuci, ada ja to nisam ni znala..dam ti link njene web ako zelis tamo imas slicice i kontakte..uglavnom teta pravi i kuha kreme i sama boji i pravi fondant islll..uglavnom sva je u tome,,pravi svasta nesto..i kreativna je zenica koja uziva u tome..zato joj i jesu zivahne torte..ja s am zivahna pa je meni isla sarena barena i mom Andreasu hehhehe uglavnom mi je Noa rekla za nju i ona je narucivala, i bila je zadovoljna, pa sam i ja sad naravno a evo ja sam proslijedila br. i sportyi i aniti mo i marinci..i jos sma joj masu ljudi odvela pa eto joj biznisa hhahahah..
A jesi li joj rekla da sam ti ja dala broj ili si prisvojila moj popust salim se i ja sam bila toliko zadovoljna da je svima preporucujem
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 7.4.2010 23:20:31
iv@ncica
evo ti citiram samu sebe pa vidis da svugdje pisem da si mi ti dala link..nisi pozorno pratila poganice jedna... .-i kako sam te zeni spomenula i forum..i kako te se sjetila odmah hahhahahah..ma sto ne citas...ma ja sam ti toliko zahvalana sto si mi rekla za nju..pa evo sam joj jos i ja dovukla jos musterija kao i ti hehhehehe..morat ce nam davati popust za next time
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 7.4.2010 23:59:23
iv@ncica
super..pa i treba..zena je bas kreativna..meni je dekoracija bitna.. kod ovih prije em sto su sve isto nađiđane i uvijel bi torte ostalo..sad bome nije imam jos 2 komada za kavu sutra , em sto je svu djecu i odrasle odusevila ..ipak je ova moja za 30 ljudi, teska 6 kg...
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 8.4.2010 16:58:30
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: noaa
evo vam link gore pod teta ruza
mislim da ne smijes postavljati link jer je to reklama a reklame se placaju zato sam ja tebi slala pp
joj da soorrryyyy..ali nisam je r eklamirala nego dala curama link da gledaju slike, kakao su i trazile ipak im je daleko da samo zbog slika dođu vamo po tortu...a svejedno nas nekoliko iz mostara smo tu i vec smo kupile od nje skoro sve te torte..,tako da ne vjerujem da ce netko iz Sa., Tz ili odnekud bas banut kod nas po tortu..ako je problem molim moderatora nek ga brise da ne bude problema ...
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 8.4.2010 17:03:03
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: noaa
evo vam link gore pod teta ruza
mislim da ne smijes postavljati link jer je to reklama a reklame se placaju zato sam ja tebi slala pp
joj da soorrryyyy..ali nisam je r eklamirala nego dala curama link da gledaju slike, kakao su i trazile ipak im je daleko da samo zbog slika dođu vamo po tortu...a svejedno nas nekoliko iz mostara smo tu i vec smo kupile od nje skoro sve te torte..,tako da ne vjerujem da ce netko iz Sa., Tz ili odnekud bas banut kod nas po tortu..ako je problem molim moderatora nek ga brise da ne bude problema ...
RE: najljepsa torta za prvi rodjendan 12.4.2010 22:34:54
rokoko
Večeras imam snage da vam pokažem gdje su mi prošli prethodni dani i noći,sve to za moje najdraže.U subotu je Una krštena,Aleksa i Maša su proslavili rodjendane iako je Aleksi već bio,Maši će u subotu.Ali,zbog onih koji nisu ili neće biti sve smo spojili. Aleksin"kion".Cijeli dan ga je mazio,ljubio,čopkao,odlazio i vraćao mu se,uz pomoć drugara rastavio,pojeo...
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.