Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sportske aktivnosti za žene! 28.1.2011 17:04:37
breskvicaa
Zenice sta ste se dogovorile za kaficu kad je pijemo Vesela nisam ti ja ljutibaba ne naljutim se ja tako lako mene naljute samo teske rijeci ako kontas sta hocu da ti kazem A zenice drage ako ste za plivanje ja sam cula da Nedijeljom na termama je samo za zene i one koje nose hiđeb tako da ako je neko horan ja se mogu raspitati pa mi javnite samo da znam
RE: Sportske aktivnosti za žene! 31.1.2011 15:57:59
Hanady RR
idemo idemo u kuglanu...al dam naučite kuglat...nisam nikada probala jedva čekam
RE: Sportske aktivnosti za žene! 31.1.2011 16:35:20
Medić*
ja cu vam se rado prikljuciti drugpm prlikom na odbojci, rukometu ili aerobiku da koji kg skinem a kuglana nisam neki ljubitelj lijep provod svim curama zelim
RE: Sportske aktivnosti za žene! 1.2.2011 21:16:10
Hanady RR
idem ja
hajde žene... new mama nam je druga smjena pa mislimd azato ne može.. a hana bana mislimda bi mogla....
a višnja...višnjaaaaaaaaaaaaa hajmo kuglat.....
RE: Sportske aktivnosti za žene! 1.2.2011 21:29:17
new mama
Ja zaista ne mogu ici ,kao sto Hanady rece druga sam smjena,tako da nista od mene ovaj put,ali nadam se da ce nesto biti i iduce sedmice pa racunajte na mene Lijep provod vam zelim sutra
Mile moje sta cemo za vecereas? Ja mogu ici ali maksimalno sat vremena jer duze ne mogu zbog Hane. Sta mislite da ostavimo za slijedecu srijedu zbog drugih zenica koje ne mogu? Danas izgleda samo nas 4 mozemo