Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mile moje sta cemo za vecereas? Ja mogu ici ali maksimalno sat vremena jer duze ne mogu zbog Hane. Sta mislite da ostavimo za slijedecu srijedu zbog drugih zenica koje ne mogu? Danas izgleda samo nas 4 mozemo
Može
RE: Sportske aktivnosti za žene! 2.2.2011 10:05:44
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Niobe
IZVORNA PORUKA: HanaBana
Mile moje sta cemo za vecereas? Ja mogu ici ali maksimalno sat vremena jer duze ne mogu zbog Hane. Sta mislite da ostavimo za slijedecu srijedu zbog drugih zenica koje ne mogu? Danas izgleda samo nas 4 mozemo
Može
RE: Sportske aktivnosti za žene! 2.2.2011 10:09:44
HanaBana
Evo i mama1 mi je potvrdila telefonom da je i ona za da prebacimo na slijedecu srijedu. Info: 1 staza 1 sat u Zetri je oko 16-17 KM, zavisno od termina. Potrebne se ciste tene za stazu. Termin se zakazuje na taj dan kada se zeli koristiti kuglana ujutro od 8, 00 sati.
RE: Sportske aktivnosti za žene! 2.2.2011 11:00:50
new mama
IZVORNA PORUKA: HanaBana
Evo i mama1 mi je potvrdila telefonom da je i ona za da prebacimo na slijedecu srijedu. Info: 1 staza 1 sat u Zetri je oko 16-17 KM, zavisno od termina. Potrebne se ciste tene za stazu. Termin se zakazuje na taj dan kada se zeli koristiti kuglana ujutro od 8, 00 sati.
Tako da onda kuglamo slijedecu srijedu ABD
Super i meni odgovara,znaci idemo iduce srijede aBd
RE: Sportske aktivnosti za žene! 7.2.2011 22:28:28
Hanady RR
Ready or Not, Here I Come
idemo
RE: Sportske aktivnosti za žene! 7.2.2011 22:30:54
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
datum i kada...jel ova srijeda?
ova sad...znači 9.02......jel izračunah dobro
idemo Skvo
a tremin da nam hanabana zakaže u 18,30 h...jel nam to OK
< Poruku je uredio Hanady RR -- 7.2.2011 22:33:39 >
Kao sto sam i pisala termin se rezervise na tekuci dan. Termin traje sat vremena pa ako cemo u 18,30 to je do 19,30 i trebamo znati tacan broj do ujutro da znamo hocemo li uzeti jednu stazu ili vise (16-17 KM po stazi).