Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sportske aktivnosti za žene! 26.1.2011 22:15:10
Hanady RR
Došla sam i živa sam....
Hvala cure za lijepo druženje...
ja sam se baš lijepo ''izigrala''
I mislim da ovo trebamo malo uozbiljiti...šteta da nam ovakav vid rekreacije propedne.
RE: Sportske aktivnosti za žene! 26.1.2011 22:15:41
Hanady RR
a breskvice gdje su slikice
RE: Sportske aktivnosti za žene! 26.1.2011 22:35:36
breskvicaa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR I mislim da ovo trebamo malo uozbiljiti...šteta da nam ovakav vid rekreacije propedne.
Ovo definitivno hanady potpisujem A slikice nisam postavila jer mi se spava a sutra idem mami pa kad se vratim postavim a imaju i Stelline ako ona ne stavi stavit cu ja
RE: Sportske aktivnosti za žene! 26.1.2011 22:43:06
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: breskvicaa
Sta ste se dogovorile na kafici
ništa konkretno...bez tebe kao pokretača dogovora konkretnog i nema... nadam se da si višnji poslal prijedolg onoga o čemu smo pričale.. pa da se i sama uključim koliko mogu i da sve lijepo osmislimo i do naredne srijed uozbiljimo
RE: Sportske aktivnosti za žene! 26.1.2011 22:51:50
breskvicaa
Ja joj posla poruku da mi se javi na FB brze cemo se dogovoriti na chatu ali nista mora da je imala obaveza tako da zene drage kojea je ztainteresirana MORAMO se okupiti na kafici i definitivno dogovoriti Visnja molim te ako ti nije problem da se dogovorimo i okupimo na kafi a zenice sve koje su zainteresovane za druzenje dođite na kaficu da se dogovorimo direktorici skole se mora javiti koliko nas ima i da se napravi ugovor jos jedna velika molba da se skupimo steta nam je da nam ovo propadne sadf jeste malo teze ali vidjet cete kad dođe proljece koliko ce nam biti lakse MOLIM VAS
RE: Sportske aktivnosti za žene! 27.1.2011 9:01:07
emi7908
Žao mi što nisam mogla doći ali mi je drago da ste dobro zabavile... Ako Bog da idući put dolazim, a i meni će malo biti teško zbog malenog jer nemam ga gdje ostaviti. Ali skontaću već nešto... Nisam skontala da li se trebamo naći na kafici negdje pa de se još dogovrimo ili ste vi već bile poslije odbojke???? Samo bi čikica mogao grijanje malo ranije upaliti a ne kad mi dođemo, jer je stvarno hladno... I za ono vremena koliko smo mi tamo ne može se ni ugrijati ali hajde..
RE: Sportske aktivnosti za žene! 27.1.2011 9:43:59
new mama
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Došla sam i živa sam....
Hvala cure za lijepo druženje...
ja sam se baš lijepo ''izigrala''
I mislim da ovo trebamo malo uozbiljiti...šteta da nam ovakav vid rekreacije propedne.
Meni je isto bilo extra,trebali bi se samo dogovoriti definitivno kako cemo dalje,a nije losa ideja da odemo nekad i na kuglanje ili na bazen,malo za promjenu
RE: Sportske aktivnosti za žene! 27.1.2011 10:15:42
HanaBana
Uh evo i mene..zaos mi sto duze nisam mogla ostati na kafici, ali sreca pa krenuh jer bi mi hana zaspala kod mame i sve mi poremetila danas Meni je extra bilo. Nisam se o'sarafila malo me ruke bole ali tastatura ce to danas da istrenira jos, kazu klin se klinom izbija Kad bude opet ABD dolazim. Super ideja za kaficu i dogovore
RE: Sportske aktivnosti za žene! 27.1.2011 10:19:39
Hanady RR
Ja sam jutros ko leptir... donijela sam definistvu osluku upisujem i zumbu...a ova jednom sedmično i zumba jednom sedmično divota
i da kuglana me privlači kao ideja...a bogami i bazen
RE: Sportske aktivnosti za žene! 27.1.2011 10:22:47
HanaBana
uh bazen jedva cekam. Ja sam u DM dobila nagradu clanstva u AVALON-u i jedva cekam da pocne jer planiram ici na jogu, tako da vam onda prenesem iskustva pa mozemo i tamo nesto organizovati ako ne bude preskupo jer ne djeluje mi bas da ce biti pristupacna cijena.
RE: Sportske aktivnosti za žene! 27.1.2011 10:30:40
taurus
olimpijski bazen na otoci je mi vodimo R cijeli januar u školu plivanja i baš sam zadovoljna što je najvažnije, čisto je, na oglasnoj ploči ima istaknut nalaz vode za tekući mjesec izdat od zavoda a i cijene su im ok-ako sam dobro zapamtila (ipak sam ja ) 3 sata 5km za djecu a za odrasle 8 km
RE: Sportske aktivnosti za žene! 27.1.2011 10:34:24
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Ja sam jutros ko leptir... donijela sam definistvu osluku upisujem i zumbu...a ova jednom sedmično i zumba jednom sedmično divota
i da kuglana me privlači kao ideja...a bogami i bazen
super, ja odoh danas u 5 abd
izađi na Fb trebam informacije poslah ti poruku prije 20 minuta
RE: Sportske aktivnosti za žene! 27.1.2011 10:35:32
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: new mama
Mene malo vrat boli,a na ruci imam takvu modricu od one lopte,sljedeci put Hanady donesi kakvu laksu
ma treba ovu napuhat... rekla sam mužu sram ga bilo nije nam loptu sredio...odnio je sa sobom jutros valjda ćemo neku pupmpu stić usput da je napušemo... a ponesem ja vama i dječiju fifi...pa u pauzama da odmroimo ruke
RE: Sportske aktivnosti za žene! 27.1.2011 13:48:40
Hanady RR
može može i kuglana..... samo mi nemojte nedljeu ditrat dogovorila sam zumbu