Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sportske aktivnosti za žene! 25.1.2011 9:54:00
veeseelaa
a joj Tiki ne zezaj, pa niko nije profi, nisam se sportirala ima 100 godina, kakve veze ima, fazon je u druženju, malo se istrčimo i super N-N ne idosmo na kafu prošli put, neznam za ovaj
RE: Sportske aktivnosti za žene! 25.1.2011 9:55:18
teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
a joj Tiki ne zezaj, pa niko nije profi, nisam se sportirala ima 100 godina, kakve veze ima, fazon je u druženju, malo se istrčimo i super N-N ne idosmo na kafu prošli put, neznam za ovaj
vjerujem ti, al nisi vidjela mene s loptom, to ti je show program, ne znam da li da se smijem ili da placem
RE: Sportske aktivnosti za žene! 25.1.2011 9:59:15
Lady26
Ma stvarno...ne znam sto bi ti se iko smijao, sto kaze Vesela niko ne igra prof. Vise se zezamo... Pa nismo u osnovnoj skoli (mislim jesmo ali ne pohadjamo je ), ne kontam te...
RE: Sportske aktivnosti za žene! 25.1.2011 10:01:10
teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
a joj, pretjeruješ sigurno....
ne pretjerujem, vjeruj mi, imala sam u osnovnoj sve petice i jedinicu iz fizickog, i otisla moja mama kod nastavnice da poprica s njom, kaze nastavnica: kad igraju odbojke, svi trce prema lopti a ona bjezi od lopte! valjda nosila naocale pa me uvijek strah bilo da ce me neko spucati u glavu, a kad skinem naocale nista ne vidim pa jos gore
RE: Sportske aktivnosti za žene! 25.1.2011 11:57:05
Hanady RR
Samo pitanje jeli treba ona lopta što ne donesoh prošli put
ja sutra planiram aBd dolazak samo da me ne iznendai neki bejla ko poršli put
Vidimo se.
RE: Sportske aktivnosti za žene! 25.1.2011 17:15:18
breskvicaa
Megi zelimo ti brz oporavak i da nam se ubrzo pridruzis Hanady ponesi nam loptu Zenice dođite ne igramo profesionalno ovo je organizovano radi druzenja vidjele su ostale kako nam je bilo fino
RE: Sportske aktivnosti za žene! 26.1.2011 15:57:18
Lady26
Ja ne znam da li cu doci, nije mi dobro, znojim se, groznica me trese a glava mi puca, oci su mi teske tonu....mislila sam da ce proci ali sve je gore.... Ako ne dodjem, jer mi je termin placen neka neko iskoristi ili mi prebacite za iduci put svejedno...bolje da neko iskoristi da ne placa
RE: Sportske aktivnosti za žene! 26.1.2011 17:31:19
Hanady RR
ja spremna... jel ono od 18 ili 18. 30 ??????
RE: Sportske aktivnosti za žene! 26.1.2011 17:36:42
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: new mama
Hej zene evo da javim i ja dolazim,odoh da se zagrijem Hanady u 18:30
ja se zagrijala...i to baš onako ljudski
RE: Sportske aktivnosti za žene! 26.1.2011 17:48:17
emi7908
Samo da javim; ja ne dolazim. Imam uplacen termin pa ako neko hoce neka iskoristi,ili ako moze da se prebaci za naredni termin. Kako god, samo mi je zao sto ne mogu. Servirajte jednu za mene. Lijep provod i puno igre