Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sportske aktivnosti za žene! 20.1.2011 10:30:32
emi7908
Jao što se ismija Sreća pa mi nema nikog u kancelariji..... Dida luda si skroz, samo se ti rugaj meni, a kad se sjetim ona tvoja dva udarca što si servirala sama sebi u lice hoću da padnem sa stolice... Nadam se da ti nije i koje oko sa masnicom Kraljica si serviranja hahahaaa!
RE: Sportske aktivnosti za žene! 20.1.2011 10:31:22
puma
zene moje drage, ja moram da vam se ZAHVALIM jer nisam se ismijala ovako ne pamtim... ali u pozitivnom smislu, nemojte me pogresno shvatiti... ali ovi vasi komentari spojeni sa slikama... ja kao da sam bila s vama... ma najbolje ste majke mi...
a ti vesela, pa imas i ovu drugaricu rukometasicu, odnosno djui-djicu odbojkasicu... sa malom dozom karatea....
RE: Sportske aktivnosti za žene! 20.1.2011 10:32:05
Dida79
IZVORNA PORUKA: emi7908
Jao što se ismija Sreća pa mi nema nikog u kancelariji..... Dida luda si skroz, samo se ti rugaj meni, a kad se sjetim ona tvoja dva udarca što si servirala sama sebi u lice hoću da padnem sa stolice... Nadam se da ti nije i koje oko sa masnicom Kraljica si serviranja hahahaaa!
Ma nije ono bilo serviranje ono je bilo pokusaj dizanja
RE: Sportske aktivnosti za žene! 20.1.2011 10:32:42
puma
najtuznije je sto me kolegica blijedo gleda i nista joj nije jasno, a ja suze brisem...
RE: Sportske aktivnosti za žene! 20.1.2011 10:32:44
koka i po
vidi ovih rukometasica sto su se razmahale .... mrak ste zenice... joj didili kud bas ti pa u glavu ... ih...da vam uletim...spotrske discipline nisu mi strane.. ja sam najbolja stativa
RE: Sportske aktivnosti za žene! 20.1.2011 10:33:29
Lady26
IZVORNA PORUKA: Dida79
Ma nije ono bilo serviranje ono je bilo pokusaj dizanja
Hahahahahaha, ne dizi vise Nisam te tako zamisljala, legenda si
RE: Sportske aktivnosti za žene! 20.1.2011 10:34:46
Lady26
IZVORNA PORUKA: puma
zene moje drage, ja moram da vam se ZAHVALIM jer nisam se ismijala ovako ne pamtim... ali u pozitivnom smislu, nemojte me pogresno shvatiti... ali ovi vasi komentari spojeni sa slikama... ja kao da sam bila s vama... ma najbolje ste majke mi...
a ti vesela, pa imas i ovu drugaricu rukometasicu, odnosno djui-djicu odbojkasicu... sa malom dozom karatea....
Znaci ni s tobom nema sale...kud to ne spomenu ranije....prije godinu...da te ne zezam
RE: Sportske aktivnosti za žene! 20.1.2011 10:38:50
emi7908
IZVORNA PORUKA: Lady26
Znaci ni s tobom nema sale...kud to ne spomenu ranije....prije godinu...da te ne zezam
Eh sad ću ti doprtiti kran da ti on podiže lopte nemoj ti više molim te ej nesmijem više ovo čitati cjepam se, sve ste mi
RE: Sportske aktivnosti za žene! 20.1.2011 10:45:33
Dida79
IZVORNA PORUKA: koka i po
vidi ovih rukometasica sto su se razmahale .... mrak ste zenice... joj didili kud bas ti pa u glavu ... ih...da vam uletim...spotrske discipline nisu mi strane.. ja sam najbolja stativa
E moja Koko fasovah ja Ali neka ne zalim ovo je bilo samo zagrijavanje,sljedeci termin su gotove
RE: Sportske aktivnosti za žene! 20.1.2011 10:49:37
breskvicaa
Trebala si biti tamo tek bi te onda stomak zaboli od smijeha Sve i nekako ali meni je ilo najsmijesnije kad je vesela pala kad smo igrali između dvije vatre da si vidjela tih scena