Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sportske aktivnosti za žene! 19.1.2011 23:40:48
puma
napokon Sarajevo je dobilo svoj prvi RR tim... te zene, te lavice, te gazele... veceras je odigrana prva prijateljska utakmica, gdje je rezultat bio nerijesen... prvi RR tim je poveo vec u prvim minutama utakmice, ali drugi RR tim se nije tako lahko predavao... do kraja prvog poluvremena, kada su pali prvi pokazivaci prsta, doslo je i do izjednacenja... u drugom poluvremenu vodstvo se smjenjivalo iz minute u minutu, da bi se utakmica zavrsila remijem u korist RR... obzirom da je u Sarajevu opet bila jaka i gusta magla, nisu stigli navijaci oba tima, ali to ne mora znaciti da ih nece biti na slijedecoj utakmici... za nase vjerne citatelje, izvjestava, zivotinjka iz kreveta, vasa grrrrrrr puma...
RE: Sportske aktivnosti za žene! 19.1.2011 23:41:10
Dida79
Dodjoh i ja kuci ili bolje receno dovukoh se
Ma super nam je bilo Samo da znate da sam glavu razbila kad smo mrezu razapinjale Dosla kuci provucem rukom kroz kosu boli me,pogledam se imam sta i vidjeti.
RE: Sportske aktivnosti za žene! 19.1.2011 23:42:08
Dida79
IZVORNA PORUKA: puma
napokon Sarajevo je dobilo svoj prvi RR tim... te zene, te lavice, te gazele... veceras je odigrana prva prijateljska utakmica, gdje je rezultat bio nerijesen... prvi RR tim je poveo vec u prvim minutama utakmice, ali drugi RR tim se nije tako lahko predavao... do kraja prvog poluvremena, kada su pali prvi pokazivaci prsta, doslo je i do izjednacenja... u drugom poluvremenu vodstvo se smjenjivalo iz minute u minutu, da bi se utakmica zavrsila remijem u korist RR... obzirom da je u Sarajevu opet bila jaka i gusta magla, nisu stigli navijaci oba tima, ali to ne mora znaciti da ih nece biti na slijedecoj utakmici... za nase vjerne citatelje, izvjestava, zivotinjka iz kreveta, vasa grrrrrrr puma...