Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sportske aktivnosti za žene! 20.1.2011 8:32:54
emi7908
Super je bilo , ništa me ne boli a mislila sam da sam totalno zahrđala . Dida hvala na vožnji, ne znam jesam li ti se i zahvalila sinoć ali nećeš zamjeriti jer sam bila pod uticajem pobjede Žao mi je što je glava stradala, a još nam je i Višnjica imala flastere u torbi.. Drugi put kacigu nosim bilo je opasnih situacija . Ej moram vam reći da me malo trbušni mišići bole ali od smjeha Šteta što ostale nisu bile baš smo se lijepo izigrale. I još da zaključim bilo je par padova, smješnih sitaucija ali Vesela je defintivno bila najjača u svojim egzibicijama .
Vesela drugi put ti donosim one štitnike za djecu...
RE: Sportske aktivnosti za žene! 20.1.2011 8:48:24
veeseelaa
stvarno je bilo ugodno, malo odbojka, malo košarka, malo izmedju dvije vatre Dida pa kako se udari??? a joj, nadam se da jutros ne boli Boga mi cure sve ste razgibane, svaka čast! i ja nemam jutros problema s mišićima Ekipa je bila super E da ako koga zanima presvlačile smo se u sali Višnja super su slike, svaka čast, baš se ismijah
Niobe znači otrnula si? baš mi je drago što te vidjeh sinoć
RE: Sportske aktivnosti za žene! 20.1.2011 9:20:51
Lady26
Joj Dida bas mi je zao...a mi ti se smijale sinoc... Al brate cuvaj se i cuvaj glavu.... Ja sam super jutros, odjecam blagi umor i malo me plecke zatezu ali extra je kako sam mislila da ce biti... Super sam se provela, super ekipa, bas sam se opustila... Jest da sam platila 3KM parking a prazan parking ispred skole Al sto je Veselaa opasnaaaaaaaa, najbolje s njom bit u timu i siguran si E jos da nam je Hanady bila, i donijela C vitamin, ne bi nas nista boljelo , nadam se da je muzek dobro
RE: Sportske aktivnosti za žene! 20.1.2011 10:19:21
emi7908
Mene ipak malo ramena bole... evo tek sad osjetim dok sjedim... Ali ne žalim taman i da me mozak zabolio , bilo mi je lijepo a nisam igrala odbojku ima 10 god. Idući put ću biti još bolja ,isprašiću vam turove...
RE: Sportske aktivnosti za žene! 20.1.2011 10:20:42
Dida79
E sad sam stvarno otrnula!!!!!!! Glava je ,misici pomalo zatezu nista pretjerano Joj slike su nam da padnes od smjeha a najaca je slika od Mame 1 kad sutira loptu Zeni samo sto nisu oci ispale Sto ti je kondicija Ma sve smo nekako presmjesne ispale na slica ponjela nas atmosfera sigurno
RE: Sportske aktivnosti za žene! 20.1.2011 10:22:49
breskvicaa
IZVORNA PORUKA: Dida79
E sad sam stvarno otrnula!!!!!!! Glava je ,misici pomalo zatezu nista pretjerano Joj slike su nam da padnes od smjeha a najaca je slika od Mame 1 kad sutira loptu Zeni samo sto nisu oci ispale Sto ti je kondicija Ma sve smo nekako presmjesne ispale na slica ponjela nas atmosfera sigurno
RE: Sportske aktivnosti za žene! 20.1.2011 10:22:50
Dida79
IZVORNA PORUKA: emi7908
Mene ipak malo ramena bole... evo tek sad osjetim dok sjedim... Ali ne žalim taman i da me mozak zabolio , bilo mi je lijepo a nisam igrala odbojku ima 10 god. Idući put ću biti još bolja ,isprašiću vam turove...