Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sportske aktivnosti za žene! 17.1.2011 15:32:12
Lady26
Da znam za te parkinge...hajd, snasla bih se na kraju ... Ima onaj fini dedo sto cuva parking, prije skenderije, 1KM sat, nije strasno. Ja sam u svrakinom selu (nisam jedna od njih casna rijec ), ako nemas prevoz bujrum
RE: Sportske aktivnosti za žene! 17.1.2011 15:43:55
Lady26
Nije problem, a fino vozim majke mi ...nije mi tesko ni doci po tebe, samo kazes gdje si tacno na dobrinji Ako zelis samnom, poslat cu ti broj telefona na pp
RE: Sportske aktivnosti za žene! 17.1.2011 16:29:10
megi
mislim lady kad se ovako hvalis da znas voziti nekako mi sumnjivo cucemo se do srijede imaju jos cijela dva dana ma ne moras dolaziti po mene mogu ja do svrakina i trolejbusom nije problem pozzz
RE: Sportske aktivnosti za žene! 17.1.2011 17:03:35
Lady26
IZVORNA PORUKA: megi
mislim lady kad se ovako hvalis da znas voziti nekako mi sumnjivo cucemo se do srijede imaju jos cijela dva dana ma ne moras dolaziti po mene mogu ja do svrakina i trolejbusom nije problem pozzz
Eno sad hvalim se...haj dobro Ja sam se ponudila pa bujrum
RE: Sportske aktivnosti za žene! 17.1.2011 19:20:17
breskvicaa
Zena ima dovoljan broj ako Bog da vidjet cemo u srijedu a sala je ogrooommmmnnnnaaa
Za placanje cemo se dogovoriti kad se vidimo ja sam isla danas vidjeti salu i fantasticna jedino sto cu morati sutra sici i kupiti nam loptu za odbojku jer rekvizite od skole nemozemo koristiti zato sto dijeca to koriste cak sam pricala i sa nastavnikom fizickog i ljudi su stvarno super direktorica je isto super tako da mislim da ovo moramo maximalno iskoristiti a mozda se desi i da nam nađem osobu koja ce nam pomoci oko ajrobika tako da ja mislim da je ovo super O svemu sto sto vas interesuje cemo se dogovoriti detaljno u srijedu
RE: Sportske aktivnosti za žene! 17.1.2011 21:07:49
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Lady26
IZVORNA PORUKA: megi
Eno sad hvalim se...haj dobro Ja sam se ponudila pa bujrum
RE: Sportske aktivnosti za žene! 17.1.2011 21:33:13
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: breskvicaa
Zena ima dovoljan broj ako Bog da vidjet cemo u srijedu a sala je ogrooommmmnnnnaaa
Za placanje cemo se dogovoriti kad se vidimo ja sam isla danas vidjeti salu i fantasticna jedino sto cu morati sutra sici i kupiti nam loptu za odbojku jer rekvizite od skole nemozemo koristiti zato sto dijeca to koriste cak sam pricala i sa nastavnikom fizickog i ljudi su stvarno super direktorica je isto super tako da mislim da ovo moramo maximalno iskoristiti a mozda se desi i da nam nađem osobu koja ce nam pomoci oko ajrobika tako da ja mislim da je ovo super O svemu sto sto vas interesuje cemo se dogovoriti detaljno u srijedu
RE: Sportske aktivnosti za žene! 17.1.2011 21:42:16
breskvicaa
Pa vjerovatno ima samo ja nisam vidjela da je postavljena jer dok oni drugi mogu koristiti strunjace nevidim razlog sto mi nebi mogli mrezu pa i ako ne bude snaci cemo se Vladislav Skarlić se zove skola
< Poruku je uredio breskvicaa -- 17.1.2011 21:50:28 >
RE: Sportske aktivnosti za žene! 18.1.2011 8:06:38
veeseelaa
možel malo objašnjenje gdje dodje ova škola kad dolaziš odozdo, idem Grbavičkom i nastavljam prema Skenderiji, prodjem pored mosta S-Dilberović i negdje izmedju mosta i skenderije sa lijeve strane???? jesam li dobro????
RE: Sportske aktivnosti za žene! 18.1.2011 8:53:29
emi7908
Izgleda da ja sutra neću moći, MADA još uvijek ništa nije sigurno. mm ima sastanak koji nemože odgoditi a nemam kome malenog da ostavim. Nadam se da će završiti do šest, eto vidjeću još sutra kakva će biti situacija ali iskreno se nadam da ću vam se pridružiti.
RE: Sportske aktivnosti za žene! 18.1.2011 9:08:41
megi
en se ja sad kofrcim svaka ponuda je dobrodosla nama pjesacima
mada nisam sigurna da li cu sutra uspjeti doci, aktivirao mi se bronhitis od ovog prelijepog vremena tako da jedva hodam a kamoli da potrcim lady javim se sutra ako budem isla
hvala na ponudi za voznju