Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sportske aktivnosti za žene! 14.1.2011 15:51:29
megi
evo ja cu kao i Lady da kazem da ne znam nikoga sa foruma ali bas sam zainteresovana za ovu aktivnost i ako se sad ne nakanim ko zna kad cu tako da bih i ja mogla odbojka zvuci zanimljvo a u srijedu svi sa upalom misica na posao
RE: Sportske aktivnosti za žene! 14.1.2011 15:55:29
emi7908
I ja sam za odbojku, istina nisam je već dugo igrala ali koja loptica u zrak i polako ;). A što kažeš baš će biti upala, ali nema veze bitno je samo da se pokrenemo... Ima i za upalu lijek
RE: Sportske aktivnosti za žene! 14.1.2011 23:21:26
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: new mama
Evo da se i ja javim,najvjerovatnije dolazim,a i ja glasam za odbojku P:S.Hanady kupi li trenerku
ma jok...neću da se bacam u trošak.
ja sam spremila helanke, majicu crvenu na kojoj piše HOĆU!!!, starke...i dosta od mene
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
RE: Sportske aktivnosti za žene! 17.1.2011 10:47:25
HanaBana
Ja cu tek u srijedu ujutro znati dolazim li sigurno ozirom da mi je malena bolesna a i vratili su mi se problemi sa kostima, mozda budem samo navijacica ako mi ljepotica ozdravi do srijede ABD.
RE: Sportske aktivnosti za žene! 17.1.2011 12:41:18
mamine oci
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
na kraju će nas biti samo dvije - tri
Ne mogu da vjerujem da od ovoliko ženica na RR ne možemo ni ekipe dvije sastaviti HanaBana malenoj želim brz oporavak, nadam se da ćeš i ti biti dobro
svako danas ima obaveza ideja jeste ok ali vjeruj i ako neradim uvjek imam obaveza, a tek zene koje rade one jos vise imaju obaveza i manjak slobodnog vremena, pogotovu sto ja nemogu nikako da se uklopim radnim danima a za mene je i termin dosta kasno sto neznaci da nekima nije je ok, ali sve je stvar dogovora i vecine ja kad bi se pitala recimo nedjelja 13h mi je ok ali ja sam pojedinac vecina odlucije ali svakako ideja je ok
RE: Sportske aktivnosti za žene! 17.1.2011 13:33:59
Lady26
Ja isto radim do 5, dok dodjem kuci 5i15, spremim Lanu i podmirim (tj nahranim i izgnjavim ) vec skoro 6 i imam knap vremena da stignem tamo...bit ce "na vrat na nos" ali sto kazes jednom je sedmicno pa tako da...
RE: Sportske aktivnosti za žene! 17.1.2011 13:36:25
Lady26
Pa bilo nas je 8 prijavljenih, hanabana pod upitnikom...znaci 7 to je jedna ekipa sa rezervom hihihihi.... Cim se ja nakanim za nesto mora propasti ...nisam peh nikako...
RE: Sportske aktivnosti za žene! 17.1.2011 15:06:44
Lady26
P.S. kako ide placanje, i po koliko? Volim sve unaprijed znati i planirati P.P.S. a gdje je tacno ova skola, je li to ona prije skenderije sa desne strane (iz pravca dobrinje)? I da li ima praking, jaoooo pa nisam ni razmisljala o tome...ima li ko informaciju, da znam da li da dolazim autom? Ima li neko da ide iz pravca i dobrinje, otoka, hrasno i sl da je "pokupim"?
RE: Sportske aktivnosti za žene! 17.1.2011 15:29:20
megi
lady jeste to je ta skola prije skenderije s desne strane
ja dolazim s dobrinje ako si i ti na dobrinji mogli bi znaci zajedno a za parking nisam sigurna kod skole ali ima onaj veliki preko miljacke ili ostaviti auto na kovacicima ili na skenderiji