Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Sportske aktivnosti za žene! 14.1.2011 10:25:55
Hanady RR
Breskvice ugural ti nas u tu srijedu
RE: Sportske aktivnosti za žene! 14.1.2011 11:35:26
breskvicaa
E drage moje RRajice ja sam sad razgovarala sa direktoricom skole nisam stigla prije jer je imala posla oko podijele knjizica i uspijela sam nam dogovoriti Srijeda u 18 i 30 nam je termin pa se vidimo Srijeda je nasa
RE: Sportske aktivnosti za žene! 14.1.2011 11:51:08
emi7908
Tajra molim te prepusti to za Hanady, ona bi bila vatrena navijačica , mislim ako hoćeš možeš joj skrojiti taj kostimčić ali pust nju molim te da navija Drago mi je da nam je potvrđeno. Eh sad šta ćemo da igramo?
RE: Sportske aktivnosti za žene! 14.1.2011 11:58:52
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: breskvicaa
E drage moje RRajice ja sam sad razgovarala sa direktoricom skole nisam stigla prije jer je imala posla oko podijele knjizica i uspijela sam nam dogovoriti Srijeda u 18 i 30 nam je termin pa se vidimo Srijeda je nasa
sad mi nije jasno, jel odmah u srijedu počinjemo sa sportskim aktivnostima ili...?
RE: Sportske aktivnosti za žene! 14.1.2011 12:37:53
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: emi7908
Tajra molim te prepusti to za Hanady, ona bi bila vatrena navijačica , mislim ako hoćeš možeš joj skrojiti taj kostimčić ali pust nju molim te da navija Drago mi je da nam je potvrđeno. Eh sad šta ćemo da igramo?
meni dva kostima od 18,30 d0 19,oo sportski duh... a od 19 do 20h navijačica... a iza toga.... žedna pravo...imal i za to kostim
RE: Sportske aktivnosti za žene! 14.1.2011 12:38:59
Hanady RR
Da sad ova Srijeda sto ide 19.01.2011 u 18 i 30
znači 30 Km...kako si dogovorla plaćanje...jel po terminu taj dan da platimo. Jel ima neko kome možemo platiti taj dan...ili tebi ostavimo novac u skladu sa dogovorm pa ti sutradan platiš
RE: Sportske aktivnosti za žene! 14.1.2011 12:44:07
breskvicaa
Za placanje nije problem ona je rekla ovako mozemo platiti za mijesec citav a to je 4-termina 120KM po sat i po vremena a mozemo i po terminu svaki put kad dođemo i zavrsimo mozemo i onda platiti tako da nije nikakav problem sto se tice placanja to nam se najbolje dogovoriti u Srijedu kad se vidimo aBd
< Poruku je uredio breskvicaa -- 14.1.2011 12:45:22 >
RE: Sportske aktivnosti za žene! 14.1.2011 12:48:00
emi7908
Hanady ti se samo pripremi psihički a za ostalo se ne skiraj, ja preuzimam dalje lično ću se potruditi da ne ostaneš žedna . Angažovaću nekog da ovo snima . Dobro pitanje za plaćenje i mene interesuje. Draga naša hanady misli o svemu.
RE: Sportske aktivnosti za žene! 14.1.2011 13:21:54
HanaBana
Mislim da ovo nije losa ideja da odredimo koja vrsta sportske aktivnosti je na repertoaru ove srijede. Ja imam namjeru doci, ali mislim da ce se same zenice ravnati po tome da li im neka sportska aktivnost odgovara ili ne. To cak govorim i za sebe . Ovu srijedu ABD dolazim ali za kasnije nisam sigurna zbog svojih zdravstvenih problema jer npr moj dolazak zavisi od vrste sportske aktivnosti.
RE: Sportske aktivnosti za žene! 14.1.2011 13:26:36
breskvicaa
IZVORNA PORUKA: HanaBana
Mislim da ovo nije losa ideja da odredimo koja vrsta sportske aktivnosti je na repertoaru ove srijede. Ja imam namjeru doci, ali mislim da ce se same zenice ravnati po tome da li im neka sportska aktivnost odgovara ili ne. To cak govorim i za sebe . Ovu srijedu ABD dolazim ali za kasnije nisam sigurna zbog svojih zdravstvenih problema jer npr moj dolazak zavisi od vrste sportske aktivnosti.
Mislim da je najbolje da dođete sve koje su zainteresovane pa cemo se dogovoriti i odluciti o svemu tako je najbolje
RE: Sportske aktivnosti za žene! 14.1.2011 13:28:21
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: HanaBana
Mislim da je najbolje da dođete sve koje su zainteresovane pa cemo se dogovoriti i odluciti o svemu tako je najbolje