|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sportske aktivnosti za žene!
26.1.2011 21:29:46   
breskvicaa
Pa mi kad smo dosli on nam je ukljucio grijanje user posted image
Visnja javni mi se na FB trebas mi da se nesto dogovorimo molim te user posted image

< Poruku je uredio breskvicaa -- 26.1.2011 21:31:18 >

Ono sto te ne ubije to te ojaca...

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 351
26.1.2011 22:15:10   
Hanady RR
Došla sam i živa sam....user posted image
user posted image user posted image

Hvala cure za lijepo druženje...

ja sam se baš lijepo ''izigrala''user posted image

I mislim da ovo trebamo malo uozbiljiti...šteta da nam ovakav vid rekreacije propedne.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu breskvicaa)
Neposredna veza do poruke: 352
26.1.2011 22:15:41   
Hanady RR
a breskvice gdje su slikiceuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 353
26.1.2011 22:35:36   
breskvicaa

IZVORNA PORUKA: Hanady RR
I mislim da ovo trebamo malo uozbiljiti...šteta da nam ovakav vid rekreacije propedne.user posted image

Ovo definitivno hanady potpisujem
A slikice nisam postavila jer mi se spava a sutra idem mami pa kad se vratim postavim a imaju i Stelline ako ona ne stavi stavit cu ja user posted image

Neposredna veza do poruke: 354
26.1.2011 22:36:14   
puma
priprema izvjestaja je u toku, ocekuju se slikice da se upotpuni izvjestaj i drugog susreta sportskih timova RR... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 355
26.1.2011 22:36:27   
breskvicaa
Sta ste se dogovorile na kafici user posted image

Neposredna veza do poruke: 356
26.1.2011 22:43:06   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: breskvicaa

Sta ste se dogovorile na kafici user posted image

ništa konkretno...bez tebe kao pokretača dogovora konkretnog i nema...
nadam se da si višnji poslal prijedolg onoga o čemu smo pričale..
pa da se i sama uključim koliko mogu i da sve lijepo osmislimo i do naredne srijed uozbiljimouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 357
26.1.2011 22:51:50   
breskvicaa
Ja joj posla poruku da mi se javi na FB brze cemo se dogovoriti na chatu ali nista mora da je imala obaveza tako da zene drage kojea je ztainteresirana MORAMO se okupiti na kafici i definitivno dogovoriti user posted image
Visnja molim te ako ti nije problem da se dogovorimo i okupimo na kafi a zenice sve koje su zainteresovane za druzenje dođite na kaficu da se dogovorimo direktorici skole se mora javiti koliko nas ima i da se napravi ugovor jos jedna velika molba da se skupimo steta nam je da nam ovo propadne sadf jeste malo teze ali vidjet cete kad dođe proljece koliko ce nam biti lakse MOLIM VAS user posted image

Neposredna veza do poruke: 358
26.1.2011 23:16:25   
breskvicaa
Evo slikica na ovoj stranici ja neznam postavljati na forum a slika ima jos kod Stelle pa kad mogne neka postavi user posted image
http://www.facebook.com/album.php?aid=44217&id=178784522155578&saved

Neposredna veza do poruke: 359
26.1.2011 23:29:19   
remzy
evo i mene ...hanume moje,hvala vam na prelijepom druzenju...bilo mi je superrrrr ,jedva cekam sljedeci susret....user posted image

p.s dobila sam upalu misica ,nemogu da ustanem....

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

Neposredna veza do poruke: 360
26.1.2011 23:36:30   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: breskvicaa

Pa mi kad smo dosli on nam je ukljucio grijanje user posted image
Visnja javni mi se na FB trebas mi da se nesto dogovorimo molim te user posted image

hoću al kasnije molim te jer jedva i ovo pišem Asja mi u krilu i sluša i gleda na pola monitora malog JU JU user posted image ..

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 361
27.1.2011 9:01:07   
emi7908
Žao mi što nisam mogla doći ali mi je drago da ste dobro zabavile... Ako Bog da idući put dolazim, a i meni će malo biti teško zbog malenog jer nemam ga gdje ostaviti. Ali skontaću već nešto... user posted image  Nisam skontala da li se trebamo naći na kafici negdje pa de se još dogovrimo ili ste vi već bile poslije odbojke????  Samo bi čikica mogao grijanje malo ranije upaliti a ne kad mi dođemo, jer je stvarno hladno... I za ono vremena koliko smo mi tamo ne može se ni ugrijati ali hajde..

Neposredna veza do poruke: 362
27.1.2011 9:43:59   
new mama

Došla sam i živa sam....user posted image
user posted image user posted image

Hvala cure za lijepo druženje...

ja sam se baš lijepo ''izigrala''user posted image

user posted image user posted image user posted image
Meni je isto bilo extra,trebali bi se samo dogovoriti definitivno kako cemo dalje,a nije losa ideja da odemo nekad i na kuglanje ili na bazen,malo za promjenuuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

Neposredna veza do poruke: 363
27.1.2011 10:15:42   
HanaBana
Uh evo i mene..zaos mi sto duze nisam mogla ostati na kafici, ali sreca pa krenuh jer bi mi hana zaspala kod mame i sve mi poremetila danasuser posted image user posted image Meni je extra bilo. Nisam se o'sarafilauser posted image user posted image malo me ruke bole ali tastatura ce to danas da istrenira jos, kazu klin se klinom izbijauser posted image user posted image user posted image user posted image
Kad bude opet ABD dolazim. Super ideja za kaficu i dogovoreuser posted image user posted image user posted image

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 364
27.1.2011 10:19:39   
Hanady RR
Ja sam jutros ko leptir...
donijela sam definistvu osluku upisujem i zumbu...a ova jednom sedmično i zumba jednom sedmično divotauser posted image user posted image user posted image user posted image

i da kuglana me privlači kao ideja...a bogami i bazenuser posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 365
27.1.2011 10:22:47   
HanaBana
user posted image user posted image user posted image user posted image uh bazen jedva cekam. Ja sam u DM dobila nagradu clanstva u  AVALON-u i jedva cekam da pocne jer planiram ici na jogu, tako da vam onda prenesem iskustva pa mozemo i tamo nesto organizovati ako ne bude preskupo jer ne djeluje mi bas da ce biti pristupacna cijena.

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

Neposredna veza do poruke: 366
27.1.2011 10:30:37   
teacher75

donijela sam definistvu osluku upisujem i zumbu...a ova jednom sedmično i zumba jednom sedmično divotauser posted image user posted image user posted image user posted image

i da kuglana me privlači kao ideja...a bogami i bazenuser posted image user posted image user posted image user posted image

super, ja odoh danas u 5 abduser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 367
27.1.2011 10:30:40   
taurus
olimpijski bazen na otoci je user posted image
mi vodimo R cijeli januar u školu plivanja i baš sam zadovoljna
što je najvažnije, čisto je, na oglasnoj ploči ima istaknut nalaz vode za tekući mjesec izdat od zavoda a i cijene su im ok-ako sam dobro zapamtila (ipak sam ja user posted image ) 3 sata 5km za djecu a za odrasle 8 km

i hoću i ja na bazenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 368
27.1.2011 10:32:25   
new mama
Mene malo vrat boli,a na ruci imam takvu modricu od one lopte,sljedeci put Hanady donesi kakvu laksuuser posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 369
27.1.2011 10:34:24   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

super, ja odoh danas u 5 abduser posted image

izađi na Fb trebam informacijeuser posted image poslah ti poruku prije 20 minuta

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 370
27.1.2011 10:35:32   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: new mama

Mene malo vrat boli,a na ruci imam takvu modricu od one lopte,sljedeci put Hanady donesi kakvu laksuuser posted image user posted image user posted image

ma treba ovu napuhat...
rekla sam mužu sram ga bilo nije nam loptu sredio...odnio je sa sobom jutros valjda ćemo neku pupmpu stić usput da je napušemo...
a ponesem ja vama i dječiju fifi...pa u pauzama da odmroimo rukeuser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 371
27.1.2011 13:32:48   
veeseelaa
hej bilo je super sinoć, breskvice nadam se da nisi zamjerila, ja se malo više zezam .....
ajmo sljedeće srijede u kuglanu, Zetra
jestel za???

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 372
27.1.2011 13:35:13   
muaaa
Vidjela sam vas na fb super ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 373
27.1.2011 13:40:51   
veeseelaa
evo jedna zajednička od sinoć

s lijeva na desno(gornji red): Hanady, veeseelaa, new mama, breskvica, hanaBana
sjede na podu remzy i mama

user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 374
27.1.2011 13:48:40   
Hanady RR
može može i kuglana.....
samo mi nemojte nedljeu ditrat dogovorila sam zumbuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *