|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  423 424 [425] 426 427   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
17.5.2011 12:38:58   
Sensia
ma samo da mi kazu kako ide ovaj poljev pa mozemo prestati pricat o hrani  user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 10601
17.5.2011 12:41:50   
Anoniman
Malena u Sa nema zeljeza pa mi se cini da ima vise trudnica iz Tz nego odavde user posted image

Joj zene dajte mi ideju za rucak, sve mi se nestojede, a ne znam sta mi se jede user posted image , i nesto mi se kuva, a ne znam sta mi se kuva user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
  Neposredna veza do poruke: 10602
17.5.2011 12:43:34   
Sensia
Jelana probaj poljev odvaj od Selme samo da nam kaze kako ideuser posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10603
17.5.2011 12:44:52   
mea29
ne temi i nema bas mnogo djevojaka iz Sa, ali meni se cini  da je svaka druga djevojka u Sa trudna...valjda od kako sam trudna  to vise primjecujem, cim ugledam zensko prvo pogledam da li ima stomak :) 

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10604
17.5.2011 12:57:14   
Selminja
Sta fali sto stalno pricamo o hraniuser posted image mislim ogladnim uvijek kad dodjem ovdje, neku noc je neko pomenuo sladoled, ja sam muza zamolila da ode kupit u 9 navecer user posted image
Joj ja nemam pojma sta da pravim za rucak, nista mi se ne jede, mogla bih sataras ili paprike po tepsiji, ali to muz ne voli... ili spageteuser posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 10605
17.5.2011 12:58:23   
Gift

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Palachinken al se tebi da da puhćes i dahćes user posted image . To ce ti najvise trebati na porodu tako da ponavljaj znanje dok ne utvrdis. Puhćes i dahćes dok pravis bebu, puhćes i dahćes dok radjas, a kad rodis onda samo puhćes user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10606
17.5.2011 13:04:15   
Anoniman
Ko spomenu sladoled user posted image , ja sam se sad sjetila da imam kutiju u zamrzivacu i evo uzela da jedemuser posted image , a jos ne skontah sta za rucak da pravim.

(odgovor članu Gift)
  Neposredna veza do poruke: 10607
17.5.2011 13:04:31   
Gift
ja evo razmisljam da napravim slane kiflice..a kako sam poletna danas..dabogda..a i spagete bi mogla..to je zacas..a sve tjesto user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 10608
17.5.2011 13:06:18   
Anoniman
Ma kiflice mi nisu za rucka, izgleda da cu ja pitu praviti nesto mi se bas jede.

(odgovor članu Gift)
  Neposredna veza do poruke: 10609
17.5.2011 13:13:24   
Sensia
Neko spomenu klepe, ja cu klepe sa sirom user posted image

jest da mi je to zahmet nakon posla, al nigdje mi se ne zuri user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10610
17.5.2011 13:14:33   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Gift

Palachinken al se tebi da da puhćes i dahćes user posted image . To ce ti najvise trebati na porodu tako da ponavljaj znanje dok ne utvrdis. Puhćes i dahćes dok pravis bebu, puhćes i dahćes dok radjas, a kad rodis onda samo puhćes user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Idi jedi taj sladoled, našla pošten svijet zajePiiiiiiiiiip ovdje user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10611
17.5.2011 13:17:34   
Anoniman
Draga ne zaHebavam, vec tako ti je to user posted image . Vidjeces kad se porodis, pa kad krenu grcevi, zubici i ostalo...sjetices se ti mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 10612
17.5.2011 13:22:26   
palachinken

Draga ne zaHebavam, vec tako ti je to user posted image . Vidjeces kad se porodis, pa kad krenu grcevi, zubici i ostalo...sjetices se ti mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prođu zubići, dodje pubertet user posted image Veselo nam veselo....

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10613
17.5.2011 13:43:32   
Anoniman
Ja upravo napravila punu zdjelu pilece salate user posted image , zdjelu ispred compa i prezivam i po coolinarki trazim ideju za rucak user posted image

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 10614
17.5.2011 14:04:29   
Selma.A.M
Evo vratila se ja user posted image ,podigla sam lijekove,pa sam sa kumom skoknula  do Merkatora popila kafu, pojela sladoled,i vratila se kući da pravim poljev ..........A jedva uđoh na RR eno rekoh banovaše me da ima isti broj trudnih Tuzlanki i Sarajki  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ............

Nego Sensia ja zaksni,nisam bila tu ...Kod mene je poljev od mljevenog mesa, lepine su kupovne.........Izdinstam luk i meso, po dodam vode i polako kuham,zatim u to dodam maslaca i začinim .........Da bi bilo gušće je dodam uvije više luka 2 glavice,ali kad se izdinsta i ne osjeti se......I onda lepine raspolovim  i pospem vodom od mesa zatim i mesom i uz to dodam jedan mali grije Čašu kole sa 3 kockice leda i to je to user posted image  .....Ručak spreman user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10615
17.5.2011 14:15:47   
Sensia
to mi zvuči baš sočno, nešto mi ah na to user posted image

a sad si me zadala u dilemu, klepe ili poljev. ako ne nadjem lepine u svojoj pekari usput onda će bit klepeuser posted image

hvala na receptu

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 10616
17.5.2011 14:17:48   
Gift
Jelena ako nades sta da nije puno zahmetli javi..ja bez ideje..nista mi se ne jede..a sve mi se jedeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 10617
17.5.2011 14:25:02   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Sensia

to mi zvuči baš sočno, nešto mi ah na to user posted image

a sad si me zadala u dilemu, klepe ili poljev. ako ne nadjem lepine u svojoj pekari usput onda će bit klepeuser posted image

hvala na receptu

Joj i meni je,a nevolim onaj kupovni jer rijetko gdje se može naći lijep...Samo kod Zlaje i Sedra u Tuzli  su imala dobre ali sve se mijenja user posted image ....Tako da sam najsigurnija kad ja napravim user posted image ............

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 10618
17.5.2011 15:19:19   
sporty mamaa
Joj jesam ja danas bas zivcana, sve me nesto nervira... Jos jutros govorim muzu, ajd usisaj kucu, njemu se neda, pa moradoh ja. On kad to radi to traje 10 min a kod mene pola sata, ja sve zivo moram podignut, zavlacit se u coskove i ostalo... Al je zato rucak napravio, mada ja se nesto bas i nisam najela... Izgorio mi paprike, a to mi je bila osnova ruckauser posted image user posted image Tako da smo na kraju jeli samo filete i pire krompir, al sta ces... Ma nekad me tako nanervira da bih ga na mjesec ispalila, stvarno ovi muski nemaju neke osjecaje kao mi zene. Nekad je super fin pazljiv, a nekad i zaboravi da sam trudna, zapravo mene u ovoj trudnoci cini mi se niko i ne shvaca kao trudnicu. Ne znam i kako izgurah ona dva tjedna mirovanja. Sad vazda oko djeteta, nesto radi po kuci, ko te pita mozes li i jesi li umorna. A tek da me neko pita jel mi se sto jede i tako to uh.. Moram se izjadati ovdje vama kad nemam kome drugom, svi misle da umisljam umor, pospanost, ziganje u trbuhu, povremenu depresiju i promjene raspolozenja.... Najvaznije da svi umorise s pitanjem "A kojeg je spola beba"... E jes mi dan krenuo.....

Neposredna veza do poruke: 10619
17.5.2011 15:29:17   
malena27 RR
sporty suti i ne kukaj zeno. opet je htio napraviti rucak, moj bi te gadjo serpom u glavu user posted image user posted image user posted image da mu samo predlozis user posted image user posted image user posted image
a to sto usisava 10 minuta nije sto je brzi i spretniji, nego sto se zavlacimo gdje god mozemo.... a meni vise i ne smeta, samo neka usisa... evo danas je zatego, opro sudje, posteljina na mjestu...ma milina... rucak imam - jucerasnji ostatak vecere i dovidjenja... samo jos salatu napraviti.. sreca pa mi muz sto se rucka tice nije naporan, moze i janjetina na oko, samo neka se jede user posted image

ja isla s muzem da platimo jos racun za struju, pa me srela jedna ''''prijateljica'''' kaze vidjela te moja kuma sa stomakom, jao samo sto nije zaplakala...rekoh sto? kao pa eto s obzirom na vasu situaciju... kontam se de ziva bila ne komentarisi tako, ne znas sta te sutra moze snaci, pa sam bas nesto pod dojmom kako se ljudi petljaju i komentarisu sve zivo a ne znaju sta im je sudjeno....

< Poruku je uredio malena27 RR -- 17.5.2011 15:31:05 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 10620
17.5.2011 15:33:12   
animagical
kako  ste mi loptice slatkeuser posted image jel ovo bio neki popis trudnica, pa sarajevo zakazalouser posted image evo mene da dopunim redoveuser posted image
ja pospremala po kuci, pila kafu, ma uzivamuser posted image ovaj mali me bio sinoc zabrinuo satima se nije pomakao, eh reko budale, nek spava dijete...taman to pomislim on se pomakne...danas je isto miran, malo mi neobicno od njega ali hajduser posted image ima na koga i biti pospankouser posted image

sportyuser posted image tako sam ti se slatko nasmijalauser posted image mene kao trudnicu paze jedino muz i mamauser posted image ali i on pospremi kad mu kazem sta treba, sam se ne bi nikad sjetio i ne ocekujem valauser posted image ja idem po onoj naredjeno-pola uradjenouser posted image kuhati ne zna, a ionako ja volim da kuham, pa usput sebi smislim sta bi mogla taj dan, a on ne probira, jede redom. samo polako draga, proci ceuser posted image   kad si umorna lezi, to je najprece...ne forsiraj se... i ne nerviraj...sta nosis? pa dijete...

< Poruku je uredio animagical -- 17.5.2011 15:34:27 >

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 10621
17.5.2011 15:36:42   
malena27 RR
tako mene jedna kona koju ne volim ni vidjeti a kamoli porazgovarati s njom neki dan pita...sta nosis? rekoh dijete user posted image user posted image user posted image user posted image necu konja user posted image user posted image user posted image kaze s ove strane ti uvijek zatvorene zaluzine, ne vidi ti se sta ima u sobama, rekoh ma tu su mi kono spavace, pa ja i covo mijenjamo jednu noc u jednoj, drugu u drugoj i svasta radimo pa zamracimo, ne mora citav komsiluk vidjeti user posted image user posted image user posted image user posted image sta i kako....
zena se ibreti i pobjeze user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 10622
17.5.2011 15:41:48   
mala75
ccccccc, a šta vi to raditeuser posted image user posted image , nije vas ni sramotauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 10623
17.5.2011 15:44:15   
malena27 RR
ih da ti je da otvorim zaluzine?! user posted image user posted image user posted image user posted image otimamo se za pokrivac u zadnje vrijeme user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 10624
17.5.2011 15:44:16   
sporty mamaa
A takvima treba i odgovoriti na takav nacin. Cuj sta vi radite, eto tvoj problem sta radimo grrr...... 

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 10625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  423 424 [425] 426 427   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  423 424 [425] 426 427   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *