Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.5.2011 16:43:26
sanela.asja
Eh te kone ja sam se svojih ima dvije godine otarasila i supeerrr mi je..i mene su handile s kojekakvim komentarima .. Pa eto kad sam se udala oda sam nekako i zatrudnila,a u mahali pukla bruka snajka dosla trudna pa kad sam se porodila obilazile da vide na koga djete lici ,a MM kaze ista je postar ja sam to fino i kulturno adios amigos vecinu njih ni ne pozdravljam...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.5.2011 17:10:08
Anoniman
Ja sam sa svojom djecom odspavala nekih sat vremena i sad ne mogu sebi da dodjem nikako, nahranila Anusku, a i mm zove da je krenuo, za nekih sat i po ce biti kuci pa odoh rucak praviti, ja nisam gladna za divno cudo, ali znam da cu ogladniti do tada
To za komsije ja hvala Bogu niti koga posjecujem niti mene ko, ali ima tih komentara. Najgori mi je jedan komsija koji ima blizu 70 godina i koji me pitao kad sam se porodila jesu li me sili, zna on da to boli i dojim li Anu, ni otac me nije to pitao, a ne neki tamo deda. I imam jednu staru komsinicu koja mi redovno pametuje sto ne vodam Anu za ruku, a ne u kolicima, da dijete pruzi nogu i jos me pita je li ti ona ikako hoda da nije sta ne daj Boze. Reko komsinice uzmi ti pa je vodaj slobodno . Ostali su relativno ok, a ni ne obracaju mi se nesto puno, pogotovo mi kad po mahali setamo ide i cuko sa nama pa se vecina njih boji cuka pa samo prolete pored nas
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.5.2011 17:49:37
sweet insanity
Da i mi mahnemo dok mm nije krenuo sa poslom. Jutros nalazi, pa skolica za trudnjace pa po nalaze pa mi bila drugarica i evo da vidim kaj kod vas ima, ja spucala skoro cijelu dorinu ledeno punjenje, opstalo jos dvije kocke pa rek da ne pretjeram al haman da cu i njih
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.5.2011 19:25:05
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: emma.L
Sporty, slažem se sa Selmom - jednostavno vide da možeš sve i onda hajde sve, kad već možeš. I mene je u prvoj trudnoći nerviralo kad netko kaže "nemoj ti, ja ću" i svima sam dokazivala da nisam bolesna nego trudna. A sada mi je trudnoća po doktoru još stabilnija i bolje sve izgleda nego sa Emom, a mene bole leđa, stomak, zglobovi, imam glavobolje, imala sam mučnine, jedino nema te depresije. I mislim da mi treba više pažnje ovaj put.
Potpisujem ovo.... Meni je prva trudnoca isto bila, kao pustite me nisam bolesna, a sad mi bas nekada treba vise paznje. Pocnem plakati na svaku sitnicu... I da bole leda, stomak, glava, meni nost evo vec 6 mjeseci zacepljen i to mi nikako ne prolazi. Sve se tjesim kad odemo na more, more ce to izvuc, a i jedva cekam malo promjene. Najgore sto ne smijes nista ni popit, ono kad mi vec dode luda popijem apurin ili paracetamol ako me nesto boli. Ma moze pricat ko sta hoce, ovo je neko drugo stanje, samo sto malo ko to razumije
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.5.2011 19:27:42
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Sensia
ma imam ja takvih i na poslu.... kaze mi neki dan cura iz kancelarije do mene.... ti ne bi trebala zatrudnit dok projekat ne zavrsis, a ja se samo nacerim-kontam glupaco jedna neces mi ti govorit hihhihi a ja haman u 5. mjesecu samo sefica zna za moje divno drugo stanje a stomo me jos izdao nije
Sensia ja sam isto 5 mjeseci i jedva se vidi ono kad se bas zagledas
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.5.2011 19:29:51
animagical
ja ne znam kako to kod vas, moj struk od nekadasnjih 60cm sada dupli vala se vidi osim ko je corav a ja ga jos namjerno ispravim, nek se vidi.... salu na stranu, ogromno se osjecam, vidi se i u pidzami..i u muzevoj majici...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.5.2011 19:39:00
palachinken
IZVORNA PORUKA: animagical
ja ne znam kako to kod vas, moj struk od nekadasnjih 60cm sada dupli vala se vidi osim ko je corav a ja ga jos namjerno ispravim, nek se vidi.... salu na stranu, ogromno se osjecam, vidi se i u pidzami..i u muzevoj majici...
Ja mislila to samo ima u katalogu Victoria Secret
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.5.2011 19:51:28
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: animagical
Animagical meni se samo guzica siri I prije sam imala veliku guzu i kukove, jedino to Kazu mi kao imam siroke kukove, lako cu se porodit, pa ko ce ga znat
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.5.2011 20:42:24
palachinken
Šta je ovo...nigdje nikog! Ja sama kući, mogla bih raskolniti kuhinju, ali mi nesto draže mahalu razbacit na internetu no kako stvari stoje, biće meni ipak krpu u ruke.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.5.2011 21:55:09
Selma.A.M
Vače trudnjače ,šta vas ovo slabo ima ...I ja danas malo pauziram od rr-a nedaju mi gosti prići kompijuteru..........Vidim neko se širi sprijeda,a neko odzada,a neko u širinu...Ja sam u sva tri smjera ....
Palachinken ode ti meni u osmi eto mene za tobom tačno za 18 dana ...A opet puno ti meni bježiš...Ja ću kaskati u 8 mjesecu a ti se možda do tad i porodiš....Ajde ima li koja da mi je ublizu ?
Sweet još 20 dana brrrrrrr usitnilo pravo ...Kada opet ideš u GAK ?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.5.2011 22:24:54
Anoniman
Tu smo negdje . Mm dosao drug pa oni "mahalaju", malena spava, a ja ne znam sta od sebe da radim . Kontam palacinke praviti, Sanela kuvarica je med medeni