|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  425 426 [427] 428 429   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
17.5.2011 16:43:26   
sanela.asja
Eh te kone user posted image ja sam se svojih ima dvije godine otarasila i supeerrr mi je..i mene su handile s kojekakvim komentarima ..
Pa eto kad sam se udala oda sam nekako i zatrudnila,a u mahali pukla bruka snajka dosla trudnauser posted image user posted image user posted image pa kad sam se porodila obilazile da vide na koga djete lici user posted image user posted image ,a MM kaze ista je postar user posted image user posted image ja sam to fino i kulturno adios amigos vecinu njih ni ne pozdravljam...

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 10651
17.5.2011 16:54:42   
animagical
sanela mmi ja crkavamo od smijeha na ovo za postarauser posted image kaze on na kog li ce MOJE licitiuser posted image pa reko isto na postarauser posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 10652
17.5.2011 16:58:15   
animagical
mi i ovo nase postarce odosmo kod sveki na rucakuser posted image tipkamo se vecerasuser posted image

Neposredna veza do poruke: 10653
17.5.2011 17:10:08   
Anoniman
Ja sam sa svojom djecom odspavala nekih sat vremena i sad ne mogu sebi da dodjem nikako, nahranila Anusku, a i mm zove da je krenuo, za nekih sat i po ce biti kuci pa odoh rucak praviti, ja nisam gladna za divno cudo, ali znam da cu ogladniti do tada user posted image

To za komsije ja hvala Bogu niti koga posjecujem niti mene ko, ali ima tih komentara. Najgori mi je jedan komsija koji ima blizu 70 godina i koji me pitao kad sam se porodila jesu li me sili, zna on da to boli i dojim li Anu, ni otac me nije to pitao, a ne neki tamo deda. I imam jednu staru komsinicu koja mi redovno pametuje sto ne vodam Anu za ruku, a ne u kolicima, da dijete pruzi nogu i jos me pita je li ti ona ikako hoda da nije sta ne daj Boze. Reko komsinice uzmi ti pa je vodaj slobodno user posted image . Ostali su relativno ok, a ni ne obracaju mi se nesto puno, pogotovo mi kad po mahali setamo ide i cuko sa nama pa se vecina njih boji cuka pa samo prolete pored nas user posted image

Neposredna veza do poruke: 10654
17.5.2011 17:43:37   
drznica
Samo da popravim malo status SARAJKI :) I ja vas slabo vidim...meni se cini da je Tuzla cijela user posted image heheheh
Imate svi jedan  veliiiikiiiiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10655
17.5.2011 17:49:37   
sweet insanity
Da i mi mahnemo dok mm nije krenuo sa poslom. Jutros nalazi, pa skolica za trudnjace pa po nalaze pa mi bila drugarica i evo da vidim kaj kod vas ima, ja spucala skoro cijelu dorinu ledeno punjenje, opstalo jos dvije kocke pa rek da ne pretjeram al haman da cu i njihuser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 10656
17.5.2011 17:49:57   
sanela.asja
sanela mmi ja crkavamo od smijeha na ovo za postara kaze on na kog li ce MOJE liciti pa reko isto na postara

Hhahahha ma ovako je najbolje zacepiti usta,a i mi smo se pravo ismijali bas smo zezali na racun postara, a ovo ce sad da lici na ciku sto pise struju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 10657
17.5.2011 17:52:17   
palachinken
Kakva je ovo mahala u sred bijela dana user posted image  

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 10658
17.5.2011 18:08:03   
sweet insanity
Pa sta je ovo, nigdje nikog...a sigorno cete se raspricat kad mm pocne da radiuser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 10659
17.5.2011 19:25:05   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: emma.L

Sporty, slažem se sa Selmom - jednostavno vide da možeš sve i onda hajde sve, kad već možeš. I mene je u prvoj trudnoći nerviralo kad netko kaže "nemoj ti, ja ću" i svima sam dokazivala da nisam bolesna nego trudna. A sada mi je trudnoća po doktoru još stabilnija i bolje sve izgleda nego sa Emom, a mene bole leđa, stomak, zglobovi, imam glavobolje, imala sam mučnine, jedino nema te depresije. I mislim da mi treba više pažnje ovaj put.

Potpisujem ovo.... Meni je prva trudnoca isto bila, kao pustite me nisam bolesna, a sad mi bas nekada treba vise paznje. Pocnem plakati na svaku sitnicu... I da bole leda, stomak, glava, meni nost evo vec 6 mjeseci zacepljen i to mi nikako ne prolazi. Sve se tjesim kad odemo na more, more ce to izvuc, a i jedva cekam malo promjene. Najgore sto ne smijes nista ni popit, ono kad mi vec dode luda popijem apurin ili paracetamol ako me nesto boli. Ma moze pricat ko sta hoce, ovo je neko drugo stanje, samo sto malo ko to razumijeuser posted image user posted image

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 10660
17.5.2011 19:26:16   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: animagical

sanela mmi ja crkavamo od smijeha na ovo za postarauser posted image kaze on na kog li ce MOJE licitiuser posted image pa reko isto na postarauser posted image

MM i dan danas za nasu malu govori da je postareva i da lici na postarauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10661
17.5.2011 19:27:42   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Sensia

ma imam ja takvih i na poslu.... kaze mi neki dan cura iz kancelarije do mene.... ti ne bi trebala zatrudnit dok projekat ne zavrsis, a ja se samo nacerim-kontam glupaco jedna neces mi ti govorit hihhihi a ja haman u 5. mjesecu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  samo sefica zna za moje divno drugo stanje a stomo me jos izdao nije

Sensia ja sam isto 5 mjeseci i jedva se vidi ono kad se bas zagledasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 10662
17.5.2011 19:29:51   
animagical
ja ne znam kako to kod vas, moj struk od nekadasnjih 60cm sada dupliuser posted image vala se vidi osim ko je coravuser posted image a ja ga jos namjerno ispravim, nek se vidi....user posted image salu na stranu, ogromno se osjecam, vidi se i u pidzami..i u muzevoj majici...

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 10663
17.5.2011 19:38:26   
palachinken
Danas sam ušla u osmi mjesec, briga me što sam morž, baš sam slatka user posted image user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 10664
17.5.2011 19:39:00   
palachinken

ja ne znam kako to kod vas, moj struk od nekadasnjih 60cm sada dupliuser posted image vala se vidi osim ko je coravuser posted image a ja ga jos namjerno ispravim, nek se vidi....user posted image salu na stranu, ogromno se osjecam, vidi se i u pidzami..i u muzevoj majici...

Ja mislila to samo ima u katalogu Victoria Secret user posted image

Neposredna veza do poruke: 10665
17.5.2011 19:51:28   
sporty mamaa

Animagical meni se samo guzica siriuser posted image user posted image user posted image I prije sam imala veliku guzu i kukove, jedino touser posted image Kazu mi kao imam siroke kukove, lako cu se porodit, pa ko ce ga znatuser posted image

Neposredna veza do poruke: 10666
17.5.2011 20:42:24   
palachinken
Šta je ovo...nigdje nikog! Ja sama kući, mogla bih raskolniti kuhinju, ali mi nesto draže mahalu razbacit na internetu user posted image no kako stvari stoje, biće meni ipak krpu u ruke.

Neposredna veza do poruke: 10667
17.5.2011 20:47:34   
ivanak
Drage ženice samo da se javim... srce malo kuca :-)))))

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 10668
17.5.2011 20:49:51   
Skvo RR
haj zene...
kako ste mi....ja nesto danas usporena....user posted image user posted image user posted image user posted image ... za zivo cudo..user posted image user posted image user posted image user posted image I ja sam se nekako da prostite odozada rasirila...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 10669
17.5.2011 21:20:18   
animagical
ih ja pozada rastem ko na germiuser posted image avala mi je i zinula, danas i naumpala baklava...nego imam obraza pa ne idem da kupimuser posted image trpim, valjda me prodje

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10670
17.5.2011 21:55:09   
Selma.A.M
Vače trudnjače ,šta vas ovo slabo ima user posted image ...I ja danas malo pauziram od rr-a user posted image  nedaju mi gosti prići kompijuteru..........Vidim neko se širi sprijeda,a neko odzada,a neko u širinu...Ja sam u sva tri smjera user posted image ....

Palachinken ode ti meni u osmi user posted image user posted image user posted image  eto mene za tobom tačno za 18 dana user posted image user posted image ...A opet puno ti meni bježiš...Ja ću kaskati u 8 mjesecu a ti se možda do tad i porodiš....Ajde ima li koja da mi je ublizu ?

Sweet još 20 dana brrrrrrr user posted image  usitnilo pravo user posted image ...Kada opet ideš u GAK ?

Neposredna veza do poruke: 10671
17.5.2011 22:02:45   
animagical
selma a meni ti bjezis citave 4 sedmice...uuuhhh...
kanim se da napravim hurmasice, da se preko noci hlade fino...mm naumpaleuser posted image

< Poruku je uredio animagical -- 17.5.2011 22:03:40 >

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 10672
17.5.2011 22:16:14   
Anoniman
Selma bjezis mi 11 dana, da mi te je stici user posted image

Neposredna veza do poruke: 10673
17.5.2011 22:23:25   
malena27 RR
gdje ste zene?

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10674
17.5.2011 22:24:54   
Anoniman
Tu smo negdje user posted image . Mm dosao drug pa oni "mahalaju", malena spava, a ja ne znam sta od sebe da radim user posted image . Kontam palacinke praviti, Sanela kuvarica je med medeni user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
  Neposredna veza do poruke: 10675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  425 426 [427] 428 429   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  425 426 [427] 428 429   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *