|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  422 423 [424] 425 426   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
17.5.2011 9:53:39   
ziki
Joj breskve, u subotu ih je bilo kod nas al tvrde ko orasi. Baš me muka uhvatila.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10576
17.5.2011 9:54:57   
malena27 RR
ko spominje breskve? user posted image user posted image user posted image   ja pojela 4 kifle i pasteticu, hocu da crknem user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 10577
17.5.2011 9:56:08   
sanela.asja
Jutro i od mene ..........Dan je FUJJ........
Joj vii hrana meni muz sinoc veceru napravio ma kakav restoran cevapi pomfrit,kupus salata,a za desert jagode user posted image user posted image i to me posle skupo kostalo user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutros cim sam otvorila oci pojela zdjelu jagoda stalno sma gladna...user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 10578
17.5.2011 9:57:02   
Anoniman
Sanela jedi jagode one nisu kaloricne, onda kad dodju sad maline i kupine. 

(odgovor članu sanela.asja)
  Neposredna veza do poruke: 10579
17.5.2011 9:57:18   
Semica
Sensiaaa...zato cemo mi sve pojesti dok si ti na poslu...a kad ti dodjes kuci pa budes papala mi cemo cuclati prst (ili nesto drugo user posted image ) ali ni jedno ni dr. nije ukusno kao nutela ;)

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 10580
17.5.2011 10:02:58   
sanela.asja
maline i kupine. 
uhh jedva cekam volim ja to bobicasto voce user posted image user posted image
user posted image
Pogledajte ovo ovo je pravi dorucak user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 10581
17.5.2011 10:14:29   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Semica

Sensiaaa...zato cemo mi sve pojesti dok si ti na poslu...a kad ti dodjes kuci pa budes papala mi cemo cuclati prst (ili nesto drugo user posted image ) ali ni jedno ni dr. nije ukusno kao nutela ;)

Ma sve si ti u pravu i za to cuclanje user posted image
al da je meni sad malo pa malo kad dodjem kuci.... evo krvnicki kopam po ladicama u kanc, ima grožđica, brusnice al nista konkretno  user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 10582
17.5.2011 10:25:39   
Semica
Eeeee Sensiiiiiiiiiiiii...izgleda da ces ti morat na pauzi kad ne bude kolega u kancelarijama i njihove ladice malo preroviti user posted image user posted image Nadam se da ces naci nesto sto ti stima :)

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 10583
17.5.2011 10:46:00   
Gift
dobar dan..
kad vec pricate o hrani ja sam se probudila razmisljajuci o hrani al evo kafa me zasitila..mogu jos malo izdrzat...nek se trose rezerve sto sam ih sinoc nakupila user posted image
Selma jesil dobila knjigice..

ostaleuser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 10584
17.5.2011 10:57:25   
Semica
Ja vas pozdravljam :) odoh kod prijateljice ( koja je trudnica isto :D ) -nagovorit cu je da se i ona pridruzi finim razgovorima s vama - zove me na pizzu :) (drugacije nebi ni izasla iz kuce ali to ne mogu odbiti user posted image ) kiliceeeee etooooooo meeeeeeeeeeee user posted image
Ugodan ostatak dana vam zelim :*
Pozdravcic

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10585
17.5.2011 11:04:10   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Gift

dobar dan..
kad vec pricate o hrani ja sam se probudila razmisljajuci o hrani al evo kafa me zasitila..mogu jos malo izdrzat...nek se trose rezerve sto sam ih sinoc nakupila user posted image
Selma jesil dobila knjigice..

ostaleuser posted image

Joj kako sam nezahvalna ,ali toliko sam se zadala u ona štiva da se nisam ni sjetila od kud mi .........Imam sad knjig da neodem u biblioteku makar dva mjeseca......Palachinken sa Harry Potterom,a ti sa Stephenie Meyer .......Hvala punoooooooo....Počela sam sa Sumrakom i već mi je teško skinuti oči sa nje user posted image user posted image user posted image user posted image

Ženice odoh i ja po lijekove u mikro stanicu,tako mi je mrsko ali sam naručena u 12h pa će  kum doći po mene drugačije nebi mogla sa malcem.........
Nego šta se danas kuha ?? Ja kontala kupit mljevenog mesa i lepine pa napraviti poljev user posted image ....Jao što su jagode nešto skupe 1kilo 5km,a Boga mi meni malo samo kilu kupiti user posted image ,treba makar kilo ipo user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10586
17.5.2011 11:06:21   
Selma.A.M
A šta mi ovo malo radi po stomaku,pa ne znam kud ode ovamo na stranu pa me ubi....aaaa izgleda da joj se prostor smanjuje, a ja se još do jučer hvalila kako imam mirnicu malenu u tibi kad ono Rambo 2 postade user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10587
17.5.2011 11:12:29   
sweet insanity
Jutro i od mene opetuser posted image Ja zaspala bila ko' sam budala u 4 ustalauser posted image
Gift, ja ti donesem film kad se vrnem iz skole za trudnjace pa ako ti svoje vec budes vratila vratit cu ga ja i taman vidim da ti proberem koji film kad dodjem kuci pa da ti dam da mozes gledat ovih danauser posted image Pozz svima, odoh jos malo kunjat do skoliceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 10588
17.5.2011 11:18:30   
sweet insanity
Ipak necu vise spavat, necu biti ni za sta na vjezbicama ako ustanem sat prije istihuser posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 10589
17.5.2011 11:21:13   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Ipak necu vise spavat, necu biti ni za sta na vjezbicama ako ustanem sat prije istihuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna veza do poruke: 10590
17.5.2011 11:23:03   
sweet insanity
Ma vrijeme je samo za hrkanja, nadam se da ce one sestre tamo u DZ znat upalit klimu, prosli utorak nisu znale user posted image

Neposredna veza do poruke: 10591
17.5.2011 11:28:25   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Ma vrijeme je samo za hrkanja, nadam se da ce one sestre tamo u DZ znat upalit klimu, prosli utorak nisu znale user posted image

A teško da će je upaliti,štede struju  user posted image user posted image user posted image  ...A zna biti zagušljivo.....

Nego Gift i Semica i ostale tuzlanke gdje vodite trudnoću Dom zdravlja ili privatno i kod koje dr ???

Ja sam kod Amele Adžajlić , i privatno a i u DZ .........Pa gdje mi godi user posted image

Neposredna veza do poruke: 10592
17.5.2011 11:31:46   
Anoniman
Ja sam primjetila da nam na ovoj temi najvise Tuzlankih ima... natalitet u Tuzli pravo u porastu user posted image

Ja raspremila sobu i crkla kao da sam generalku cijelog stana radila, kako sam teska sama sebi kile ne mogu. Jedva cekam da se porodim pa da ko covjek potrcim user posted image

Neposredna veza do poruke: 10593
17.5.2011 11:34:08   
sweet insanity
I da se tresanja najedesuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10594
17.5.2011 11:43:54   
Sensia
Selma,

Kako se pravi taj poljev, sto mi to dobro i socno zvuci?

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 10595
17.5.2011 12:05:15   
DIJAMANT
Jutro trudnjače! Eh jeste se odmah raspisale o hrani. Jedina ja šutim, a najviše sam kila dobila od svih vas. I ja mogu jesti čim mi "oči puknu" ujutro. I kad podmirim glad, onda razmišljam čime da zasladim. Eh, onda me oko podne uhvati mučnina, onda jedem kojekakva peciva da mučnina prođe, a kad prođe onda vrijeme ručku, pa užini....hihihihi i tako svaki danuser posted image A obavezna je i kasna večera oko ponoći....i onda se pitam od čega se kile lijepeuser posted image  

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 10596
17.5.2011 12:15:27   
palachinken
Joj učilo nas na vježbama disat user posted image Malo smo puhćale i dahćale user posted image user posted image
A ja kako sam svirala flautu, od malih nogu sam morala savladat ovu vrstu disanja, tako da mi je šega. Još samo da se sjetim kad krenu kontrakcije user posted image I nek mi neko kaže da mi muzička nije ničem trebala u životu user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 10597
17.5.2011 12:19:45   
Anoniman
Palachinken al se tebi da da puhćes i dahćes user posted image . To ce ti najvise trebati na porodu tako da ponavljaj znanje dok ne utvrdis. Puhćes i dahćes dok pravis bebu, puhćes i dahćes dok radjas, a kad rodis onda samo puhćes user posted image

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 10598
17.5.2011 12:34:38   
mea29
Ja sam svoj spisak danas pojedene hrane upravo dopunila tanjirom domace corbe i sada jedem puding od cokolade, drugi user posted image user posted image al' malo je pakovanje, ono kockasto, ja volim taj "prijeratni" puding podsjeca me na djetinjstvo :)

tek je pola 1 buhuhuhuhu..ja puna ko sipak...ali za rucak klepe, za veceru voceeeee :)

a da malo prestanemo pricati o hrani ha? ovo poprima nesagledive razmjere user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10599
17.5.2011 12:38:41   
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja sam primjetila da nam na ovoj temi najvise Tuzlankih ima... natalitet u Tuzli pravo u porastu user posted image

sta ces moja jelena, mi u zenici pravo zahrdjale, otrovase nas zeljezarom user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  422 423 [424] 425 426   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  422 423 [424] 425 426   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *