Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Joj breskve, u subotu ih je bilo kod nas al tvrde ko orasi. Baš me muka uhvatila.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Jutro i od mene ..........Dan je FUJJ........ Joj vii hrana meni muz sinoc veceru napravio ma kakav restoran cevapi pomfrit,kupus salata,a za desert jagode i to me posle skupo kostalo Jutros cim sam otvorila oci pojela zdjelu jagoda stalno sma gladna...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.5.2011 10:14:29
Sensia
IZVORNA PORUKA: Semica
Sensiaaa...zato cemo mi sve pojesti dok si ti na poslu...a kad ti dodjes kuci pa budes papala mi cemo cuclati prst (ili nesto drugo ) ali ni jedno ni dr. nije ukusno kao nutela ;)
Ma sve si ti u pravu i za to cuclanje al da je meni sad malo pa malo kad dodjem kuci.... evo krvnicki kopam po ladicama u kanc, ima grožđica, brusnice al nista konkretno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.5.2011 10:25:39
Semica
Eeeee Sensiiiiiiiiiiiii...izgleda da ces ti morat na pauzi kad ne bude kolega u kancelarijama i njihove ladice malo preroviti Nadam se da ces naci nesto sto ti stima :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.5.2011 10:46:00
Gift
dobar dan.. kad vec pricate o hrani ja sam se probudila razmisljajuci o hrani al evo kafa me zasitila..mogu jos malo izdrzat...nek se trose rezerve sto sam ih sinoc nakupila Selma jesil dobila knjigice..
ostale
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.5.2011 10:57:25
Semica
Ja vas pozdravljam :) odoh kod prijateljice ( koja je trudnica isto :D ) -nagovorit cu je da se i ona pridruzi finim razgovorima s vama - zove me na pizzu :) (drugacije nebi ni izasla iz kuce ali to ne mogu odbiti ) kiliceeeee etooooooo meeeeeeeeeeee Ugodan ostatak dana vam zelim :* Pozdravcic
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.5.2011 11:04:10
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Gift
dobar dan.. kad vec pricate o hrani ja sam se probudila razmisljajuci o hrani al evo kafa me zasitila..mogu jos malo izdrzat...nek se trose rezerve sto sam ih sinoc nakupila Selma jesil dobila knjigice..
ostale
Joj kako sam nezahvalna ,ali toliko sam se zadala u ona štiva da se nisam ni sjetila od kud mi .........Imam sad knjig da neodem u biblioteku makar dva mjeseca......Palachinken sa Harry Potterom,a ti sa Stephenie Meyer .......Hvala punoooooooo....Počela sam sa Sumrakom i već mi je teško skinuti oči sa nje
Ženice odoh i ja po lijekove u mikro stanicu,tako mi je mrsko ali sam naručena u 12h pa će kum doći po mene drugačije nebi mogla sa malcem......... Nego šta se danas kuha ?? Ja kontala kupit mljevenog mesa i lepine pa napraviti poljev ....Jao što su jagode nešto skupe 1kilo 5km,a Boga mi meni malo samo kilu kupiti ,treba makar kilo ipo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.5.2011 11:06:21
Selma.A.M
A šta mi ovo malo radi po stomaku,pa ne znam kud ode ovamo na stranu pa me ubi....aaaa izgleda da joj se prostor smanjuje, a ja se još do jučer hvalila kako imam mirnicu malenu u tibi kad ono Rambo 2 postade
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.5.2011 11:12:29
sweet insanity
Jutro i od mene opet Ja zaspala bila ko' sam budala u 4 ustala Gift, ja ti donesem film kad se vrnem iz skole za trudnjace pa ako ti svoje vec budes vratila vratit cu ga ja i taman vidim da ti proberem koji film kad dodjem kuci pa da ti dam da mozes gledat ovih dana Pozz svima, odoh jos malo kunjat do skolice
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.5.2011 11:31:46
Anoniman
Ja sam primjetila da nam na ovoj temi najvise Tuzlankih ima... natalitet u Tuzli pravo u porastu
Ja raspremila sobu i crkla kao da sam generalku cijelog stana radila, kako sam teska sama sebi kile ne mogu. Jedva cekam da se porodim pa da ko covjek potrcim
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.5.2011 12:05:15
DIJAMANT
Jutro trudnjače! Eh jeste se odmah raspisale o hrani. Jedina ja šutim, a najviše sam kila dobila od svih vas. I ja mogu jesti čim mi "oči puknu" ujutro. I kad podmirim glad, onda razmišljam čime da zasladim. Eh, onda me oko podne uhvati mučnina, onda jedem kojekakva peciva da mučnina prođe, a kad prođe onda vrijeme ručku, pa užini....hihihihi i tako svaki dan A obavezna je i kasna večera oko ponoći....i onda se pitam od čega se kile lijepe
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.5.2011 12:15:27
palachinken
Joj učilo nas na vježbama disat Malo smo puhćale i dahćale A ja kako sam svirala flautu, od malih nogu sam morala savladat ovu vrstu disanja, tako da mi je šega. Još samo da se sjetim kad krenu kontrakcije I nek mi neko kaže da mi muzička nije ničem trebala u životu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.5.2011 12:19:45
Anoniman
Palachinken al se tebi da da puhćes i dahćes . To ce ti najvise trebati na porodu tako da ponavljaj znanje dok ne utvrdis. Puhćes i dahćes dok pravis bebu, puhćes i dahćes dok radjas, a kad rodis onda samo puhćes
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 17.5.2011 12:34:38
mea29
Ja sam svoj spisak danas pojedene hrane upravo dopunila tanjirom domace corbe i sada jedem puding od cokolade, drugi al' malo je pakovanje, ono kockasto, ja volim taj "prijeratni" puding podsjeca me na djetinjstvo :)
tek je pola 1 buhuhuhuhu..ja puna ko sipak...ali za rucak klepe, za veceru voceeeee :)
a da malo prestanemo pricati o hrani ha? ovo poprima nesagledive razmjere