|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  421 422 [423] 424 425   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
17.5.2011 0:18:01   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

hhaahha..stavi malena pirsing na pupak..user posted image user posted image user posted image user posted image

mal' ti ne rekoh sta cu i gdje staviti user posted image user posted image user posted image

Mozes i tu....nakit je pozeljan svuda..user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 10551
17.5.2011 0:20:05   
malena27 RR
user posted image user posted image user posted image gledam sad stomak, jaranice moje, uvrstite me za takmicenje za najdlakaviji stomak na svijetu user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10552
17.5.2011 0:21:58   
animagical
ne brini malena obrijace ti stomak pred cruser posted image i moj je slican, pa kad to kasnije potjerauser posted image drama
skvo ima da te ocinkam kod dr za te strudle, reci cu ona pocela...pa vi vidite...i jos zeza za puruuser posted image hoces u sub na onu radionicu?

Neposredna veza do poruke: 10553
17.5.2011 0:25:57   
malena27 RR
krenucu ja s brijanjem sama i prije kako je krenulo user posted image user posted image user posted image user posted image sta bi od onakvog stomaka glatkog ko djecija guza user posted image user posted image user posted image

cure, odoh ja laganini u krevetac... valja mi se dici u 6 na noge...a vidite koja su doba
laku noc i lijepo sanjajte....

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 10554
17.5.2011 0:28:00   
animagical
lijepo sanjaj user posted image

Neposredna veza do poruke: 10555
17.5.2011 0:29:57   
idacha
eh, laganini se i mi odjavljujemo, ne mozemo vise da sjedimo... bebi kaze u horizontalu pod hitno...

lijepo mi spavajte i sanjajte... user posted image

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

Neposredna veza do poruke: 10556
17.5.2011 0:31:46   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: animagical

ne brini malena obrijace ti stomak pred cruser posted image i moj je slican, pa kad to kasnije potjerauser posted image drama
skvo ima da te ocinkam kod dr za te strudle, reci cu ona pocela...pa vi vidite...i jos zeza za puruuser posted image hoces u sub na onu radionicu?

haahaaa...pa i ja cu garant na puru..user posted image
A kontala sam ici u subotu..user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 10557
17.5.2011 0:36:41   
animagical
i nemoj iz osvete da mi pomjeris vagu ka naprijeduser posted image jer ja idem iza tebeuser posted image

kakva ti i purauser posted image pa ti si najmanje dobila na forumu citavom..i mozda jelena s tobom...tako da puri ne prilaziuser posted image divim ti se

< Poruku je uredio animagical -- 17.5.2011 0:37:46 >

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10558
17.5.2011 0:48:56   
animagical
iii laku nocuser posted image odoh spavati, dok jos nisam i gladnauser posted image

Neposredna veza do poruke: 10559
17.5.2011 5:33:39   
sweet insanity
Evo mene sto bih rekli sabahomuser posted image Kad god trebam nalaze radit u koje spada i urin ja ne mogu da spavam jer ne mogu puno da trpim, em bebi pritisce, em pijem puno tecnosti i ustala i evo hocu da se popiskim u onu bočicu pa za nekih 45 min se zaputit ka DZda to odnesem i izvadim krv......Nama danas punih 37. sedmca, sutra aBd ulazimo u 38.user posted image Evo  coffee onima koje piju pase pisemo poslijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10560
17.5.2011 8:31:13   
malena27 RR
jutro cure.... slomljena sam. nista spavala nisam.... 

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 10561
17.5.2011 8:33:06   
sweet insanity
Ja opet sebe citira, a samo htjela da ispravim pase u pa seuser posted image

Neposredna veza do poruke: 10562
17.5.2011 8:33:08   
mea29
Olaa...al se vi raspricate u sitne sate, i sada dok drugi rade vi drincate :) bas vam zavidim posebno zbog vremena, ubilo se za spavanje...ja jedva drzim oci otvorene, nesto mi je hladno pa sam upalila grijanje, ali poceo me hvatati san, sad mi dodje da zalegnem na sto i da pajam :)

Ja sam rijetko navecer za racunarom, dosadi mi jer na poslu blejim po citav dan, tako da navecer uglavnom gledam kroz televiziju, nista mi ne zadrzava paznju, osim Mastera na Novoj. To pratim, iako mi bude zlo od nekih kombinacija voca i mesa, ali sa druge strane moze se pokupiti dobrih savjeta...neku vecer s pravili kiflice, mmmmmmmm kako je to lijepo bilo :)

Ja imam veeeeelikih problema sa apetitom, do prije dvije sedmice bila sam normalna, sad sam nezaustavljiva :( jutros sam se tresla dok nisam pojela tri namazane kifle i sto je najgore to mi je bilo malo...sad bi strudle od skvo i caja user posted image user posted image user posted image

Jucer sam prvi put ove godine jela tresnje, kako sam bila halapljiva, bas sam uzivala :)

< Poruku je uredio mea29 -- 17.5.2011 8:34:04 >

Sunce mamino 24.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 10563
17.5.2011 8:35:38   
sweet insanity
Hihihi o hrani te razumijem..ja sad iz DZ i kupim lisnato sa hrenovkom, evrokremom i napravim kakao i pojedem smao pola lisnatog sa evrokremom, nesto mi preslatko za divno cudo... doduse prije ja i nisma bila neki slatkoljubac al u trudnoci jesam ali eto nisma mogla cijelo......Razmisljam se dal da spavam jer sma ustala u 4 al idem u skolicu za trudnice  oko 12-1 pa ne znam isplatil mi se, jucer sam zato savala do 14h pa ne osjecam toliku nenaspavanost.........

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 10564
17.5.2011 8:38:20   
palachinken
Ja danas u školu (ako se šefica ne predomisli hahaha)
I sve kontam koje kote s hranom su mi usput user posted image user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 10565
17.5.2011 8:47:54   
Semica
Dobro jutro i od mene :)

MRZIM KISU !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Odmah mi se ne ustaje iz kreveta...

Dok cekam da mi se Selma.A.M. javi da pijemo kafu, smazala sam jedan kolac njamiiiiiiiiiiiiiiiii-na to vrijeme ne moze uticati :))))

Pozz

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 10566
17.5.2011 9:04:26   
Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29

Olaa...al se vi raspricate u sitne sate, i sada dok drugi rade vi drincate :) bas vam zavidim posebno zbog vremena, ubilo se za spavanje...ja jedva drzim oci otvorene, nesto mi je hladno pa sam upalila grijanje, ali poceo me hvatati san, sad mi dodje da zalegnem na sto i da pajam :)

Ja sam rijetko navecer za racunarom, dosadi mi jer na poslu blejim po citav dan, tako da navecer uglavnom gledam kroz televiziju, nista mi ne zadrzava paznju, osim Mastera na Novoj. To pratim, iako mi bude zlo od nekih kombinacija voca i mesa, ali sa druge strane moze se pokupiti dobrih savjeta...neku vecer s pravili kiflice, mmmmmmmm kako je to lijepo bilo :)

Ja imam veeeeelikih problema sa apetitom, do prije dvije sedmice bila sam normalna, sad sam nezaustavljiva :( jutros sam se tresla dok nisam pojela tri namazane kifle i sto je najgore to mi je bilo malo...sad bi strudle od skvo i caja user posted image user posted image user posted image

Jucer sam prvi put ove godine jela tresnje, kako sam bila halapljiva, bas sam uzivala :)

znam tacno o cemu pricasuser posted image  evo mene jutros na poslu mazem drugo pecivo 5 zrna abc-om i sve kontam sta cu za dorucak user posted image

a sinoć se ubila jagodama i medom user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 10567
17.5.2011 9:07:26   
ziki
Jutro trudnice, kako ste mi, jeste se naspavale?
Mene probada ispod desnog rebra, a kad kihnem mislim sve se pokida u meni. Sinoć sam i apaurin poila ništa. Jutros ustala raspoložena kao čudovište, jadna moja djeca i mm samnom. O Bože šta sam sve rekla i uradila, čak sam i nemirkove pozivnice za rođendan bacila, a juče ih napravila i odprintala, sve zbog toga što mene boli svaki pokret a on je biro pola sata šta da obuče. Evo se jedem od muke, da nisam na poslu plakala bih

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 10568
17.5.2011 9:16:18   
Semica
Ne daj se ziki...

Ako ti je kakva utjeha, ni ja danas nisam sjajno...kao i ovo vrijeme kisno sam-a nemam na koga da galamim user posted image ...sama budem po cijeli dan dok je muz na posluuser posted image (a na poslu je do pola 8 navece user posted image )

Bit ce bolje :)

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 10569
17.5.2011 9:24:05   
Anoniman
Ziki evo i mene u tvoj klub... ja sam toliko nadrndana jutros za poluditi. Cijelu noc Ana se budila, dok smirim nju vratim se u krevet pa nikako naci polozaj koji mi odgovara, kad ja nadjem polozaj i taman mislim zaspacu ona se opet probudi i tako cijelu noc, do dva sata nocas je imala 9 budjenja posle sam prestala da brojim user posted image .
Vidim opet o hrani pisale user posted image . Ja jedem kao provaljena, ne znam gdje stane, ali ja po cijeli dan nesto zvacem. Animagical pura svaki dan nije zdrava sastrugace ti normalnu floru sa crijeva, zdrava je ona ali ne svaki dan. Animagical skuvas serpu domace supe i par tanjira na dan, od nje se neces debljati a drzace te i pored supe jedi povrce sto vise, zitarice ...

(odgovor članu Semica)
  Neposredna veza do poruke: 10570
17.5.2011 9:36:22   
Selma.A.M
Jutro i od mene ..........Kiša.........Ne volim kišu ...........
A o hrani se priča,ja nisam ni progledala ali sam na putu do kupatila svratila u kuhinju i potražila teglu nutele i onako kašikicom zagrabila dva-tri puta blah...........Nego sve me boliiiii,malac evo gleda crtić a ja zijevam,pokušajem da se razbudim čašom soka ali ne ide  user posted image ...........

Odoh smisliti kako da danas ne izađem nikako iz kuće user posted image user posted image user posted image  .........

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10571
17.5.2011 9:41:18   
Semica
Mmmmmmmmmmmmmm nutelaaaaaaaaaaaaaaaa....kod mene kila nutele pukne dok kazes keks :D

Mmmm kad si me vec napomenula,imam malo keksa i nutele ....savrsen spooj :)))

Hocel jos ko :)))))

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 10572
17.5.2011 9:48:00   
Selma.A.M
Senice hvala,ali ja se povlačim bit će mi puno za danas morm ostaviti prostora i za doručak user posted image ...
Odoh se ja protezati malo,možda se probudim user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 10573
17.5.2011 9:51:37   
Anoniman
Ja sam odjednom happy user posted image user posted image . Odem do granapa kad stigle breskveeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Za pet minuta sam tri pojela user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
  Neposredna veza do poruke: 10574
17.5.2011 9:53:15   
Sensia
ih blago vama odakle meni na poslu nutela user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  421 422 [423] 424 425   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  421 422 [423] 424 425   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *