Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ne brini malena obrijace ti stomak pred cr i moj je slican, pa kad to kasnije potjera drama skvo ima da te ocinkam kod dr za te strudle, reci cu ona pocela...pa vi vidite...i jos zeza za puru hoces u sub na onu radionicu?
ne brini malena obrijace ti stomak pred cr i moj je slican, pa kad to kasnije potjera drama skvo ima da te ocinkam kod dr za te strudle, reci cu ona pocela...pa vi vidite...i jos zeza za puru hoces u sub na onu radionicu?
haahaaa...pa i ja cu garant na puru.. A kontala sam ici u subotu..
Evo mene sto bih rekli sabahom Kad god trebam nalaze radit u koje spada i urin ja ne mogu da spavam jer ne mogu puno da trpim, em bebi pritisce, em pijem puno tecnosti i ustala i evo hocu da se popiskim u onu bočicu pa za nekih 45 min se zaputit ka DZda to odnesem i izvadim krv......Nama danas punih 37. sedmca, sutra aBd ulazimo u 38. Evo coffee onima koje piju pase pisemo poslije
Olaa...al se vi raspricate u sitne sate, i sada dok drugi rade vi drincate :) bas vam zavidim posebno zbog vremena, ubilo se za spavanje...ja jedva drzim oci otvorene, nesto mi je hladno pa sam upalila grijanje, ali poceo me hvatati san, sad mi dodje da zalegnem na sto i da pajam :)
Ja sam rijetko navecer za racunarom, dosadi mi jer na poslu blejim po citav dan, tako da navecer uglavnom gledam kroz televiziju, nista mi ne zadrzava paznju, osim Mastera na Novoj. To pratim, iako mi bude zlo od nekih kombinacija voca i mesa, ali sa druge strane moze se pokupiti dobrih savjeta...neku vecer s pravili kiflice, mmmmmmmm kako je to lijepo bilo :)
Ja imam veeeeelikih problema sa apetitom, do prije dvije sedmice bila sam normalna, sad sam nezaustavljiva :( jutros sam se tresla dok nisam pojela tri namazane kifle i sto je najgore to mi je bilo malo...sad bi strudle od skvo i caja
Jucer sam prvi put ove godine jela tresnje, kako sam bila halapljiva, bas sam uzivala :)
Hihihi o hrani te razumijem..ja sad iz DZ i kupim lisnato sa hrenovkom, evrokremom i napravim kakao i pojedem smao pola lisnatog sa evrokremom, nesto mi preslatko za divno cudo... doduse prije ja i nisma bila neki slatkoljubac al u trudnoci jesam ali eto nisma mogla cijelo......Razmisljam se dal da spavam jer sma ustala u 4 al idem u skolicu za trudnice oko 12-1 pa ne znam isplatil mi se, jucer sam zato savala do 14h pa ne osjecam toliku nenaspavanost.........
Olaa...al se vi raspricate u sitne sate, i sada dok drugi rade vi drincate :) bas vam zavidim posebno zbog vremena, ubilo se za spavanje...ja jedva drzim oci otvorene, nesto mi je hladno pa sam upalila grijanje, ali poceo me hvatati san, sad mi dodje da zalegnem na sto i da pajam :)
Ja sam rijetko navecer za racunarom, dosadi mi jer na poslu blejim po citav dan, tako da navecer uglavnom gledam kroz televiziju, nista mi ne zadrzava paznju, osim Mastera na Novoj. To pratim, iako mi bude zlo od nekih kombinacija voca i mesa, ali sa druge strane moze se pokupiti dobrih savjeta...neku vecer s pravili kiflice, mmmmmmmm kako je to lijepo bilo :)
Ja imam veeeeelikih problema sa apetitom, do prije dvije sedmice bila sam normalna, sad sam nezaustavljiva :( jutros sam se tresla dok nisam pojela tri namazane kifle i sto je najgore to mi je bilo malo...sad bi strudle od skvo i caja
Jucer sam prvi put ove godine jela tresnje, kako sam bila halapljiva, bas sam uzivala :)
znam tacno o cemu pricas evo mene jutros na poslu mazem drugo pecivo 5 zrna abc-om i sve kontam sta cu za dorucak
Jutro trudnice, kako ste mi, jeste se naspavale? Mene probada ispod desnog rebra, a kad kihnem mislim sve se pokida u meni. Sinoć sam i apaurin poila ništa. Jutros ustala raspoložena kao čudovište, jadna moja djeca i mm samnom. O Bože šta sam sve rekla i uradila, čak sam i nemirkove pozivnice za rođendan bacila, a juče ih napravila i odprintala, sve zbog toga što mene boli svaki pokret a on je biro pola sata šta da obuče. Evo se jedem od muke, da nisam na poslu plakala bih
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Ako ti je kakva utjeha, ni ja danas nisam sjajno...kao i ovo vrijeme kisno sam-a nemam na koga da galamim ...sama budem po cijeli dan dok je muz na poslu (a na poslu je do pola 8 navece )
Ziki evo i mene u tvoj klub... ja sam toliko nadrndana jutros za poluditi. Cijelu noc Ana se budila, dok smirim nju vratim se u krevet pa nikako naci polozaj koji mi odgovara, kad ja nadjem polozaj i taman mislim zaspacu ona se opet probudi i tako cijelu noc, do dva sata nocas je imala 9 budjenja posle sam prestala da brojim . Vidim opet o hrani pisale . Ja jedem kao provaljena, ne znam gdje stane, ali ja po cijeli dan nesto zvacem. Animagical pura svaki dan nije zdrava sastrugace ti normalnu floru sa crijeva, zdrava je ona ali ne svaki dan. Animagical skuvas serpu domace supe i par tanjira na dan, od nje se neces debljati a drzace te i pored supe jedi povrce sto vise, zitarice ...
Jutro i od mene ..........Kiša.........Ne volim kišu ........... A o hrani se priča,ja nisam ni progledala ali sam na putu do kupatila svratila u kuhinju i potražila teglu nutele i onako kašikicom zagrabila dva-tri puta blah...........Nego sve me boliiiii,malac evo gleda crtić a ja zijevam,pokušajem da se razbudim čašom soka ali ne ide ...........
Odoh smisliti kako da danas ne izađem nikako iz kuće .........