Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma sta cu, jos mi zena rekla nemoj prat sude, a ja opet navalila... I jucer opet poslije rostilja, uzela ja da perem a ona ce meni nemoj. Reko ako je zbog case, ovaj put necu nista razbit majke mi
Sporty i ja idem jednom mjesečno na preglede....Eh nekada na svoju ruku odem privatno pa bude dva puta mjesečno ali se to ne računa kod doktora jer je to mimo njih................
Sporty i ja idem jednom mjesečno na preglede....Eh nekada na svoju ruku odem privatno pa bude dva puta mjesečno ali se to ne računa kod doktora jer je to mimo njih................
Vratija se Šime iz Bijeljine
Ni ja ne idem često na preglede(osim u početku) jer mi kod jednog ploda nije srce kucalo.Bila sam sada u subotu i rekla mi do kraja juna da ne dolazim jer hvala Bogu nema potrebe a ako bi me nešto zaboljelo da joj se javim pa ćemo dogovoriti prijevremeni pregled.
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
Enci ovo super izgleda sutra pravim koje si meso ti koristila.. Ja se vratila od zubara jedan mi zub poravio a drugi stavio nekakvo punjenje da ubije zivac alll me boooliiiii i reko mi je da ce me boliti sedmicu dana aj pa poludicu kud odo da ga pravim I ja idem jednom mjesecno na praglede hah jedva cekam sutra da mi malo moje mahne da me rasveseli...
I ja sam znala osjetiti bol par dana nakon poravke... I bas je neugodan osjecaj. Hvala Bogu ovaj sam privremeno zatvorila do poroda i sad je ok, smirio se, ali kako je bolio uuuuu.... Sanela.a mozes popiti paracetamol ako te boli
Enci ovo super izgleda sutra pravim koje si meso ti koristila.. Ja se vratila od zubara jedan mi zub poravio a drugi stavio nekakvo punjenje da ubije zivac alll me boooliiiii i reko mi je da ce me boliti sedmicu dana aj pa poludicu kud odo da ga pravim I ja idem jednom mjesecno na praglede hah jedva cekam sutra da mi malo moje mahne da me rasveseli...
Ramsteak koji sam dan prije stavila u pajc(maslinovo ulje,senf ,začini koji tebi pašu),sir i gljive i ovdje u receptu piše 2 čaše vode ali ti nemoj sve staviti već postepeno dodaji taman da ti bude tijesto kao za pitu. Moram i ja zubaru,dok se malo proljepša vrijeme
ej cure jutros u azelu izložena trudnička odjeća, doduše farmerke one trudničke imaju skroz svijetle i skroz tamne što se boje tiče a cijena je 30 KM. meni doduše nisu odgovarale nekako mi grube al eto ako nekom treba neka proba (onaj azel kod omege) a na pijaci imaju one ljetne bež boje sa džepovima sa strane ono kao sportske i one su super a 35 KM su.
selma, stvarno si nedostajala, ako nista one tvoje slike hrane cestitke na 7. mjesecu
to je sigurno neki lijek stavljen a nece staviti nista jako da ti ne umrtvi zivac jer bi ti zub potamnio.... tako da lijek polako djeluje i zub bolucka....
< Poruku je uredio malena27 RR -- 9.5.2011 18:48:24 >
to je sigurno neki lijek stavljen a nece staviti nista jako da ti ne umrtvi zivac jer bi ti zub potamnio.... tako da lijek polako djeluje i zub bolucka...
eh upravo to a mene boli jako zato sto mi je i ovaj sto je poravio do ovog sto drzim taj ljek sedam dana pa oci mi ispadaju ma proci ce sta cu moram gore mi je onako patiti se sa supljim zubom.... Ja sam uzela u azelu trudnicke farmerke exstra platila ih 5 Km na akciji super su mi super model bas cu slikat da vam pokazem
Dan ženice! Ja se danas ugledala na vas pa se "razletila" po kući. Nisam sjela od 8 h jutros. Uh, Bebice i ja jedva čekam 4. mjesec. Ja sam sad mislim 13. sedmica (ali ne mislim na lunarni 4. mjesec, nego ovaj kalendarski). Negdje bi to trebalo biti oko 20. maja aBd. Ma hajde, proći će i to. I ove pred porod su se načekale A vrijeme brže prolazi kad se bebini pokreti počnu osjećati. Znam iz iskustva. Nekako se i žena rastereti i ne čeka više tako žarko uzv pregled. Kad te bebi "udari" znaš da je ok.
EH sad me bas obradova. :) I ja sve cekam da izadjem iz ovog kriticnog perioda i oduuuzilo mi se pravo,pogotovo kako lezim. Vjerovatno cu i bolje biti aBd kad udjem u 4. a i da vrijeme brze proleti,jedva cekam to
Anice1 super da si se i ti javila. Ne brini zbog te jedne kile, ja cu vas sve presisati kad me prodju mucnine jer sam veeeliki gurman i boli me briga za kile. Kao sto kaze malena, ko se namuci oko zaceca kile su najmanji problem
evo i nas, padobranaca... kako ste nam sve redom? ja konacno uspavala malca, danas oka nije sklopio, prehladio se, a i zubici mu potjerali haman svi, tako da je haos kod nas... ja sama sa njim, on kenjcav, samo mama-mama, uh... bas mi je danasnji dan bio prenaporan.. ma, samo da on meni ozdravi, dusa moja malena.. lije mu i iz nosica i iz usta, sada malko i ture dobio s druge strane, zao mi i ovog malog u stomki.. nikad da legnem, sjednem, odmorim... sutra aBd na kontrolu, pa cu vidjeti kakva je situacija... veselo kod nas, nema sta... sto mi svi drugi kazu, kazem i ja sebi ''nek mi je Bog na pomoci''
sta ima kod vas? kako vase bebice?
Sanela drago mi je zbog tate...sad da se pazi i bice sve ok. Kod mene je familijarno dosta zastupljen genetski infarkt tako da sam tim okruzena, sestra je sa 23 godine imala i 14 dana bila u komi. Selma cestitam sedmi mjesec . Zbilja gdje ona tema za jastuk, ja sam vodila, da vidim je li se posle mene ko jos javio Idacha duso moja ljubi nam druga i da sto prije zubici izadju. Mazi pupu.
Mene zezao net... Ja evo hocu da se tusnem...cekam kuhanje na novoj.... Sada zavrsila sa pogacicom i ruckom za sutra...imam plan da malo sutra hodam...pa da je sve spremno...
Vecer zenice... Evo ja gledam masterchefa i malo virim na RR Joj kako sam se danas iznervirala. Bila ja u gostima i sad ovaj covjek me pita je li znam sto je beba, je li decko ili je pak samo dijete Kao on je siguran da bi mm zelio sina... Ajme majko ne mozes vjerovat...