|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  373 374 [375] 376 377   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
9.5.2011 12:31:17   
sweet insanity
Kod mene gotov cervikalni bris.Pise da nema ni patoogenih baja ni gljiva, a mene opet ponekad klitoris svrbi pa ja mazem plimycol kremomuser posted image Mozda svrbi od dlacica koje rastu okolo il od uskih hlaca koje sma par dana nosala. Uglavnom eto dobro je, nadam se da ce ovakvo stanje ostati (bez baja)user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 9351
9.5.2011 12:34:08   
animagical
ja jedva gace navucem i carape, kako obuces uske hlaceuser posted image sva se zadisem, pa zapusem, pa  me stomak pretezeuser posted image ma jedva... svaka tebi castuser posted image

odoh s muzekom u setnjicuuser posted image veceras je pregledic pa javnem sta je bilouser posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 9352
9.5.2011 12:35:48   
palachinken
Kako ti se da hodat po ovom...brrrrrrr
Ja bih sad najradije dekicu, toplu čokoladu i kakav ljigavi ljubavni film

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 9353
9.5.2011 12:37:38   
DIJAMANT
Dan ženice!
Ja se danas ugledala na vas pa se "razletila" po kući. Nisam sjela od 8 h jutros.user posted image
Uh, Bebice i ja jedva čekam 4. mjesec. Ja sam sad mislim 13. sedmica (ali ne mislim na lunarni 4. mjesec, nego ovaj kalendarski). Negdje bi to trebalo biti oko 20. maja aBd.
Ma hajde, proći će i to. I ove pred porod su se načekaleuser posted image A vrijeme brže prolazi kad se bebini pokreti počnu osjećati. Znam iz iskustva. Nekako se i žena rastereti i ne čeka više tako žarko uzv pregled. Kad te bebi  "udari" znaš da je ok.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9354
9.5.2011 12:39:43   
DIJAMANT

[/quote]Uh, Palachinken i ja bih ovo najradije
user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 9355
9.5.2011 12:40:49   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: animagical

ja jedva gace navucem i carape, kako obuces uske hlaceuser posted image sva se zadisem, pa zapusem, pa  me stomak pretezeuser posted image ma jedva... svaka tebi castuser posted image

odoh s muzekom u setnjicuuser posted image veceras je pregledic pa javnem sta je bilouser posted image

Ma  dobila od muzeve tetke tako cool jeans tregerice broj 36. i super ja stanem u to jos i helanke ispod il tanke strample al bit ce da sam se potparila, pretpostavljam da bi gljivice bile nadjene da ih ima, il su mozda samo gore na vanjskom dijelu...hajd kremica mi ne moze skodit ja mislim. A sto se tice carapa i obuce i ja jedva, al za hlace se ne treba saginjatuser posted image Al od tad ih ne nosim (te hlace).
Sretno na pregleduuser posted image

Neposredna veza do poruke: 9356
9.5.2011 12:43:56   
palachinken
Joj sad naletih na ovaj članak i bezbel sam pronašla nas dvoje user posted image user posted image

http://pogledaj.to/art/reci-mi-sto-jedes-reci-cu-ti-tko-si-2/

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 9357
9.5.2011 12:44:17   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: palachinken

Sas se i meni trazi topla cokoladauser posted image Mi sinoc gledali Whole NIne Yards ponovo, ismijali smo se. Super je film fakat....

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 9358
9.5.2011 13:04:39   
ziki
Ehe mene će uskoro muž i oblačit, kad oblačim čarape umire mi od smijeha. nisam se javljala za vikend a pade mi napamet u subotu ujutru spremam se ja za pregled, haj da probam da dosredim južni pol sama,  ni ogledalo ne pomaže, nemirko ispred vrata vrišti hoće on da uđe da vidi kako se kupam, haos, isekla se sem tako. Legnem ja na sto za pregled prilazi dr i samo joj se ote JOJ. Ne znam dal bi se smijala il plakala

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 9359
9.5.2011 13:33:23   
stefania
zdraaavo user posted image

evo mene, sva ko guser posted image vno naizvrat, ovo me vrijeme bas ubi bole me noge i glava, nemam pojma sta to znaci ali valjda nije nista dokle god se user posted image vrti u stomi...nervozna sam ko pasce, ne znam jel vise od ovih nakih bolova ili je zato sto me mentor iznervirao za rad..ma, uhh, kakav supak da izivinite, ne znam kako ljudi mogu biti takvi...ja mu poslala rad na mail, reko ako mozete pogledajte, dajte sugestije i primjedbe sta god, samo da mogu zavrsiti to, napisem i da sam trudna i da cu aaBd roditi za mjesec dana..kad on meni da on zaboga ne moze citati rad (?!) nego da ja to ko biva pregledam i pripremim za predaju i da se jos pripazim jedne profesorice koja mi je u komsiji..aaaaaaaaaaaaaaaa...majko draga, oa valjda je on mentor a ne ja...ne znam zar ne bi trebalo on da pregleda majku mu ludu?...uglavnom poludila sam...sad jos trebam to printati i ovako debela i smotana nositi to njemu na fakultet.....eh da i final touch..kaze on meni molim vas da vam fotografije butu u koloru to je jako vazno...???? uh sto me nasekira..izivinite sto vam istresoh svoju histeriju...user posted image ...ne znam sta sad da radim..
uglavnom odoh opet na pregled ove sedmice aBd a moram odnijeti i urin...to su ujutro valjda, valja na sabahu ustati i piskiti u bocicu...
opalila me grozna frka oko poroda...sto se vise priblizava ja sve manja i manjauser posted image ...tek sad vidim kolika sam kukavicauser posted image ..
kako ste mi vi? izvinite sto sam ovoliko napisala svojih devera...ne zamjerite...nadam se da ste mi dobro...pusa za sve

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 9360
9.5.2011 13:53:35   
Lejla Ka
Hajde malo za popravljanje raspoloženja:

http://www.youtube.com/watch?v=booKP974B0k

Ko nije kod kuće, nek metne slušalice i lagani kružni pokreti kukovima!

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 9361
9.5.2011 14:03:52   
Selma.A.M
Evo mene jesam falila makar malo user posted image user posted image user posted image

Vi se raspisale,sad sam vas čitala ali puno mi je za dva dana da pamtim user posted image

U svakom slučaju dobro sam,malo mi je bilo muka u vožnji ali hajde šta je sat ipo vožnje user posted image

Sweet vidim nosila si urin i da je čist user posted image
Gift mislim da se ti pitala za odjeću za trudnice na maloj pijaci ja u petak gledala....
Selminja tunike sam ja našla u tabašnicama u Azelu (nije štela Boga mi user posted image )
Eh vidim nekima je zima e pa i meni je brrrrrrrr.....

A kako sam se bila iznervirala,došla kući kad ono ne radi mi ekran od kompijutera,muž je jadan morao da ode i da kupi polovan ekran,ali je ovajk veći malo od starog i flat 60km user posted image ....Ah kako mi je sad sve lijepo......
Donijela sam vreću stvari iz Bijeljine i valja mi pebirati da vidim šta je u opticaju ali ako mi je mrsko da ću to ostaviti a drugi dan user posted image ...............................

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 9362
9.5.2011 14:07:31   
Selma.A.M
Ehej evo mog tickera na 7 mjesecu jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee još samo 92 dana krenulo je krenulo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 9363
9.5.2011 14:08:24   
sanela.asja
Masala Selma cestitam user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 9364
9.5.2011 14:21:48   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Masala Selma cestitam user posted image user posted image user posted image

Hvala puno..........

A čitam da ti je tati bolje baš mi je drago, hoće li ga skoro pustit kući,i kako se on osjeća...Nadam se da nema nikakvih posljedica

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 9365
9.5.2011 14:26:25   
sanela.asja
Ma dobro je bas se oporavlja brzim tempom u petak izlazi pa na kucno ljecenje imao je manji srcani udar a jos seceras pa to neide nikakouser posted image ..A posljedice posle srcanog uvjek ostaju mora se cuvat na dijetu ma svasta samo neka se izvukao Hvalla sto pitas...user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 9366
9.5.2011 14:29:56   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Ma dobro je bas se oporavlja brzim tempom u petak izlazi pa na kucno ljecenje imao je manji srcani udar a jos seceras pa to neide nikakouser posted image ..A posljedice posle srcanog uvjek ostaju mora se cuvat na dijetu ma svasta samo neka se izvukao Hvalla sto pitas...user posted image user posted image user posted image user posted image

Bit ako Bog da sve to ok,samo neka se čuva.....   user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 9367
9.5.2011 15:23:19   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Evo mene jesam falila makar malo user posted image user posted image user posted image

Vi se raspisale,sad sam vas čitala ali puno mi je za dva dana da pamtim user posted image

U svakom slučaju dobro sam,malo mi je bilo muka u vožnji ali hajde šta je sat ipo vožnje user posted image

Sweet vidim nosila si urin i da je čist user posted image
Gift mislim da se ti pitala za odjeću za trudnice na maloj pijaci ja u petak gledala....
Selminja tunike sam ja našla u tabašnicama u Azelu (nije štela Boga mi user posted image )
Eh vidim nekima je zima e pa i meni je brrrrrrrr.....

A kako sam se bila iznervirala,došla kući kad ono ne radi mi ekran od kompijutera,muž je jadan morao da ode i da kupi polovan ekran,ali je ovajk veći malo od starog i flat 60km user posted image ....Ah kako mi je sad sve lijepo......
Donijela sam vreću stvari iz Bijeljine i valja mi pebirati da vidim šta je u opticaju ali ako mi je mrsko da ću to ostaviti a drugi dan user posted image ...............................

Hej Selmic, da, nosila sma urinokulturu-nosim je i sutra a rezultati ce biti u petak aBd. A ovi nalazi sto su dosli cisti su oni od cervikalnog brisa sto sma nosila u privatnu kliniku. Samo da ostane bez baja stanje i superuser posted image Kako si mi ti, kako je bilo kod sveki?

Neposredna veza do poruke: 9368
9.5.2011 15:26:55   
sweet insanity
Sanelice, drago mi je da ti je tata bolje. Selma, cestitke na sedmom mjesecuuser posted image Kod mene jos 29 user posted image

Neposredna veza do poruke: 9369
9.5.2011 16:10:06   
Selma.A.M
Ah sweet lijepo je malo izaći iz kuće i promjeniti sredinu ali ljijepa i moja četiri zida user posted image   (ah zidova ima 28 ali da ne sitničarim user posted image user posted image user posted image user posted image )  .....Ma nešto sam se smorila živa,a jučer još kiša i težak dan bio a nekakog svijeta se okupilo da nas vide user posted image  pa gužva uh evo sad odmaram..............

A kako su mi lijepa slova na ovom flat ekranu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......................

A sweet kod tebe je baš počelo 29 wow !!!!!  Ovih moji 7 mjeseci je tebi sad pih ili ti mojih 92 dana naspram tvojih 29 dana ili 9 mjesec  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9370
9.5.2011 16:11:57   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Ah sweet lijepo je malo izaći iz kuće i promjeniti sredinu ali ljijepa i moja četiri zida user posted image   (ah zidova ima 28 ali da ne sitničarim user posted image user posted image user posted image user posted image )  .....Ma nešto sam se smorila živa,a jučer još kiša i težak dan bio a nekakog svijeta se okupilo da nas vide user posted image  pa gužva uh evo sad odmaram..............

A kako su mi lijepa slova na ovom flat ekranu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......................

A sweet kod tebe je baš počelo 29 wow !!!!!  Ovih moji 7 mjeseci je tebi sad pih ili ti mojih 92 dana naspram tvojih 29 dana ili 9 mjesec  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma sad ce to i kod tebe, ja fakat kazem kako je brzo proslo. Kod mene su sad prognoze da bi moglo i ranije malo ali vidjet cemo na iducoj kontroliuser posted image

Neposredna veza do poruke: 9371
9.5.2011 16:24:02   
Selma.A.M
Nisu to prognoze moja sweet to će stvarno tako da bude vidjet ćeš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9372
9.5.2011 16:26:21   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: ziki

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

[

"ma nije me briga šta je, samo nek je živ i zdrav"

i da služi vojskuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ima i ono, nek piski stojeckiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja stvarno ne dolazim u doticaj s tim prognozerima spola, jedino me nervira sto me pojedine zene non stop pitaju, a znas sli spol, nebi da ja idem svako dva dana na ultrazvuk... Ja sam od jedne zene cula da ako razbijes casu u trudnoci musko jeuser posted image Ja sam dosad razbila vec dvije case, najsmjesnije mi bilo neki dan meni padne casa ne razbije se, e reko djevocica, kad za dva dana perem sude kod svekrve. I ja sve fino oprala ostala mi jos jedna casa, i uzmem ja nju u ruku, operem fino, i taman kad sam je sapirala, razbije se.user posted image Ma nije mi ni ispala ni nista, nego onako u ruci i zabije mi se fin komad stakla u ruku... Govorim ja evo ga muskouser posted image user posted image user posted image user posted image A da ne pricam koliko sam krvi prolila, i da mi je prst jos uvijek plav i oteknut, cak sam u hitnu mislila ici ma svuda po kuci krvi bilouser posted image user posted image user posted image Mogle bi vi zenskice koje imate sliku sa ultrazvuka na kojoj se vidi spol postavit da vidimo, mene bas zanima kako to izgledauser posted image user posted image  
A vidim neke spominjete tlak, kad je promjenjivo vrijeme moj tlak pludi, ja sam jednostavno kao pijana, neko rece osjeca pritisak u glavi, ja isto, nista me ne boli, al mi je to bas onako neugodan osjecaj.
Sanela.asja sretno danas na uz, i zelim ti da ti tata bude bolje i sto prije izade iz bolniceuser posted image
Zene meni se cini da vi bas cesto idete na preglede, ja idem jednom mjescno, a znam zena koje idu svako dva mjeseca... Hej, ko dobi onaj jastuk za dojenjeuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 9.5.2011 16:29:18 >

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 9373
9.5.2011 16:33:27   
Hannica
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

IZVORNA PORUKA: ziki

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

[

"ma nije me briga šta je, samo nek je živ i zdrav"

i da služi vojskuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ima i ono, nek piski stojeckiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja stvarno ne dolazim u doticaj s tim prognozerima spola, jedino me nervira sto me pojedine zene non stop pitaju, a znas sli spol, nebi da ja idem svako dva dana na ultrazvuk... Ja sam od jedne zene cula da ako razbijes casu u trudnoci musko jeuser posted image Ja sam dosad razbila vec dvije case, najsmjesnije mi bilo neki dan meni padne casa ne razbije se, e reko djevocica, kad za dva dana perem sude kod svekrve. I ja sve fino oprala ostala mi jos jedna casa, i uzmem ja nju u ruku, operem fino, i taman kad sam je sapirala, razbije se.user posted image Ma nije mi ni ispala ni nista, nego onako u ruci i zabije mi se fin komad stakla u ruku... Govorim ja evo ga muskouser posted image user posted image user posted image user posted image A da ne pricam koliko sam krvi prolila, i da mi je prst jos uvijek plav i oteknut, cak sam u hitnu mislila ici ma svuda po kuci krvi bilouser posted image user posted image user posted image Mogle bi vi zenskice koje imate sliku sa ultrazvuka na kojoj se vidi spol postavit da vidimo, mene bas zanima kako to izgledauser posted image user posted image  
A vidim neke spominjete tlak, kad je promjenjivo vrijeme moj tlak pludi, ja sam jednostavno kao pijana, neko rece osjeca pritisak u glavi, ja isto, nista me ne boli, al mi je to bas onako neugodan osjecaj.
Sanela.asja sretno danas na uz, i zelim ti da ti tata bude bolje i sto prije izade iz bolniceuser posted image
Zene meni se cini da vi bas cesto idete na preglede, ja idem jednom mjescno, a znam zena koje idu svako dva mjeseca... Hej, ko dobi onaj jastuk za dojenjeuser posted image user posted image user posted image

Ma nek si ti svekrvinu casu razbila a svoju sacuvala,to je najbitnije.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 9374
9.5.2011 16:35:52   
Selma.A.M
Ehej sporty mene jučer kod sveki stare žene pitaju za spol bebe ,ja rekoh curica kad će ti one kao čavke: Ma budi ti spremna i za dječaka jer nisi se uopšteproružnjala a trudnice koje nose žensko su obično ružne sa onim flekama ( misle na trudničke fleke koje ima svaka 5 trudnica user posted image user posted image user posted image ) ..............
Ah stvaro ko je dobio jastuk,ajde javljajte se ? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 9375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  373 374 [375] 376 377   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  373 374 [375] 376 377   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *