|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  372 373 [374] 375 376   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
9.5.2011 9:04:28   
palachinken
Dobro si!!!  Trebam nazvati da se upišem! Totalno sam zaboravila!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 9326
9.5.2011 9:39:52   
sanela.asja
Jutro i od mene ma nema pravo zazimilo smrze se kod mene radi klima i termo pec sve sto imam poukljucuvala sam user posted image user posted image kad dodoje racun za struju gotova samuser posted image user posted image
ja danas odo zubaru moram uvrjedim se i ondaiz njega pocne krv tec ko da je ko vola zaklaouser posted image user posted image kazem sinoc muzu recu sutra zubaru da ga duplo namalterise user posted image user posted image ....
Jedva cekam sutra da vidim svoju bebicu na UZ i potvrdice sta nosim uh jedva cekam..ma puna sam nekih emocija juce sam bezveze pocela plakat ovamo tata u bolnici,na drugoj strani idem na Uz,na trcoj e borim s asjom i njenom alergijom ma hauus..et da vas ne smaram vise
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 9327
9.5.2011 9:41:52   
malena27 RR
sanela.asja drago mi je da ti je tata bolje... user posted image ih moj bebac se ne da gledati, stavio sam sebi pupcanu vrpcu izmedju nogu user posted image user posted image user posted image   i zadnja 3 uzv-a nagadjamo da je djecak user posted image user posted image user posted image user posted image  

sinoc sam cula trac user posted image user posted image user posted image user posted image   da nosim blizance user posted image user posted image user posted image user posted image   uh rekoh, hvala vam sto tako pricate, sad ne moram ni ici na uzv, ustedila sam 40 km user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 9328
9.5.2011 9:45:05   
sanela.asja
Auu malena znaci tebi odradili besplatan Uz user posted image user posted image ..
Ja se nadam da ce mami za ljubav rasiti noge user posted image user posted image ma nije mi bitno sta je ali eto kopka me nesto da mi je da znam kad udjem u radnju pa vidim onu odjecu malu rozu i plavu rako boze u koju sad da gledamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9329
9.5.2011 9:48:42   
malena27 RR
svasta... srela jedna moju prijateljicu i pitala zna li da sam trudna i da sam radila vantjelesnu u sloveniji...ova rekla ne znam nista, nije mi govorila... i onda kaze ova pa ja cula da jeste i da nosi blizance user posted image user posted image user posted image user posted image   eh rekoh samo jos da mi kazu kad mi je termin i spol i da li su nam bebe zdrave i eto necu ni ici vise kod dr. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

svako tudju brigu brine, bolje da svoje probleme rjesavaju....

ma naravno da je nebitno koji je spol u pitanju, nego i mene kopka, radi pripremanja kutka za bebaca user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 9330
9.5.2011 9:53:19   
enči80
Sanela.asja drago mi je da ti je otac bolje.

Ja uz plaćam 25KM a vi sve vidim više a što se tiče mahale do sada sam trudna po njima čini mi se bila 5xuser posted image user posted image i niko mi osim mame,muža i naravno rr forumašica ne zna da nosim blizance.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 9331
9.5.2011 9:56:22   
enči80
ma naravno da je nebitno koji je spol u pitanju, nego i mene kopka, radi pripremanja kutka za bebaca

Imam dvije komšinice kojima je do zadnjeg dana bilo rečeno da su djevojčice i hop na porodu kad ono dječaci a žene sve pokupovale u roza varijanti
zato ja sve što uzimam gledam da je u neutralnoj boji.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 9332
9.5.2011 9:59:29   
palachinken
oj i mene je neka babuskara iz haustora juce presrela, kaze vidi ona po mom stomaku da ja nosim curicu, a i neke muževe tetke su tako sve to ošajcale po obliku stomaka?!?!?? user posted image
Ja na to samo kez i "nek je zivo i zdravo pa sta god"

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 9333
9.5.2011 10:07:46   
sanela.asja
Hhahaha a mene sad babe kad vide pogotovo s muzem kazu dabogda mu sad sina rodilaauser posted image mm se osipa na to on bi stvarno volio opet curicuuser posted image ..A ja odbrusim reko sta god da rodim bice sejtan i lopov ko i Asja isto mi dodje..A jedna moja kona mi smo se nekako isto porodile ona mozda dva -tri mjeseca prije mene rodila je djecaka i kad sam se porodila dosla i onako pricamo kako je ko prosao na porodjaju kaze ona meni "teze je bona musko roditi"a ja njoj ko iz topa da oprostite na izrazu "sto Zlato da mu mozda muda ne zapadnu"svi koji su bili tu samnom su popadali od smjeha a Zlatka nije vise ni jednu progovorila user posted image user posted image Ma mrzim kad mi odvajaju musko od zenska brate ispade mi zene neka vrsta opasna user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9334
9.5.2011 10:13:23   
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

"sto Zlato da mu mozda muda ne zapadnu"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 9335
9.5.2011 10:14:55   
malena27 RR
ma meni je najgore sto je ta sto je tracala moja rodica...a i ona i njm nemaju djecu.... i ruga se meni...a ima isti problem koji smo mm i ja imali.....
bolje joj je da se pozabavi sobom....ili da krene mojim stopama.... tj. da se bori za svoju user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 9.5.2011 10:21:10 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 9336
9.5.2011 10:15:37   
ziki
Hehe ta pogađanja su meni bila haos u prvoj trudnoći, mislim da sam pisala al meni su gori bili muški-kolege koje su pogađali po obliku stomaka("naučna" emisija na dicovery-ju), proljepšala se...i sl metodama. A o tome kako mi je stomak ogroman referat da pišem, u 7 mj me dr na medicini rada pitala jel to pred termin a u 9 da su grant blizanci samo nije se fino na uz vidjelouser posted image user posted image user posted image user posted image
A sad kad kažem da je opet dječak al drugačije se osjećam pojedine pametnice kažu da sigurno nije dr dobro vidjela jer liči na curu. Jedino što sad imam sliku male piše(dr slikala Nemirkuuser posted image ) pa im pokažem i objasnim anatomojuuser posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 9337
9.5.2011 10:29:41   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: palachinken

oj i mene je neka babuskara iz haustora juce presrela, kaze vidi ona po mom stomaku da ja nosim curicu, a i neke muževe tetke su tako sve to ošajcale po obliku stomaka?!?!?? user posted image
Ja na to samo kez i "nek je zivo i zdravo pa sta god"

Trudna ja sa sinom (ja sam to nekako svo vrijeme osjećala, da je dječak, a u dotičnom trenutku sam imala i službenu potvrdu), u prodavnici dječije odječe na Siranu pričam sa mojom dragom prodavačicom. I tako neka priča kako ima puno ljepše odječe za curice, muški vaki, ženske vake...bla bla, i u jednom trenutku ja kažem "ma nije me briga šta je, samo nek je živ i zdrav" user posted image A nisam crnogorka, majke mi!

Nemojte se ljutiti na komentare ljudi i babska proročanstva pola. Pa ipak su šanse da pogode dosta visoke 50:50 user posted image A ljudi bi da malo naprave situaciju interesantnom, možda i komičnom, i podsvjesno da sebe stave u prvi plan.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 9338
9.5.2011 10:32:43   
palachinken
Ne ljutim se dok me ne uvrijede user posted image user posted image user posted image tipa "vidim glava ti narasla" ili "proružnjala si se, curica ti ukrala ljepotu"
user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma ni tad, meni orilo gorilo, dok god moja cura šuta i štuca, nek pričaju šta god.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 9339
9.5.2011 10:33:25   
ziki
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

[

"ma nije me briga šta je, samo nek je živ i zdrav"

i da služi vojskuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 9340
9.5.2011 10:35:43   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

Ma Bebice i ja sam navikla na aktivan život. I posao i kuća i dijete i počela se pripremati za pravosudni, ali sad ništa........kako sam zatrudnila tako sam i "zatrokirala". Ne mogu i gotovouser posted image
A bila sam kod dr. prije praznika, na pregledu hB sve ok. A otišla sam sedmicu prije planiranog pregleda jer me stomak bolio jedan dan, nisam ustajala iz kreveta. Dr. ne zna razlog tome, nego kaže miruj i kad boli popij apaurin (a od početka tr. pijem Dabroston). I već sam pisala kako sam stalno nešto zabrinuta, ne ličim na sebe (a poslije dva spontana i ne bila zabrinuta). Ali bit će sve ok aBd. Zato koristim svaku priliku da izađem iz kuće, šetam, "šopingujem", "izletujem". Tako mi vrijeme brže prođe.Mirujem samo kad stomak zaboliuser posted image

Hvala Bogu, bas mi je drago da je sve ok. Evo i mene popustaju malo mucnine samo kad sam bas gladna osjetim ih. A stomak je smirio hB.Sad se samo plasim da nije kakav hematom nastao od onog krvarenja al nadam se da nije aBd.

Ja brojim dane samo da prodje prvo tromjesjecje. Imam drugaricu koja je identicno krvarila kao ja i imala iste probleme i sve je proslo nakon 12.sedmice. Nadam se da cu i ja biti takva aBd.

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 9341
9.5.2011 10:44:48   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: palachinken

Ne ljutim se dok me ne uvrijede user posted image user posted image user posted image tipa "vidim glava ti narasla" ili "proružnjala si se, curica ti ukrala ljepotu"
user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma ni tad, meni orilo gorilo, dok god moja cura šuta i štuca, nek pričaju šta god.

Ja sam sa curicom bila isto "lijepa" kao i prije trudnoće user posted image , a curica mi je ispala ljepša nego ja 100 puta (nije što je moja, je'l user posted image )

A sa sinom mi je sestra rekla "Ono kažu da se žena proljepša kad nosi muško. Paaaaaaa (zagleda mi lice) nije sad baš da si Angelina Joli!"

Okrenite na igru!

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 9342
9.5.2011 10:49:44   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

ma meni je najgore sto je ta sto je tracala moja rodica...a i ona i njm nemaju djecu.... i ruga se meni...a ima isti problem koji smo mm i ja imali.....
bolje joj je da se pozabavi sobom....ili da krene mojim stopama.... tj. da se bori za svoju user posted image

hvala Bogu pa si uspjela, a vjerovatno im nisi dala dovoljno materijala pa pola nagadjajuuser posted image

a sad te gluposti-musko,zensko....naravno da bi svako volio imati i jedno i drugo.Neki dan mene zaova pita sta bih voljela. Rekoh-prvo mi je pa mi svejednouser posted image , da je meni samo hairli aBd iznijeti trudnocu

Neposredna veza do poruke: 9343
9.5.2011 10:51:36   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: enči80

Sretno sweet ,neka ti sve bude ok!
Vjeruj mi ja mogu čuvati tj.trpiti isto kao prije trudnoće jedino ako kihnem obavezno malo popustimuser posted image

Ma ja ni prije trudnoce nisam mogla 8 sati, kamol sad. Prije 5 godina kad sam zaradila je*enu upalu mokracne bešike, ostale posljedice haman....

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 9344
9.5.2011 10:53:20   
Anoniman
Evo i nas da mahnemo user posted image

Ma ja ne volim te bapske price i nagadjanje meni su svi sa Anom govorili musko, kao nisi se udebljala, nisi se prosirila u kukovima, nije ti nos nababurio user posted image itd... Meni je bas svejedno, da li musko ili zensko bilo i jedno i drugo imaju prednost, a ako Bog da bice jos djece user posted image , dok mm cijelo vrijeme govori svejedno ali znam kad su nam sa Anom rekli da je djecak prvo obradovao se on, ali kad su posle rekli da su pogrijesili da je djevojcica njegovoj sreci nije bilo kraja. tek da vidite povezanost izmedju oca i kćerke, ma to je nesto nevjerovatno. Anuska nema mire inace, nece da se mazi, nece da sjedi na krilu itd, a sa tajom svojim po sat vremena mu lezi na ramenu i maze se i sapucu i ljube se. Ma ja se sva istopim kad ih vidim.

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 9345
9.5.2011 11:49:47   
Gift
ola, deste zenice..
do posljednjeg UZ izgarala sam da saznam spol, a kad sam saznala da mi je alfa povisena, to je zadnje sto me zanima..uglavnom bebac je prvo drzao skupljene nogice pa dr. nije mogla vidjeti a onda je rekla ''trebalo bi da je musko'' i doduse upisala je M u knjizicu, al ja pisu nisam vidjela tako da ja jos nisam sigurna, opet kazem samo da bude sve u redu, a ja bebu vec volim najvise na svijetu, bez obzira na spol..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9346
9.5.2011 12:21:12   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sonja

poz..drage moje

da se i ja malo javim
jeste li me pozelileuser posted image

Bebice11 ja i ti smo tu negdje sa terminom..meni je oko 6.12
onaj dan nisam isla dok. nisam vala mogla nije mi se dalo al moram slijedeci cetvrtak,nema vise izvlacenja..

joj meni se stvarno nista ne jede..samo bi jela suhu hranu ko nikad jer inace obozavam kuhanje i stalno jedem"kasikom" a sad...ma samog bi hljeba jela jer nista mi ne godi
juce se vagala i -4kguser posted image za 1,5 mj.
al hajd nije ni cudo i u prvoj user posted image sam smrsala 3kg
meni to i dobro dodje jer i ovako imam viskauser posted image samo se nadam da bebici nece skoditi

Jesmo, meni je 10.12. aBduser posted image , a i ja sam smrsala 4kg. Vjeruj da izmisljam sta mogu pojesti,a to je vecinom suha hrana, meso, ili krompir. Slatko mi izaziva mucnine ali dobro je sada kako je bilo.Izbjegavam mirise i to je to. Doduse mogu voce i povrce, ponekad jogurt i sad najnovije cokoladno mlijekouser posted image

Sto smo se poredale, meni je termin aBd 05.12., eto nama pokloncica pred Novu :)
Ja sam se udebljala 1 kg, nisam povracala nikako i jedem slatko punoooo tako da me cudi da nisam dobila i vise kg hehe
Ja jedva cekam da zavrsi ovo prvo tromjesecje i da lagano udjemo u 4 mjesec :)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 9347
9.5.2011 12:29:28   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Gift

ola, deste zenice..
do posljednjeg UZ izgarala sam da saznam spol, a kad sam saznala da mi je alfa povisena, to je zadnje sto me zanima..uglavnom bebac je prvo drzao skupljene nogice pa dr. nije mogla vidjeti a onda je rekla ''trebalo bi da je musko'' i doduse upisala je M u knjizicu, al ja pisu nisam vidjela tako da ja jos nisam sigurna, opet kazem samo da bude sve u redu, a ja bebu vec volim najvise na svijetu, bez obzira na spol..

Potpisujem boldirani diouser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 9348
9.5.2011 12:29:38   
animagical
Gdje steuser posted image sta ovo opet kisauser posted image ja veceras idem aBd u drzavnu na pregled, pocela ici uporedo i privatno i u bolnicuuser posted image pa ako me primi u dezuriuser posted image
sta ima kod vas?

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 9349
9.5.2011 12:30:30   
Anoniman
A ko se to nama uspavao... pa ko bi nego animagical user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 9350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  372 373 [374] 375 376   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  372 373 [374] 375 376   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *