Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mala u Tz su bile farmerke u Tifaniu HM-ove, a moze se ponesto naci i u Bingu na Sickom...to je sve sto ja znam, a evo Selma kaze da ima u Azelu kod velike pijace.,
Hej zene, kod mene mama dosla pa generalka i buše se rupe dje trebaju da se postavi sta treba tako da kono (Gift), ako nas cujes na 5. spratu--izvini Selma, danas je bilo predavanje koje je drzala dr. Lejla Mesalic. U utorak su aBd vjezbe...Nadam se da ste mi dobro, mene povremeno stomak boli kao da cu dobit al valjda to "rasklapanje" polako pocinje pa ja malo radim malo sjednem, zao mi da mama sama radi....
Ehej žene,gdje ste,ajde da mahalamo Mene sutra nema a sigurno i prekosutra u prvoj smjeni odoh vam ja kod svekrve malo .............
Vidim priča se o pantolama,jao ljudi slab je izbor,ili su kratke ili su uske ili su premale,ili prevelike ............
Može se na pijaci naći lijepe garderobe za trudnice ali skupooooo 40-45 km a meni se ne daje za samo mjesec ipo,dva što ću nosati tolike pare, i šta ću onda sa njima....................................... Ali ima lijepi trudnički tuniika sve po 5 km ja sebi uzela 3 kom,plavu,zelenu i crnu...............
Sweet de mi samo reci koliko je puta dr na asu namjestila kovrdžice na kosi ?
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 7.5.2011 21:09:40 >
ja bila na BB danas i upoznala sam nasu jelenuT bila je jos jedna trudnica sa puno vecim stomom, prelijepa zenica...ali bilo me stid pitati za nick, pa valjda se sama javi
Ja sam ovih dana luda za cokoladnim mlijekom. Toliko mi se pilo a inace ga ne pijem cesto.Mahsuz sam poslala mm u prodavnicu da kupi. A naumpada mi svasta...te kiselo mlijeko, te salata od paradajza, pa onda krastavci...pa me prodje skroz i samo naviru nove ideje
Bebice, ja sebi kupila kras pa mi ne moze litar i po mlijeka bit dnevno A i ja svasta izmisljam, znam pomjesat kisele krastavce, jogurt, ajvar, paradajz, pa onda opalit po recimo jagodama, nuteli... Ma uzas, al sta cu
Drage moje, danas sam malo prenaglila sa setnjom...doktorica rekla mirovanje al jok. Ja malo u Azel kupim neku haljinicu, pa u Waikiki po downloading baby... sad sam se tek smirila kad sam pojela zdjelu jagoda :) Veliko mahanje
Dobro jutroooo...kod mene nekakvih radova po kuci, jos malo pa ce mi struju iskljuciti. Ne znam šta ću onda, ni tevea ni interneta...jedino ribat halu i brisat prašinu Elem, nadigla sam se u 7 i sve mi kljuca glava.
Vidim da SVI imaju neku trudnu majicu iz waikikija. O, vi zle žene Nama dok se sve poklopi, od slobodnog vremena pa nadalje, pa da odemo u sarajevski šoping, krenut će mala na fakultet.
Mene krenula patit žgaravica, ne smijem više poslije 7 ništa jesti inače nema spavanja. Sjo ti to, meni moje dijete vlastito ne da da se utovljavam, ljubi je majka A ujutru redovno se probudim s grčem u lijevom listu, strašno, valjda kako se sad nasučem u jednu pozu i tako provedem cijelu noć. Fuj! Trebam se magnezijumom lupat.
Od mene danas ness 3u1. Bujurum!
Dobro jutro. Evo i mene.Danas mi je dan za malu generalku u stanu pa smo cijeli dan kuci. Juce smo uzivali,cijeli dan vani bili.Otisli do kuce,bili nam gosti,Hana se igrala i bila je bas dobra.Kad su gosti otisli mi smo otisli do FIS-a,kupili nekih stvarcica i vratili se kuci oko 5,ja i Hana smo odspavale 1-2 a mm kosi travu ,onda su nam prijatelji dosli na rostilj pa smo sjedili do 9,spremili se i nazad u stan dosli u pola 10. Moram pohvaliti svoju Hanicu,zaista je bila divna,nije plakala kao obicno kad izadjemo vani,bas smo uzivali. Ja sam ok,samo me umor brzo uhvati,od jednom se unervozim,izgubim snagu i nisam ni za sta. Ali prodje i to. Eh,odoh sad napravit punjene paprike nek se krckaju a ja cu da cisti prozore,usisavam.....itd...
Hello i od nas. Evo doruckujem rizu sa kukuruzom i cekam drugaricu da mi navrne. Da vas pitam...ja bih trebala sutra, preksutra nosit urinokulturu a mazem s onom plymicol kremicom protiv gljivica, nemma pojm ni dal ih imam al dr mi rekla da se mazem posto me malko svrbiloali spolja samo. Sta mislite uticel to na urinokulturu il mogu slobodno lijepo se oprat i popiškit u bočicu? I Tuzlanke, znatel kojim danima se nosi ovdje urinokultura, dobila sma dvije uputnice i gdje se nosi, jer ja nemam pojma jos gdje je sta u Tz domu zdravlja
ja se unaprijed plasim amnioskopije, cini mi se vise nego poroda Pa evo citam kak se to radi...I fakat dal se to mora raditi ili...
ne znam da li ti je neko odg. pa cu evo ja
kod nas na Gradini rade aminoskopiju kad odes na dan termina i rade skoro svima..meni su radili..nije nista strasno ako dok. zna da je uradi..meni je jedna koza radila i bolilo me i na kraju kad nije mogla zvala doktora i on od prve ubacio to nisam ni osjetila..poslije sam malo krvarila i dobila bolove i porodila se kroz 18h jedva su mi je uradili jer sam bila skroz malo otvorena mozda 1cm..kasnije su mi rekli da mi je ona i pogurala porod i da se sigurno nebi jos porodila da mi nisu radili..najgore je sto ti oni nakon svega daju papir da se potpises da pristajes hehehe a prije toga ti ama bas nista ne kazu sta rade..kasnije se moras potpisati jer je to ka hiruski zahvat neki...
eto to je to..ako ti se potrefi dobar doktor nemas brige i stvarno ne boli
Dobar dan i od mene...a ruznog vremena..fuj... ja jutros ustala i napravila kafu i uzmem jedan gutljaj kad mi odjednom nesto dode lose, ko da mi je pozlilo, nekakav me hladan znoj obli i muka na povacanje..valjda mi je pao pritisak koji je i onako nizak..evo jos sam nesto bez snage... Sweet cula sam busenje a ne brini navikla sam kod nas se nesto stalno busi..i mislim da ti to mazanje ne utice na urin..jesil sad sve lijepo sredila za bebicu... Selma na kojoj pijaci si nasla te stvari za trudnice.. meni se stomo sad pravo primjeti, sinoc obukla neku uzu majicu, pa mi se vidi loptica, ko plava trudnica sve ostale
Jutro zenice! Bas mi je lijepo citati vas sta ste radile i sta planirate, najvise suosjecam s ovima kad kazu da je generalka nedjeljom. ali ja necu danas nista raditi. Jutro sam smazala hamburger, muz donio i posto mi je bio pomalehan pojedem jos pride 2 kriske s nutelom...sad se grizem Poslije cu kod svekrve na rucak. @sweet insanity plymicol krema ti nece uticati na urinokulturu, ali taj dan kad budes piskila u bocicu nemoj je ni stavljati, za svaki slucaj. Znam da vaginalete ne treba stavljati najmanje 2 dana prije urinokulture. Kremica je spolja, nece imati efekta, ali opet preskoci. A dvije uputnice su za dvije probe, tj. za dva dana urinokuluture, za sto tacniji nalaz. Sretno! @Selma A.M u kojem Azelu imaju te tunike, ja sam neki dan gledala u onom kod omege, nema nista za trudnice, to je sigurno skro doslo.
Gift, vidi bjezis mi par dana s trudnocom, meni je termin 5.11. I kod mene se stomacic primjeti pravo, a ja ga uvijek nekako zamaskiram, ne volim kad ljudi bulje i stanu pitati na cesti.
Selminja ja stomak ponosno isticem samo ko ne zna da sam trudna kaze jesi se ubucila a jesam sva se zaokruzila mada mi uopste ne smeta, moji me ubijedili da mi lijepo stoji jesil ti iz TZ?
Selminja, nova Tuzlanka na forumu znaci? Gift,uglavnom je sve spremno imam jos stvarcice iz apoteke za nakon poroda al to cu aBd kad iduci put odem nagradinu reci da mi kazu sta treba da kupim.Jucer smo generalku napravili, prozoro i to i onda kad ja odem da se aBd porodim neko ce mlao prebrisat parkete i prasinu da sve bude fino kad bebi i ja aBd dodjemo kuci Tako sam nervozna, pozitivno mislim, ali me je malo i strah a opet sve cu proci samo da vidim svoju bebicu Sonja, koji ti je dr. radio amnioskopiju? Hvala na objasnjenju
Bebice11 ja i ti smo tu negdje sa terminom..meni je oko 6.12 onaj dan nisam isla dok. nisam vala mogla nije mi se dalo al moram slijedeci cetvrtak,nema vise izvlacenja..
joj meni se stvarno nista ne jede..samo bi jela suhu hranu ko nikad jer inace obozavam kuhanje i stalno jedem"kasikom" a sad...ma samog bi hljeba jela jer nista mi ne godi juce se vagala i -4kg za 1,5 mj. al hajd nije ni cudo i u prvoj sam smrsala 3kg meni to i dobro dodje jer i ovako imam viska samo se nadam da bebici nece skoditi
Jesmo, meni je 10.12. aBd , a i ja sam smrsala 4kg. Vjeruj da izmisljam sta mogu pojesti,a to je vecinom suha hrana, meso, ili krompir. Slatko mi izaziva mucnine ali dobro je sada kako je bilo.Izbjegavam mirise i to je to. Doduse mogu voce i povrce, ponekad jogurt i sad najnovije cokoladno mlijeko
EEe zdravo da se i ja malo javim svaki dan sam u bolnici tata mi ja hb bolje... Ja vam jedva cekam utorak konacno kontrola i da vidim svoj mali zivot vidim ima jos Tuzlanki pa neka nas Trudnjace veliki
Mi samo da mahnemo, frka trka po kuci, sadim neko cvijece vec dva dana i nista nisam posadila, boze kako sam usporena skroz. Pravila sam neku lagano-brzu tortu, sad potkuvala kiflice i bjegam da nastavim dok mi dijete spava. Ljubimo vas
EEe zdravo da se i ja malo javim svaki dan sam u bolnici tata mi ja hb bolje... Ja vam jedva cekam utorak konacno kontrola i da vidim svoj mali zivot vidim ima jos Tuzlanki pa neka nas Trudnjace veliki
Drago mi je da ti je tata bolje. Vjerujem da si odmah i ti bolje... Ma bude to aBd sve OK