|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  369 370 [371] 372 373   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
6.5.2011 23:42:56   
animagical
hehehe i ja se odjavljujem, za trecu smjenu jedino mogu preporuciti balasevicauser posted image mi skinuli 20. epizodu zadnje sezone housa, tek izasla, red je da se pogledauser posted image svima huguser posted image mene moje dijete ubi,  pravi skakavacuser posted image laku noc svima

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 9251
7.5.2011 7:43:42   
mersiha 77
Hej zenice jutric!

Mi smo jos uvijek tu.Hehehe nadam se ne zadugo.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 9252
7.5.2011 8:58:04   
sweet insanity
Jutro i od nas! Mi evo hapimo corn flakes i spremamo se da idemo u skolu za trudnice ne bil sta naucile :D  Danas mama dolazi da opet generalku radimo, prozori i to, pred bebachu da bude čistouser posted image Uzivajte u lijepom danu, od sutra navodno opet pogorsanje vremena......

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 9253
7.5.2011 12:05:35   
Selma.A.M
Jutro trudnice moje,evo i mene.................
Danas smo malac i ja sami pa odosmo do Azela u  tabašnicama da kupimo sebi helanki i još koje trudničke pantole,došlo je nekih po 3km.................

Sweet eto ticker prebacio na 9 mjesec user posted image

Mersiha77 još samo maloooooo user posted image ,uživoj još koji dan sa bebijem u trbiuser posted image

Ostale gdje ste,ajde bujrum user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 9254
7.5.2011 12:23:22   
Bebica11
Jutro zenice..evo i mene. Pravo mi je drago da se DIJAMANT javila,bas se mislim sta su ona i Anica utihnule,jedino se ja iz prvog tromjesjecja javljam ovdjeuser posted image

Inace odmaram.Mm mi brzo krece na put pa samuser posted image al pripremam se psihicki i malo cu kod mame da se mazimuser posted image , bebce slusa...aBd samo da nema krvi vise ni bolova...

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 9255
7.5.2011 12:31:34   
enči80
Ja ću samo da vas pozdravim ,bila sam na kontroli o sve je hvala Bogu ok.Bebice fino napreduju ,skoro su obje istih mjera i izglda da će biti 2 djevojčice.Za jednu je 100%sigurna a za drugu nije.Neka su one meni samo žive i zdrave i neka napreduju.Hej Jelena samo da ti kažem da nisi jedina sa povišenim holesterolomuser posted image user posted image

Što animagical kaže,kad ti dr.kaže da je sve ok odmah ti teret pane sa duše a i ja sam kao i ona dobila dozvolu za šetnje tako da ću se odmah dati na posaouser posted image user posted image user posted image

Ljubimo vas sve redom,moje curke? i jauser posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 9256
7.5.2011 12:35:21   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: enči80

Ja ću samo da vas pozdravim ,bila sam na kontroli o sve je hvala Bogu ok.Bebice fino napreduju ,skoro su obje istih mjera i izglda da će biti 2 djevojčice.Za jednu je 100%sigurna a za drugu nije.Neka su one meni samo žive i zdrave i neka napreduju.Hej Jelena samo da ti kažem da nisi jedina sa povišenim holesterolomuser posted image user posted image

Što animagical kaže,kad ti dr.kaže da je sve ok odmah ti teret pane sa duše a i ja sam kao i ona dobila dozvolu za šetnje tako da ću se odmah dati na posaouser posted image user posted image user posted image

Ljubimo vas sve redom,moje curke? i jauser posted image user posted image user posted image

cestitam enci na malenim ljepoticama..user posted image da su zive i zdrave i blago vam se na setnjiuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 9257
7.5.2011 12:37:52   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Danas smo malac i ja sami pa odosmo do Azela u  tabašnicama da kupimo sebi helanki i još koje trudničke pantole,došlo je nekih po 3km.................

Mersiha77 još samo maloooooo user posted image ,uživoj još koji dan sa bebijem u trbiuser posted image

Ostale gdje ste,ajde bujrum user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E vidi fakat ticker na 9. mjesecu:) Mozda i on ono, termin mi 7.6 pa 7.5. prebacio u 9user posted image Kako god, u 9. smouser posted image Ja sam ti se nakupovala isto helanki a samo sam dvoje prla i mjenjala i jedne trudnicke hlace..jednostavno su mi samo te dvoje bile udobne i lagane za navucuser posted image Idacha i ja bile u skolici za trudnice, bilo je fino, u utorak aBd na vjezbiceuser posted image Sta ima kod vas? Kako bebi Selma? Kod mene ova štuca izgleda od jutrosuser posted image

Neposredna veza do poruke: 9258
7.5.2011 12:54:07   
enči80

IZVORNA PORUKA: Bebica11

cestitam enci na malenim ljepoticama..user posted image da su zive i zdrave i blago vam se na setnjiuser posted image

Hvala bebice,aBd da i ti uskoro mogneš fino prošetati stomačić.Samo strpljivo i aBd doći će taj dan.I ja sam svašta prošla u ovih 5mjeseci ali eto svane svakome hvala Bogu.

Danas je mm prvi put ušao sa mnom na uz i neće višeuser posted image ,meni dr.nije ni pokazala bebice.Kaže mi poslije evo tebi slika pa gledajuser posted image user posted image user posted image ...šala mala ali je definitivno lijep prizor kada se čovjek od 190cm raznježi i koji inače ne pokazuje nikakve emocije...prelijepo a i presretna sam

Sweet čestitke na 9.mjesecu,još malouser posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 9259
7.5.2011 13:01:26   
sweet insanity

Sweet čestitke na 9.mjesecu,još malouser posted image

Hvala :) U naredne dvije sedmice da navodno ne ocekujem, a poslije tog svaki dan mogu ocekivat...tako sma ja barem shvatila prognoze ali vidjet cemo na iducoj kontroli aBd. Ma samo da sve bude OK pa nek krene kad hoceuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 9260
7.5.2011 13:05:28   
Selma.A.M
Sweet šta ste radili u školici ? Jeli samo razgovor ili ?

Moj bebi je meni miran,samo se kolobata,malo se izbaci,najača je navečer od 7h pa do 3 ujutro user posted image  lijepo me probi jer gura stomak sa kreveta jer ležim na boku.....A kako kažu kako je aktivno u stomaku tako zadrži i izvan,onda će ovva moja biti noćna ptica..................

Ja tražim neku lijepu lampu, i sa Amarom mi je bila spas jer sam samo nju palila po noći,pa je on skontao da nema igre....Ah da i buduće mamice,obavezno se držite onoga kada beba navečer se probudi (dok još nema grčeva ) tiho bez pričanja je uzmete,podojite,ako treba presvučete i to je to,nema igre,tepanja ni nosanja da beba svati da je noć za spavanje,a dan za igru,a po danu logično što više maženja,igranja,tepanja........

Meni je to pomoglo,malac sedmi dan počeo spavati po čitavu noć i ujutro se budio tek u 6h da doji i opet na spavanje do 9 h user posted image user posted image user posted image ....

Eto meni je ovo rekla patronažna i zahvalna sam joj na tome user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 9261
7.5.2011 13:14:22   
animagical
zdravo svimauser posted image da se i ja prijavimuser posted image mm blesavi sinoc u gluho doba noci promijenio raspored u dnevnoj, heheh crkla sam od smijeha, zavrsio i kaze eh sad ima mjesta za puzanje i trcanjeuser posted image eh reko nacekaces se dok propuzeuser posted image sweet cestitam deveti! moj je prebacio u skromni sesti user posted image odoh vas citati

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 9262
7.5.2011 13:47:13   
Private
Bujrum palacinciuser posted image

Ja se ne bojim ljudi, već onog neljudskog u njima.

Ivo Andrić

Neposredna veza do poruke: 9263
7.5.2011 15:07:53   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: animagical
heheh crkla sam od smijeha, zavrsio i kaze eh sad ima mjesta za puzanje i trcanjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jao svaka čast,baš slatko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9264
7.5.2011 15:10:40   
animagical
selma,sta kuhas danasuser posted image da maznem ideju ako ne odem mami na krompirusuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 9265
7.5.2011 15:13:56   
sporty mamaa
Dan zene! Rado bih vas citala, al me glava bas boli, a jos vise kad sam dugo na kompu. Jutros sam se bas umorila, prvo u prodavnicu, pa rucak, pa sude, pa po kuci, ma nekad i zaboravim da sam trudna. Netko je spominjao tresnje, eh dodite do Mostara svi ste pozvani, bas ih ima, najbolje sto su grane nisko, pa i djevojcica moze brati s mamomuser posted image user posted image Jucer smo se bas najeli, meni nesto strasno gode,to mi je uz jagode, banane i lubenicu najdraze voceuser posted image user posted image A da i kajsije su mi omiljene, al one nece josuser posted image
Danas kontam nesto vec skoro polovina petog, jos malo i na more, nadam se da ce mi dr. dopustiti, jer obozavama more... Eto reko samo da vam se malo javim. user posted image

Neposredna veza do poruke: 9266
7.5.2011 15:17:00   
sporty mamaa

Ne mogu vjerovat, kod nas nista ispod 25km... Blago vam se.... Daj selma posalji koje postom, platit cu i postarinuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9267
7.5.2011 15:53:54   
enči80

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Ne mogu vjerovat, kod nas nista ispod 25km... Blago vam se.... Daj selma posalji koje postom, platit cu i postarinuuser posted image user posted image user posted image

Sporty Selma ima šteluuser posted image u Azelu.

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 9268
7.5.2011 15:58:55   
animagical
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image istina zivauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nas bi bile makar 13, a ne 3kmuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 9269
7.5.2011 16:29:50   
Selma.A.M
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Animagical Boga mi ja danas ne kuham....Ćevape ću ispržiti u tavi i kupila lepine u pekari i to je to...................Vrućina danas pa mi se ništa ne jede :-)))

A što sam sebi kupila dvije ribice zlatne za akvarijum user posted image ,a kako su mašala slatke ......................

A imam i jedan grijeh da priznam kupila sam sebi pola litra coca.cole user posted image  i smrznula sebi kockice leda i sad milina...............Čaša od 2dcl kole i 3 kockice leda user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9270
7.5.2011 16:35:06   
Bebica11
Ja sam ovih dana luda za cokoladnim mlijekom. Toliko mi se pilo a inace ga ne pijem cesto.Mahsuz sam poslala mm u prodavnicu da kupi. A naumpada mi svasta...te kiselo mlijeko, te salata od paradajza, pa onda krastavci...pa me prodje skroz i samo naviru nove idejeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 9271
7.5.2011 16:46:59   
Sonja
poz..drage moje

da se i ja malo javim
jeste li me pozelileuser posted image

Bebice11 ja i ti smo tu negdje sa terminom..meni je oko 6.12
onaj dan nisam isla dok. nisam vala mogla nije mi se dalo al moram slijedeci cetvrtak,nema vise izvlacenja..

joj meni se stvarno nista ne jede..samo bi jela suhu hranu ko nikad jer inace obozavam kuhanje i stalno jedem"kasikom" a sad...ma samog bi hljeba jela jer nista mi ne godi
juce se vagala i -4kguser posted image za 1,5 mj.
al hajd nije ni cudo i u prvoj user posted image sam smrsala 3kg
meni to i dobro dodje jer i ovako imam viskauser posted image samo se nadam da bebici nece skoditi
i vagala sam moje veliko pile i hB ima 15kguser posted image user posted image mada nikad nebi rekla jer bas izgleda mrsav al je zato visok..vidim ja jedva ga nosimuser posted image

kako ste mi vi?
Selma jel ti mrsko slikat i te pantole???
u kojem Azelu uzimas to zeno???ja NIKAD nista za sebe nisam nasla u Azeluuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 9272
7.5.2011 17:04:04   
Gift

A imam i jedan grijeh da priznam kupila sam sebi pola litra coca.cole user posted image  i smrznula sebi kockice leda i sad milina...............Čaša od 2dcl kole i 3 kockice leda user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image hocu i jaaaaaa user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 9273
7.5.2011 17:09:01   
Sonja
ja sam prije mogla popiti sama 2l kole a sad mi se povraca na pomisao na nju nekako mi preslatkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa mozete priustiti sebi 1 casuuser posted image kad vam se vec pijeuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 9274
7.5.2011 17:24:12   
mala75
pozdrav svima, jedno pitanje: gdje se u Tz ili u Sa ima kupiti one pantole sa pamučnim umetkom za trudnice bila bih vam jako zahvalna

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 9275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  369 370 [371] 372 373   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  369 370 [371] 372 373   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *