Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ma masina za sude je zakon..ja sam nesto u poceku izbjegavala mislila trosi puno struje, a kad sam se kasnija preracunala trosak su samo tablete za pranje a i one se mogu nac povoljno..ma ja case nikad ne mogu oprat ko snaha, pa onu masnocu sa tava...
Joj Ziki,ja sam se Hanom bas namucila ti mjesec i po koliko smo dojili.Koliko god da sam ja jela i pila tecnosti nikad nisam imala dovoljno mlijeka i uvijek je bila gladna i ako je bas cesto i dugo dojila. A ni bradavice mi nisu nesto pogodne za dojenje,bez onih gumica skoro da nikako nije mogla dojiti,pokusavali smo,ali jednostavno nije islo.
Nemoj se unaprijed sekirat i predavat, opet ti kažem probaš pa ako uspješ super, ako ne opet dobro ima ad, a svaki dan dojenja ti je pobjeda i samo polako. Eh žene drage kako je jedva čekma tu snahu da konačno uđe u moju kuhinju, jes da će mo morat naglavačke sve da okrenemo da je smjestimo. Sad još samo da mi odobre kompenzaciju. E onda će mi stan bit velika igraona sa tepihom sa ulicama i igrčkama za dva uzrasta
< Poruku je uredio ziki -- 6.5.2011 11:48:07 >
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
oj igracke za dva uzrasta katastrofa.Ajla mi uvjek ispasta zbog toga.bockalice,puzzle,bojice,i sve te igracke su sklopnjene i dobije ih samo kad Alen spava.ona se sad s njim igra njegovi igracaka vec se otimaju i bude suza
Mene interesuje zašto još nisu izmislili neku mašinu za peglanje i motanje veša. Ono, ja ubacim zgužvano a dole mi izađe fino smotano, neštp kao kopir aparat za veš
Palačinko kad takvu izmisle ne znam ko će je prvi kupit ja ili mm, njega izlude peglanje, pranje, gomile, čekanje na red(dijete nam se plaho prlja pa ima svoje3- 4 mašine hefično) a kako je meni zaključi sama
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Mi da vam mahnemo, zvrk moj mi ne dozvoljava da sjedim za racunarom, postala je zahtjevna pravo, a i ovaj maleni u pupi vise se ne mazi, vec izgleda vjezba borilacke sportove, pravi mamin sin
Masina za sudje je spas....uh nisam ni znala koliko je dobra dok je nismo kupili, mm se zeza on sebi kupio za godisnjicu braka
Drage pocinje joga za trudnice u importane je li ko za da ide?
prije svega, hvala na cestitkama za rodjendan, provela sam cijeli dan kontajuci kako je ovo aBd zadnji put da sam sam za svoj rodjendan i nikako da skontam jel mi samo drago ili usput i umirem od straha ..nekako negdje sam izmedju... kako ste mi vi..vidim opet se zadalo tema i tema...to dojenje, to nalazi,to masine za sudje...prave ste mahaluse Gift upratih da si se ziva isekirala, bas mi je zao..nadam se da ce ti to biti ok... palachinken cestitke za tridesetu sedmicu..hehe a sad ces da vidis kojom brzinom idu ove ostale sedmice..brr strah Boziji ziki i leonora zene moje, vas dvije bas pratim ovdje..tu smo negdje s terminima izgleda da cemo zajedno urlati aBd za koju sedmicu.. sweet..e skontah jesu to tebe ginekoloski gledali vec? meni se nesto rano cini, al sta ja znam...nadam se da ces ubrzo ako se ne varam sad si ti na redu... eh da ne pisem referat duzi nego sto treba ...jos samo da se pohvalim da sam evo jutros poslala mentoru rad za koji vjerujem da ce on da izivnete da po ere i natjera me da ponovo nesto pisem..uh, al nek sam ga makar poslala pa kakave je da je...
eto, ljubim vas sveee lijepe i debele
Hannice, ti si "procepila" s tim dojenjem jednom, bice sve ok , a dvije bebice....to je velika blagodat...hB pa ti je do sada sve ok
U sustini bi svo povrce trebalo po tome izbjegavat, i sir i mlijeko i meso, ali sve sto je termicki obradjeno tj ispeceno pa tako i pita je OK. Ja bas jucer pravila kuhani kupus sa junetinom. To je dobar izvor zeljeza. Zelenu salatu sam jedva pocela da jedem bas zbog toga sto se ne kuha ali je dobro operem i pojedem jer su tu vitamini Mislite li i vi tako il bih se trebala zabrinut sto jedem to sve ?
prije svega, hvala na cestitkama za rodjendan, provela sam cijeli dan kontajuci kako je ovo aBd zadnji put da sam sam za svoj rodjendan i nikako da skontam jel mi samo drago ili usput i umirem od straha ..nekako negdje sam izmedju... kako ste mi vi..vidim opet se zadalo tema i tema...to dojenje, to nalazi,to masine za sudje...prave ste mahaluse Gift upratih da si se ziva isekirala, bas mi je zao..nadam se da ce ti to biti ok... palachinken cestitke za tridesetu sedmicu..hehe a sad ces da vidis kojom brzinom idu ove ostale sedmice..brr strah Boziji ziki i leonora zene moje, vas dvije bas pratim ovdje..tu smo negdje s terminima izgleda da cemo zajedno urlati aBd za koju sedmicu.. sweet..e skontah jesu to tebe ginekoloski gledali vec? meni se nesto rano cini, al sta ja znam...nadam se da ces ubrzo ako se ne varam sad si ti na redu... eh da ne pisem referat duzi nego sto treba ...jos samo da se pohvalim da sam evo jutros poslala mentoru rad za koji vjerujem da ce on da izivnete da po ere i natjera me da ponovo nesto pisem..uh, al nek sam ga makar poslala pa kakave je da je...
eto, ljubim vas sveee lijepe i debele
Jesu gledali su me, i jucer i prekjucer jer sam u 9. od privatnika presla na GAK pa su me oboje gledali, a do tad sam smao jednom gledana u 21. sedmici. Hvala Bgogu pa ne krvarim, samo malo boli dole od cackanja kao i prije trudnoc eposlije pregleda sto bi bolilo. KOntrola mi je za 2 sedmice i prognoze su da nece krebut u naredne dvije ali kao eto moglo bi koji dan prije termina.
Mi da vam mahnemo, zvrk moj mi ne dozvoljava da sjedim za racunarom, postala je zahtjevna pravo, a i ovaj maleni u pupi vise se ne mazi, vec izgleda vjezba borilacke sportove, pravi mamin sin
Masina za sudje je spas....uh nisam ni znala koliko je dobra dok je nismo kupili, mm se zeza on sebi kupio za godisnjicu braka
Drage pocinje joga za trudnice u importane je li ko za da ide?
i pozdrav svima, ja sam juce spavala cijeli dan otkad smo dosli od doktora, pa cijelu noc, tek prije koji sat ustala sto ti je kad covjek smiri brigu palachinkem vidi tebe u tridesetim sedmicama naravno odoh vas citati
Hahahaha, lete mi lete tridesete Mada, kako kaze stefania, a i svi redom, ove najduze traju. A ja na to, pa neka traju, svih 29 dosad mi je prebrzo proslo
Zavidim vam na toj joZi. I ja bih rado!!!!
i pozdrav svima, ja sam juce spavala cijeli dan otkad smo dosli od doktora, pa cijelu noc, tek prije koji sat ustala sto ti je kad covjek smiri brigu palachinkem vidi tebe u trideset_im sedmicama naravno odoh vas citati
Jao spavanje, lijep dan vani, a ja jutros ustala javila se i opet legla i prije 10 min ustala, evo kuham jaje Palachinken, cestitke na 30. sedmici Ja za 4 dana aBd ulazim u 37. uhh
< Poruku je uredio sweet insanity -- 6.5.2011 13:55:11 >
Animagical jos nemam sve detalje, znam da ce biti dva puta sedmicno i to subotom i jos jednim danom ne znam tacno kojim. Zaova moja dole trenira pa mi rece, ali se raspitam oko detalja pa javim. Nisam sigurna ni za cijenu, ali mjesecna karta za koristenje svih usluga fitness centra od sprava, preko aerobika, fitnesa i ostalog svega sto imaju je 69 KM tako da ni ovo nece biti skuplje sigurno. Maksimalno moze biti 10km po terminu.
super i meni subota odgovara...javi kad cujes kako,sta... ja odoh u setnjicu sad kad smijem
Znam kako ti je ja sam cijeli februar i pola marta lezala i dr rece kao smijes malo, a meni draaaaaaaaaaago, a zadnjih mjeec dana smijem normalno...kod mene kako blizi termin sve vise smijem hodat
Selminja, ja sam citala da treba izbjegavati kupus zbog listerije i neki dan sveki pravila kupusnjacu al ja je nisam jela, meni je napravila drugu pitu
a to za dojenje mi se cini bas kao i za trudnocu. Dok ne zatrudnimo mislimo da je trudnoca samo rast stomaka , s dojenjem nemam iskustva al imam uvucene bradavice i pravo me strah
Hannice, ti si "procepila" s tim dojenjem jednom, bice sve ok , a dvije bebice....to je velika blagodat...hB pa ti je do sada sve ok
U sustini bi svo povrce trebalo po tome izbjegavat, i sir i mlijeko i meso, ali sve sto je termicki obradjeno tj ispeceno pa tako i pita je OK. Ja bas jucer pravila kuhani kupus sa junetinom. To je dobar izvor zeljeza. Zelenu salatu sam jedva pocela da jedem bas zbog toga sto se ne kuha ali je dobro operem i pojedem jer su tu vitamini Mislite li i vi tako il bih se trebala zabrinut sto jedem to sve ?
Ja se uopste ne opterecavam time, ja jedem sve kao i prije, izbjegavam slatko i sve sto mi djeluje sumnjivo kao i prije. Vecinu hrane sama pripremam po svom ukusu, sa puno salata, brokule, domaci sir bas volim,rijetko sta przim, samo kad gosti dodju I svaki put do sad kad sam vadila nalaze, masalah da kazem Ako smo trudne nismo bolesne.
Eh, evo i mene da se tuspasim prije kraja radnog vremena, kako je divno vrijeme vani, valjda ce biti takvo za vikend da se malo proset_amo :) sinoc sam bila na Betaniji, ko je iz Sarajeva zna gdje je, blizu GAK-a, duuuuuga staza, cist vazduh i tisina, klupica svako malo, bas je nekako lijepo za promijeniti,doduse sinoc je bilo malo hladno ali kad ugrije bit ce super...kad se porodimo moze se i set_ati i voziti kolica, a bogami i skidati kile trceci :)
malena27 RR ja sam vec dobila po guzi i to salo ti si mi stalno na pameti kad se vagam, inace mi stalno odzvanja u glavi, "nije toliko bitno sa koliko kg si ostala trudna, bitno je sa koliko ces otici na porod" ali dok jedem kao da neko utisa ton ha ha ha ali svecano izjavljujem da vise necu praviti tjesteninu, sutra odoh na pijacu po samu zelenjavu :)
Nesto me bole krsta, od sjedenja valjda ali zato lagano startamo sa set_anjama, sve se hvalim da nakon sljedece sedmice zavrsavam 4 mjesec, kad sipak cetvrti gotov tek sa 17+4 ...cudna racunica, ali tako procitah u tabeli, a meni su bukvalcu četri mjeseca 16 sedmica ..bice da sam se bas provalila
I da, sad sam se prijavila u grupu za podrsku dojenju,moram o tome sve nauciti,mozda mi je malo rano ali sam ih zamolila da mi napisu kada je pravo vrijeme da krenem uciti.
Eto svasta nasarah, puno vas pozdravljam i budite mi zdrave, dobre i vesele