|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  370 371 [372] 373 374   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
7.5.2011 17:50:45   
Gift
Mala u Tz su bile farmerke u Tifaniu HM-ove, a moze se ponesto naci i u Bingu na Sickom...to je sve sto ja znam, a evo Selma kaze da ima u Azelu kod velike pijace.,

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 9276
7.5.2011 18:51:22   
sweet insanity
Hej zene, kod mene mama dosla pa generalka i buše se rupe dje trebaju da se postavi sta treba tako da kono (Gift), ako nas cujes na 5. spratu--izviniuser posted image Selma, danas je bilo predavanje koje je drzala dr. Lejla Mesalic. U utorak su aBd vjezbe...Nadam se da ste mi dobro, mene povremeno stomak boli kao da cu dobit al valjda to "rasklapanje" polako pocinje pa ja malo radim malo sjednem, zao mi da mama sama radi....user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 9277
7.5.2011 21:08:59   
Selma.A.M
Ehej žene,gdje ste,ajde da mahalamo user posted image
Mene sutra nema a sigurno i prekosutra u prvoj smjeni user posted image  odoh vam ja kod svekrve malo .............

Vidim priča se o pantolama,jao ljudi slab je izbor,ili su kratke ili su uske ili su premale,ili prevelike user posted image ............

Može se na pijaci naći lijepe garderobe za trudnice ali skupooooo 40-45 km a meni se ne daje za samo mjesec ipo,dva što ću nosati tolike pare, i šta ću onda sa njima.......................................
Ali ima lijepi trudnički tuniika sve po 5 km ja sebi uzela 3 kom,plavu,zelenu i crnu...............

Sweet de mi samo reci koliko je puta dr na asu namjestila kovrdžice na kosi ? user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 7.5.2011 21:09:40 >

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 9278
7.5.2011 21:43:16   
malena27 RR
ola zene user posted image

ja bila na BB danas i upoznala sam nasu jelenuT user posted image
bila je jos jedna trudnica sa puno vecim stomom, prelijepa zenica...ali bilo me stid pitati za nick, pa valjda se sama javi user posted image

kako ste mi?

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 9279
7.5.2011 22:35:54   
palachinken
Pa jesi li makar šta  kupila ili je čisto bio mahalativni karakter user posted image ?

Uh, kako bi mo dobro došla vruća kupka, ali strah me, kažu ne valja.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 9280
7.5.2011 22:40:03   
malena27 RR
jesam, ali vise dobila robice za bebaca user posted image
i sinoc sam bila u sarajevu i kupila jednu maju, necu ti reci koju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 9281
7.5.2011 22:42:07   
palachinken
Opustošio se waikiki, ko da gledam user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 9282
7.5.2011 23:07:06   
malena27 RR
user posted image user posted image user posted image dobro gledas user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 9283
8.5.2011 0:40:52   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Ja sam ovih dana luda za cokoladnim mlijekom. Toliko mi se pilo a inace ga ne pijem cesto.Mahsuz sam poslala mm u prodavnicu da kupi. A naumpada mi svasta...te kiselo mlijeko, te salata od paradajza, pa onda krastavci...pa me prodje skroz i samo naviru nove idejeuser posted image

Bebice, ja sebi kupila kras pa mi ne moze litar i po mlijeka bit dnevnouser posted image user posted image user posted image A i ja svasta izmisljam, znam pomjesat kisele krastavce, jogurt, ajvar, paradajz, pa onda opalit po recimo jagodama, nuteli... Ma uzas, al sta cuuser posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 9284
8.5.2011 0:54:57   
drznica
Drage moje, danas sam malo prenaglila sa setnjom...doktorica rekla mirovanje al jok. Ja malo u Azel kupim neku haljinicu, pa u Waikiki po downloading baby... sad sam se tek smirila kad sam pojela zdjelu jagoda :)
Veliko mahanje user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 9285
8.5.2011 8:50:38   
palachinken
Dobro jutroooo...kod mene nekakvih radova po kuci, jos malo pa ce mi struju iskljuciti. Ne znam šta ću onda, ni tevea ni interneta...jedino ribat halu i brisat prašinu user posted image Elem, nadigla sam se u 7 i sve mi kljuca glava.

Vidim da SVI imaju neku trudnu majicu iz waikikija. O, vi zle žene user posted image Nama dok se sve poklopi, od slobodnog vremena pa nadalje, pa da odemo u sarajevski šoping, krenut će mala na fakultet.

Mene krenula patit žgaravica, ne smijem više poslije 7 ništa jesti inače nema spavanja. Sjo ti to, meni moje dijete vlastito ne da da se utovljavam, ljubi je majka user posted image A ujutru redovno se probudim s grčem u lijevom listu, strašno, valjda kako se sad nasučem u jednu pozu i tako provedem cijelu noć. Fuj! Trebam se magnezijumom lupat.

Od mene danas ness 3u1. Bujurum!

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 9286
8.5.2011 9:48:33   
Hannica
Dobro jutro.user posted image
Evo i mene.Danas mi je dan za malu generalku u stanu pa smo cijeli dan kuci.user posted image
Juce smo uzivali,cijeli dan vani bili.Otisli do kuce,bili nam gosti,Hana se igrala i bila je bas dobra.Kad su gosti otisli mi smo otisli do FIS-a,kupili nekih stvarcica i vratili se kuci oko 5,ja i Hana smo odspavale 1-2 a mm kosi travu user posted image ,onda su nam prijatelji dosli na rostilj pa smo sjedili do 9,spremili se i nazad u stan dosli u pola 10.
Moram pohvaliti svoju Hanicu,zaista je bila divna,nije plakala kao obicno kad izadjemo vani,bas smo uzivali.user posted image
Ja sam ok,samo me umor brzo uhvati,od jednom se unervozim,izgubim snagu i nisam ni za sta.user posted image Ali prodje i to.
Eh,odoh sad napravit punjene paprike nek se krckaju a ja cu da cisti prozore,usisavam.....itd...user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 9287
8.5.2011 11:18:52   
sweet insanity
Hello i od nas. Evo doruckujem rizu sa kukuruzom i cekam drugaricu da mi navrne. Da vas pitam...ja bih trebala sutra, preksutra nosit urinokulturu a mazem s onom plymicol kremicom protiv gljivica, nemma pojm ni dal ih imam al dr mi rekla da se mazem posto me malko svrbiloali spolja samo. Sta mislite uticel to na urinokulturu il mogu slobodno lijepo se oprat i popiškit u bočicu?user posted image I Tuzlanke, znatel kojim danima se nosi ovdje urinokultura, dobila sma dvije uputnice i gdje se nosi, jer ja nemam pojma jos gdje je sta u Tz domu zdravljauser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 9288
8.5.2011 12:06:21   
Sonja

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

ja se unaprijed plasim amnioskopije, cini mi se vise nego porodauser posted image Pa evo citam kak se to radi...I fakat dal se to mora raditi ili...user posted image

ne znam da li ti je neko odg. pa cu evo jauser posted image

kod nas na Gradini rade aminoskopiju kad odes na dan termina i rade skoro svima..meni su radili..nije nista strasno ako dok. zna da je uradi..meni je jedna koza radila i bolilo me i na kraju kad nije mogla zvala doktora i on od prve ubacio to nisam ni osjetila..poslije sam malo krvarila i dobila bolove i porodila se kroz 18huser posted image user posted image
jedva su mi je uradili jer sam bila skroz malo otvorena mozda 1cm..kasnije su mi rekli da mi je ona i pogurala porod i da se sigurno nebi jos porodila da mi nisu radili..najgore je sto ti oni nakon svega daju papir da se potpises da pristajes hehehe a prije toga ti ama bas nista ne kazu sta rade..kasnije se moras potpisati jer je to ka hiruski zahvat neki...

eto to je to..ako ti se potrefi dobar doktor nemas brige i stvarno ne boli

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 9289
8.5.2011 12:12:15   
Gift
Dobar dan i od mene...a ruznog vremena..fuj...
ja jutros ustala i napravila kafu i uzmem jedan gutljaj kad mi odjednom nesto dode lose, ko da mi je pozlilo, nekakav me hladan znoj obli i muka na povacanje..valjda mi je pao pritisak koji je i onako nizak..evo jos sam nesto bez snage...
Sweet cula sam busenje a ne brini navikla sam kod nas se nesto stalno busi..i mislim da ti to mazanje ne utice na urin..jesil sad sve lijepo sredila za bebicu...
Selma na kojoj pijaci si nasla te stvari za trudnice..
meni se stomo sad pravo primjeti, sinoc obukla neku uzu majicu, pa mi se vidi loptica, ko plava trudnicauser posted image
sve ostaleuser posted image

Neposredna veza do poruke: 9290
8.5.2011 12:22:54   
Selminja
Jutro zenice! Bas mi je lijepo citati vas sta ste radile i sta planirate, najvise suosjecam s ovima kad kazu da je generalka nedjeljom. user posted image ali ja necu danas nista raditi.
Jutro sam smazala hamburger, muz donio i posto mi je bio pomalehanuser posted image pojedem jos pride 2 kriske s nutelom...sad se grizemuser posted image Poslije cu kod svekrve na rucak.
@sweet insanity plymicol krema ti nece uticati na urinokulturu, ali taj dan kad budes piskila u bocicu nemoj je ni stavljati, za svaki slucaj. Znam da vaginalete ne treba stavljati najmanje 2 dana prije urinokulture. Kremica je spolja, nece imati efekta, ali opet preskoci. A dvije uputnice su za dvije probe, tj. za dva dana urinokuluture, za sto tacniji nalaz. Sretno!
@Selma A.M u kojem Azelu imaju te tunike, ja sam neki dan gledala u onom kod omege, nema nista za trudnice, to je sigurno skro doslo.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 9291
8.5.2011 12:26:43   
Selminja
Gift, vidi bjezis mi par dana s trudnocom, meni je termin 5.11. I kod mene se stomacic primjeti pravo, a ja ga uvijek nekako zamaskiram, ne volim kad ljudi bulje i stanu pitati na cesti.

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 9292
8.5.2011 12:33:03   
Gift
Selminja ja stomak ponosno isticemuser posted image user posted image samo ko ne zna da sam trudna kaze jesi se ubucilauser posted image a jesam sva se zaokruzila mada mi uopste ne smeta, moji me ubijedili da mi lijepo stojiuser posted image
jesil ti iz TZ?

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 9293
8.5.2011 12:41:53   
Selminja
IZVORNA PORUKA: Gift

Selminja ja stomak ponosno isticemuser posted image user posted image samo ko ne zna da sam trudna kaze jesi se ubucilauser posted image a jesam sva se zaokruzila mada mi uopste ne smeta, moji me ubijedili da mi lijepo stojiuser posted image
jesil ti iz TZ?

I ja cu poceti da ga isticem, bas mi se svidjauser posted image
Jesam, i ja sam iz Tz, tu okolo user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 9294
8.5.2011 12:55:49   
sweet insanity
Selminja, nova Tuzlanka na forumu znaci?user posted image Gift,uglavnom je sve spremno imam jos stvarcice iz apoteke za nakon poroda al to cu aBd kad iduci put odem nagradinu reci da mi kazu sta treba da kupim.Jucer smo generalku napravili, prozoro i to i onda kad ja odem da se aBd porodim neko ce mlao prebrisat parkete i prasinu da sve bude fino kad bebi i ja aBd dodjemo kuciuser posted image Tako sam nervozna, pozitivno mislim, ali me je malo i strah a opet sve cu proci samo da vidim svoju bebicuuser posted image Sonja, koji ti je dr. radio amnioskopiju? Hvala na objasnjenjuuser posted image

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 9295
8.5.2011 13:47:06   
Sonja
joj ja mislim da je dr.Igor ,lijep,visok,crn,malo duzu kosu ima i mladji je

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 9296
8.5.2011 14:27:29   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sonja

poz..drage moje

da se i ja malo javim
jeste li me pozelileuser posted image

Bebice11 ja i ti smo tu negdje sa terminom..meni je oko 6.12
onaj dan nisam isla dok. nisam vala mogla nije mi se dalo al moram slijedeci cetvrtak,nema vise izvlacenja..

joj meni se stvarno nista ne jede..samo bi jela suhu hranu ko nikad jer inace obozavam kuhanje i stalno jedem"kasikom" a sad...ma samog bi hljeba jela jer nista mi ne godi
juce se vagala i -4kguser posted image za 1,5 mj.
al hajd nije ni cudo i u prvoj user posted image sam smrsala 3kg
meni to i dobro dodje jer i ovako imam viskauser posted image samo se nadam da bebici nece skoditi

Jesmo, meni je 10.12. aBduser posted image , a i ja sam smrsala 4kg. Vjeruj da izmisljam sta mogu pojesti,a to je vecinom suha hrana, meso, ili krompir. Slatko mi izaziva mucnine ali dobro je sada kako je bilo.Izbjegavam mirise i to je to. Doduse mogu voce i povrce, ponekad jogurt i sad najnovije cokoladno mlijekouser posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 9297
8.5.2011 15:43:04   
sanela.asja
EEe zdravo da se i ja malo javim svaki dan sam u bolnici tata mi ja hb bolje...
Ja vam jedva cekam utorak konacno kontrola i da vidim svoj mali zivot user posted image vidim ima jos Tuzlanki pa neka nas user posted image user posted image
Trudnjace veliki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 9298
8.5.2011 16:13:03   
Anoniman
Malenaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zeno akko si ti meni lijepa i slatka i mila...ma pojela bih te user posted image , a jos jednom reci da si debela ubicu te kroz ovaj monitor user posted image

Mi samo da mahnemo, frka trka po kuci, sadim neko cvijece vec dva dana i nista nisam posadila, boze kako sam usporena skroz. Pravila sam neku lagano-brzu tortu, sad potkuvala kiflice i bjegam da nastavim dok mi dijete spava. Ljubimo vas user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
  Neposredna veza do poruke: 9299
8.5.2011 16:18:56   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

EEe zdravo da se i ja malo javim svaki dan sam u bolnici tata mi ja hb bolje...
Ja vam jedva cekam utorak konacno kontrola i da vidim svoj mali zivot user posted image vidim ima jos Tuzlanki pa neka nas user posted image user posted image
Trudnjace veliki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drago mi je da ti je tata bolje. Vjerujem da si odmah i ti bolje... Ma bude to aBd sve OKuser posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 9300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  370 371 [372] 373 374   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  370 371 [372] 373 374   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *