idacha
|
helloooou... evo i mene, konacno... danas ispratila goste i, iskreno, hB pa svako ima svoju kucu... prijateljica mi je bila 7 dana, a ona je single, neudata, nema ni djece ni iskustva, pa ajde sto sam imija morala paziti, jos i nju... rekla joj par puta da pripazi na imija dok ja npr napravim kafu ili jelo ili sl, kad se okrenem moj imi stoji pored mene, sam doseta iz dnevne u kuhinju, pored svog namjestaja i zidova i coskova i svega necega.. ja premrla par puta, a drugarica mrtva-ladna... shvatam da nema iskusta, ali HALOOOOOOOO.... ja se slomih za njim trceci, jer jos nije potpuno stabilan.. i kad vidim da ga neko tek tako pusti, dodje mi da vrisnem... helem, opet kazem, hB pa svako svoju kucu ima, jer sam se ja pravo umorila... kod nas je sve otprilike standardno.. maltretiraju me svi redom, jadna ja imi mi je haos, stotinu djavola izvodi, a ovaj mali u stomaku stotinu+1... ubi me beba, majke mi, sve se nadam da ce se malko primiriti, a kako vrijeme odmice, udarci su samo zesci... slijedece nedjelje idem na pregled, pa cu da vidim kakvo je stanje.. hvala Bogu, osim sto se malko teze krecem zbog velicine stomaka i nemirnoce bebe, nema drugih tegoba... sve se nesto plasim da ce mi dr reci mirovanje do poroda, jer mi beba skace po grlicu redovno... imam osjecaj kao da me neko nozem bocka dole... sto se tice stucanja, moj bebi stuca bar 2 puta na dan... isto mi je i imi tako stucao... tada mi govorili halapljiv ce biti, sto i jeste... zaista halapljivo i jede i pije od samog rodjenja evo do dan danas... sokice pije na slamku i bukvalno mu moram izvlaciti slamcicu da dise, jer dok vuce, on ne dise.. toliko halapljivo pije.. mada, i ja sam sama takva kada je sok u pitanju... ja poslije poroda, u bolnici, za pola dana popila 7l soka eto, to je ukratko to, a sada odoh da preletim sta se kod vas dogadjalo... kiiiiiissssssssss