|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  368 369 [370] 371 372   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
6.5.2011 15:50:46   
palachinken
Čini mi se da je ova moja mala šmizla počela štucati?!? Jel to moguće? Znam za sad prepoznati mlataranje, tojest 'ajmo namlatit mamu' i pomjeranje, tzv 'mama talasa trbušni bolje od shakire' ali ovo je novo: skakutanje stomaka, najviše mi liči na štucanje user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 9226
6.5.2011 16:06:47   
Selma.A.M
Evo i meneeeeee user posted image

Ja se danas izhodala,išla vadila krv za hormone šttine i antitjela ,pa se išla šišala skroooozzz na kratko user posted image joj mislim da sam bez kose smršala makar 1 kilo............Pa sam išla u grad pila kaficui tako sam umorna.....

Vidim kod vas ništa i svašta -danas je tema mašila za suđe,ja je nemam i za sada je ne želim,a poslije ko zna......................
Išla sam do Azela,jao kakvu sam posteljinu kupila za bebi bijela i samo na njoj crvenim slovima ispisano I LOVE YOU user posted image ,zatim su došli preljepe prostirke za presvlačenje,sa dodatkom za pelene i kutijom za maramice 3km.................Onda jaknicu malu-zimsku,2 majčice,2 pantolice (minijaturne )..............

Eh eto....Samo sam zabroravila kupiti Hipp.............
Eto prekosutre idemo ako Bog da za Bijeljinu kod sveki po haljine,jedva čekam,jao kada se zavučem u one svoje vreće da vidim šta ima user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 9227
6.5.2011 16:07:43   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: palachinken

Čini mi se da je ova moja mala šmizla počela štucati?!? Jel to moguće? Znam za sad prepoznati mlataranje, tojest 'ajmo namlatit mamu' i pomjeranje, tzv 'mama talasa trbušni bolje od shakire' ali ovo je novo: skakutanje stomaka, najviše mi liči na štucanje user posted image user posted image user posted image

Eh jedinstven osjećaj,a da to BEBA ŠTUCA,JER SE NAGUTA VODE (VJEŽBA SISANJE )user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 9228
6.5.2011 17:29:54   
drznica
Nisam dugo pisala, ali vas redovno citam user posted image  Svako se o svojo muci zabavio hehehe. Simpaticne ste mi sve...Ja jedva cekam sljedeci pregled u utorak. Usla sam u 11.sedmicu i mogu vam reci da se tako dobro osjecam da me pravo strah sta ce mi reci na pregledu. Jedino sto primjetim jeste da jedem sve sto vidimuser posted image  i da se pupa vec oblikovala, pa su mi neke stvarcice onako tijesne. Sve u svemu jos uvijek ne pricam puno o trudnoci, cekam potpis ugovora na poslu, pa ne bih prije toga da se sta sazna user posted image .
Pozdravljam vas sve...radim i veceras do 22h user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 9229
6.5.2011 19:26:55   
sweet insanity
Zene, imate pozdrav od Idacheuser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 9230
6.5.2011 19:33:17   
DIJAMANT
Zdravo trudnice! Ja nisam baš svaki dan na forumu, pa dok pročitam sve što ste pisale zaboravim šta sam sama htjelanapisatiuser posted image
Palachinken i ja sam imala takvo iskustvo sa štucanjem u prethodnoj trudnoći. Niko mi nije vjerovao, ali dijete je štucalo poslije svakog mog obroka. To je trajalo negdje od 6.mj.trudnoće pa sve do poroda. Često sam se pitala kako će se dijete razvijati kad toliko štuca. A sve je hB bilo uredu. Beba rođena savršena. Zato ne brini, nego uživaj. Pa kad nešto razmislim, i mi bi štucali da jedemo okrenuti naglavačke.user posted image
Ženice ne znam za vas ostale, ali ja sam toliko osjetljiva, plašljiva u ovoj trudnoći da mi se nekada čini da to nisam ja. Uvijek sam imala čvrste stavove i dobre savjete za druge, bila racionalna, a sad se uspaničim za svaku sitnicu. Jednostavno od muhe napravim slona. Npr. danas sam vadila krv za TAT i pravo me je sestra namučila, izbola više puta dok nije potrefila venu. Nisam gledala mjesto uboda ali sam jedva čekala da završi. Poslije toga me ruka dobro boljela pola sata i ja riješila da skine tupfer sa uboda. Kad tamo, nešto se napuhalo kao lješnjak, a nije pomodrilo kao hematom. Ja se odmah uspaničila da nije mi ubrizgala zrak. Premrla sam od straha. Tek kad je muž došao s posla on me malo rasteretio, kao pa nisam primala infuziju i sl. da je mogla ubrizgati. Sad se pitam što mi je taj stres trebao. Svaki dan kao da nađem neku glupost koja me nasikira. Jeste li vi takve ili slične?
Još imam jedno pitanje: Kada se rade ovaj double ili triple test? Ja sam 12 +2 pa me zanima.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 9231
6.5.2011 19:43:25   
Gift
Dijamant ja sam ti ista takva za sve moguce i nemoguce ja panicim i dignem frku..za sve se sikiram..grozna sam ne znam kako me ovaj moj cojk vise trpi user posted image
a double se radi od 12 do 15 sedmice a tripl od 15 do 18 mislim..

< Poruku je uredio Gift -- 6.5.2011 19:52:37 >

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 9232
6.5.2011 19:53:49   
Selma.A.M
Jao kako se ja prepadoh user posted image user posted image user posted image ,danas majstor dolazio da mi malo nešto updatira kompijuter,nisam bila tu ,muž je
....I sad ja u kuhinji pravim palačinke,pečem hljeb,a otvorena mi stranica rr da vidim šta se piše,pa ja svako malo bacim pogled user posted image ................Kad čuje se neka voda iz pravca kompijutera aaaaaaaaaaaaaaaaa kad ja ono  EKRAN MI SE PUNI VODOM,I POPLAVLJA RR STRANICU,A KAD POČEŠE IZLAZITI DVIJE RIBE IZ DNA EKRANA AAAAAAAAAAAAAAAAAA......

Jedva dođoh sebi i skonta da je garant momak instalirao 3D Screensaver ali postavili za 4-5 sati da se pojavi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..Umrla sam i oživila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 9233
6.5.2011 20:17:17   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Gift

Dijamant ja sam ti ista takva za sve moguce i nemoguce ja panicim i dignem frku..za sve se sikiram..grozna sam ne znam kako me ovaj moj cojk vise trpi user posted image
a double se radi od 12 do 15 sedmice a tripl od 15 do 18 mislim..

Meni je moj zaprijetio da ce iskljucit internet. Neki dan sma se isto nacitala svega i opicila plakat, on popi*diouser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 9234
6.5.2011 20:18:45   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Jao kako se ja prepadoh user posted image user posted image user posted image ,danas majstor dolazio da mi malo nešto updatira kompijuter,nisam bila tu ,muž je
....I sad ja u kuhinji pravim palačinke,pečem hljeb,a otvorena mi stranica rr da vidim šta se piše,pa ja svako malo bacim pogled user posted image ................Kad čuje se neka voda iz pravca kompijutera aaaaaaaaaaaaaaaaa kad ja ono  EKRAN MI SE PUNI VODOM,I POPLAVLJA RR STRANICU,A KAD POČEŠE IZLAZITI DVIJE RIBE IZ DNA EKRANA AAAAAAAAAAAAAAAAAA......

Jedva dođoh sebi i skonta da je garant momak instalirao 3D Screensaver ali postavili za 4-5 sati da se pojavi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..Umrla sam i oživila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I sta bi s ribamauser posted image Ja ti gledam u ovo PALAČINKEuser posted image

Neposredna veza do poruke: 9235
6.5.2011 20:22:28   
enči80

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jesi li je na tavi okrenula?

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 9236
6.5.2011 20:31:41   
Selma.A.M
Ma ribe plivaju li plivaju,a još kao ono bulp se čuje i pojave se krugovi u vodi aaaaaa ,kako je stvarno....Nazvala sam muža,rekoh ubit ću vas,crko je se od smijeha user posted image user posted image user posted image ,ma namjerno su mi to uradili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 9237
6.5.2011 21:39:16   
idacha
helloooou... evo i mene, konacno...
danas ispratila goste i, iskreno, hB pa svako ima svoju kucu... prijateljica mi je bila 7 dana, a ona je single, neudata, nema ni djece ni iskustva, pa ajde sto sam imija morala paziti, jos i nju... rekla joj par puta da pripazi na imija dok ja npr napravim kafu ili jelo ili sl, kad se okrenem moj imi stoji pored mene, sam doseta iz dnevne u kuhinju, pored svog namjestaja i zidova i coskova i svega necega.. ja premrla par puta, a drugarica mrtva-ladna... shvatam da nema iskusta, ali HALOOOOOOOO.... ja se slomih za njim trceci, jer jos nije potpuno stabilan.. i kad vidim da ga neko tek tako pusti, dodje mi da vrisnem...
helem, opet kazem, hB pa svako svoju kucu ima, jer sam se ja pravo umorila...

kod nas je sve otprilike standardno.. maltretiraju me svi redom, jadna jauser posted image user posted image user posted image imi mi je haos, stotinu djavola izvodi, a ovaj mali u stomaku stotinu+1... ubi me beba, majke mi, sve se nadam da ce se malko primiriti, a kako vrijeme odmice, udarci su samo zesci...
slijedece nedjelje idem na pregled, pa cu da vidim kakvo je stanje.. hvala Bogu, osim sto se malko teze krecem zbog velicine stomaka i nemirnoce bebe, nema drugih tegoba...
sve se nesto plasim da ce mi dr reci mirovanje do poroda, jer mi beba skace po grlicu redovno... imam osjecaj kao da me neko nozem bocka dole...
sto se tice stucanja, moj bebi stuca bar 2 puta na dan... isto mi je i imi tako stucao... tada mi govorili halapljiv ce biti, sto i jeste... zaista halapljivo i jede i pije od samog rodjenja evo do dan danas... sokice pije na slamku i bukvalno mu moram izvlaciti slamcicu da dise, jer dok vuce, on ne dise.. toliko halapljivo pije.. mada, i ja sam sama takva kada je sok u pitanju... ja poslije poroda, u bolnici, za pola dana popila 7l sokauser posted image user posted image user posted image

eto, to je ukratko to, a sada odoh da preletim sta se kod vas dogadjalo...
kiiiiiissssssssss

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

Neposredna veza do poruke: 9238
6.5.2011 22:20:27   
idacha
honeeeeeeeeeeeeey, virkaaaasuser posted image user posted image user posted image user posted image
kako si, draga? kako bebicaaaaaaaa?

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 9239
6.5.2011 22:50:51   
sweet insanity
Gdje su nam ovo Idacho zene, slabo su aktivne danasuser posted image Ja uhvatila malo za komp, mm pravi pauzu da vecera pa ce opet za komp da radi a ja cu lagano da peglam jos bebinu odjecicu pa da legim da mogu ustat da idemo u školicu sutrauser posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 9240
6.5.2011 22:55:32   
idacha
hej, draga vidim i ja da su sve zenice na ''odmoru''user posted image user posted image user posted image
ja sam vala taaaaako rada da legnem, a sve mi nesto da je da sredim jos ovo, pa jos ono i sve tako.. evo, sada sam pokupila ves, smotala drugi, treci pripremila za peglanje, oprala sudje i kuhinju malko, jos mi je ostalo da operem imranove sipercice i kapicu i konacno i ja zavrsim za danas poslove... ovo zvuci kao ono ''hvalite me usta moja kada niko drugi nece''user posted image user posted image user posted image

eh, sutra aBd na vjezbiceeeeeuser posted image user posted image user posted image
ja danas 32 pune sedmice, sutra u 33 aBd...user posted image user posted image user posted image user posted image jos maaaaaaaaalkoooooo

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 9241
6.5.2011 22:59:18   
sweet insanity
Cestitamouser posted image Nama u utorak aBd punih 36. a u srijedu ulazimo u 37. sedmicuuser posted image Sad ce poroduser posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 9242
6.5.2011 23:01:12   
animagical
hej gdje steuser posted image ja cijeli dan hodamuser posted image ali buklvalno izasli iz kuce danas oko 2 i sve do sad bili vaniuser posted image kad se covjek ubezobrazi...stvarno nemam mjere
sta ima novo kod vas?

Neposredna veza do poruke: 9243
6.5.2011 23:03:39   
sweet insanity
ja se unaprijed plasim amnioskopije, cini mi se vise nego porodauser posted image Pa evo citam kak se to radi...I fakat dal se to mora raditi ili...user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 9244
6.5.2011 23:07:52   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

ja se unaprijed plasim amnioskopije, cini mi se vise nego porodauser posted image Pa evo citam kak se to radi...I fakat dal se to mora raditi ili...user posted image

Sweet amnioskopija se radi kako ja znam samo ako se pređe termin,eh sad ili sam ja zbunjena ili je to opet nešto novo uvedeno za ove 4 godine user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9245
6.5.2011 23:09:51   
animagical
hajde hajde bez brige, niko od toga nije umrouser posted image a za bebu je korisno znati kakvog je izgleda plodna vodicauser posted image pretpices ti to za mazu malu, znam jauser posted image

Neposredna veza do poruke: 9246
6.5.2011 23:12:23   
idacha
sweet, ma meni zaista vrijeme leti ko ludo.. ja bas kazem mami neki dan kako imam osjecaj da sam tamo neki 5-6 mj, a ne 8mi.. ja sam amnioskopiju radila onaj dan kad cu se poroditi... vjeruj da nisam ni znala da mi je uradjenauser posted image user posted image dr me primila na prijemno na pregled, i kada je vidjela koliko sam otekla u nogama, odmah mi rekla da ce me poroditi, ja mislila da me eto onako pregledava dole, kad poslije cujem da mi je tada uradila amnioskopiju.. mozda nisam osjetila kada mi je radila, jer sam bila obezglavljena cinjenicom da se idem poroditi, a nijedan me djavo ne boliuser posted image user posted image user posted image
animagical, kako si nam ti, draga? ushodala se pravo, vidim... hehehehe, ako ako, samo polako, nemoj se preforsirati... ima li guzare, javlja li se??? sta ono bi kod tebe? pisuljica ili user posted image ?

Neposredna veza do poruke: 9247
6.5.2011 23:20:32   
animagical
idacho, kod nas je braco mali u pupi i javlja se vec redovno,skakavac maminuser posted image a dr je odobrio pocetak setnjiuser posted image pa mi je tako draaaago! kako si ti? vidim bebace ne slusaju heheheuser posted image
selma, kakva je frizura? pa hajd se slikajuser posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 9248
6.5.2011 23:26:06   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: animagical

idacho, kod nas je braco mali u pupi i javlja se vec redovno,skakavac maminuser posted image a dr je odobrio pocetak setnjiuser posted image pa mi je tako draaaago! kako si ti? vidim bebace ne slusaju heheheuser posted image
selma, kakva je frizura? pa hajd se slikajuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hahahahahahahah,ma bolje ne,nisam ni ja još svarila da nema one moje kose,a Boga mi žena danas kad je sjekla mene trudovi safatali user posted image user posted image user posted image ,osjekla mi je kose kao veličinu jednog dlana ......A sad mi neobično ja navikla na veliki rep,a sad ma nema ni ko prst kose kada je zavežem ali neka,kosa mi brzo raste,a sve mi je teže je prati,a sušiti još gore,ali eto treba vremena samo da se naviknem

Jao referat o kosi napisa,a ne rekoh ništa pametno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  očit primjer jedne trudnice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 9249
6.5.2011 23:34:12   
palachinken
Tako bih rado s vama mahalala, ali bojim se zaspaću pa zviznuti čelom o tastaturu. Odoh se ja čo'eku privaliti na kauč pa ćemo naći neki film.
Danas sam bila na poslu, otišla u mjesečnu nabavku (koja će se pojesti za sedmicuuser posted image ) posjetila mamu i tatu i napravila dvije torte. Sutra fondan i aBd ću ih udati user posted image
Jelde što sam vrijedna.
Zato sad odoh u horizontalu.

A vidim da nije moja poguzija jedina što štuca user posted image Ma dobro, nisam ni ja nista bolja user posted image user posted image user posted image

Laku noć treća smjeno, čuvajte nam forum od hakera user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 9250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  368 369 [370] 371 372   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  368 369 [370] 371 372   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *