Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja bila na pregledu sve ok, a bebi povelik dr kaze opet kontrola za 3 sedmice...a ja cu opet da bahnem u dezuru elem, bilo je podosta zenica, ja sve gledala da nije neka s rr al nisam mogla skontati eto ako je bio ko kod masica veceras oko 7 nek se javi iii sta bi za onaj jastuk? jesu to stele pale neka su bas
Hahahha...ne znam mislila sam otici pogledati i onu majicu....
Sporty pusti idiote...
ja kad sam bila, kazu nema .... kad se nisam roknula a rekoh ja iz zenice maksuz dosla, kad cura trci, nosi iz magacina....bez zvrcke... kaze evo probaj odmah fakat me pozitivno iznenadi...kod nas prodavacice u butiku ko mrtav konj...eto ti tamo... nema... je li vam mogu nekako pomoci... a i dalje sjede ili mahalaju....
sporty trebala si ga poslati u neku stvar.... majmun
Skvo ne moras zuriti po majicu, cim nestane s jednim fazonom dodju neke druge kad je ponestalo brojeva onih ko kod mene s bebom, dosle ove baby loading a sve bolje od boljih ja bih sad jos jednu,al opet kontam sta ce mi... e da kaze mi dr da je bebac povelik,pa da pitam strucni konzilij opet vi bolje znate bpd 61 fl 39 a sedmica 22+4 klipan moj..jel?
animagical, šta ono bi FL? Moja mala je u 24+5 imala samo 2mm veću glavicu i tad mi je doktor rekao da je pomašala glavata hahahaha šta bi tek tvom hajduku rekao Neka ga, mašala!
21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj.. 28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)
femur je fl jel ma klipan pravi i dr kaze masalah bebe pih a sta cu dobiti odjece br 56 to je grehota...e jedino ako porani pa se ne stigne ubuciti....
animagical, evo, ne bi mi mrsko, pa zavirih u svoj trudnicki karton.. i moj bebi u 23oj sedmici bio oprilike isto toliki... bdp 60, fl 41.. tu su negdje
hvala krupne bebe, par po onim tablicama poliklinike harni nek oni nama rastu
Samo da vas obavijestim, jako je birno, naime, Ledo ima nove okuse Quattro sladoleda. A među njima tzv American dream (tako mu ime sta cu ja) koji je najbolji sladoled ikad! Mislim, čokolada, nugat, karamela i kikiriki puter, sve sa preljevom od čokolade i nekim čokoladnim keks mrvicama. Ne smijem reći koliko sam stukla večeras. Evo već me grlo boli
Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
suti ja ne smijem do 26 sedmice tj do iduce pregleda smijem dobiti jos dvije kile, ne da dr zbog pritiska tako da ti ja udaram po onom hljebu puno zrno, onaj tvrdi...sto se lome kriske...pa pilece salate...smrc..a tacno me zove makar macho od cokolade zato sad hodam svaki dan ko sumanuta da se manje lijepe,jel...
Joj, pa i od tih salata se daju perverzije napraviti...zelena salata, paradajz, kukuruz, pileća prsa, sjemenke raaazne neki lagani dresing...odoh ja zaronit u frizider!
palachinken je strasno pokvarena zena,slazem se...evo da ti vratim...upratim danas da postoje palacinke s tiramisu punjenjem et sad misli na to i od te misli se udebljaj ma ja sam prije voljela pilecu salatu, to mi bilo glavno...al kad nesto ne smijes sve ti oko na to bjezi..proklet insan dzaba... malena ovaj moj glavonjica ubi iz stomaka,upalio se danas oko 2 i nikad prestajao nije sve mi stomak poskakuje...cijeli dan