|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  374 375 [376] 377 378   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
9.5.2011 16:36:09   
Hannica
Sporty i ja idem jednom mjesecno na pregled,nisam nikad isla cesto.Nema potrebe ako je sve okej.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 9376
9.5.2011 16:36:13   
sporty mamaa
Ma sta cu, jos mi zena rekla nemoj prat sude, a ja opet navalila... I jucer opet poslije rostilja, uzela ja da perem a ona ce meni nemoj. Reko ako je zbog case, ovaj put necu nista razbit majke miuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 9377
9.5.2011 16:37:06   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Nisu to prognoze moja sweet to će stvarno tako da bude vidjet ćeš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne bih se zalila da dodje ranije, al neka je barem jos 2 sedmice unutra da jos malo pluca ojacaju

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 9378
9.5.2011 16:37:55   
Selma.A.M
Sporty i ja idem jednom mjesečno na preglede....Eh nekada na svoju ruku odem privatno pa bude dva puta mjesečno ali se to ne računa kod doktora jer je to mimo njih................

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 9379
9.5.2011 16:41:50   
sweet insanity
MM uskoro pocinje radit pa vas ja pozdravljam. Uskakat cu kad bude pravio pauzeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 9380
9.5.2011 17:49:04   
enči80

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Sporty i ja idem jednom mjesečno na preglede....Eh nekada na svoju ruku odem privatno pa bude dva puta mjesečno ali se to ne računa kod doktora jer je to mimo njih................

Vratija se Šime iz Bijeljineuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ni ja ne idem često na preglede(osim u početku) jer mi kod jednog ploda nije srce kucalo.Bila sam sada u subotu i rekla mi do kraja juna da ne dolazim jer hvala Bogu nema potrebe a ako bi me nešto zaboljelo da joj se javim pa ćemo dogovoriti prijevremeni pregled.

Danas sam se za ručak prejela i evo sad bukvalno preživam a pravila ovo
http://www.coolinarika.com/recept/tetke-emiresefice-kuhinjeustipci/ i ovo
http://www.coolinarika.com/recept/perfect-panna-cota/ sa preljevom od borovnica(iz moje kuhinje).

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 9381
9.5.2011 18:00:37   
palachinken
Ja idem jednom u mjesec i po doktoru, tako mi on rekao user posted image A baš poželim bebu, eto slijedeće sedmice aBd slijedeci pregled jeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ja ništa nisam dobila, ni jastuk, ni bingo, ni loto, ni onaj ipad na coca coli...ništa user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 9382
9.5.2011 18:25:30   
sanela.asja
Enci ovo super izgleda sutra pravim koje si meso ti koristila..
Ja se vratila od zubara jedan mi zub poravio a drugi stavio nekakvo punjenje da ubije zivac alll me boooliiiiiuser posted image i reko mi je da ce me boliti sedmicu dana aj pa poludicu kud odo da ga pravimuser posted image user posted image
I ja idem jednom mjesecno na praglede hah jedva cekam sutra da mi malo moje mahne da me rasveseli...user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 9383
9.5.2011 18:28:19   
palachinken
Pa šta je to on tebi stavio, čuj sedam dana bola. Ja sam lijecila zube nekoliko puta i nikad nisam imala bol 7 dana user posted image Hajd valjda će sve biti dobro.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 9384
9.5.2011 18:34:30   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: palachinken

Pa šta je to on tebi stavio, čuj sedam dana bola. Ja sam lijecila zube nekoliko puta i nikad nisam imala bol 7 dana user posted image Hajd valjda će sve biti dobro.

I ja sam znala osjetiti bol par dana nakon poravke... I bas je neugodan osjecaj. Hvala Bogu ovaj sam privremeno zatvorila do poroda i sad je ok, smirio se, ali kako je bolio uuuuu.... Sanela.a mozes popiti paracetamol ako te boliuser posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 9385
9.5.2011 18:44:06   
enči80

IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Enci ovo super izgleda sutra pravim koje si meso ti koristila..
Ja se vratila od zubara jedan mi zub poravio a drugi stavio nekakvo punjenje da ubije zivac alll me boooliiiiiuser posted image i reko mi je da ce me boliti sedmicu dana aj pa poludicu kud odo da ga pravimuser posted image user posted image
I ja idem jednom mjesecno na praglede hah jedva cekam sutra da mi malo moje mahne da me rasveseli...user posted image user posted image

Ramsteak koji sam dan prije stavila u pajc(maslinovo ulje,senf ,začini koji tebi pašu),sir i gljive i ovdje u receptu piše 2 čaše vode ali ti nemoj sve staviti već postepeno dodaji taman da ti bude tijesto kao za pitu.
Moram i ja zubaru,dok se malo proljepša vrijemeuser posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 9386
9.5.2011 18:46:26   
mala75
ej cure jutros u azelu izložena trudnička odjeća, doduše farmerke one trudničke imaju skroz svijetle i skroz tamne što se boje tiče a cijena je 30 KM. meni doduše nisu odgovarale nekako mi grube al eto ako nekom treba neka proba (onaj azel kod omege) a na pijaci imaju one ljetne bež boje sa džepovima sa strane ono kao sportske i one su super a 35 KM su.

Neposredna veza do poruke: 9387
9.5.2011 18:46:35   
malena27 RR
ola curice user posted image

selma, stvarno si nedostajala, ako nista one tvoje slike hrane user posted image user posted image user posted image cestitke na 7. mjesecu user posted image user posted image user posted image

to je sigurno neki lijek stavljen a nece staviti nista jako da ti ne umrtvi zivac jer bi ti zub potamnio.... tako da lijek polako djeluje i zub bolucka....

< Poruku je uredio malena27 RR -- 9.5.2011 18:48:24 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 9388
9.5.2011 18:48:59   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: enči80

Vratija se Šime iz Bijeljineuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Al mi je falio ovaj RR user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 9389
9.5.2011 18:55:52   
sanela.asja
to je sigurno neki lijek stavljen a nece staviti nista jako da ti ne umrtvi zivac jer bi ti zub potamnio.... tako da lijek polako djeluje i zub bolucka...

eh upravo to a mene boli jako zato sto mi je i ovaj sto je poravio do ovog sto drzim taj ljek sedam dana pa oci mi ispadaju ma proci ce sta cu moram gore mi je onako patiti se sa supljim zubom....user posted image Ja sam uzela u azelu trudnicke farmerke exstra platila ih 5 Km na akciji super su mi super model bas cu slikat da vam pokazem

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 9390
9.5.2011 18:56:17   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

Dan ženice!
Ja se danas ugledala na vas pa se "razletila" po kući. Nisam sjela od 8 h jutros.user posted image
Uh, Bebice i ja jedva čekam 4. mjesec. Ja sam sad mislim 13. sedmica (ali ne mislim na lunarni 4. mjesec, nego ovaj kalendarski). Negdje bi to trebalo biti oko 20. maja aBd.
Ma hajde, proći će i to. I ove pred porod su se načekaleuser posted image A vrijeme brže prolazi kad se bebini pokreti počnu osjećati. Znam iz iskustva. Nekako se i žena rastereti i ne čeka više tako žarko uzv pregled. Kad te bebi  "udari" znaš da je ok.

EH sad me bas obradova. :) I ja sve cekam da izadjem iz ovog kriticnog perioda i oduuuzilo mi se pravo,pogotovo kako lezim. Vjerovatno cu i bolje biti aBd kad udjem u 4. a i da vrijeme brze proleti,jedva cekam touser posted image

Anice1 super da si se i ti javila. Ne brini zbog te jedne kile, ja cu vas sve presisati kad me prodju mucnineuser posted image jer sam veeeliki gurman i boli me briga za kile. Kao sto kaze malena, ko se namuci oko zaceca kile su najmanji problemuser posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 9391
9.5.2011 20:58:29   
idacha
evo i nas, padobranaca...
kako ste nam sve redom?
ja konacno uspavala malca, danas oka nije sklopio, prehladio se, a i zubici mu potjerali haman svi, tako da je haos kod nas...
ja sama sa njim, on kenjcav, samo mama-mama, uh... bas mi je danasnji dan bio prenaporan..
ma, samo da on meni ozdravi, dusa moja malena.. lije mu i iz nosica i iz usta, sada malko i ture dobiouser posted image user posted image user posted image user posted image
s druge strane, zao mi i ovog malog u stomki.. nikad da legnem, sjednem, odmorim...
sutra aBd na kontrolu, pa cu vidjeti kakva je situacija...
veselo kod nas, nema sta... sto mi svi drugi kazu, kazem i ja sebi ''nek mi je Bog na pomoci''user posted image

sta ima kod vas? kako vase bebice?

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 9392
9.5.2011 21:25:28   
Anoniman
Sanela drago mi je zbog tate...sad da se pazi i bice sve ok. Kod mene je familijarno dosta zastupljen genetski infarkt tako da sam tim okruzena, sestra je sa 23 godine imala i 14 dana bila u komi.
Selma cestitam sedmi mjesec user posted image . Zbilja gdje ona tema za jastuk, ja sam vodila, da vidim je li se posle mene ko jos javio user posted image
Idacha duso moja ljubi nam druga i da sto prije zubici izadju. Mazi pupu.

Ostale veliki poljubac od nas user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 9393
9.5.2011 21:26:46   
malena27 RR
ko ima najvise postova od trudnica u 6. mjesecu? user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9394
9.5.2011 21:28:16   
Anoniman
Ali ti se nisi javila na temu, a receno je ko se javi na temu...stelaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9395
9.5.2011 21:29:47   
Skvo RR
Najvise ima malena...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nego kako ste mi trudnjace...?

Mene zezao net...
Ja evo hocu da se tusnem...cekam kuhanje na novoj....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sada zavrsila sa pogacicom i ruckom za sutra...imam plan da malo sutra hodam...pa da je sve spremno...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9396
9.5.2011 21:31:13   
malena27 RR

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ali ti se nisi javila na temu, a receno je ko se javi na temu...stelaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9397
9.5.2011 21:36:18   
malena27 RR
gdje ces hodati skvocita?

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 9398
9.5.2011 22:07:13   
sporty mamaa
Vecer zenice... Evo ja gledam masterchefa i malo virim na RRuser posted image Joj kako sam se danas iznervirala. Bila ja u gostima i sad ovaj covjek me pita je li znam sto je beba, je li decko ili je pak samo dijeteuser posted image user posted image Kao on je siguran da bi mm zelio sina... Ajme majko ne mozes vjerovat...

Neposredna veza do poruke: 9399
9.5.2011 22:08:01   
Skvo RR
Hahahha...ne znam mislila sam otici pogledati i onu majicu....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sporty pusti idiote...

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 9400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  374 375 [376] 377 378   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  374 375 [376] 377 378   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *