Hannica
|
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa IZVORNA PORUKA: ziki IZVORNA PORUKA: Lejla Ka [ "ma nije me briga šta je, samo nek je živ i zdrav" i da služi vojsku Ima i ono, nek piski stojecki Ja stvarno ne dolazim u doticaj s tim prognozerima spola, jedino me nervira sto me pojedine zene non stop pitaju, a znas sli spol, nebi da ja idem svako dva dana na ultrazvuk... Ja sam od jedne zene cula da ako razbijes casu u trudnoci musko je Ja sam dosad razbila vec dvije case, najsmjesnije mi bilo neki dan meni padne casa ne razbije se, e reko djevocica, kad za dva dana perem sude kod svekrve. I ja sve fino oprala ostala mi jos jedna casa, i uzmem ja nju u ruku, operem fino, i taman kad sam je sapirala, razbije se. Ma nije mi ni ispala ni nista, nego onako u ruci i zabije mi se fin komad stakla u ruku... Govorim ja evo ga musko A da ne pricam koliko sam krvi prolila, i da mi je prst jos uvijek plav i oteknut, cak sam u hitnu mislila ici ma svuda po kuci krvi bilo Mogle bi vi zenskice koje imate sliku sa ultrazvuka na kojoj se vidi spol postavit da vidimo, mene bas zanima kako to izgleda A vidim neke spominjete tlak, kad je promjenjivo vrijeme moj tlak pludi, ja sam jednostavno kao pijana, neko rece osjeca pritisak u glavi, ja isto, nista me ne boli, al mi je to bas onako neugodan osjecaj. Sanela.asja sretno danas na uz, i zelim ti da ti tata bude bolje i sto prije izade iz bolnice Zene meni se cini da vi bas cesto idete na preglede, ja idem jednom mjescno, a znam zena koje idu svako dva mjeseca... Hej, ko dobi onaj jastuk za dojenje Ma nek si ti svekrvinu casu razbila a svoju sacuvala,to je najbitnije.