|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  377 378 [379] 380 381   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
10.5.2011 10:24:02   
Anoniman
Kupi obavezno super su kolica, samo su malo duga kad se sklope pa u manji gepek ne mogu stati fino.

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 9451
10.5.2011 10:29:34   
palachinken
Namjeravala sam ih kupiti, jest da muž nesto nije za, kao rano mu...ali za tu cijenu stvarno nije rano. user posted image Prijateljica ima ista i prezadovoljna je! Imaju i najlon za kišu i krov i onu mrežu ispod, a kad se sklope mogu se nakačiti na rame. Težina 4.8kg. Baš dobra.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9452
10.5.2011 10:33:42   
bebacha
jesu dobra pravo al vjerovatno znas da su ona od 6 mjesci,znaci nisu za malu bebu

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 9453
10.5.2011 10:49:46   
Gift
joj ja se sad ispisala kad nesto puce kvar i nista ne prenese na rr...
kod mene stomo povelik za 14 sedmica, a negdje mi raste gore, nemam onog donjeg jel to tako trebauser posted image i pomalo mi smeta, a mm kaze e sad znas kako je meni, a on ko u devetomuser posted image
palachinken ubicu te za taj sladoled..
idacho nisam u toku jel to zubici probleme stvaraju..
animagical neka beba naprednih..
sweet, selma, malena i ostale user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 9454
10.5.2011 10:49:58   
Skvo RR
Ja bi kupila crvena...bas su lijepa.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 9455
10.5.2011 10:50:27   
Gift
hheheheheh ja 15 sedmicauser posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 9456
10.5.2011 10:50:52   
palachinken
Znam to...ona prva sam zbavila, ali su poteška na nosanje pješke na 4.ti
Zato jedva čekam da dođe vrijeme za ova, aBd.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 9457
10.5.2011 11:01:21   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Gift

hheheheheh ja 15 sedmicauser posted image user posted image

Cestitke na 15 sedmicauser posted image Nama danas punih 36, sutra aBd ulazimo u 37.user posted image Kod mene ti se trbo nije primjecivo do nekog 5. mjeseca al su svi ono "jesil se to udebljala"user posted image Čak ni rodbina nije znala do 4. mjeseca. Al onda oko 5. je poceo da raste mada mi i sad govore kako mi je mali trbo za 9. mjesec. U sustini nije mali nego nije obao, samo loptica naprijed dole, od pocetka je spusten jos se sad u 9. jos vise spusta, ,a tako mi je draguser posted image Pozdravljam vas sve!!! Meni pale na pamet hrenovke pa kiham njih i jedno jaje i kakao pa u skolicu za trudnice. Danas vjezbiceuser posted image Kako ste vi?

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 9458
10.5.2011 11:04:50   
Gift
sweet eto 9-tiuser posted image blago tebi..sretno u skolici, pozdravi mi idachu..

< Poruku je uredio Gift -- 10.5.2011 11:05:31 >

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 9459
10.5.2011 12:56:59   
Selma.A.M
Jutro ženice user posted image

Da-da jutro jer sam tek sad ustala user posted image ,muž zove i pita da ti neće biti puno user posted image
Ali me sad kičma rastura user posted image  jedva sjedim za kompom
Evo sad odoh sebi pristaviti pilav (ah kako mi je naumpao,sama kesu pojedoh ) i malo kafice i prođe dan,jedan dan sam bliže svom bebaču user posted image  (tako ja svako jutri kada ustanem kažem)

Eh evo mene izgleda u 28 nedelji ili sam danas 27 puni a sutra u 28,moram provjeriti ticker

Sweet sretno danas u školici
Gift čestitke na 15 nedelji ( jeli,nadam se da nisam pogriješila)
Palachinken ako kolica imaju navlaku za kišu kupuj osmah,vjeruj mi to ti je veliki spas,a kada kiša počne a ti negdje vani  možeš samo sjesti i user posted image  ili čekati pa izgubiti vrijeme ili pokriti kolica kišobranom ali se slomiti do kuće vozeći i čuvajući (ovo ja iz iskustva user posted image )
Ko je ono spominjao sladoled sinoć Jelena jeli,a ja sinoć jedem saladoled od vanile i jagode i kad nezaplaka kod mene ni čokolade ni ništa user posted image pa sam odustala i otišla spavati user posted image
Ostale čitamo se poslije user posted image  čuvajte mi se

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 9460
10.5.2011 13:00:30   
palachinken
Selma, imaju navlaku protiv kiše, a i onu mrezu ispod za pijace user posted image rekla sam da mi sačuvaju jedna pa odoh danas ili sutra po njih.

Vidim ja tebi jutro u 1 user posted image To kod tebe i animagical tako user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 9461
10.5.2011 13:00:45   
vjestica
ja ulijećem ko padobranac samo da kažem da imaš univerzalnu navlaku za kolica za kišu kupiti u DM za 5 km

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 9462
10.5.2011 13:18:13   
sanela.asja
Asja ce dobiti bracu user posted image user posted image (DzorDz)potvrdjeno vidjela sam malu cundaru rasiuser posted image rio mami nogice...Imam malo problema zeljezo nevalja povecan broj leukocita,nisko nosim,strogo mirovanje user posted image user posted image ,najgore mi je sto sam dobila 3 kg neznam ni ja kako stvarno slabo jedem kaze doktorica neprimjeti se na meni al eto imam ih viskauser posted image kako da to regulisem idem za dvije sedmice na kontrolu nesmjem dobiti ni grama user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 9463
10.5.2011 13:41:56   
palachinken
Joj sanela, user posted image user posted image za Dzordza, gotovo je, moraš mu tako ime dat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 9464
10.5.2011 13:47:18   
Selma.A.M
Sanela eto Džordž će ostati Džordž user posted image user posted image
Ah ja u petak idem na kontrolu i prosto me strah stati na vagu user posted image ...................

Neposredna veza do poruke: 9465
10.5.2011 13:55:39   
enči80
Bravo za Džordžauser posted image user posted image user posted image a ti Selma stvarno no commment(mora da te sveki smorila)user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 9466
10.5.2011 14:10:29   
Lulu_08
Samo da pozdravim sve mame, dječicu i bebice. Malo pokušavam zaobići ovu temi ovih dana, jer sam se nadala da ću biti u očekivanju sa vama, a nisam nažalost...

Nadam se u sljedećih par mjeseci boljem ishodu a do tada vas pomno pratim.

Veliki zagrljaj!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 9467
10.5.2011 14:58:07   
Gift

IZVORNA PORUKA: Djana

Samo da pozdravim sve mame, dječicu i bebice. Malo pokušavam zaobići ovu temi ovih dana, jer sam se nadala da ću biti u očekivanju sa vama, a nisam nažalost...

Nadam se u sljedećih par mjeseci boljem ishodu a do tada vas pomno pratim.

Veliki zagrljaj!

drzimo ti fige i nadamo se s tobom user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 9468
10.5.2011 15:03:10   
mea29
evo mene tek sam uspjela predahnuti od silnog posla, bas sam se umorila, maloprije sam pricala sa kolegicom i spomenem joj da me kao nesto cese u stomaku ali skroz unutra, kaze ona pa to ti je bebe, ali ja to osjecam od  prije nekoliko sedmica i nisam obracala paznju na to jer je prerano da osjetim da se bebi krece...sad cekam hoce li se ponoviti pa da upratim user posted image user posted image

Htjela sam vam ispricati jednu zanimljivost, ne znam imate li vi slicna iskustva, moja mama se porodila na carski rez, i tada je carski bio preko stomaka cijelog, ne kao danas, i necete vjerovati  da mene na svaku promjenu vremena cese sredina stomaka bas kuda je njen rez, nesto mi je to tako cudno, i da, kad je mene rodila nestao joj je veliki ben ispod grudi, a ja da imam na istom mjestu... bas je ta povezanost mame i bebe nesto posebno...zanima me da li ce se nama desiti nesto slicno user posted image

odoh pisati e mail dajdžinici rekla mi je da ce mi donijeti brdo stvari za bebu iz svedske i sve sto je ocuvano od njene djece, bas se radujem, njihove stvari su tako kvalitetne, posebno posteljine i ves tako da necu nista kupovati dok ne dodju :)

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 9469
10.5.2011 15:03:59   
mea29
Gift znas li ti jel user posted image ili user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 9470
10.5.2011 15:07:54   
ziki
Joj mea đe me nađe. Mene je takođe mama rodila na carski stim da mene "rana" ne boli već od kad znam za sebe imam crnu liniju preko stomaka kao njen ožiljak. user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 9471
10.5.2011 15:19:14   
Bebica11
GIFT cestitam na punih 15 sedmicauser posted image ...sad ces i bebicu osjetiti uskoro, bas suuuperuser posted image

sanela.asja, cestitam na braciuser posted image

djana ne daj se, uskoro ces i ti biti na ovim temama

Ja sam danas ok hB,samo da prodje jos koji danuser posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 9472
10.5.2011 15:33:21   
Gift
Mea za sad je user posted image pa vidjet cemo da li ce se nesto promjenitiuser posted image ..ja jos nista ne kupujem...
kako izgleda to kad osjetite bebicu, ja jos nistauser posted image
Sanela bravo za bracu i nemoj mu dat ime Dzordzuser posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 9473
10.5.2011 15:41:33   
mea29
znaci da mogu u 15 sedmici vidjeti spol...naravno ako rasiri nogice, dodje mi da odem na ultrazvuk, neda mi se cekati jos 3 sedmice na pregled...ovako sve pricam s "bebom", a kad budem znala spol mogu kao Sanela da se šicam sa imenima  user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 9474
10.5.2011 15:50:52   
Gift
Bebice hajd pliz stavi ticker sa baby gaga na ovom ti se nista ne vidi..user posted image user posted image ne mogu popamtit sve ko je u kojoj sedmiciuser posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 9475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  377 378 [379] 380 381   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  377 378 [379] 380 381   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *