|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  376 377 [378] 379 380   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
9.5.2011 23:05:53   
palachinken
Mislim da je Jelena s onim jagodama najgora user posted image
Ja još nisma probala ovogodišnje jagode, nešto mi se jos uvijek cine preplastične.

(a znala sam za te palačinke user posted image samo mi grehota tu kremu u palačinke motat. a toliko se slatkim lupam ovih dana da mi treba malo suhovine i vlašićkog sira da se vratim u normalu)

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 9426
9.5.2011 23:08:41   
animagical
pa majke ti sta ti radis uz toliku hranu pa se ne debljas nenormalno?? al fakat...ja lezala dvije sedmice i evo me ruze za kile... 6 u plusuuser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 9427
9.5.2011 23:13:21   
malena27 RR
animadzikal mozda jedes kasno?

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 9428
9.5.2011 23:13:44   
palachinken
Jednostavno, ja radim user posted image Jest mi sjedeći posao, ali opet stres i psihički rad sagorijevaju kalorije. Pješačim dnevno sat minimalno i vako nedeljom oribam masu nekih stvari po kuci, insistiram na tome cisto da šta fizikanerim. I nije da se nisam udebljala, imam i ja +osam do sad, ali se osjećam pravo dobro, hvala Bogu, pokretna sam.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 9429
9.5.2011 23:16:07   
palachinken
animagical, sad će to biti puno bolje, jer se krećeš. Znas i sama kako to ide, više lezis, uspori se metabolizam i onda se kile lijepe. Lupaj se varivima i čorbicama za ručak i vidjeces ljepote, hem se bolje osjecas, hem probava proradi user posted image

Neposredna veza do poruke: 9430
9.5.2011 23:17:40   
animagical
ma vala i ne jedem bas kasno, znam popiti casu mlijeka pojesti  kakvog voca...mislim da me ono mirovanje satralo s kilamauser posted image inace sam jako aktivna, meni je ono bilo...ko nasukan kituser posted image lezi,jedi, lezi okreni se i to je sve....e sad vec sedmicu i vse bas hodam, nadam se da ce pomoci...cudi me jer prije trudnoce nisam bila sklona debljanju,ono kad neko kaze voda mu se prima...vazda sam bila mrsavija...a sad tugo mojauser posted image poslao me dr da radim ogtt da nije secer funny postaouser posted image  

Neposredna veza do poruke: 9431
9.5.2011 23:22:50   
palachinken
Eh, darling, zato i jest drugo stanje user posted image Sve se obrne naopako. Nisam ja pristalica onog  šta me riga, skidacu poslije poroda, upravo zbog tih takvih stvari kao sto je tvoj pritisak ili šećer ili moja prslaba kičma, gdje se svaka kila osjeti.
Necu vise jest slatko. Dobro, jos muzev rodjednan i necu vise jest slatko user posted image

Neposredna veza do poruke: 9432
9.5.2011 23:26:33   
animagical
hahah to necu vise jesti slatko mi lici na onu studentsku-ucim od ponedjeljkauser posted image

ma sta cu,sad malo pazim, kaze i dr nije strasno 6 kg za ovoliko al sam za jedan mjesec bas pretjerala i moram pripaziti da ne nastavi sve ovako... odoh da spavam smorena sam....user posted image LAKU NOC SVIMAuser posted image

Neposredna veza do poruke: 9433
9.5.2011 23:26:43   
enči80
femur je fl jel ma klipan pravi i dr kaze masalah bebe pih a sta cu dobiti odjece br 56 to je grehota...e jedino ako porani pa se ne stigne ubuciti...

Samo da ti kažem da nećeš prijeuser posted image

Selma ovdje ću ti odgovoriti za one kese ,nije da se mm ne sviđa nego iz onih vrećica bude više kuhano a on voli kada hrska korauser posted image a ako ti muž ima čir ti znaš da mu ne valja začinjeno još ti uzela paprikuuser posted image user posted image .

Mi bili malo u šetnji,evo maloprije se vratila i tamam mi je fino prijalo poslije kiše...

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 9434
9.5.2011 23:29:22   
animagical
Morala sam se vratiti kad sam ovo vidjelauser posted image user posted image vidis kako mali raste, ko da zna da te treba presticiuser posted image user posted image user posted image mozda i hocu prijeuser posted image  

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 9435
9.5.2011 23:29:38   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Hahahha...ne znam mislila sam otici pogledati i onu majicu....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sporty pusti idiote...

user posted image user posted image user posted image ja kad sam bila, kazu nema .... kad se nisam roknula user posted image user posted image user posted image a rekoh ja iz zenice maksuz dosla, kad cura trci, nosi iz magacina....bez zvrcke... kaze evo probaj odmah user posted image fakat me pozitivno iznenadi...kod nas prodavacice u butiku ko mrtav konj...eto ti tamo... nema... je li vam mogu nekako pomoci... a i dalje sjede ili mahalaju....

sporty trebala si ga poslati u neku stvar.... majmun user posted image user posted image user posted image

Ma bas jesam, al ja sve gledam da ispadnem kulturna, al me to pravo zivcira.... Ja sam mu samo rekla da mm to stvarno nije bitno, a kao ne moze on vjerovat, pa Boze kao kako nije bitno... Ma balkansa politika...

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 9436
9.5.2011 23:34:04   
enči80

IZVORNA PORUKA: animagical

Morala sam se vratiti kad sam ovo vidjelauser posted image user posted image vidis kako mali raste, ko da zna da te treba presticiuser posted image user posted image user posted image mozda i hocu prijeuser posted image  

user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 9437
9.5.2011 23:40:55   
sporty mamaa
Ja sam se u prva tri mjeseca udebljala skoro 6 kila, a u zadnji mjesec nista, a mislim da isto jedem. Ja to pripisujem dabrostonuuser posted image Ali ozbiljnouser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 9438
9.5.2011 23:42:12   
malena27 RR
user posted image user posted image user posted image

animadzikal svakako si poslije mene, pa ti vidi user posted image user posted image user posted image
i vjerovatno je ovo sto kaze palachinken, morala si mirovati pa se poslo ljepiti... i ja sam za prosli mjesec dobila 1,5 kg.... a dok sam radila 2 kg do 5 mjeseci....

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 9439
9.5.2011 23:44:54   
Selma.A.M
Ah jeste aktivne,a meni se oči sklapaju user posted image ,a i malac je duša slatka zaspao dok sam mu čitala stripa Miki Maus,kad mene muž pita kome ti čitaš,ja ogledah on spava user posted image .........

Animagical super za bebija i da je sve ok
Odoh vam ja user posted image  pa  se čitamo i pišemo sutra

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 9440
9.5.2011 23:47:45   
malena27 RR
laku noc cure.... cujemo se sutra.....mene moj hasim upravo udario tako da mi se stomak mrda user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 9.5.2011 23:49:07 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 9441
10.5.2011 8:30:29   
mea29
Jutro drage, nisam pisala prad dana, ali vas redovno citam, svecano objavljujem da sam postala prava trudnica, stomak mi je bas veliki, odjednom, trenutno sam u 16 sedmici i "buknula" sam samo tako

malena27 RR u kojoj si sedmici bila na slici postavljenoj na temi sa stomacicima user posted image   cisto da uporedim, ja sam dugo drzala uvucen stomak (posljedice bavljenja baletom u djetinjstvu) i imala sam samo donji trudnicki stomak, i kad sam se konacno opustila, imala sam sta i vidjeti, spojio se stomo, gledala sam jucer odjecu koju imam na raspolaganju i shvatila sam da nemam nista, mislila sam da cu moci nositi suknjice koje imam ali kad skoce na stomak izgube oblik pa ne izgleda lijepo.  Ipak cu morati u soping prije nego sam planirala.

Dvije veceri za redom sanjam djecija kolica, kao dobila na poklon 5 komada razlicitih,  hrpa citava,i ja i mm biramo koja su nam dobra user posted image user posted image sinoc sam sanjala i malu odjecu, i razne stvari, valjda kako cijeli dan citam nesto oko toga i pricam sa mm na kraju mi dodje i na san...

Nesto sam razmisljala kako su sve nase trudnice koje su rodile u aprilu bile bas hrabre, ni jedna nije kukala, sve su mirno docekale termin, ali bez panike, jos su redovno pisale, ja sam vec u panici od poroda a mogu tek zamisliti kakva cu biti..

Iskreno vam zavidim na tim bebinim udarcima, ja jedva cekam jos te dvije tri sedmice pa da i ja to osjetim aBd user posted image

< Poruku je uredio mea29 -- 10.5.2011 8:31:05 >

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 9442
10.5.2011 8:41:11   
palachinken
Ih Mea, jos malo pa ce ti beba fino davati do znanja koji joj tvoj položaj odgovara ili ne. Ja legnem na jedan bok, a ona me tačno izgura da se obrnem da drugi. Ters pa hajd user posted image Ali jos uvijek me pusti da spavam naveče.
Ja sam tako nekad oko 18-te počela osjećati mjehuriće, pa oko 20. udarce, a tamo oko 24.te je počeo dernek :D Sad već štuca, mafija mala. user posted image

Juče bila predobra Brevi kišobran kolica snižena 50% u Konzumu, ja otrčala s posla, ma nijednih. Razgrabio narod.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 9443
10.5.2011 8:56:03   
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: mea29
malena27 RR u kojoj si sedmici bila na slici postavljenoj na temi sa stomacicima user posted image   cisto da uporedim

mea29, bilo je 21+4 user posted image   ali se stomacic tek poceo ukazivati kad sam bila mozda u 15-16 sedmici, jer sam i ranije imala slaufcica user posted image user posted image user posted image  

prve leptirice sam osjetila sa nekih 14 sedmica i to kao da mi crijeva krce, a tacno u 17. sedmici prvi pokret... user posted image
jutro cure user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 10.5.2011 8:57:24 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 9444
10.5.2011 8:59:30   
ziki
Jutro i od mene. Čitam šta ste mahalale sinoć i naleteh na opis sladoleda mmmm jedva čekam podne, sad sam pojela krofnu i jogutr, pa ću 10 doručkovat i taman na podne sladoled uz kafu. Onda ću se naravno žalit kako sam se ugojila i ne može mi više ništa se muževog šorcauser posted image user posted image
A o šutanju da ne pričam, još jedan karatista na babu. A svaku noć u 4 imam dernek. E majko moja kad se ako Bog da rodi teško meni, taman Nemirka uspavam ovaj krene. Evo junior se i sad buni što radim a ne ležim kad sam pospanauser posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 9445
10.5.2011 9:14:06   
Skvo RR
Jutro...kako ste mi drugarice?
Znaci...danas sladoled..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja nisam neki ljubitelj..ali ga mogu pojesti...
Mene probudilo boreranje i sarafenjeuser posted image ..u susjednom ulazu renoviraju...Uma evo jede bananu, a ja kahvenisem.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 9446
10.5.2011 10:14:35   
palachinken
Izgleda da cu ipak pazariti kišobran kolica s akcije i to zahvaljujuci RR user posted image Sad jos imam dvojbu crvena ili plava

http://www.brevi.eu/en/prodotti-prima-infanzia/a-passeggio/b-light.html

Ja bliže plavim, zbog održavanja.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 9447
10.5.2011 10:18:53   
bebacha
hoces li narucit ili negdje kupiti.mene interesuje ovaj dodatak za starije djete.nisam znala da to i brevi ima

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 9448
10.5.2011 10:19:29   
Anoniman
Koliko su im palachinken ova kolica posto kod nas u Konzumu su oko 140 bila u nedjelju, a po radnjama su takodje toliko, ako ne i jeftinija.

Neposredna veza do poruke: 9449
10.5.2011 10:20:37   
palachinken
Konzum, uz kupon 50% popust. Dođu 69,90KM.
Juce pocela akcija, pa se rasprodale, a danas ce opet doci (u Zenicu)

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 9450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  376 377 [378] 379 380   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  376 377 [378] 379 380   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *