|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  249 250 [251] 252 253   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
11.4.2011 21:26:42   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Hajde sta se zalite user posted image ... Ja trenutno na apaurinima 4puta, zinat 2puta, spasmex 2puta, ginipral 4puta, isoptin 4puta i garamicin injekcije dva puta, a prije toga bilo i dobrostan dva puta i utrogestan tri puta dvije user posted image ... kazem vam ja ja pokretna apoteka user posted image , joj ne znam bi li plakala ili se smijala user posted image user posted image ...
Samo da vam se pohvalimo, mama sad nasla cak tri zubica i sad ih imamo devet user posted image

Nema ti ovde ravne....user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6251
11.4.2011 21:27:46   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Drage trudnice pozvane ste da budete gosce u emisji Zabranjen forum, 14. 04. u 21 h ....
BIlo bi vas divno vidjeti user posted image

ko moze doci nek se javi ovdje ili meni na pp... sutra trebamo predati spisak trudnica....

Ajde brzo javljate se hocemo da vas gledamo user posted image

ne ignorisite me ...banovacu vas user posted image user posted image user posted image

user posted image  To zahtjeva bar kod mene znacajnu organizaciju..user posted image

a da dok skontas sta ces obuci user posted image user posted image user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 6252
11.4.2011 21:28:33   
Anoniman
Ma pocela sam da zapisujem kad sta pijem, bojim se pobrkacu user posted image , mada juce sam tri apaurina popila samo i prezivjeh user posted image , i danas dva, kontam ovaj treci da ne popijem veceras...polako pratim stanje pa prema tome pijem.

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 6253
11.4.2011 21:29:29   
Skvo RR
Visnja...kako me ti samo dobro znas....user posted image user posted image user posted image user posted image

Nego sta je tema..nisam upratila??? Hocemo li zene....mislim ove pokretne...?
Palachinken...user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 6254
11.4.2011 21:30:16   
Anoniman
Visnja ja ne odgovaram jer je to za mene nemoguca misija...sama sam sa malenom...nadam se da ce se vec javiti potreban broj user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6255
11.4.2011 21:33:15   
palachinken
Jelena, koliko ti drmneš dnevno apaurina? Ja sam od 4 popodne dva.
Ne piše mi na uputstvu nista za trudne žene :) a ne bih da se predoziram

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6256
11.4.2011 21:34:57   
Skvo RR

pa ja sam znala piti ujutro jedan, za rucak i pred spavanje.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 6257
11.4.2011 21:35:43   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: palachinken

Jelena, koliko ti drmneš dnevno apaurina? Ja sam od 4 popodne dva.
Ne piše mi na uputstvu nista za trudne žene :) a ne bih da se predoziram

A neces se predozirati..ja sam sa umcetom radi visokog pritiska imala jedno vrijeme 2X2 apaurina.

Neposredna veza do poruke: 6258
11.4.2011 21:38:27   
gagach
zdravo trudnjace bembeleee

evo ja napokon dahnula dusom ... bebach okupan, nahranjen,sise ispraznjene,jela i sad cekam da se on probudi pa tako sce u kruguser posted image jer kad drekne u roku od sekundu sika mora biti u ustima inace je belajuser posted image

miila i sarah navijam za vas i nadam se da ce bebice uskoorooo van...user posted image mogu misliti kako se oteglo aaaaaaaaaaaaaaaa ja kad skontam da sam ustvari jos trebala biti trudna nije mi dobrouser posted image

Jelo drago mi je da si malo bolje i da stomo rasteeeee...user posted image jel slusa buhtlica zlocestaaaaa?

Tukice CEEEEEEEEEEEEEESTITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM PRESRETNA SAM ZBOG TEEEEEEEEBE! VELIKA CMOKA PLINCEZIII!

eh evo ga probudio se...spavao cijelih sat i po...Bozeeeeeuser posted image

ljubim vas sveeeee

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 6259
11.4.2011 21:39:15   
Anoniman
Palachinken zelim brzo ozdravljenje to mamina bebica prikljestila zivac, brzo ce se pomjeri user posted image . Ja sam pila tri do ovog problema sa bubrezima, sad mi propisali 4 zbog relaksacije misica. Kazem do juce sam pila cetiri, juce sama smanjila sebi na tri. Mada mislim da sam postala ovisnik, oni na mene ne djeluju nikako, sa Anom kad sam ih pila osamutili bi me skroz, a sada apsolutno nista.

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 6260
11.4.2011 21:49:01   
animagical
opet malo krviuser posted image pa ja vise ne mogu...user posted image sad cu apaurin i ginipral i u krevet....dal da opet javljam divanovicu? moram ga sutra ionako zvati da mu javim neke nalaze...ja sve govorila samo da prodju prva tri mjeseca, a evo peti dosad najgori... samo da mi mace moje bude dobro...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6261
11.4.2011 21:50:19   
Skvo RR
Smiri se mila...user posted image user posted image user posted image ..

Evo moja rodica usla u deveti...citav peti je krvarila...radi posteljice...user posted image

Imas li ti doktora i na GAK-u?

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 6262
11.4.2011 21:54:20   
animagical
a nemam, bila sam gore tri puta i svaki put bio neko drugi...satrali se pregledajuci a nisu mi rekli da je posteljica preko uscauser posted image  

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 6263
11.4.2011 21:56:21   
Skvo RR
Ja isto imam rizicnu trudnocu..i vodim i kod Divanovica i na GAK-u...trudnocu...trebala bi imati doktora i gore.... Ranije napisah ja imam endometriozu...pa mi je od pocetka rizik od spontanog...ako ti bude trebao gore doktor...ja ti preporucujem iz sveg srca dr. Nikulina.

Neposredna veza do poruke: 6264
11.4.2011 22:01:04   
Anoniman
Smiri se draga, bice sve to ok... samo mirovanje i stalozenost, pokusaj se sto manje sikirati.
Da i ja sve hocu da ti predlozim da nadjes i doktora na GAK-u, i mozes uporedo ici, a uvijek u kasnim satima ovako kad divanovic ne radi mozes nazvati svog dr i ako ne radi on ce ti reci kome da se javis gore. Ja vodim privatno kod dr koja radi isto na GAK-u tako da mi je to spas, a zena je 24h dostupna.

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 6265
11.4.2011 22:20:20   
animagical
pa nista onda da jedan dan uzmem uputnicu od opste dr i na jezero? i gdje onda...? ja sam na jezeru sve bila navece u onoj ambulanti lijevo od portirnice... da li da ponesem nalaze od divanovica ili da kao prvi put dodjem? proslu trudnocu sam isla na gak, kad je bilo na ocnoj....u onom podrumu...i bila rekla necu vise nikad...da li mogu izabrati kod koga cu ili ko me kada potrefi? stvarno ne znam kako gore ide...nekako mi glupo da u 19-oj sdmici odem kao prvi put...reci ce ova s brda sislauser posted image ne ide krv vise, bila opet kap, svjeza crvena... nije strasno nadam se

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6266
11.4.2011 23:50:34   
sarah
Animagical, posto sam ja postala inventar gore na Jezeru da te uputim user posted image
Ja sam isto vodila trudnocu privatno i tek sam otisla gore kad sam usla u 9. mjesec, tako da ti nije glupo otici tek sad u 19. sedmici.
Uzmes samo uputnicu od dr. opste prakse ili ginekologa u svom domu zdravlja i odes gore i mozes slobodno izabrati kod kojeg ces doktora. Najbolje ti je da prije nego sto odes nazoves da pitas kad je taj tvoj doktor dezurni i onda odes.
Radnim danima su im dezure od 14 sati, tako da ti je najbolje da tad i odes i onda ulazis na onaj ulaz nize od portirnice, niz stepenice pa dole, pise cini mi se dijagnostika ili tako nesto i tu se radi uz, ctg, itd.
A poslije 15 sati se taj dio zatvara (vikendom takodje ne radi) i onda mozes uci samo na gornji ulaz, prodjes pored portirnice i lijevo je akuserska ambulanta gdje se takodje radi sve gore navedeno.

07.04.2011. ocekujemo aBd jednog bebacha

Neposredna veza do poruke: 6267
11.4.2011 23:58:10   
sporty mamaa
Vecer zenice kako ste mi sve?? Ja cijeli dan negdje zujam, toliko o mom mirovanju, ali sve gledam da ne forsiram previse. Maloprije mi je dijete napravilo scenu da me sve zivo zabolilo, vracali se kuci  i hoce dijete da ostane samo u liftu, neda se izvadit. I ja kao da je ostavim, netko pozvao lift, ja ga nisam mogla otvorit, uspanicila se ona, uspanicila se ja. I tako ode ona jedan kat vise, deruci se i vristeci. Na kraju od huje nije htjela u kucu, nego hoce baki u 10h, vriska, dreka, cijeli se haustor orio... Jedva je smirih nekako, mislim da mi je tlak skocio na 200.....
Sad zaspala pa sjela da vas citam malo. Sve me nesto zanima ima li ovdje ijedna trudnica iz Mostara osim mene, ja ne upratih ni jednuuser posted image

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 6268
12.4.2011 3:13:21   
RICI
Sarah virim virim al nema sanse sve vas iscitati za ovih 5 dana koliko sam bila odsutna.
Rodila sam 6 aprila u 8 i 25 bebaca teska 3550 duga 51 cm, zdrava krepka nenapacena Cr, A 10/10 ne moze bolje, ali je mama nagrebusila imala sam priraslica dosta koje su cistili citava 2 sata poslije vadjenja bebe. Anestezija super nova ne baca puno kao prije sto te baca citav dan, ja sam na noge rano ustala puno se kretala tako da sam sa ranom dobro prosla. Na odjeljenju je grozno sestre katastrofa cast izuzecima uglavnom mladim sestricama koje su na ugovou nisu zastalno uposlene. Laktacija krenula odmah bebaca dojila i spavala po citavu noc al mama oka nije sklopila 5 punih dana i noci e to me slomilo. Kakvi bolovi kakvo dojenje i sve ostale nedace neuporedive su u odnos na moje ne spavanje. Al sve je hb iza mene ja sam sad kucici sa svojom princezom koja samo doji spava i kaki hahahha zeljna sam je maziti uspijem samo dok je dojim ona podoji i koma ponovo u krevetac.
Nisam uspjela upratit ko se sve porodio od aprilusa nek im je sa srecom i sve najljepse im zelim njima i njihovim user posted image .
Ps evo vam se i javljam izmedju podoja kad se probudis tesko mozes opet zaspati poslije podoja, al brzo cu ja uhvatiti ritam.

Samo nam je ljubav potrebna.........

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
Drugorodjena mamina srecica
06.04.2011. godine

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 6269
12.4.2011 6:56:01   
palachinken
Brojutro, ovima sto su spavale user posted image
Ja i dalje ukočena od struka do palca.

animagical user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu RICI)
Neposredna veza do poruke: 6270
12.4.2011 8:20:24   
Anoniman
Palachinken draga zelim sto brze ozdravljenje user posted image
Animagical draga javi se, nadam se da je noc dobro proslauser posted image

Ljubimo vas sve user posted image

Neposredna veza do poruke: 6271
12.4.2011 8:20:40   
ziki
Jutro loptice skočice. Sve smo ko trome il treba mirovanje a samo skačemouser posted image poslaću mail dr.ima da pročitaju kako se miruje u trudnoćiuser posted image ja sam od juče popodne zen. Morala sam da kupi slomljen štapni mixer, Nemirko i mm su gledali šta ima da prekrate vrijeme dok sam ja rovila veš za Nemirka i slomili. Ne znam na kog sam više bila ljuta na malog što mu je dan prije održana lekcija da ništa po ranji ne smije dirat ili na velikog što ga nije spriječio. A sad valjda od prezasućenosti ljutnjom sve mi smiješno, od prsta pa daljeuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 6272
12.4.2011 9:03:24   
idacha
jutric i od nas..

evo, ja nastavila drugu kaficu, da raaaahat popijem, imi zaspao :)
ovaj mali u stomaku hB promijenio polozaj, pa mi nije vise tako neugodno... juce mi se popeo odmah ispod sisa, zezam se, rekoh ne treba mi grudnjk, imam podrsku od bebe :)

animagical, draga, nadam se da je noc prosla mirno... saljemo ti veliki kiss
RICI, cestitke jos jednom, od sveg srca... nadam se da cete brzo uci u fazon, pa da i mama spava kao i beba, kad je vec takva pametnica... stipni je za obrascic jednom od nas
palachinken, mila, jel ISTA popusta ukocenost, bol, zivac?? bem mu misha, jest to nezgodno...
jeeeeeeeeelena, kiss tebi i anici, pomazi nam Luku... kako si ti provela noc?

gdje su ostale uspavane ljepotice???
amam, draga, ima li sta kod tebe?????????
sarah???
kako nam je tukica???
sporty, draga, mogu misliti kako si se uspanicila..koliko je tvojoj princezici, ne upratih?
sweet, honey, sanela.asja, mersiha, i ostale user posted image user posted image user posted image user posted image

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 6273
12.4.2011 9:22:20   
Skvo RR
Jutro zene!
Kako ste mi jutros?
Sporty...znam za to i meni Uma pravi gluposti ako nece kuci...borimo se protiv toga.user posted image
Animagical kako si nam jutros?
Rici cestitke jos jednom...user posted image

Ostale zenice...mahanje,user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 6274
12.4.2011 10:09:46   
palachinken
Joj žene, ja prohodala! Nakače  me na kompjutersku stolicu na točkićima i ja ko fol nešto hodam, presmiješno. A mama onda odmah saziva muža i tatu, kao vidi ja hodam. Trebaju mi još i one hurmašice-hodalice napravit user posted image user posted image user posted image

Vidim gagach i RICI uživaju sa svojim zamotuljcima, doše ostalim aprilušama mast vadit. Neka, ljubite ih u nosiće za nas.

Mahanje mojim trudnicama, najavili su praaaavo vruć dan, pa bježite napolje, ko moze :) jer sutra ide pad temperature.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 6275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  249 250 [251] 252 253   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  249 250 [251] 252 253   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *