idacha
|
jutric i od nas.. evo, ja nastavila drugu kaficu, da raaaahat popijem, imi zaspao :) ovaj mali u stomaku hB promijenio polozaj, pa mi nije vise tako neugodno... juce mi se popeo odmah ispod sisa, zezam se, rekoh ne treba mi grudnjk, imam podrsku od bebe :) animagical, draga, nadam se da je noc prosla mirno... saljemo ti veliki kiss RICI, cestitke jos jednom, od sveg srca... nadam se da cete brzo uci u fazon, pa da i mama spava kao i beba, kad je vec takva pametnica... stipni je za obrascic jednom od nas palachinken, mila, jel ISTA popusta ukocenost, bol, zivac?? bem mu misha, jest to nezgodno... jeeeeeeeeelena, kiss tebi i anici, pomazi nam Luku... kako si ti provela noc? gdje su ostale uspavane ljepotice??? amam, draga, ima li sta kod tebe????????? sarah??? kako nam je tukica??? sporty, draga, mogu misliti kako si se uspanicila..koliko je tvojoj princezici, ne upratih? sweet, honey, sanela.asja, mersiha, i ostale