|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  247 248 [249] 250 251   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
11.4.2011 16:26:46   
Lady26
I mi tako, sex mi dodje kao plata, jednom mjesecno ali samo sto plata duze traje user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 6201
11.4.2011 16:31:13   
sporty mamaa
Zene kad vec spominjete te bolove, meni tetka iz Austrije poslala neki kao pokrivac, dekicu ili ne znam ti sta, nisam jos desifriralauser posted image Samo skontah da ima utikac, da se ukljuci u struju, a mm kaze da je to kad te nesto boli, da ukljucis i stavis na to mjesto. Upute su na njemackom, a ja nemam pojma cemu sluzi to cudouser posted image user posted image

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 6202
11.4.2011 16:33:33   
ena23
ma takve smo ti mi zene, da nam brane bile bi zeljne i predhodno-pomenutog "vrha". a kad imas svu slobodu svjeta nije ti stalo ni da ima bejzbol-palicu u hlacama... 

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 6203
11.4.2011 16:51:00   
animagical
Boga ni nije vam humana ta prica o sexuuser posted image  

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 6204
11.4.2011 17:28:50   
lejla31
juuuuuuuuhhhuuuuuu zenice user posted image user posted image user posted image user posted image
samo se kratko javljam....rodila sam u subotu mog malog tarika u 13.25
3600 tezak i 56 dug ...user posted image user posted image user posted image

amar - 02.05. 2007.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 6205
11.4.2011 17:46:56   
Anoniman
Lejla cestitke od srca, dug i zdrav zivot bebanu user posted image

Sporty ta deka ti dodje kao termofor, to je ustvari termo deka, ali ti kao trudnica ne smijes to koristiti, jer toplota, izaziva kontrakcije.
Ma ja sam svome Boga mi uvijek redovno davala, tj ja njemu uzimala user posted image , meni je to bilo kao hrana, sve sam se bojala kad se porodim ono obaveze oko djeteta i ostalo prorijedice, a nama nikad sladje nije bilo nego kad uspavamo Anusku user posted image (a vidi se po prilozenoj 22 sedmici trudnoce user posted image ). Uh meni bas fali keks, mozda sam keksomanka ali sta cu takva sam user posted image

(odgovor članu lejla31)
  Neposredna veza do poruke: 6206
11.4.2011 18:26:14   
sweet insanity
Hi trudnjace...mene opet uhvatilo ono cesto tk.precesto mokrenje, kao da osjetim i malo bol tj.pritisak na besiku..mozda bebi opet pritisce?! A taman se jucer pohvalila kako se prorijedilo kad ono danas....moguce isto da me je cjetar prosiso preko stomaka, ispo iz helanki a vjetar jakuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6207
11.4.2011 18:54:14   
Miila
Izvještaj s pregleda danas, ctg uredan, nema još nikakvih naznaka, Boga mi sve ćete me prestići:-)..opet na ctg u srijedu..Sarah moguće da smo se srele, ja sam bila oko 2 h, jel i Tukica prije nas imala termin ili poslije..

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 6208
11.4.2011 19:06:29   
sarah
Hej Miila, ipak se nismo srele, ja sam ranije zavrsila, oko 11 sati.
A tukicu sam srela oko 10 sati i tad je otisla na CR.
I ja opet moram u srijedu na ctg.
Palachinken, sta te je to uhvatilo u donjem dijelu ledja? Jel isijas ili?
Mene je tako uhvatio isijas vec zadnjih 5-6 dana i nista mi nije bolje, danas sam jos i najgora user posted image
Jedva sam otisla doktoru. Bas sad kad bi trebalo najvise da se krecem ja sam ogranicena zobg ovog.
Daj Boze samo da me ne uhvati skroz da se ne mogu ni pomaci.
I ja bi rado uzela nesto protiv bolova ali ne smijem, ne znam ni za te kreme koliko su stetne ili ne, ali je ovo bas nezgodno user posted image

07.04.2011. ocekujemo aBd jednog bebacha

(odgovor članu Miila)
Neposredna veza do poruke: 6209
11.4.2011 19:08:02   
sarah
RICI, vidim viris user posted image
Kako si, oporavljas li se?
Kako je bebica?

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 6210
11.4.2011 19:20:29   
babilon
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Babilon...Pa sta ti znas za tu posteljicu kada je gruba....sta mozemo uraditi....ko ti je doktor...da nije divanovic....

Sporty...a i ja volim gaziramo, ali se kontrolisem..

Ena..cestitke...user posted image

Skvo, jeste, Divanovic je. Ma u biti nista ne mozemo (nazalost. To nam dodje kao Bozije davanje :/) mene je ostavio na utrogestan=u po 2 tablete navecer 1mj, tj do slijedece kontrole. Posto su svi nalazi i sve s maternicom, bebicom, posteljicom, vodom itd odlicno kaze nema ptoreebe da se sikiram. To sam i odlucila. Mana toga jeste da, NE DAJ BOZE, to bude razlog nedovoljnog protoka kroz pupcanu do bebe :/
ali ja se nadam najboljem! user posted image
Imam dobar osjecaj u vezi nas 2. Ugledamo i mi nase bebice zive i zdrave ;)
Jesi ti kod Divanovica?

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 6211
11.4.2011 19:30:48   
Amam
IZVORNA PORUKA: lejla31

juuuuuuuuhhhuuuuuu zenice user posted image user posted image user posted image user posted image

Masallah,cestitam draga,bebi dug i bezbrizan zivot user posted image user posted image  

Samo da vam mahnem,mene cijeli dan neki bolovi drze po dnu stomaka,pa onda kao napon na debelo c.ja ne znam sta je ovo user posted image
Stalno imam osjecaj punog mjehura ,a kad odem na wc,samo par kapi.
Ena 23-cestitam za curku user posted image .
Palachinken,jesi li bolje?
Babilon ,Skvo,bice to sve aBd uredno.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu lejla31)
Neposredna veza do poruke: 6212
11.4.2011 19:37:32   
leonora
Lejla 31, sugrađanko, čestitam na sinčiću, sve najbolje vam želim... Nadam se da je sve prošlo brzo i lako. I ostalim ženicama koje su se porodile u skorije vrijeme, otkad se nisam javljala želim sve najbolje povodom rođenja njihovih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a bebicama dug i sretan život. Kod mene sve po starom. Hvala Bogu, i dalje se dobro osjećam. Bila sam na pregledu prije 2 sedmice, tada sam bila u 28 nedelji. Sve je bilo ok, samo kao beba poprečno smještena. Kaže doktorica da to ne mora ništa da znači, da ima još dosta vremena da se okrene kako treba, pa ne znam... Koliko znam, tj.osjetim još se nije okrenula, još uvijek udara i pomjera se s jedne i druge strane, tj, bočno... Ma na kraju krajeva, mora nekako izaći, pa kako god, vidjećemo, da li prirodno ili na carski, kako bude, samo da sve dobro prođe. Za 2 sedmice tj.u 32 nedelji opet na kontrolu, šta mislite bi li se trebala do tada okrenuti ako misli? Zanima me, ako ove ženice koje su već mamice znaju šta o tome, kada su njihove bebice zauzele konačan položaj? Pozdrav svimaaaaaaaaa.....

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 6213
11.4.2011 19:49:43   
Anoniman
Aman draga jesu li tebe gledali ginekoloski, da nije krenulo kod tebe...posto bas to sto poisujes moze biti da je krenulo ali da nemas bolova, moja je kuma takav osjecaj imala identican i ode na normalnu kontrolu koja joj bila zakazana taj dan ona 9 prstiju otvorena, a sekunde nekom bolu.

(odgovor članu Amam)
  Neposredna veza do poruke: 6214
11.4.2011 19:54:25   
enči80

IZVORNA PORUKA: leonora

Lejla 31, sugrađanko, čestitam na sinčiću, sve najbolje vam želim... Nadam se da je sve prošlo brzo i lako. I ostalim ženicama koje su se porodile u skorije vrijeme, otkad se nisam javljala želim sve najbolje povodom rođenja njihovih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a bebicama dug i sretan život. Kod mene sve po starom. Hvala Bogu, i dalje se dobro osjećam. Bila sam na pregledu prije 2 sedmice, tada sam bila u 28 nedelji. Sve je bilo ok, samo kao beba poprečno smještena. Kaže doktorica da to ne mora ništa da znači, da ima još dosta vremena da se okrene kako treba, pa ne znam... Koliko znam, tj.osjetim još se nije okrenula, još uvijek udara i pomjera se s jedne i druge strane, tj, bočno... Ma na kraju krajeva, mora nekako izaći, pa kako god, vidjećemo, da li prirodno ili na carski, kako bude, samo da sve dobro prođe. Za 2 sedmice tj.u 32 nedelji opet na kontrolu, šta mislite bi li se trebala do tada okrenuti ako misli? Zanima me, ako ove ženice koje su već mamice znaju šta o tome, kada su njihove bebice zauzele konačan položaj? Pozdrav svimaaaaaaaaa.....

Meni je beba bila bočno smještena.tj.ispružena i okrenula se krajem 8.mjeseca.Ne brini ima još vremena da se okrene.

Novim mamicama najljepše čestitke na njihovim smotuljcimauser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu leonora)
Neposredna veza do poruke: 6215
11.4.2011 20:00:52   
animagical
gdje steeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image mm se nesto zacitao, ja se nesto zacitala, u kuci mrtva tisina,samo se cuje kako ja disem ko da trcimuser posted image

sta vi radite?moj mali je danas jako miran, ponekad se premjesti, uspavalo se dijete nestouser posted image

babilon, moj je zakljucak da sve kod divanovica uzimaju utrogestanuser posted image ja cu da se vaginaletam do 34 sedmiceuser posted image   trebale bi se mi dog za kafu nekad iza divanovicauser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 6216
11.4.2011 20:02:38   
sarah
IZVORNA PORUKA: lejla31

Lejla, cestitam draga i sve najljepse malenoj bebici user posted image user posted image
Bas sam se juce pitala sta je s tobom i znala sam da si se porodila dok se ne javljas.

(odgovor članu lejla31)
Neposredna veza do poruke: 6217
11.4.2011 20:04:15   
sarah
IZVORNA PORUKA: jelenaT

moja je kuma takav osjecaj imala identican i ode na normalnu kontrolu koja joj bila zakazana taj dan ona 9 prstiju otvorena, a sekunde nekom bolu.

Hajde da i ovo cujem, koja je ona sretnica user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6218
11.4.2011 20:11:38   
Visnja RR
Drage trudnice pozvane ste da budete gosce u emisji Zabranjen forum, 14. 04. u 21 h ....
BIlo bi vas divno vidjeti user posted image

ko moze doci nek se javi ovdje ili meni na pp... sutra trebamo predati spisak trudnica....

Ajde brzo javljate se hocemo da vas gledamo user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 6219
11.4.2011 20:13:19   
Anoniman
Sarah ona uopste nije imala bola, nije mogla da da napon jer nije imala bola...isto tako je sa mnom u bolnici lezala zena, poradjala se sto pored mene...devet prstiju otvorena ona sa C.Vile pjesice dosla do GAK-a na pregled redovni, mislila malo da proseta user posted image , ja mislim da sam joj milion puta rekla...blago tebi zeno draga, a ja dva dana se kreveljim kao kakva budala i poal prsta otvorena user posted image ... Mislim da sam vise sada otvorena nego posle dva dana bolova na tri minuta.

Animagical bas me cudi sto ti je utrogestan do tada produzio, jer su meni vise doktora rekli, da utogestan ima djelovanje samo do 18 nedjelje, dalje ne.

(odgovor članu sarah)
  Neposredna veza do poruke: 6220
11.4.2011 20:19:06   
animagical
pitala ga  i ja...kaze treba do tada, isto kao i ginipral, kao zbog bebinog pritiska na posteljicu, nije viska progesterona...a i sada se posteljica nalazi u neelasticnm dijelu maternice...ma ne znam,iskreno dodijalo mi je vise, narocito sto ide vaginalno sada...a za ginipral isto kaze do 34 sedmice-zar ne moze duze?! kaze onda nema veze kao nek se onda otvaram koliko hocu user posted image i predvido mi je probleme kad bebi poraste pa pogura desni (nizi ) bubreg prema gore...tako da se unaprijed radujem ranijem poroduuser posted image cekamo ga navodno oko 20 avgustauser posted image iako ce vjerovatno biti cr...
kako ti ovih dana?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6221
11.4.2011 20:24:36   
Anoniman
Animagical ako bude oko 20. onda cemo zajedno i to najvjerovatnije na CR user posted image , mada ja navijam da ja idem prirodnooo.
Meni su tako sa Anom govorili cim prestanem ginipral krenuce, a ja tri sedmice posle giniprala se porodila, a ne bih ni tada da onaj kr od mog dr nije ginekoloskim izazvao kontrakcije, prvo su mi govorili samo da izguras do sedmog, pa onda samo da udjes u deveti odmah ces ti, a ja 8 dana prije termina i to kao sto rekoh izazvano, ne prirodno.
Ja nisam lose, po malo bolucka bubreg, malo trbo, ali nije nista strasno, pijem zinat jos, i primam garamicine, do kad nemam pojma...u srijedu ce mi biti gotova urinokultura pa na kontrolu tako da nemam blage veze sta dalje, kao tada ce vidjeti, ali odlucila sam otici cu privatno urologu, jer mi je muka od onog vodanja i setanja kao sansku kozu po klinickom. Jos kod moje dr na klinici ima i urolog pa cu vidjeti s anjom da bude i ona tu, pa da se onda usaglase za sta dalje, a ne kao onda jedni kazu jedno, jednu drugo...

Neposredna veza do poruke: 6222
11.4.2011 20:37:48   
babilon
IZVORNA PORUKA: animagical

gdje steeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image mm se nesto zacitao, ja se nesto zacitala, u kuci mrtva tisina,samo se cuje kako ja disem ko da trcimuser posted image

sta vi radite?moj mali je danas jako miran, ponekad se premjesti, uspavalo se dijete nestouser posted image

babilon, moj je zakljucak da sve kod divanovica uzimaju utrogestanuser posted image ja cu da se vaginaletam do 34 sedmiceuser posted image   trebale bi se mi dog za kafu nekad iza divanovicauser posted image

Hahahahhaha sto me slatko nasmija :D, upravu si, sve smo mi jedan veliki utrogestan :)))))). Kafa uvijek, mozda i njega da zovnemo hahaha :D. Inace, moram raditi papa test, ciste - maternica :/ tacno mi je zlo vise od zenskih organa. Da mi je jedan viseci hahahahahaha :)))

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

Neposredna veza do poruke: 6223
11.4.2011 20:38:44   
animagical
a voljela bih i ja prirodno, ali zbog nekih mojim stanja mislim da mi nece dopustiti...u svakom slucaju,kako je bolje za bebijauser posted image ljubi ga mamauser posted image sada mi se vidi stomak i kada obucem muzevu majicuuser posted image i baaaaaaaas je sladak, loptica mojauser posted image samo ti furaj zinnat on ej mene spasio kad sam ono na pocetku imala upalu sinusa, bolji od ovog sad u svakom slucajuuser posted image e da, dr mi kaze da ne lezim na desnoj str ni na sekund da bebe ne gura bubreg....tebi je isto desni jel tako? ako nije-ti samo obrnuto

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6224
11.4.2011 20:41:22   
animagical
IZVORNA PORUKA: babilon

IZVORNA PORUKA: animagical

Hahahahhaha sto me slatko nasmija :D, upravu si, sve smo mi jedan veliki utrogestan :)))))). Kafa uvijek, mozda i njega da zovnemo hahaha :D. Inace, moram raditi papa test, ciste - maternica :/ tacno mi je zlo vise od zenskih organa. Da mi je jedan viseci hahahahahaha :)))

pa moze ti on uraditi pa odneses u eurofarm ako neces na jezero? meni neki dan uradio bris, bice mi sutra gotovo...jeftin bolan onaj eurofarm, ne bi cekala na jezeru nema parauser posted image
a za kafu javnem cim se skine s mirovanjauser posted image hvala Bogu nema krvi danasuser posted image sva sam sretnauser posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 6225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  247 248 [249] 250 251   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  247 248 [249] 250 251   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *