sporty mamaa
|
Ola zene, da vas i ja pozdravim Jelena, e ebi kad ti neda ni do pola, kakav je to doktor A muz ti je sega, cuj njemu lakse, a ti se sva raspadas, naviko da nema keksa pa mu sad malo lakse Usput, hvala za onaj recept, bronhi s mlijekom, cudo, sinoc ja rastopim i nisam cijelu noc ma nikako kasljala Skvo, kad spominjes tecnost i ja nesto skroz slabo pijem. Ma meni nekako sve ima neki ruzan okus, cak i voda, prije mi se gadila kava, a sad ne mogu ni caja ni nista. Jedino mi godi mineralna i gazirano, a cim nesto takvo popijem krajnici i grlo me uhvati. Znam moram unosit vise tecnosti, bar se natjerat nekako. Vidim spominjete i zatvor, joj ja bas kontam, uz oko 11 razlicitih stvari ove i prosle trudnoce jedan od njih je i zatvor. Ma ja sam probavu imala ko pticica , dva puta dnevno, sta god pojedem ili popijem. A na pocetku trudnoce ove, ma po tri dana nece pa nece. Da izvinete jedan dan u wc- u kad dusu nisam dala, koliko me bolilo, kontam u sebi ako ovako boli porod opet cu ja na carski A mm poludio, smije mi se, pita jel ista izaslo, a meni dusa hoce izac... Najvise mi je pomogao kompot od sljiva i to bas brzo, pila sam i donat, ali mi je kompot definitivno pomogao najbolje Palachinken, mislim da se smijes namazati s tim, cak sam cula da se brufen smije popiti za bolove, a on spada u grupu tih ibuprofena. Zapravo on je u kategoriji B lijeko u trudnoci, ne preporucuje se, ali nema ni dokaze o stetnosti. E to ti pise skoro na svakom. I mene ceka pregled ovaj ili sljedeci tjedan. Meni se ovaj put ne ide privatno, isla non stop, sad kontala nac svog doktora u domu zdravlja. Kontala izvadit nalaze i otic mu usput, sta vi mislite??? Valjda imam pravo, stvarno mi se neda uvijek privatno.... I da pitala mm hocemo li pitati spol, on kaze nebi da nam bude iznenadenje, a ja bi da znam. E sad ako ja pitam rec cu mu 100%, a opet i ja sam govorila da zelim iznenadanje, a sad me zivo zanima
|