|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  245 246 [247] 248 249   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
11.4.2011 13:23:28   
ziki
Čestitam tukice, neka je živa i zdrava princezauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 6151
11.4.2011 13:25:14   
Skvo RR
Cestitke tukiceeee....user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 6152
11.4.2011 13:26:08   
Skvo RR
Kako vi sa tekucinom...joj ja slabo pravo pijem...pocela piti caj od brusnice....ali djaba ne mogu...sada pocuclam 1X encian brusnicu...ne mogu caj nikako...

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 6153
11.4.2011 13:27:53   
sweet insanity
Cestitke Tukici!user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 6154
11.4.2011 13:28:44   
palachinken
Čestitke maloj porodici! user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 6155
11.4.2011 13:29:38   
malena27 RR
ola cure... evo i mene malkice da se javim... mi dobro hB user posted image

cestitam nasim trudnicama koje su postale mamice user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 6156
11.4.2011 13:30:14   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Kako vi sa tekucinom...joj ja slabo pravo pijem...pocela piti caj od brusnice....ali djaba ne mogu...sada pocuclam 1X encian brusnicu...ne mogu caj nikako...

Ja kupila sušene brusnice za čaj, pa pojela do kuće nako user posted image Nije čaj ni dočekala. Moram ponovo pokušat. Natjeram se jednu šolju koprive ujutru. Inače nemam naviku očajavati, što je loša navika.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 6157
11.4.2011 13:32:57   
Skvo RR
Ja ovu brusnicu krhnem kazu da je jaka..user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 11.4.2011 13:33:09 >

Neposredna veza do poruke: 6158
11.4.2011 13:38:31   
sarah
Hello moje dame, kakve ste danas?
Ja bila na ctg-u i kontroli, stanje nepromijenjeno...
I vidjela sam nasu tukicu taman prije ulaska u operacionu salu, bila je sva happy user posted image user posted image
I evo vidim da je vec sve gotovo, cestitam tukice user posted image
Otvorila sam i temu za cestitanje.

Miila, i ja sam danas bila gore na ctg-u, mozda smo se i srele.
Danas je bila strasna guzva...
Amam, ima li kakvih promjena kod tebe?
Vidim spominjete cajeve koje vam je mrsko piti.
Umjesto caja od brusnice imate sirup pa mozete probati, meni su ga nahvalili u apoteci.
A umjesto caja od koprive takodje ima sirup od kojeg se pravi sok i ukusan je.

07.04.2011. ocekujemo aBd jednog bebacha

Neposredna veza do poruke: 6159
11.4.2011 13:38:34   
ziki
Ja imam suprotan problem. Ja pijem ko luda, min 2l i 0,5l jogurta na poslu, čašu vode ujutru kad usatnem, i još 3-4 čaše vode + plus 2-3 šolje mlijeka kad stignem kući. Na poslu će počet recke da mi lupaju koliko puta trčem u Wc, a drugo je da otiječem već sad, ruke i članci ko baloni. Sreća pa mi pritisak 100/60
Čaj od koprive-žare je dobar za svašta, a da se natjerate i kontrolišete koliko vode pijete kažu da je dobro napunit flašu od 1,5-2 l i to je mjera za dan

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 6160
11.4.2011 13:39:12   
Amam
' Dan cure,kako ste? Ja sva u frci,jutros vodili A na upis u skolu,eto odraste mi dijete,a na upisu,kao da ce u srednju,aman sta sve ne pitaju user posted image .
Ja sam juce se izgleda preforsirala,cijeli dan te kucu pospremala,te setali,sinoc mi noge kad nisu otpale,malo me bolucka po dnu stomaka,ali u nepravilnim razmacima za sad,ostar bol,a bila sam i kod sveki,veli ona spustio  ti se stomak,to kad mi je rekla s A,sutradan sam rodila ,mozda i pogodi.

IZVORNA PORUKA: AnaB

Tukica rodila (na carski) curicu, 3300 :) user posted image

Cestitam na user posted image ,brz oporavak i da nam se sto prije javis user posted image user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu AnaB)
Neposredna veza do poruke: 6161
11.4.2011 13:44:28   
Lulu_08
Samo da pozdravim drage mamice hihi..samo razgovarajte, i ja ću se pridružiti kada budem očekivala hehehe....

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 6162
11.4.2011 13:46:04   
sarah
IZVORNA PORUKA: Amam

bila sam i kod sveki,veli ona spustio  ti se stomak,to kad mi je rekla s A,sutradan sam rodila ,mozda i pogodi.

Da mi je da me vidi tvoja svekrva da cujem sta ce meni reci user posted image user posted image
A mozda je polako i krenulo kod tebe cim imas ta boluckanja user posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 6163
11.4.2011 13:51:40   
Amam
IZVORNA PORUKA: sarah

bila sam i kod sveki,veli ona spustio  ti se stomak,to kad mi je rekla s A,sutradan sam rodila ,mozda i pogodi.

Da mi je da me vidi tvoja svekrva da cujem sta ce meni reci user posted image user posted image

user posted image Haha,posaljes mi sliku moze i preko slike haha ili da te prihvatim na fb user posted image .
Nadam se da ce uskoro user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 6164
11.4.2011 14:07:42   
babilon
user posted image user posted image Tukiceeee CESTITAAAAAAAAAAAM :D tebi zelim brz oporavak nakon carskog a bebachu duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuug i zdrav i veseo i pep zivot :D user posted image user posted image

Ja se javljam nakon pregleda, hvala Bogu, SVE je uredu,  sedmica 12 i 3 dana, NT: 1,4, NB:2,0 sve uredno sve protice kako treba. Samo mi je rekao da nastavim piti utrogestan 2tabl navecer, posto mi je posteljica gruba (?!) ja mislim da je tu rijec upotrijebio... pa eto da budemo na sigurnoj strani, da se ucvrsti sve. Nadam se da ce sve biti dobro, necu da se sikiram i brinem, samo pozitiva!

cmokich za svaku user posted image :D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 6165
11.4.2011 14:12:26   
m.i.n.a.
Oliii lijepe zene..
Samo cu vas sve pozdraviti jer sam totalno ispala iz sablona ko je dokle dogurao..nadam se da ste sve dobro i vase bebeice..cuvajte se..cestitam se sto sam propustila,rodjendane,godisnjice,mjesece,pokrete..Tukice cestitam tebi posebno na bebaci..sto brzi oporavak zelim..
Amam sta to sve pitaju,moj sestric isto ove godine postaje prvacic,dusa moja no mogu vjerovat,ko da se juce rodio:))

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 6166
11.4.2011 14:13:01   
m.i.n.a.
Sarah ??????????

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 6167
11.4.2011 14:35:14   
Amam
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Oliii lijepe zene..
Samo cu vas sve pozdraviti jer sam totalno ispala iz sablona ko je dokle dogurao..nadam se da ste sve dobro i vase bebeice..cuvajte se..cestitam se sto sam propustila,rodjendane,godisnjice,mjesece,pokrete..Tukice cestitam tebi posebno na bebaci..sto brzi oporavak zelim..
Amam sta to sve pitaju,moj sestric isto ove godine postaje prvacic,dusa moja no mogu vjerovat,ko da se juce rodio:))

Evo  draga napisala sam onako otprilike na temi http://www.ringeraja.ba/forum/Na_upisu_u_skolu%3F/m_890464/tm.htm pa da se ne ponavljam user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 6168
11.4.2011 14:38:36   
ziki
Jedno pitanjce za poodmakle trudnice  vidite li stopla, juče sam konstatovala da moja ne vidim

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 6169
11.4.2011 14:55:59   
Amam
IZVORNA PORUKA: ziki

Jedno pitanjce za poodmakle trudnice  vidite li stopla, juče sam konstatovala da moja ne vidim

user posted image user posted image vec odavno,znas da se zalim na rezanje nokti user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 6170
11.4.2011 15:03:22   
sanela.asja
Cestitam Tukice sve nauj naj naj naj naj tebi,bebici i porodici..user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 6171
11.4.2011 15:21:51   
mea29
IZVORNA PORUKA: babilon

Ja se javljam nakon pregleda, hvala Bogu, SVE je uredu,  sedmica 12 i 3 dana, NT: 1,4, NB:2,0 sve uredno sve protice kako treba. Samo mi je rekao da nastavim piti utrogestan 2tabl navecer, posto mi je posteljica gruba (?!) ja mislim da je tu rijec upotrijebio... pa eto da budemo na sigurnoj strani, da se ucvrsti sve. Nadam se da ce sve biti dobro, necu da se sikiram i brinem, samo pozitiva!

cmokich za svaku user posted image :D

Sijes me za dva dana :) kad ti je ispao termin za porod :) joj kad se ja i ti aBd primaknemo pa stanemo kukati...iako su ove aprilske mame bas fine i jake, nista ne drame, ja mislim da cu plaziti na forumu od straha ...

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 6172
11.4.2011 15:22:42   
sarah
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Sarah ??????????

Pretpostavljam da mislis na mene user posted image
Jos cekam... i cekam...
Pusa za tebe i bebaca user posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 6173
11.4.2011 15:24:57   
sarah

IZVORNA PORUKA: sarah

user posted image Haha,posaljes mi sliku moze i preko slike haha ili da te prihvatim na fb user posted image .
Nadam se da ce uskoro user posted image

Nisam znala da moze i preko slike user posted image
Ma i ja se nadam da ce uskoro, nada zadnja umire...

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 6174
11.4.2011 15:26:25   
sarah
IZVORNA PORUKA: ziki

user posted image user posted image user posted image  ja jos uvijek vidim svoja lijepa otecena stopala user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 6175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  245 246 [247] 248 249   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  245 246 [247] 248 249   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *