|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  248 249 [250] 251 252   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
11.4.2011 20:47:48   
babilon
IZVORNA PORUKA: animagical

IZVORNA PORUKA: babilon

IZVORNA PORUKA: animagical

gdje steeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image mm se nesto zacitao, ja se nesto zacitala, u kuci mrtva tisina,samo se cuje kako ja disem ko da trcimuser posted image

sta vi radite?moj mali je danas jako miran, ponekad se premjesti, uspavalo se dijete nestouser posted image

babilon, moj je zakljucak da sve kod divanovica uzimaju utrogestanuser posted image ja cu da se vaginaletam do 34 sedmiceuser posted image   trebale bi se mi dog za kafu nekad iza divanovicauser posted image

Hahahahhaha sto me slatko nasmija :D, upravu si, sve smo mi jedan veliki utrogestan :)))))). Kafa uvijek, mozda i njega da zovnemo hahaha :D. Inace, moram raditi papa test, ciste - maternica :/ tacno mi je zlo vise od zenskih organa. Da mi je jedan viseci hahahahahaha :)))

pa moze ti on uraditi pa odneses u eurofarm ako neces na jezero? meni neki dan uradio bris, bice mi sutra gotovo...jeftin bolan onaj eurofarm, ne bi cekala na jezeru nema parauser posted image
a za kafu javnem cim se skine s mirovanjauser posted image hvala Bogu nema krvi danasuser posted image sva sam sretnauser posted image

Ne znam budala  sto mu ne rekoh odmah papa da uradim?! glupaca. Oticu kod svoje ginekologice kod koje sam inace isla na preglede. Joj mi zene sve hafifne :)).
Super za no blood :D i ja sam cista nakon sto sam 2 dana pila utrogestan (ZIVIO! hahaha). Cuvaj se, mirovanje ako je propisano nema ti druga user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 6226
11.4.2011 20:53:10   
animagical
samo cekam da se posteljica podigne gdje joj je mjesto,a onda kad se uzdignemo setatiiiiiiiuser posted image   pa sta je ovo juce sam cini mi se radila betu i zatrudnila,a sad gledam listu trudnica, pisu se za decembar  user posted image proleti ovo zacasuser posted image bar ovo polauser posted image
heeheh dok moradnes stavljati utrogestan na drugu rupu, pitacu te jel ti draguser posted image  

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 6227
11.4.2011 21:00:53   
babilon
Hahha, to ti s druge strane meCHes? :))) ja Bogme pijem, jos je podnosljivo :)) nadam se da cemo se samo tako i druziti!

Sretno sa posteljicom, kad puhne vjetar, a ti fino noge na prozor mozda sta i uspije pogurat vjetar gore :)))))
(jao uzas, ne znam sta je sa mnom veceras :)))

Neposredna veza do poruke: 6228
11.4.2011 21:06:06   
animagical
hahaah kaze mi jedna,dubi na glaviuser posted image hajd to kontam gravitacija, a sta ce mi luftiranje pomoci??user posted image ne smijem, da izazivam muza, mi smo od pocetka u strogoj zabrani, ne znam koliko je uracunljivuser posted image

ti si 15 sedmica i nesto je li? e fino na iducem pregledu ce tii reci da pocnes na donju rupu...pa cu se ja onda tebi smijati :P user posted image  

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 6229
11.4.2011 21:06:56   
Skvo RR
Divanovicke...user posted image user posted image user posted image  i ja sam....kod njega...user posted image user posted image user posted image user posted image
I ja stavljam utrogestan, ali eto ja imam endometriozu..pa iz tog razloga..Ja nekada stavim dva...nekada jedan....user posted image user posted image user posted image

I ja bi sa vama na tu kafu.user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 11.4.2011 21:07:30 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 6230
11.4.2011 21:07:47   
animagical
anice udji ne viriuser posted image

Neposredna veza do poruke: 6231
11.4.2011 21:10:42   
pahuljica_25
Drageuser posted image ...danas sam radila analizu krvi i urina,krv je uredu stim što su mi leukociti na gornjoj granici 9.9 i u urinu imam brojne bakterije,sluz i epitel.Jako sam se zabrinula,u petak ću nalaze pokazati svojoj doktorici pa do tada ako mi neko moze prenijeti koju utješnu rječ iz svog iskustva bila bi zahvalna.Inače nemam nikakve simptome urinarne infekcije.U 10-oj sam sedmici trudnoće...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 6232
11.4.2011 21:10:52   
Amam
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Aman draga jesu li tebe gledali ginekoloski, da nije krenulo kod tebe...posto bas to sto poisujes moze biti da je krenulo ali da nemas bolova, moja je kuma takav osjecaj imala identican i ode na normalnu kontrolu koja joj bila zakazana taj dan ona 9 prstiju otvorena, a sekunde nekom bolu.

Zvala sam danas dr,samo mi rekla da pratim,ako bude bolova na 15 min da idem u rodiliste user posted image user posted image ,a meni bolovi u nepravilnom razmaku user posted image ,ako stojim ili sjedim odmah pocnu,dok lezim na l. strani lakse je,pratim se.
Nesto me i dr naljutila  user posted image kao da idem besplatno totalno user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6233
11.4.2011 21:11:02   
babilon
Hahhahahaha Skvo ma mi smo glavne utrogestanuse :)))))) Divanovic kralj!
Animagical, ja sam tek u 12-oj, ima da ih se napijem ko luda, za mjesec na pregled, pa ce fino reci "e kome si se ono smijala, e sad fino nek ti kazu gdje ide utrogestan nakon 15. sedmice" hahahah |(ptu ptu ptu gluho bilo hahaha).

A to za propuh, ma ne propuh. Vec, jedan prozor otvoris, noge vani, rasiris i nek puse ne bi li pogouralo posteljicu na mjesto hahaha. A ovo naravno kad muz nije tu, oni nisu nikad uracunljivi, hahahah

Neposredna veza do poruke: 6234
11.4.2011 21:11:08   
animagical
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Divanovicke...user posted image user posted image user posted image  i ja sam....kod njega...user posted image user posted image user posted image user posted image
I ja stavljam utrogestan, ali eto ja imam endometriozu..pa iz tog razloga..Ja nekada stavim dva...nekada jedan....user posted image user posted image user posted image

I ja bi sa vama na tu kafu.user posted image

podjoh da ti jazem CIM PROHODAMuser posted image mislim, cim prestanem mirovatiuser posted image za tu kafu...

huuu ja sam na pocetku stavljala tri puta na dan, zbog spontanog od lani pa dvaput pa sada samo navece po dvauser posted image i triput gynipral-truhla skrozuser posted image i dvaput apaurin.... dalje ne smijem nabrajati...
moram na odvikavanje kad se porodim

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 6235
11.4.2011 21:12:00   
Skvo RR
Animagical ja mirujem od januara....user posted image

Neposredna veza do poruke: 6236
11.4.2011 21:12:34   
Amam
IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Drageuser posted image ...danas sam radila analizu krvi i urina,krv je uredu stim što su mi leukociti na gornjoj granici 9.9 i u urinu imam brojne bakterije,sluz i epitel.Jako sam se zabrinula,u petak ću nalaze pokazati svojoj doktorici pa do tada ako mi neko moze prenijeti koju utješnu rječ iz svog iskustva bila bi zahvalna.Inače nemam nikakve simptome urinarne infekcije.U 10-oj sam sedmici trudnoće...user posted image user posted image user posted image

Dosta,dosta caja i tecnosti uopce,da sto cesce piskis,dok ne odes do dr...nemoj da brines sve to ide uz user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 6237
11.4.2011 21:13:15   
Skvo RR
Ja bi trebala 2X utrogestanai 3X1 apaurin..ali eto ja nekada manje stavljam utrica..a apaurin 1 mozda dnevno...user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 6238
11.4.2011 21:13:19   
animagical
IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

da te utjesim na licu mjesta-nije to nistauser posted image leukociti su u trudnica normalno poviseni, sluz i epitel nemaju dijagnostickog nacaja, a bakterije vole trudniceuser posted image probaj s dosta brusniceuser posted image i bez brige

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 6239
11.4.2011 21:14:01   
idacha
vece, zenice...
gdje ste, kako ste, kako deverate?

ja sam danas uzaaaaaaaaaaas.. beba je citav dan zauzela pozu skorz visoko, ubi me u zeludac, nit mogu sjesti nit leci kako treba...
jos me i ubi svugdje gdje stigne.. nadam se da ce se malko okrenuti do sutra, pa me popustiti.. uf, bas je zeznuto...

palachinken, na brzaka procitah tvoj post... miruj i opusti se, nadam se da je bol prosla i da se nece vracati..
a, za deep relief.. ja sad kad sam bila kod dr na pregledu, kazem kako me ledja rasturaju i pitam smijem li koristiti bilo koju kremu ili mast tipa deep relief, konjsku ili nesto sl.. ona mi kategoricno rece NE, nego da popijem apaurin da se malko misici opuste...
tako se ja ne mazem tim kremama, a ne pijem ni apaurin, da mi jos vise pritisak ne bi snizio.. danas me i plecke rasturaju...

helem sam ko konj danas!

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

Neposredna veza do poruke: 6240
11.4.2011 21:14:57   
Skvo RR
Hahahaha..babilon imas ti jos utrogestana i utrogestana....user posted image user posted image user posted image user posted image Tako sam i ja u zabludi bila da cu ih jos malo stavljati...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 6241
11.4.2011 21:16:40   
babilon

Ja bi trebala 2X utrogestanai 3X1 apaurin..ali eto ja nekada manje stavljam utrica..a apaurin 1 mozda dnevno...user posted image user posted image user posted image  

sad mi je zao sto nisam farmaciju zavrsila hahahaha. Ja sam sad za sad samo na utrogestanu, pijem pregnital (nema ofirnijeg imena) i magnezij one kesice, koje kad ih uzmem i saspem u usta, prvo mi se oci skupe pa u usima pisti i onda ih progutam i zalijem vodom hahhaha. Brusnica po potrebi, moram da puno pipi :)))))))))

Cim prohodate javite da pijemo kafu :))

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 6242
11.4.2011 21:18:25   
babilon
Pahuljica25
Upravo sam htjela napisati sto su Amam i Animagical napisale. Nista se ne brini, sve je to ok. Ja sam prva sva istraumirana bila, i dalje sam, iako je sve ok, ali mi zene sklone prepadu kad je nesto van tokova standardnih. To ce sve biti ok, samo puno caja i sve ce se srediti ;)

Neposredna veza do poruke: 6243
11.4.2011 21:20:42   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: babilon

sad mi je zao sto nisam farmaciju zavrsila hahahaha. Ja sam sad za sad samo na utrogestanu, pijem pregnital (nema ofirnijeg imena) i magnezij one kesice, koje kad ih uzmem i saspem u usta, prvo mi se oci skupe pa u usima pisti i onda ih progutam i zalijem vodom hahhaha. Brusnica po potrebi, moram da puno pipi :)))))))))

Cim prohodate javite da pijemo kafu :))

Ja hodam....user posted image user posted image user posted image
Nego i ja mg direct kljukam...kritican je..a od vitamina....nisam htjela radi slonovske kolicine B vitamina u tom pregnitalu, pa sam uzimam u apoteci one hipp ove sirupe za trudnice,,,

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 6244
11.4.2011 21:22:51   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Drage trudnice pozvane ste da budete gosce u emisji Zabranjen forum, 14. 04. u 21 h ....
BIlo bi vas divno vidjeti user posted image

ko moze doci nek se javi ovdje ili meni na pp... sutra trebamo predati spisak trudnica....

Ajde brzo javljate se hocemo da vas gledamo user posted image

ne ignorisite me ...banovacu vas user posted image user posted image user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 6245
11.4.2011 21:24:06   
Anoniman
Hajde sta se zalite user posted image ... Ja trenutno na apaurinima 4puta, zinat 2puta, spasmex 2puta, ginipral 4puta, isoptin 4puta i garamicin injekcije dva puta, a prije toga bilo i dobrostan dva puta i utrogestan tri puta dvije user posted image ... kazem vam ja ja pokretna apoteka user posted image , joj ne znam bi li plakala ili se smijala user posted image user posted image ...
Samo da vam se pohvalimo, mama sad nasla cak tri zubica i sad ih imamo devet user posted image

(odgovor članu babilon)
  Neposredna veza do poruke: 6246
11.4.2011 21:25:19   
Anoniman
Da i da dodam pregnital i magnezijum sumeci sa C vitaminom user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6247
11.4.2011 21:25:19   
babilon
Nisam uopste razmisljala o toj ogrnoj B vit kolicini... Hm, nista, sve dok mi na celu ne bude pisalo 'B' picu, ipak je to Divanovic rekao hahahah :D

Zene pozdravljam vas, odoh udarit jednu dozu utrogestana i sacekat da mi se zamanta i da se komiram :)))

pozdrav svim user posted image
LNOCuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 6248
11.4.2011 21:25:34   
Skvo RR

Drage trudnice pozvane ste da budete gosce u emisji Zabranjen forum, 14. 04. u 21 h ....
BIlo bi vas divno vidjeti user posted image

ko moze doci nek se javi ovdje ili meni na pp... sutra trebamo predati spisak trudnica....

Ajde brzo javljate se hocemo da vas gledamo user posted image

ne ignorisite me ...banovacu vas user posted image user posted image user posted image

user posted image  To zahtjeva bar kod mene znacajnu organizaciju..user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 6249
11.4.2011 21:25:39   
palachinken
Evo mene. Trenutno me friško opucao apaurin pa su me uspjeli prenijeti do wc-a. Haman je ovo išijas, jer boli u donjem dijelu kičme i desnoj nozi. Noga mi je oduzeta, nista joj ne mogu. Uvijek boli, ne mogu se pomjerit milimetar. Bš sam ko morž, nasukala se na kauč i ne mrdam.
Najgore mi sto moram na wc često, a to su bolovi za past u nesvijest.
Namazala sam se deep reliefom jednom, pa necu vise. Inace godi masaža pa bilo kakva. I termofor na guzici.
Glup je osjećaj, ovo kad je čovjek totalno bespomoćan,a  bolovi konstantni. Mogu mislit kako je ženama koje leže cijelu trudnoću. Ali sve za naše bebice. Negdje sam procitala da je to beba pritisla živac. Miša li joj njenog, tolišno a zeza mater user posted image Nek je ona mene šutnula koji put, samo mi je to bitno, ja cu predeverat.

user posted image vas sve,čujemo se poslije slijedećeg apaurina.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 6250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  248 249 [250] 251 252   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  248 249 [250] 251 252   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *