|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  244 245 [246] 247 248   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
10.4.2011 23:09:56   
sarah
Miila, sta ima kod tebe?
Sta kaze cika doktor?
Ja vidim nema te danas, reko i ona se porodila user posted image

07.04.2011. ocekujemo aBd jednog bebacha

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 6126
10.4.2011 23:32:55   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: sarah

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: sarah

Evo i mene sa kontrole, ctg uredan, plodne vode dovoljno.
Ali sam se nacekala ko budala 2 sata, tolika je guzva bila danas, ko da je radni dan.
Sutra opet na kontrolu...
Nelic, cestitam i zelim sve najljepse bebici i njenoj porodici user posted image
Ti si se izgleda bas napatila...

ja svaki dan idem na rodili smo i cekam te user posted image

Haha, bojim se da ces se nacekati, bebac nece pa nece user posted image

hoće, hoće, sad će to brzouser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 6127
10.4.2011 23:35:58   
ladyblue RR
da vidim kako su mi Idacha i sweet insanity?

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 6128
10.4.2011 23:57:32   
idacha
heeeeeeeeej, drage nase...
samo da mahnemo svima i posaljemo kiss, pa na spavanjac.. danas je bio duuuuuuuuug dan..
nadam se da ste nam dobro i da bebce slusaju...

lady, draga, juce te ja ganjala po forumu da te pozdravim, ali te nisam uspjela uganjati...
jesi nam dobro???? super nam je bilo onaj dan.... jel nadja slusala??

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

Neposredna veza do poruke: 6129
11.4.2011 0:06:31   
ladyblue RR
nisam imala kada biti na forumu. hodale smo dok mrtva nisam pala. Nađa je legenda moja. Ona se živa ne čuje. Nema gdje ja s njom nisam išla.
danas se vratili u sa. baš nam je super bilo na kafi. nadam se da se uskoro ponovo vidimo.
Kiss tebi, Imiju i tom slatkom pupi

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 6130
11.4.2011 0:09:14   
sweet insanity
Hey lady, dobro smo..evo oko prevoda nekih se zezam pa kanim leci...stalno se razbudim poslije 23 h user posted image

Neposredna veza do poruke: 6131
11.4.2011 7:08:46   
Miila
Sarah, tu sam još uvijek, ništa kod mene novo, sve staro, ctg uredan, danas opet na Jezero...izvještaj u toku dana....nikad pa nikad da se nešto desi....sad imam osjećaj da ću ovako još 7 dana...

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 6132
11.4.2011 8:57:48   
Anica1
Drage moje user posted image  molim vas za savjet sta da koristim protiv zatvora. U 7 sam sedmici trudnoce i imam velike probleme sa zatvorom. Kako ste vi to rijesile, sta da uzimam tj sta smijem uzimati da rijesim taj problem.

(odgovor članu Miila)
Neposredna veza do poruke: 6133
11.4.2011 9:36:37   
enči80

IZVORNA PORUKA: Anica1

Drage moje user posted image  molim vas za savjet sta da koristim protiv zatvora. U 7 sam sedmici trudnoce i imam velike probleme sa zatvorom. Kako ste vi to rijesile, sta da uzimam tj sta smijem uzimati da rijesim taj problem.

Draga Anice,to su ti sve čari trudnoće.Meni su pomogle suhe šljive,mineralna voda a više jedem voća i od tečnosti običnu vodu.Ako te interesuje više
evo ti tema pa je prostudiraj:http://www.ringeraja.ba/forum/Stolica_u_trudno%C4%87i_%3A(/m_86185/tm.htm.SRETNO!

Gdje su ostale mojeuser posted image ?Evo jedna kafica da se razbuditeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Amam,sarah i ostale apriluše kako ste,ima li kakvih pomaka?

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 6134
11.4.2011 9:58:03   
Anoniman
Samo da vas ljubnemo...ja sam hvala Bogu bolje, u srijedu nalazi pa kontrola kod urologa, ali sto je bitno ne boli... Juce nam tajo dosao pa smo malo skitali, ali danas opet ode user posted image , ja sam bukvalno preko noci nakvasala, stomo mi odjednom ogroman user posted image , sva sam sebi smjesna, kao patkica kakva hodam.
Ljubimo vas sve user posted image

(odgovor članu enči80)
  Neposredna veza do poruke: 6135
11.4.2011 10:15:02   
babilon
Dobro jutrooo user posted image

nadam se da ste sve dobro i lijepo spavale :). Ja sam k'o klada spavala :)).
Cijelo jutro sam napeta, sva se tresem, adrenalin, kao da cu na ispit, pa trema :)). Idem u 12h na pregled, danas cemo raditi mjerenje nuhalnog nabora (!?! ako sam upravo da je to to, predostroznost za downov sindrom) pa me malo panika hvata. UH!

cmoka za sve i nadam se da apriluse dobro osjecaju :Duser posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6136
11.4.2011 10:57:40   
ziki
Pozz drage moje trudnice, kako ste mi, kako ste provele vikend?
Jelena drago mi je da si bolje, biće ako Bog da i rezultati dobri. Kako je Ana, jesu li izašli zubići?
Ostale redomuser posted image Ja sam u frci od jutros, zaboga da nadoknadim dva dana bolovanjauser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 6137
11.4.2011 11:03:16   
Anoniman
Koliko vidim nema jos ni jedan da je izvirio, mada ona neda dotaci vilicu, vec ovako kad se smije zavirujem koliko je moguce. Muce je pravo, po cijelu noc se budi i vristi, ali valjda ce brzo.
Kako je meni zao sto se jucasnji dan zavrsio, ne pamtim kako da samljepse dan provela, tajo nam dosao oko 12, do tada nas dvije zavrsile pijacu i rucak napravile i onda uzivali cijeli dan, jos cura slusala pravo pa i mama i tata imali vremena malo i za sebe user posted image . Obozavam kad svo svi skupa.

(odgovor članu ziki)
  Neposredna veza do poruke: 6138
11.4.2011 11:08:03   
palachinken
Može meni jedna kafica, evo sve patim ko patka što je vikend završio. Nedjeljom jedino doručkujemo skupa, mrljavimo se po krevetu, pa kafica u bašti, mami na ručak i tako dalje.

Jelo, drago mi je da si se popravila, ne da si zaslužila miran vikend!
babilon, znam da je prpa, ali biće sve ok. Javi nam svakako!
Ziki, kako li će bez tebe kad aBd odeš na porodiljsko?

Kako su ostale bembele?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6139
11.4.2011 11:35:38   
stefania
hello, rekoh da provjerim sta ima novo kod aprilusa, kad nista...

babilon sretno i bice to u redu, ma vidjeces..obavezno nam javi kako je bilo

palachinken, jelena tacno znam sta mislite kad pricate o vikendu..i meni je to jedina sansa da s mm jutarnju kafu popijem i odcejfim a kamoli nesto drugo user posted image

odoh pisati rad...jao koliko sam pojela jutros nije mi jos dobro...user posted image

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 6140
11.4.2011 11:37:09   
stefania
tek sad vidjeh da je ovaj post od sarah od sinoc a ne jutrosnji...garant otisla na ctg...javi nam dokle ste vas dvoje...sretno

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 6141
11.4.2011 11:43:09   
mea29
Hej drage moje user posted image kako ste mi provele vikend, malo sam škicnula sta ste piskarale, i koliko sam upratila imamo jos jednu bebicu :) draga sretno od srca!!!!...kad procitam takvu sretnu vijest ja samo pomislim da su bebice dobro i da mame nisu trpile puno boli :)

Ja sam dobro, zvanicno mi tece 12 sedmica, osjecam se dobro, umor me jos mori, ali sam toliko pospremala kucu za vikend, slomili smo se i ja i mm, ruke mi otpadose, ali dobro...sad sam zadovoljna,izvuka sam onu zimsku prljavstinu iz svih pora kuce :) imam jos posla oko odjece ali vecinu sam zavrsila pasam sretna :)

Za sada nemam nikakvih tegoba, hvala bogu, osim standardni iscjedak, jos ga se nisam rijesila, ali pokusavam prirodno, canasten je jos na cekanju :)

I da pojacao mi se apetit user posted image i  moram povuci rucnu, udebljala sam se doduse samo kg za ova tri mjeseca i to jucer na rostilju ha ha ha ...mozda sam i napuhana ali iskreno i gladna sam jako posljednjih nekoliko dana. Moram poceti vise setati user posted image ubi me ovo sjednje na poslu.

Ljubim vas sve drage moje trudnice user posted image

Neposredna veza do poruke: 6142
11.4.2011 11:47:58   
honey bunny
IZVORNA PORUKA: Anica1

Dobro jutro trudnice moje! Meni pomažu supice, inače nikada ne ručam bez supe, pa makar to bila ona obična sa fidom. Probaj to ili neki kompot.
Mene juče pravo bolio stomak i leđa, ali danas ništa.  Danas mi samo nešto curka, ne kontam sad da li je vodenjak ili pi-pi. Morala sam pomirisati, ali osjetim samo miris omekšivača. :( NE znam šta ću. Jel se vam to dešava? Ja se nadam da sam se od ovoh bolova makar malo otvorila, pa da mi ugovori termin poroda :)))

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 6143
11.4.2011 12:09:20   
Skvo RR
Hola zenice...kako ste mi?

vidim tema zatvor...voce..jogurtici...donat...u biti sve sto otvara..isto manje suhe  hrane..

Meni bebi negdje po dnu stomaka..pa me bije....evo vec dva dana..nije prijatno...kako li ced sutati kada bude vece....

Umica je bila njeznica...sa mamomuser posted image ..tako da mi je sve ovo novo.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 6144
11.4.2011 12:17:05   
ziki
U pravu si Skvo, ko da sam prvi put trudna, samo meni je i prvi bio nemiran i po štanju dobio nadimak, samo je on šut'o gore i da svi vide a ova lopuža šuta dole i organe, i još je nemirnijiuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 6145
11.4.2011 12:22:54   
Skvo RR
Hahahaha..a meni sega..skroz sve drugacije...znaci nije do mene...ja kontam da nisam zaboravila...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 6146
11.4.2011 12:33:17   
palachinken
mea, neka te sa šetanjem jos malo. Ja sam tako do neke 13-14 sedmice kad duže šetam osjećala bolove u stomaku. Sad gledaj da održavaš redovnu stolicu user posted image
Ja stvarno puno hodam, pa mi onda oteknu noge. Ne možeš dva dobra sastavit nikako user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 6147
11.4.2011 12:56:03   
AnaB
Tukica rodila (na carski) curicu, 3300 :) user posted image

Neposredna veza do poruke: 6148
11.4.2011 13:01:04   
mea29
I jos jedna beba hura hura hura user posted image user posted image user posted image cestitam tukice!!!!!

hvala palachinken kako je pametno otkriti svoje namjere na forumu i dobijes koristan savjet :) i upravu si za wc...hm pa to je najveci problem u nakupljanju kg :)

(odgovor članu AnaB)
Neposredna veza do poruke: 6149
11.4.2011 13:20:31   
honey bunny
IZVORNA PORUKA: AnaB

Tukica rodila (na carski) curicu, 3300 :) user posted image

Čestitam Tukice :)))))user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AnaB)
Neposredna veza do poruke: 6150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  244 245 [246] 247 248   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  244 245 [246] 247 248   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *