Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.4.2011 23:32:55
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: sarah
IZVORNA PORUKA: rose
IZVORNA PORUKA: sarah
Evo i mene sa kontrole, ctg uredan, plodne vode dovoljno. Ali sam se nacekala ko budala 2 sata, tolika je guzva bila danas, ko da je radni dan. Sutra opet na kontrolu... Nelic, cestitam i zelim sve najljepse bebici i njenoj porodici Ti si se izgleda bas napatila...
ja svaki dan idem na rodili smo i cekam te
Haha, bojim se da ces se nacekati, bebac nece pa nece
hoće, hoće, sad će to brzo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.4.2011 23:57:32
idacha
heeeeeeeeej, drage nase... samo da mahnemo svima i posaljemo kiss, pa na spavanjac.. danas je bio duuuuuuuuug dan.. nadam se da ste nam dobro i da bebce slusaju...
lady, draga, juce te ja ganjala po forumu da te pozdravim, ali te nisam uspjela uganjati... jesi nam dobro???? super nam je bilo onaj dan.... jel nadja slusala??
nisam imala kada biti na forumu. hodale smo dok mrtva nisam pala. Nađa je legenda moja. Ona se živa ne čuje. Nema gdje ja s njom nisam išla. danas se vratili u sa. baš nam je super bilo na kafi. nadam se da se uskoro ponovo vidimo. Kiss tebi, Imiju i tom slatkom pupi
Drage moje molim vas za savjet sta da koristim protiv zatvora. U 7 sam sedmici trudnoce i imam velike probleme sa zatvorom. Kako ste vi to rijesile, sta da uzimam tj sta smijem uzimati da rijesim taj problem.
Drage moje molim vas za savjet sta da koristim protiv zatvora. U 7 sam sedmici trudnoce i imam velike probleme sa zatvorom. Kako ste vi to rijesile, sta da uzimam tj sta smijem uzimati da rijesim taj problem.
Gdje su ostale moje ?Evo jedna kafica da se razbudite .
Amam,sarah i ostale apriluše kako ste,ima li kakvih pomaka?
Samo da vas ljubnemo...ja sam hvala Bogu bolje, u srijedu nalazi pa kontrola kod urologa, ali sto je bitno ne boli... Juce nam tajo dosao pa smo malo skitali, ali danas opet ode , ja sam bukvalno preko noci nakvasala, stomo mi odjednom ogroman , sva sam sebi smjesna, kao patkica kakva hodam. Ljubimo vas sve
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.4.2011 10:15:02
babilon
Dobro jutrooo
nadam se da ste sve dobro i lijepo spavale :). Ja sam k'o klada spavala :)). Cijelo jutro sam napeta, sva se tresem, adrenalin, kao da cu na ispit, pa trema :)). Idem u 12h na pregled, danas cemo raditi mjerenje nuhalnog nabora (!?! ako sam upravo da je to to, predostroznost za downov sindrom) pa me malo panika hvata. UH!
cmoka za sve i nadam se da apriluse dobro osjecaju :D
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.4.2011 10:57:40
ziki
Pozz drage moje trudnice, kako ste mi, kako ste provele vikend? Jelena drago mi je da si bolje, biće ako Bog da i rezultati dobri. Kako je Ana, jesu li izašli zubići? Ostale redom Ja sam u frci od jutros, zaboga da nadoknadim dva dana bolovanja
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.4.2011 11:03:16
Anoniman
Koliko vidim nema jos ni jedan da je izvirio, mada ona neda dotaci vilicu, vec ovako kad se smije zavirujem koliko je moguce. Muce je pravo, po cijelu noc se budi i vristi, ali valjda ce brzo. Kako je meni zao sto se jucasnji dan zavrsio, ne pamtim kako da samljepse dan provela, tajo nam dosao oko 12, do tada nas dvije zavrsile pijacu i rucak napravile i onda uzivali cijeli dan, jos cura slusala pravo pa i mama i tata imali vremena malo i za sebe . Obozavam kad svo svi skupa.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.4.2011 11:08:03
palachinken
Može meni jedna kafica, evo sve patim ko patka što je vikend završio. Nedjeljom jedino doručkujemo skupa, mrljavimo se po krevetu, pa kafica u bašti, mami na ručak i tako dalje.
Jelo, drago mi je da si se popravila, ne da si zaslužila miran vikend! babilon, znam da je prpa, ali biće sve ok. Javi nam svakako! Ziki, kako li će bez tebe kad aBd odeš na porodiljsko?
Kako su ostale bembele?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.4.2011 11:35:38
stefania
hello, rekoh da provjerim sta ima novo kod aprilusa, kad nista...
babilon sretno i bice to u redu, ma vidjeces..obavezno nam javi kako je bilo
palachinken, jelena tacno znam sta mislite kad pricate o vikendu..i meni je to jedina sansa da s mm jutarnju kafu popijem i odcejfim a kamoli nesto drugo
odoh pisati rad...jao koliko sam pojela jutros nije mi jos dobro...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.4.2011 11:43:09
mea29
Hej drage moje kako ste mi provele vikend, malo sam škicnula sta ste piskarale, i koliko sam upratila imamo jos jednu bebicu :) draga sretno od srca!!!!...kad procitam takvu sretnu vijest ja samo pomislim da su bebice dobro i da mame nisu trpile puno boli :)
Ja sam dobro, zvanicno mi tece 12 sedmica, osjecam se dobro, umor me jos mori, ali sam toliko pospremala kucu za vikend, slomili smo se i ja i mm, ruke mi otpadose, ali dobro...sad sam zadovoljna,izvuka sam onu zimsku prljavstinu iz svih pora kuce :) imam jos posla oko odjece ali vecinu sam zavrsila pasam sretna :)
Za sada nemam nikakvih tegoba, hvala bogu, osim standardni iscjedak, jos ga se nisam rijesila, ali pokusavam prirodno, canasten je jos na cekanju :)
I da pojacao mi se apetit i moram povuci rucnu, udebljala sam se doduse samo kg za ova tri mjeseca i to jucer na rostilju ha ha ha ...mozda sam i napuhana ali iskreno i gladna sam jako posljednjih nekoliko dana. Moram poceti vise setati ubi me ovo sjednje na poslu.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.4.2011 11:47:58
honey bunny
IZVORNA PORUKA: Anica1
Dobro jutro trudnice moje! Meni pomažu supice, inače nikada ne ručam bez supe, pa makar to bila ona obična sa fidom. Probaj to ili neki kompot. Mene juče pravo bolio stomak i leđa, ali danas ništa. Danas mi samo nešto curka, ne kontam sad da li je vodenjak ili pi-pi. Morala sam pomirisati, ali osjetim samo miris omekšivača. :( NE znam šta ću. Jel se vam to dešava? Ja se nadam da sam se od ovoh bolova makar malo otvorila, pa da mi ugovori termin poroda :)))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.4.2011 12:17:05
ziki
U pravu si Skvo, ko da sam prvi put trudna, samo meni je i prvi bio nemiran i po štanju dobio nadimak, samo je on šut'o gore i da svi vide a ova lopuža šuta dole i organe, i još je nemirniji
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.4.2011 12:33:17
palachinken
mea, neka te sa šetanjem jos malo. Ja sam tako do neke 13-14 sedmice kad duže šetam osjećala bolove u stomaku. Sad gledaj da održavaš redovnu stolicu Ja stvarno puno hodam, pa mi onda oteknu noge. Ne možeš dva dobra sastavit nikako
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.4.2011 13:01:04
mea29
I jos jedna beba hura hura hura cestitam tukice!!!!!
hvala palachinken kako je pametno otkriti svoje namjere na forumu i dobijes koristan savjet :) i upravu si za wc...hm pa to je najveci problem u nakupljanju kg :)