|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  243 244 [245] 246 247   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
10.4.2011 11:15:46   
Amam
IZVORNA PORUKA: stefania

amam ti ono imas jos koji dan fore, pa da te ne forsiram sad user posted image

ostalim debelim zenama fini pozdravuser posted image

Eto imam jos nekoliko dana,a ne bih se ljutila da molo ranije krene,ipak je druga user posted image .
Vjeovale ili ne ja sam sad ocistila tepih onako na koljenima sa krpom i cetkom user posted image da poguram ,ali nista,samo mi smeta stomak user posted image .

Sarah joj hajde bar nek jedna od nas,a mozda budemo i zajedno samo ti u Sa ja u Tz user posted image .Javi se pos.ctg-a
I ja bih voljela cuti sta je s lejlom user posted image
Gift spavaj,jos dok mozes,kad bebi pocne     onda ces se s nostalgijom sjecati tih noci.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 6101
10.4.2011 12:53:00   
nelic
 07.04 u 21:40 smo postali najsretnijiii roditelji na svijetu naseg malog princa..user posted image
4 smjene babica smo ispratili iz bolnice, i nakon 20 sati tamo provedenih napokon docekali ljubav nasu najvecuu :)
Kad budem imala vise vremena, pisat cu malo vise o porodu..

Odo sada svome princu, bez kojeg ne mogu ni jedne sekunde..vec sam ovisna o njemu nenormalno.. Ovo je stvarno jedini i najljepsi smisao zivota i    jedino za sta vrijedi zivjeti

sretno svima koje tek treba da docekaju svoje princeve i princeze..
Kiissss od nassuser posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 6102
10.4.2011 13:01:09   
Amam
IZVORNA PORUKA: nelic

07.04 u 21:40 smo postali najsretnijiii roditelji na svijetu naseg malog princa..user posted image
4 smjene babica smo ispratili iz bolnice, i nakon 20 sati tamo provedenih napokon docekali ljubav nasu najvecuu :)

Odo sada svome princu, bez kojeg ne mogu ni jedne sekunde..vec sam ovisna o njemu nenormalno.. Ovo je stvarno jedini i najljepsi smisao zivota i    jedino za sta vrijedi zivjeti

Cestam od user posted image   !!! Samo uzivajte jedno u drugom.
Nadam se da si ti dobro,da nije bilo bas prestrasno...brz oporavak user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu nelic)
Neposredna veza do poruke: 6103
10.4.2011 14:23:36   
sporty mamaa
Nelic i od mene cestitke od user posted image
Joj zene ja sam imala uzasnu noc, spinovani secer, ma nista nije pomoglo. Ubio me kasalj, oka nisam sklopila, joj mislila sam da cu se ugusit kolko sam kasljala. I to onaj suhi, glupi, dosadni.... Ustajala sto puta iz kreveta, ma katasrtofa, zaspala tek pred jutro, sjecam se da je muz u 7 otisao na posao, i da me onda pravo popustio. E veceras pravim sirup ili kupujem, samo da vise prestane... Jos me jutros tako zabolilo na desnoj strani, ma nisam se mogla okrenut, ali popustilo je i sad je hvala Bogu ok.
Enci sinoc se nije pekao kruh, pravila sam kalcone( zatvorena pizza) i bas smo se najeli, ali ne tako kasnouser posted image user posted image
Jos je sinoc i pala tura keksauser posted image , da se pohvalim, ovaj put bez posljedica, nadam seuser posted image Jos da me kasalj nije izmorio bilo bi sve savrseno, al eto... Bilo je do polauser posted image
Nadam se da ste sve dobro i da uzivate u ovom prelijepom danu. user posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 6104
10.4.2011 14:57:43   
Dina_1405

IZVORNA PORUKA: nelic

Cestitam! user posted image user posted image Neka mali princ bude zdrav,ziv i sretan kroz cijeli zivot. user posted image
Uzivajte u svakom trenutku...

Nije zanimljivo ono što vam žene kažu, zanimljivo je ono što presute...

(odgovor članu nelic)
Neposredna veza do poruke: 6105
10.4.2011 15:49:07   
honey bunny
Nelic, čestitam! Drago mi je da je sve prošlo kako treba user posted image Ja jedva čekam svoju princezicu :)
Ah da, vratila sam se iz shoppinga sa pola puta, samo stigla do Doboja, zabolio me stomak i morali se vratiti. Ali uslikala sam 2  kolica za sve one koje leže :) Postavit ću ih malo kasnije :)

< Poruku je uredio honey bunny -- 10.4.2011 15:50:59 >

(odgovor članu Dina_1405)
Neposredna veza do poruke: 6106
10.4.2011 16:12:18   
sweet insanity
Heeeeej žene, evo i mene. Jucer mi komp nije radio ali evo danas radiuser posted image Sad cu vas malo iscitati.
P.S. Honey Bunny--hvalauser posted image
Cestitam ovima koje su se porodile, cini mi se vidjoh da vas imauser posted image

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 6107
10.4.2011 16:17:39   
sweet insanity

IZVORNA PORUKA: idacha

Amam, kad budes ganjala dr po Tz, uganjaj i vrijeme za kaficu ako budes mogla fizicki, vremenski i svakako drugacije... :)
sweet, jel bila teta, kako prodje, sta na kraju odluciste?<

Bila je teta, fina je skroz--99% smo se odlucili za to. Cisto jos koji dan da izmejdu sebe malo jos popricamo ali mislim da hocemo. Nadam se da nece ni zatrebat ali bolje osigurat ako vec moze pomoci u slucaju da se nedaj Boze nesto desi, a stvarno se nadam da se nis lose nece desit....Ti isto hoces??

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 6108
10.4.2011 16:53:46   
Bebica11
Drage mamice, imam jedno pitanje za vas. Pravo sam zabrinuta. Sada ulazim u 6.sedmicu trudnoce. Beta je pravilno rasla, na ultrazvuku se vidi gestacijski mjehur a plod se jos ne vidi, cijelo vrijeme imam blage grceve i bolove. Dali su mi utrogestan i dabroston 3*1 i sad mi se pojavilo malo malo sukrvice na vesu, a grcevi su se smirili. Dal je moguce da je to reakcija na dabroston???user posted image user posted image .pravo me strah

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 6109
10.4.2011 17:00:05   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Drage mamice, imam jedno pitanje za vas. Pravo sam zabrinuta. Sada ulazim u 6.sedmicu trudnoce. Beta je pravilno rasla, na ultrazvuku se vidi gestacijski mjehur a plod se jos ne vidi, cijelo vrijeme imam blage grceve i bolove. Dali su mi utrogestan i dabroston 3*1 i sad mi se pojavilo malo malo sukrvice na vesu, a grcevi su se smirili. Dal je moguce da je to reakcija na dabroston???user posted image user posted image .pravo me strah

Bebice da znam kako da ti pomognem bih, ali ja bih ti savjetovala da o toj sukrvici obavjestis svog lijecnika. Ja sam pila dabroston i osim sto mi je bila muka i blaga vrtoglavica druge simptome nisam imala. Ti svakako nastavi to piti, ali nazovi i dr.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 6110
10.4.2011 17:15:30   
sarah
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Kod mene se takodje sa 6 sedmica vidio samo gestacijski mjesak, plod se nije vidio kao ni otkucaji srca.
Kad sam otisla sa 9 sedmica vidio se i plod i culi otkucaji srca. Ne vjerujem da ti je sukrvica od dabrostona ali bi trebala o tome obavijestiti svog doktora. Ja sam pila dabroston do 19. sedmice i odlicno sam ga podnosila. Zelim ti puno srece i nadam se da je sve uredu ali se ipak javi doktoru.

07.04.2011. ocekujemo aBd jednog bebacha

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 6111
10.4.2011 17:18:20   
sarah
Evo i mene sa kontrole, ctg uredan, plodne vode dovoljno.
Ali sam se nacekala ko budala 2 sata, tolika je guzva bila danas, ko da je radni dan.
Sutra opet na kontrolu...
Nelic, cestitam i zelim sve najljepse bebici i njenoj porodici user posted image
Ti si se izgleda bas napatila...

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 6112
10.4.2011 18:22:36   
honey bunny
Sweet, nema na čemu i drugi put :) Nadam se da će ti pomoći kao i meni :)

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 6113
10.4.2011 18:35:14   
Selma.A.M
Nelice iskrene česstitke na bebijuuser posted image
user posted image  kako ste mi vi danas,ja sam pravo fuuj ne znam šta mi je....Nemam volje nizašta,samo bi šutila i sjedila da me niko ne dira i da ja nikoga ne diram user posted image , prvi put u ovih 6 mjeseci sam ovakvog raspoloženja,a još gore što mi je suprugu rođendan a ja nemem volje ni da se pomjerim .....

Neposredna veza do poruke: 6114
10.4.2011 19:34:53   
Anica1
Drage moje user posted image , ja sutra ako Bog da zaokruzujem 6 sedmicu i ulazim u 7-mu. Mozete li mi reci jel normalno da mi je sada nekako stomak tvrdji, bas je cudan? Nije mekan kao prije.  Inace nemam nikakvih problema, nema mucnina i sl jos uvijek. Mm juce kada me zagrlio i dotakao stomak  kaze "kako ti je stomak tvrd" user posted image
jos jedno pitanje - da li mi je rano ici sada u petak na prvi pregled, tada cu biti 6+4?

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 6115
10.4.2011 19:38:35   
animagical
sta je ovo cijeli me dan nema, i zateknem samo dvije straneuser posted image aaaa izgleda da ja navise naglabam user posted image ee da se pohvalimo, ne ureklo se nema krvi danasuser posted image ni kapuser posted image ee skontali smo fazon-mali voli shakiruuser posted image pjeva maloprije loca kad on stade skakati, grbicu napravi, vrti se...a citav dan bio miran

kako ste sve? vidim ima neko noviuser posted image javi dr za to krvarenje i pokusaj lezati stalno...ne moze ni progesteron sam posao da obavi...ja sam i sad na utrogestanu i bicu do 34 sedmice...ima da mi se raspadne dole sveuser posted image
ginipral mi poceo smetatiuser posted image pocne mi srce nepravilno lupati, sve se majica dize....user posted image izdrzo je mujo i gore.sta cu mu ja....
anice-nije ranouser posted image taman

< Poruku je uredio animagical -- 10.4.2011 19:39:27 >

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 6116
10.4.2011 20:50:33   
honey bunny
Animagical, piješ li Isoptin sa Gynipralom? Ja sam ga pila jer sprečava negativna dejstva Gyiniprala na srce. Pitaj svog dr., a i ne moraš jer je dozvoljen trudnicama i baš se daje u toj kombinaciji.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 6117
10.4.2011 21:07:59   
palachinken
Gotov vikend user posted image
Joj nahodala sam se, s roštilja na roštilj. Ali, roštilj je zdrav, nema ulja user posted image Tješi se, tješi. Sunce me fino peklo, sve sam pjegice dobila po nosu. Ljepota! Volim svoja dva kvadrata betonskog balkona user posted image

Ima novih kolačića na temi, pa dobrodošle user posted image

Nelic, prelijepa vijest! Želim vam sreću i zdravlje!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 6118
10.4.2011 21:11:18   
animagical
heeeeej ja  stavila slike sa stomakom :) 

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 6119
10.4.2011 21:44:16   
rose
IZVORNA PORUKA: sarah

Ali sam se nacekala ko budala 2 sata, tolika je guzva bila danas, ko da je radni dan.
Nelic, cestitam i zelim sve najljepse bebici i njenoj porodici user posted image

ja svaki dan idem na rodili smo i cekam te user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 6120
10.4.2011 22:08:03   
honey bunny
http://album.ringeraja.ba/index.php?page=album&ID=2684
Evo slikice Animagical, sa tel su, pa nije neki kvalitet, a nisam ni neki fotograf, pa im flali po nešto, heheh

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 6121
10.4.2011 22:28:29   
animagical
dobre su samo fale cijene i lokacija :) eeeee ukocih se na ramenu, odo s mm gledati filmic :) 

Neposredna veza do poruke: 6122
10.4.2011 22:29:26   
sweet insanity
Kako ste mi trudnice? Ja se evo okupala i oprala kosu, tako mi je bilo fino pod toplom vodom user posted image Mala se rita u trbi, vrcka mala, tako je volim a jos nije ni izasla iz maminog stomeuser posted image . Sutra me opet ceka dan hodanja....prijava za zdravstveno ovdje u Tz, hajd valjda me ne budu puno gnjavili.....

Neposredna veza do poruke: 6123
10.4.2011 22:38:01   
honey bunny
IZVORNA PORUKA: animagical

dobre su samo fale cijene i lokacija :) eeeee ukocih se na ramenu, odo s mm gledati filmic :) 

eeee sorry, šta je reć trudnica, ma zaboravna sam pravo :)) Koštaju po 560KM. Našla sam ih u Doboju. Meni su iskreno malo poskupa, ali eto uslikala sam ih, jer je to otprilike model koji tražim.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 6124
10.4.2011 23:09:02   
sarah
IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: sarah

ja svaki dan idem na rodili smo i cekam te user posted image

Haha, bojim se da ces se nacekati, bebac nece pa nece user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 6125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  243 244 [245] 246 247   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  243 244 [245] 246 247   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *