|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  240 241 [242] 243 244   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
9.4.2011 18:34:14   
animagical
ee jos kad ti ne bi bilo mrsko kad ga nagovoris da slikas ta imaju... krevetice,kolica, stvarcice...za ove lezeceuser posted image da mogu mm poslati ako sta zapikamuser posted image

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 6026
9.4.2011 18:57:12   
sarah
Izgleda da danas trudnice setaju.
I ja sam se upravo vratila iz setnje, vrijeme je odlicno.
Prije toga sa bila na ctg-u, uredan je hvala Bogu.
Samo sad moram ici svaki dan na ctg jer sam presla termin.
Entinte mi se jos nije javila...

07.04.2011. ocekujemo aBd jednog bebacha

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 6027
9.4.2011 19:58:02   
Anoniman
Mi usli u 22 nedjeljuuu user posted image user posted image user posted image user posted image ...joj kad ce avgust user posted image . Ja sam sva bljak, probudila se sa glavoboljom, pa cijeli dan nikako da prodje, Ana nervozna pa cim je huja uhvati ja je spakujem i vani, onda me vani polomi, nece cura u kolica, kicma mi otpadeuser posted image . MM sutra konacno dolazi, ali prekosutra popodne opet ode user posted image , ja vec isplanirala da nas prekosutra odveze za Bg kod sestre moje...kad prtz, ja zaboravila na injekcije i kontrolu... smori me Sa i kuca i sve, jednostavno treba mi negdje da odem user posted image

Neposredna veza do poruke: 6028
9.4.2011 20:10:45   
tukica
Eh od mene imate mahanje jer ja sutra ako Bog da odoh ranim jutrom na Jezero da me pripreme za taj carski rez za ponedjeljak ujutro... Bas mi je glupo sto moram doci vec dan ranije i to ujutro da bi kao obavili sve pripreme za cr. Sta raditi citav dan gore? Jos kad me nervoza opali, ima da poludim user posted image Vidim entinte se jos nije ni javila, a juce je imala operaciju... Ja sam se naoruzala sokovima od jabuke i krekerima, pa kad izadjem konacno iz bolnice, ima da budem prava maca, pola me nece biti od gladi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6029
9.4.2011 20:29:22   
Amam
Evo i mene,ja danas bila kod mame,neka me nervoza puca cijeli dan i glavobolja user posted image .
Kod mene nista novo.user posted image
Tukice sretno da sve prodje lijepo i brzo i da uskoro drzis svog user posted image ,javi nam se user posted image .
Ja sam u fis(u Vitezu) isla nekad krajem januara u kupovinu,tad nisu imali bas neki izbor kolica,valjda nije bila sezona,ali zato smo sve drugo nasli user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 6030
9.4.2011 20:49:24   
sarah
IZVORNA PORUKA: tukica

pa kad izadjem konacno iz bolnice, ima da budem prava maca, pola me nece biti od gladi user posted image

Ne sumnjaj u to user posted image
Nego, jesi li zavrsila danas ctg kod one "ljubazne sestre"? user posted image
Nadam se da sutra nece ona raditi jer ja moram i sutra.
Sretno ti i cujemo se svakako user posted image
Sta je sa ostalim aprilusama i njihovim izvjestajima? Nesto vas nema...

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 6031
9.4.2011 21:07:00   
tukica
Joj bas je neljubazna bila i meni... Mi smo dosli ponovo oko 3, morala sam ctg raditi 2 puta jer se prvi put beba uspavala... A sestre koje su radile s tom neljubaznom su me upeglale pitanjima a sto idem na carski, a ko mi je dr, a kako mi je beba... uh user posted image a i ja sam sutra gore od 8 ujutro,vjerovatno ce i mene opet poslati da ga radim...
javnem ti se ja, vjerovatno cu se ubiti od dosade, ali sta cu, nemam izbora user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 6032
9.4.2011 21:14:29   
sarah
Cuj pitanja molim te, ko da si ti sama sebi izmislila CR user posted image
Tako je i mene danas pitala ko me poslao na ctg?
Kao da sam ja dosla sama od sebe jer mi se tako svidja.
Eh javila mi se entinte konacno user posted image
Sad su u sobi, bebac je tezak 3,6 kg i dug 51 cm user posted image
U utorak bi trebali izaci kuci.

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 6033
9.4.2011 21:28:26   
gagach
Evo da se i ja napokon javim...jedva nadjoh vremena izmedju dojenja, izdajanja i odrzavanja raneuser posted image

Hvala vam sviiiima na cestitkama i podrsci...super steeeeee!

porod je prosao fenomenalno...jako sam zadovoljna..tri napona i sve je bilo gotovo a otisla sam bez ikakvih bolova tako da su se svi sokirali i morali su me prikljuciti na drip jer nisam imala napone a bila otvorena...i onda TAJ DRIPuser posted image
Nikulin me porodio i stvarno mu svaka cast...
eh onda mi je naka ovojnica ostala nije izasla pa su me uspavali i to izvukli a onda naravno i sivanje gratis pod anestezijomuser posted image

meni moja jela bila podrska dok sam bila u sali...kao sto je i obecala!!!!!

Bebica je teska 3600 i dug 52 user posted image

ljubiiiim vas sveeee punoooo i mojim aprilusama koje se jos nisu porodile zelim porod kao moj !!!!

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 6034
9.4.2011 21:36:17   
Anoniman
Gagacha dusoooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ljubi nam druga malenog user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja obecala i ispunila user posted image , draga i zasluzila si takav porod s obzirom kroz sta si prosla kroz trudnocu, bas smo te Dekovic i ja tracali ono vece kad je Rada otisla, a malo je ona otracala user posted image . Nadam se da se dobro snalazite i da bebica slusa... Ljubimo vas user posted image

(odgovor članu gagach)
  Neposredna veza do poruke: 6035
9.4.2011 21:39:50   
gagach

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Gagacha dusoooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ljubi nam druga malenog user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja obecala i ispunila user posted image , draga i zasluzila si takav porod s obzirom kroz sta si prosla kroz trudnocu, bas smo te Dekovic i ja tracali ono vece kad je Rada otisla, a malo je ona otracala user posted image . Nadam se da se dobro snalazite i da bebica slusa... Ljubimo vas user posted image

sraaam vas bilo cuj tracali me dok sam ja u mukama bila tamo hehehehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvaaalaaa
cmokich vam! odoh izdajat grudi...sta je ovoooo....boliiiii a nadolazi mlijekoooooo jooooooj

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6036
9.4.2011 21:44:52   
Anoniman
Ali to je takva scena bila ja lezim na onom stolu na UZ u prijemnoj, ulazi Rada i skida ono zeleno odijelo i govori Dekovicu gotovo, on se zabezeknuo... ja u svim mogucim bolovima samo sam skocila i pitala je li L user posted image . Jos ja Radi govorim pozdravite je od Jelene, a Dekovic dodaje, ne govori da ovu ovako boli, dobro joj je Jelena user posted image ... ma mi komediju gore napravili user posted image

(odgovor članu gagach)
  Neposredna veza do poruke: 6037
9.4.2011 21:53:13   
animagical
gagach cestitke i na ovoj temi, cmokni to malo od teta s RRuser posted image kad se oporavis i uhodas, da nama neiskusnima pricas sve kako, sta, kaduser posted image mala cmoka za malu mrvu

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6038
9.4.2011 22:18:10   
tukica
IZVORNA PORUKA: gagach

Evo da se i ja napokon javim...jedva nadjoh vremena izmedju dojenja, izdajanja i odrzavanja raneuser posted image

Hvala vam sviiiima na cestitkama i podrsci...super steeeeee!

porod je prosao fenomenalno...jako sam zadovoljna..tri napona i sve je bilo gotovo a otisla sam bez ikakvih bolova tako da su se svi sokirali i morali su me prikljuciti na drip jer nisam imala napone a bila otvorena...i onda TAJ DRIPuser posted image
Nikulin me porodio i stvarno mu svaka cast...
eh onda mi je naka ovojnica ostala nije izasla pa su me uspavali i to izvukli a onda naravno i sivanje gratis pod anestezijomuser posted image

meni moja jela bila podrska dok sam bila u sali...kao sto je i obecala!!!!!

Bebica je teska 3600 i dug 52 user posted image

ljubiiiim vas sveeee punoooo i mojim aprilusama koje se jos nisu porodile zelim porod kao moj !!!!

Svaka cast draga, ponosne smo na tebe... Drzi mi fige, ja idem onim gorim putem zvanim carskim user posted image pusa i ljubi tu bebaru puno puno puno

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 6039
9.4.2011 22:22:18   
neda 30
Drage mojeee,

samo da vam javim da sam se porodila u petak 08.04.2011. prirodno uz pomoć gela,
user posted image user posted image user posted image .Došla 3 prsta otvorena u 9.sati, u 16 i 15 je već bebica bila na mojim grudimauser posted image user posted image user posted image , fenomenalan osjećaj.........Pišem detalje naknadno... sretno mojim ostalim aprilušama..

Neposredna veza do poruke: 6040
9.4.2011 22:22:47   
animagical
tukice SRETNO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se poslije brzo oporavis i da ti brzo prodje ovo cekanjeuser posted image krenule aprilske bebeuser posted image svaki dan jedna

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 6041
9.4.2011 22:24:14   
animagical
IZVORNA PORUKA: neda 30

Drage mojeee,

samo da vam javim da sam se porodila u petak 08.04.2011. prirodno uz pomoć gela,
user posted image user posted image user posted image .Došla 3 prsta otvorena u 9.sati, u 16 i 15 je već bebica bila na mojim grudimauser posted image user posted image user posted image , fenomenalan osjećaj.........Pišem detalje naknadno... sretno mojim ostalim aprilušama..

cestitam od srcauser posted image user posted image

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 6042
9.4.2011 22:24:38   
Anoniman
Nedooooo cestitam od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukice sreto draga user posted image

Neposredna veza do poruke: 6043
9.4.2011 22:25:46   
sunce27

Drage mojeee,

Sve najljepse tebi i bebici od user posted image zelim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 6044
9.4.2011 22:27:14   
idacha
Sarah, draga, mene jos ne puca panika, nemam kad ni razmisljati o svemu od ovog mog malog-velikog guzija... u toku su pripreme za njegov prvi rodjos, Bd, tako da sam sva preokupirana... a, sto se tice pripremanja za ovog momka sto nam je na putu, ja samo Imranove stvarcice pakujem u kutiju i cekam da rspakujem jedno po jedno.. opetuser posted image user posted image user posted image tako da mi je sve spremno za bebuuser posted image
jesi li ti vec sve spremila i pripremila? pretpostavljam da jesi odaaaaaaavno :)
Amam, kad budes ganjala dr po Tz, uganjaj i vrijeme za kaficu ako budes mogla fizicki, vremenski i svakako drugacije... :)
sweet, jel bila teta, kako prodje, sta na kraju odluciste?<
animagical, kako si nam ti danas? jel mirujes? nadam se da danas nije bilo krvarenja.....
honey, zao mi je sto si se vratila praznih ruku... ako nista ne nadjes do 20og, javicu ti sve detalje iz TL, tada treba da im stignu kolica.. u medjuvremenu mozes pogledati i u Fis Bingu.. mi bili prije 10-15 dana i znam da je bilo bas kolica dosta, ali ja nisam nesto gledala, tada trazila hranilicu...
sporty, kad spomenu ti razbijanje case... zene drage, ja sudja vise skoro da i nemam.. pola porazbijala sa Imranom dok sam bila trudna, pola sada tamanim... ja ne znam koji mi je vrag, ali mi sve leti iz ruku, neopisivo... ako ovako nastavim, i vodu cu iz cesme da pijem...
jelena, estitke na 22og nedjeljiuser posted image user posted image ja veze nemam ni koja sam dok ne pogledam na tickeru :) :) :)
ako ti je dojadilo sa, hajde ovamo, imas bujrum u svako doba......
tukiceeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image zelimo ti da sveeee prodje u najboljem redu i da nam se sto prije oporavis i javis... mogu samo misliti koliko si nervozna.. i ja bih bila.. ma svako bi normalan.. ali kontaj samo kako ce uskoro sve aBd biti gotovo i kako ces napkon uzivati sa svojom bebicom u narucju.. sretno, milaaaaaaaa
gagach, carice, cestitke jos jednom... ljubni to pilence malo stotinu puta, uzivaj u najljepsoj ulozi u zivotu i javni nam se sa detaljima kada stignes...

uh, moj post ko referat...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

Neposredna veza do poruke: 6045
9.4.2011 22:28:25   
idacha

Drage mojeee,

cestitamoooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image kako divnoooooooooooo... svaka cast...

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 6046
9.4.2011 22:29:30   
sporty mamaa
Cestitam entinte na bebiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Gagach svaka cas_t, to kod tebe nesto expresuser posted image , porod za pozeliti, sad te tek cekaju slatke muke, izdajanje, dojenje, nocno budenje, al te utjesiuser posted image user posted image
Tukice, sretno sutra i prekosutrauser posted image Ti se fino naoruzaj apurinima, ako te nervoza uhvati da jedan drmnes(mislim da smijes), i obavezno ako te bude bolilo poslije carskog trazi nesto protiv bolova(najcesce daju voltaren injekcije).
Jelena i mene glava boli, ne znam sta je voo, valjda od nespavanja, vazda neki klinac, ovaj zub se koooonacno smirio, al uhvati me kasalj, dokle viseuser posted image
Sad cu si napravit ono sa secerom i mlijekom nebi li me popustio bar malo, ma dobro je dok sjedim, ali cim legnem ugusi me.
Zene cim se vi mazete protiv strija, ja u prvoj trudnoci nijedne nisam dobila(da kucnem u drvo mazala se maslinovim, a sad kupila neku kremu protiv strija u dm - u, njihova neka.
Idacha i meni je ovo druga ili treca casa, ako ovako nastavim ostat cemo bez sudauser posted image user posted image

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 9.4.2011 22:30:58 >

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 6047
9.4.2011 22:31:36   
sporty mamaa

Drage mojeee,

Bravo, cestitamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 6048
9.4.2011 22:33:48   
idacha
sporty, ja se mazem onom baby love iz dma za trudnice.. tu sam koristila i u prvoj user posted image do nekog 6-7 mj i tada mi prestala odgovarati, pocela sam se osipati od nje.. eh, onda presla na Hipp ulje za trudnice, koje je fakat najbolje ali je preskupo..8 KM, a meni ne bude ni 5 dana...  strije nijedne nisam dobila..
sada opet mazem baby love iz dma, pa dok pase dobro i jeste..

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 6049
9.4.2011 22:34:32   
animagical
sporty ako je podrazajni kasalj sto ne probas one isla moos? meni pomoglo jednom prilikomuser posted image
a trenutno-ovih dana-kombinulem Dove firming za noge i guzu i Nivea mlijeko za suhu kozu za stomak-dodijala mi ova ulja imam hipp i ono dm, sve mi vise nauljeno i flekavo..
kad pocinju strije-ako pocnu???? kad da im se nadam...

< Poruku je uredio animagical -- 9.4.2011 22:35:52 >

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 6050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  240 241 [242] 243 244   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  240 241 [242] 243 244   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *