|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  239 240 [241] 242 243   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
9.4.2011 1:17:47   
Gift

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Na 3. (oko godinu) user posted image

user posted image pih ne znam bogami, haman smo se fulale..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 6001
9.4.2011 1:18:57   
sweet insanity
Haman, ako vidis koga sa stomakom-slobodno zaustavi, vrlo je vjerovatno da sam jauser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 6002
9.4.2011 1:20:42   
Gift
user posted image pa naravno sad sam ti to posla rec user posted image odo i ja probat sta ospavat..laku nocuser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 6003
9.4.2011 1:21:20   
sweet insanity
uh, odoh i ja, red jeuser posted image Laku noc jos jednom!

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 6004
9.4.2011 8:13:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: idacha

p.s. nije nam bilo Jelene veceras.. valjda je sve ok, odmah me trzne kad je nema...

Ko to pita za nas user posted image ... Ma Anu vodila juce na kontrolu pa amplituda opet u opadanju, ali nije strasno, ali opet nekako mi nije jednostavno bilo, pa me glava rasturala nisam mogla u monitor gledati pa se iskljucila ranije... Ljubimo vas user posted image

Ostale user posted image .... budjenjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ima li vijesti od entinte? Ostale kako ste?

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 6005
9.4.2011 8:45:18   
Emica_sa
Jelena moram samo reci da ti je curica preslatka,bas je simpaticna,a entinte je juce bila na CR ja mislim jel tako?Onda ce se javiti danas kad je prebace na odjeljenje,posto se bude na intezivnoj 24 sata bez tel.Nadam se da je proslo sve okuser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6006
9.4.2011 8:46:45   
honey bunny
Jutro moje dame! Ja danas odoh u Tz da kupim kolica :) samo je još to falilo našem šećeru :) Nadam se da ću naći neka fina :)
Evo vam kahva da se razbudite user posted image user posted image user posted image user posted image byeeee

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 6007
9.4.2011 9:08:35   
mersiha 77
jutro zenice

samo da vam kazem Entinte je juce rodila sina na CR,neznam nista detaljnije.

Jelena bravo za Anci,cestitam.

LJUBIM VAS SVE REDOM.

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 6008
9.4.2011 9:24:16   
idacha
ustaj, radni narode user posted image

evo kod mene se vec druga kafa pije, i to ona rahat, samacka :)

vrijeme bljaksi, mene glava odmah ziga, pravi sam metereopata...
jelena, sigurno je to ancici od prosle ture... docice to na svoje, ne sikiraj se.. ljubni nam ljepoticu i milki ljepotana..
mersiha, kako si nam ti? imas li jos bolove?
honey, sretno sa kupovinom kolica, nadam se da ces naci neka lijepa, kvalitetna i jeftinauser posted image odmah da ti kazem da ne ides dzaba u TL, nemaju nista.. doduse, imaju jedna prekrasna, mislim da su 730 km :)
ja bila prije 2 dana, hocu ona kisobran i pitam kada stizu kolicu, rekose oko 20og... imaju pored ovih ''jeftinih'' jos 2-3, ali nisu bogzna cemu, a cijene su haos... eto, malo info :)

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 6009
9.4.2011 9:34:01   
mersiha 77
Idacha hvala na pitanju ma boli ono standardno,jos malo pa nestalo

bila sam kod babice i ona mi je rekla da je bebica se okrenula glavicom dole i da ce porod biti akobogda za tri sedmice.

a kakosi mi ti mila?

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 6010
9.4.2011 9:35:45   
bebacha
Honey Bunny bolje da si otisla u Dobojuser posted image Tamo je veci izbor,bar meni

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 6011
9.4.2011 9:40:12   
sarah
Dobro jutro user posted image
Evo ja ispijam kaficu i bas me pocelo brinuti sto se entinte ne javlja.
Ali evo sad rece Emica_sa da kad si u intenzivnoj nema telefona.
Hvala za informaciju, vec sam se pitala sta li je s njom.
A vidim da su joj na FB poceli cestitati i znam da je porod bio juce ali ipak cekam da se javi sa vijestima.
Amam, javi se poslije pregleda.
Lejla, isto vazi i za tebe.
Idacha, ti vec u 7. mjesecu user posted image . Joj kad se sjetim sebe tad. Pocela me lagana panika i ja se razletila da vec polako kupujem i pripremam stvari za bebu i bolnicu. Reko moze beba uraniti, znam da se radjaju ponekad i sedmancad.
I evo vidis kako je uranio user posted image

07.04.2011. ocekujemo aBd jednog bebacha

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 6012
9.4.2011 9:40:58   
Amam
Jutro drage moje?
Jeste li se naspavale? Ja jesam,ali sam odmah znala da ce me nesto drugo poklopit,juce se sva spremila i sad zovem da zakazem termin,kaze teta nece dr doci danas user posted image ,pa cu je beli morat ganjat po Tz sl sedmice,jer mi sl subote istice termin user posted image .Zato sam sad nervozna i glava me pocinje boljeti.Vrijeme mi ide u prilog,sto rece idacha.
Znaci entinte rodila user posted image masallah,nadam se da su ona i beba dobro.
user posted image
i user posted image masem vam,odoh piti kafu,da dodjem sebi

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 6013
9.4.2011 9:44:25   
sarah
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

bila sam kod babice i ona mi je rekla da je bebica se okrenula glavicom dole i da ce porod biti akobogda za tri sedmice.

I kod tebe ce brzo aBd user posted image
Nadam se da me neces prestici user posted image
Hajd ovim aprilusama sto se guraju prije mene bi i mogla oprostiti ali ako me pocnu prestizati i majuse e onda stvarno... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 6014
9.4.2011 10:00:34   
Miila
E Sarah ja kad tebe vidim na forumu, bude mi lakše, vidim ni kod tebe još ništa...pa šta je s našim bebacima neke lijenguze, neće pa neće..evo meni danas 4 dan preko termina

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 6015
9.4.2011 10:01:06   
sweet insanity
Jutro svima, kako ste? Ja evo lagano da doruckujem i spremim stan, danas nam dolazi ona teta na razogovo o pohrani maticnih celija, idacha je upoznata pa da ispitamo malo prije nego se 100% odlucimo.. za sad 99 % to zelimo da uradimo....Nadam se da ste sve OK!
I entinte jerodila dakleuser posted image
sarah, tvom se izgleda pravo svidja u stomakuuser posted image Ma sad ce to uskoro aBd

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 6016
9.4.2011 10:14:08   
sarah
IZVORNA PORUKA: Miila

E Sarah ja kad tebe vidim na forumu, bude mi lakše, vidim ni kod tebe još ništa...pa šta je s našim bebacima neke lijenguze, neće pa neće..evo meni danas 4 dan preko termina

I meni je lakse kad vidim tebe, tjesimo se tjesimo user posted image
Jesi li bila juce na pregledu? Sta kaze tvoj dr.?
Sweet, ovom mom bebacu je ili jako lijepo u stomaku ili je prava ljenguza samo ne znam na koga je takav user posted image

(odgovor članu Miila)
Neposredna veza do poruke: 6017
9.4.2011 11:47:06   
MedinaA
Evo drage moje da vas utjesim i ja, jer ima nas evo jos sto su nam bebe prave
ljenguze pa nece vanii... evo i ja svakii dan ocekujem al evo izgleda i mojoj princezi
najljepse u maminoj pupi...

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 6018
9.4.2011 14:12:11   
Selma.A.M
Danas je 9 april,još nekih 20 dana i dolazi maj user posted image pa vi javnite tim svojim aprilskim bebama da je vrijeme da idu vanuser posted image
Ja sam danas dobro i što je začudo vesela sam pravo,nadam se da će potrajati ovo happy raspoloženje user posted image
Od mene imate mahanje a ja odo šeteti ovo svoje dvoje,jedno za rukicu drugo zapakovanu u stomi user posted image ,a valja mi ići tražiti kakav skromni poklončić sutra mi mužek slavi 33 godine user posted image
Eto imate mahanje od nas....
A ako sam dobro razumila ovih naših Tuzlanki ima u blizini male pijace e pa ja sam vam često gore ( svaki drugi dan) gore sam odrasla.......

(odgovor članu MedinaA)
Neposredna veza do poruke: 6019
9.4.2011 15:04:39   
animagical
sta je ovo nigdje nikogauser posted image ma ja sve zbrisale setati....e i ja sam malo gledala kroz prozoruser posted image bas se provodim

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 6020
9.4.2011 15:27:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: idacha

user posted image user posted image user posted image user posted image svi to kazuuser posted image

a, ne sikiraj se, procice user posted image dok trepnes, vjeruj... ja bas veceras kontam koji sam mjesec, ne mogu ni da se snadjem.. pravo se zbunih kad skontah da vec gazim 7mi, skoro upolovila...
kad prije?!
eh, tako ces i ti aBd, polako...

masallah zeno masallah zar toliko ima user posted image user posted image user posted image user posted image jao sto vrijeme ideeee ko ludo .
Neka je sa trudnocom sve uredu hb jos malo pa cete imati jos jedno cedo u narucju user posted image user posted image user posted image
Ljubi nam druga.

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 6021
9.4.2011 18:03:29   
honey bunny
Evo moje žene, vratih se i ja iz Tz, n oge mi otpale :(
Idacha, nisam vidjela post do sada, tako da sam išla do TL, našla jedna koja odgovaraju  i po cijeni i po modelu 240 KM, ali siva i crna kombinacija boja i nemaju prozorčić i nsam htjela. Onda u Omegi našla prekrasna crvena, ono baš napucana na 3 točka 230 KM, sve imaju, doduše ne može se u namjestit u ležeći položaj, ali ja bih to nekako sve skontala samo da su mogla stat u auto. Ako stavim kolica, ništa više mi ne može stat, jer je nije veliki gepek. Tako da sam se vratila kući bez kolica i ne znam šta ću sad.
Bebacha, mislim da ću te poslušat, nije mi ni palo na pamet da odem do Doboja. Jel znaš neku radnju koja je dobro opremljena?
Entinte, čestitam :)

< Poruku je uredio honey bunny -- 9.4.2011 18:04:51 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6022
9.4.2011 18:13:33   
animagical
ja sam prije mjesec gledala u vitezu u fisu bas imali izbor, od nekih nepoznatih marki ali kvalitetnog modernog izgleda pa do peg perego graco i ostalih...e sad ne znam jel ti mrsko...bas imaju svasta za bebice, ja a<bd planram ako kad smjednem iz kreveta u iducih 2- mjeseca otici ali bas u kupovinu:)

Neposredna veza do poruke: 6023
9.4.2011 18:13:56   
sporty mamaa
Lijepo vrijeme pa se setate, evo ja samo da vas pozdravim. Ja ne znam sta je sa mnom vise, nocima ne spavam, pa cak i kad popijem normabel. Il me muci nos il oci, ili kasalj, sinoc me kasalj uhvatio ma nisam pola sata u komadu odspavala. Legla maloprije, al ova moja neda, nece da spava, tako da sam sad ko zombi, jos moram ici da je vodim u setnju. A istomak me malo bolucka. Jos sam i casu razbila, otvorila komodu, ispade, razbi se u komadice, kako sam se prepala, bas me trznulauser posted image Nadam se da ste sve dobro. Tipkamo seuser posted image

Neposredna veza do poruke: 6024
9.4.2011 18:31:13   
honey bunny
IZVORNA PORUKA: animagical

ja sam prije mjesec gledala u vitezu u fisu bas imali izbor, od nekih nepoznatih marki ali kvalitetnog modernog izgleda pa do peg perego graco i ostalih...e sad ne znam jel ti mrsko...bas imaju svasta za bebice, ja a<bd planram ako kad smjednem iz kreveta u iducih 2- mjeseca otici ali bas u kupovinu:)

Bila sam u Fisu kod nas u Gračanisi, ali nema nekog izbora. E morat ću onda do tamo otići. Meni nije mrsko, samo još da muža nagovorim, heheh :)

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 6025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  239 240 [241] 242 243   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  239 240 [241] 242 243   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *