idacha
|
Sarah, draga, mene jos ne puca panika, nemam kad ni razmisljati o svemu od ovog mog malog-velikog guzija... u toku su pripreme za njegov prvi rodjos, Bd, tako da sam sva preokupirana... a, sto se tice pripremanja za ovog momka sto nam je na putu, ja samo Imranove stvarcice pakujem u kutiju i cekam da rspakujem jedno po jedno.. opet tako da mi je sve spremno za bebu jesi li ti vec sve spremila i pripremila? pretpostavljam da jesi odaaaaaaavno :) Amam, kad budes ganjala dr po Tz, uganjaj i vrijeme za kaficu ako budes mogla fizicki, vremenski i svakako drugacije... :) sweet, jel bila teta, kako prodje, sta na kraju odluciste?< animagical, kako si nam ti danas? jel mirujes? nadam se da danas nije bilo krvarenja..... honey, zao mi je sto si se vratila praznih ruku... ako nista ne nadjes do 20og, javicu ti sve detalje iz TL, tada treba da im stignu kolica.. u medjuvremenu mozes pogledati i u Fis Bingu.. mi bili prije 10-15 dana i znam da je bilo bas kolica dosta, ali ja nisam nesto gledala, tada trazila hranilicu... sporty, kad spomenu ti razbijanje case... zene drage, ja sudja vise skoro da i nemam.. pola porazbijala sa Imranom dok sam bila trudna, pola sada tamanim... ja ne znam koji mi je vrag, ali mi sve leti iz ruku, neopisivo... ako ovako nastavim, i vodu cu iz cesme da pijem... jelena, estitke na 22og nedjelji ja veze nemam ni koja sam dok ne pogledam na tickeru :) :) :) ako ti je dojadilo sa, hajde ovamo, imas bujrum u svako doba...... tukiceeeeeeeeeeeeeeee zelimo ti da sveeee prodje u najboljem redu i da nam se sto prije oporavis i javis... mogu samo misliti koliko si nervozna.. i ja bih bila.. ma svako bi normalan.. ali kontaj samo kako ce uskoro sve aBd biti gotovo i kako ces napkon uzivati sa svojom bebicom u narucju.. sretno, milaaaaaaaa gagach, carice, cestitke jos jednom... ljubni to pilence malo stotinu puta, uzivaj u najljepsoj ulozi u zivotu i javni nam se sa detaljima kada stignes... uh, moj post ko referat...