Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Amam probacu te tbl, zapisala sam ih, a sta ja znam ove mi dala dr. Idacho sta radis, gdje su ti muski, ja sam sinoc bila bas bljak, Anmagical ne znam stvarno sta da ti kazem draga...zao mi je, nedaj se..
animagical, drzi se, mila, i misli pozitivno... podignuce se gore, sigurno.. sve se to za noc moze promijeniti... Gift, muski mi spavaju vec uveliko, a ja malo tipkam malo radim...oprala sudje, sipere, prostrla ves i tako... svasta nesto.. ovo je ''moje vrijeme'', pa ga koristim :) bas mi je zao sto si tako slaba, nadam se da ce sutra biti bolje i da se uskoro vidimo.. pravo sam te pozeljela, a jedva cekam da te vidim sa stomacicem gdje je tvoj darling? jel ti bolje sada?
ma i dalje mi lici na kog je prije licio, a zubici su glavni... e sad kad sam vidjela vase bebice, kontam jedva cekam da ugledam svoju al..imam jos puuuno...
a, ne sikiraj se, procice dok trepnes, vjeruj... ja bas veceras kontam koji sam mjesec, ne mogu ni da se snadjem.. pravo se zbunih kad skontah da vec gazim 7mi, skoro upolovila... kad prije?! eh, tako ces i ti aBd, polako...
a, ne sikiraj se, procice dok trepnes, vjeruj... ja bas veceras kontam koji sam mjesec, ne mogu ni da se snadjem.. pravo se zbunih kad skontah da vec gazim 7mi, skoro upolovila... kad prije?! eh, tako ces i ti aBd, polako...
pa ja bona sad ces ti jos malo..e ja ti sad pogledala ticker i izgleda ko da imas cetvoro djece, ja se ono trgnu pa onda skonta za sta je sta