Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 20:04:30
Nellica
Animagical ja od početka trudnoće imam problemčića sa stezanjem po dnu stomaka, uz apaurin koji u zadnje vrijeme pijem redovno dr. mu je dala i magnezij direkt u kesicama koji pomaže i umiruje matericu.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 20:07:33
Nellica
JelenaT vidim da čekate dečka čestitam od srca, meni je od poroda sa Anom druga opcija bila Sofija, tako da seku od 15-e nedjelje zovemo Sisi, i svi smo se već nekako navikli da je to Sofija, nadam se da u zadnji momenat neću nešto promijeniti. A ti? Kako će se zvati Anin braco?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 20:16:32
sarah
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Sto se tice tih uljanih obloga na gospodju ja to ne bih ni pod razno, ulje, uostalom sve masno izaziva gljivice i unistava vaginalnu floru, ali vi kako hocete.
Nisam znala, mozda je bolje da prestanem onda. Ionako nije lako izvesti to mazanje Gagach, presvlake za autosjedalicu u plavoj boji sam vidjela u Azelu na Pofalicima kod Sentade i ja zaboravila kupiti. Mozda odem sutra ili prekosutra, kostaju 3 KM-cica
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 20:19:45
Anoniman
Sarah i kad se mazes npr mlijekom za tijelo nikad se ne preporucuje po spolovilu iz tog istog razloga, sto se ne preporucuju kupke koje koristis za tijelo da se koriste za intimne dijelove, bas zbog toga. Mozes ti da mazes okolo sve, ja prva posle depilacije namazem, ali konkretno gospodjicu nemoj. Opet to je moje misljenje i savjet.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 20:28:53
palachinken
Sarah i kad se mazes npr mlijekom za tijelo nikad se ne preporucuje po spolovilu iz tog istog razloga, sto se ne preporucuju kupke koje koristis za tijelo da se koriste za intimne dijelove, bas zbog toga. Mozes ti da mazes okolo sve, ja prva posle depilacije namazem, ali konkretno gospodjicu nemoj. Opet to je moje misljenje i savjet.
Ja kuburim sa gljivičnim infekcijama gospoje, skoro pa deset_ljeće. Moraćemo proslaviti deset_ogodišnjicu Organizam mi pogodan, kažu. Ovo što ti jelena govori je stvarno tako. Gospoju najbolje samo vodom prati i dooobro osušiti poslije, čak i fenom. Nikakvi dnevni ulošci, kreme i kupke.
< Poruku je uredio palachinken -- 30.3.2011 20:32:58 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 20:51:37
malena27 RR
ola curice... evo i mene sa uzv konacno...isla hodati poslije s mm pa onda do moje mame i tako... elem, mjere su u granici normale, beba je dobro, rita se, ima sve dijelove tijela, sve prstice, mokracnu besiku, zeludac, okice, usta, guta plodnu vodu :) i cini se da je djecak, 90% da jeste....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 20:58:11
m.i.n.a.
Vece...hajte bujrum na havanu..:) Moja gospodja jos curi pomalo,ustvari cim izvadim ulozak ono krene..a tako mi je dosadio..al ne smijem se zaliti ako nista vise ne ziga nista i ne pece,jedino pred kisu..uhh nisam ovaav meteoropada bila ni u trudnoci..a vi ste vise aktivnije od mene po ovom pitanju,sta koristite za strije,meni je vala ostalo po stomaku,obecala sma biti vrijedna pa poraditi da malo ucvrstim stomak ali strije..fujjj...a u trudnoci nabacila jedva 12 kila i dosad sve se vratilo na normalu..:)) Palachinken..jel se setalo danas..Malena...???ja sma obisla kamberovice,bas je prijalo.. Sarah i Gegach moram vas pohvalit da ste super na noj slici..:)) eto svima veliki pozz..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 20:58:59
mala86
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
ola curice... evo i mene sa uzv konacno...isla hodati poslije s mm pa onda do moje mame i tako... elem, mjere su u granici normale, beba je dobro, rita se, ima sve dijelove tijela, sve prstice, mokracnu besiku, zeludac, okice, usta, guta plodnu vodu :) i cini se da je djecak, 90% da jeste....
malena joj kako mi je drago zbog tebe
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 21:13:48
gagach
IZVORNA PORUKA: sarah
Sto se tice tih uljanih obloga na gospodju ja to ne bih ni pod razno, ulje, uostalom sve masno izaziva gljivice i unistava vaginalnu floru, ali vi kako hocete.
Nisam znala, mozda je bolje da prestanem onda. Ionako nije lako izvesti to mazanje Gagach, presvlake za autosjedalicu u plavoj boji sam vidjela u Azelu na Pofalicima kod Sentade i ja zaboravila kupiti. Mozda odem sutra ili prekosutra, kostaju 3 KM-cica
pa ranit cu se...bila sam na carsiji i ostale samo roze pa otisla na dobrinju opet samo roze nervni napad sam dobila...hajd ako budes isla i ako bude viska kupi mi ljuuubim te dvije...ja vec tetki narucila da mi iz spanije donese hahahha koji sam napad dobila
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 21:20:34
gagach
malena27 RR hihihi jesam li ti rekla da ce djecak biti...statistike...navalili djecaci ove godine ma najvaznje je da sam mali slatki zdravi bebach!!!!! jel mlatio nonama i rukama i borio se protiv ultrazvuka
mino zar ti imas strije...jesi to sve kile izgubila...opet si stapic kako je moj bebach? jel slusa? hehhe jesi vidjela sliku...ko loptice ah da sada sam klepila havanu i ja
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 21:20:48
m.i.n.a.
Malena bravo za uz,nek je sve dobro a spol najdalja briga..znam da tebi posebno je na pameti da sve bude samo ok.. A ja sam do prije dvije sedmice bila u Sa i sad se vratila ovamo na kratko pa idem dalje..i zaboravila promjeniti..:)) Gagach ja sam trazila za kolica jastucic i u svakom azelu kaze nestalo..i u sa i ovdje..sretnooo...:))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 21:24:22
malena27 RR
tako je mino...najmanja briga mi je spol.... samo neka ima sve dijelove i da bude zdravo.... i da bude na mamu nisam dobro skontala, jesi ti trudna ili si se nedavno porodila? gagach, mnoge su mi cure predvidjale djecaka, medju njima i ti rita se pravo, posebno nogicama, dusa majkina
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 21:27:29
animagical
dosli smo! sad je bolje, dali mi apaurin 10mg i.m,a inace apaurin 2mg 2x1 i ginipral 3x1... hvala Bogu mali je dobro:) doduse napisali prijeteci pobacaj i mirovanje, ali bice bolje aBd. idem da legnem, reko samo da vam se javnem...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 21:29:46
gagach
IZVORNA PORUKA: animagical
dosli smo! sad je bolje, dali mi apaurin 10mg i.m,a inace apaurin 2mg 2x1 i ginipral 3x1... hvala Bogu mali je dobro:) doduse napisali prijeteci pobacaj i mirovanje, ali bice bolje aBd. idem da legnem, reko samo da vam se javnem...
samo ti terapijicu svoju uzimaj i miruj par dana...smirit ce se aBd... drago mi je da si bolje...zabrinula si me...