|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  190 191 [192] 193 194   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
30.3.2011 18:22:30   
izzy

IZVORNA PORUKA: animagical

joj mene zaboljela krsta i pri dnu stomaka, boli i stezeuser posted image kod dr trebam tek za sedmicu, prepala se pravo, bas me boli i ziga ispod pupkauser posted image sta cu? otisla bi ranije kod divanovica al on sad ne radi, strah me da cekam do sutra...gdje bi me primili,ako me ovo ne popusti?user posted image  
[/quoMene isto zaboli na trenutke, ali rekla mi je dr. priko elefona da je to normalno, ali ako bude bolilo u tipu preznojavanja da se odma javim...

[img]http://lmtf.lilypie.com/qbDtp1.png[/img]

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 4776
30.3.2011 18:25:21   
animagical
ali ja sam 17 sedmica...bilo je normalno na pocetku,a i od pocetka sam na utrogestanu...ne znam sta cu, nisam peka,ali bas bas boli...

(odgovor članu izzy)
Neposredna veza do poruke: 4777
30.3.2011 18:29:51   
Anoniman
Animagical pravac u Vojnu ili u Jezero, primice te i bez uputnice kad kazes da te boli i kako boli i obavezno naglasi da si imala jedan spontani. Tako je meni sa Anom isla privatno i kad me zabolilo dr nije radio, bila kod Hadžioerovica i odem gore i prime me bez ikakvih problema.

Neposredna veza do poruke: 4778
30.3.2011 18:32:20   
Anoniman
Animagical jesi li probala da popijes apaurin i legnes na lijevi bok malo, probaj, ako ne popusti moj savjet da ides. Jer imala sam takvih problema i znam kako je. Ljubimo te

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4779
30.3.2011 18:41:02   
palachinken

joj mene zaboljela krsta i pri dnu stomaka, boli i stezeuser posted image kod dr trebam tek za sedmicu, prepala se pravo, bas me boli i ziga ispod pupkauser posted image sta cu? otisla bi ranije kod divanovica al on sad ne radi, strah me da cekam do sutra...gdje bi me primili,ako me ovo ne popusti?user posted image  

Ima li promjena? Jesi li išla doktoru?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 4780
30.3.2011 18:47:01   
animagical
nemam apaurin u kuci :( evo posla da e istusiram, depiliram, ako moradnem otici... pila donat, reko nece li me od magnezija malo poustiti, lezanje ne pomaze.... donji dio stomaka mi se svako malo stegne.... bilo me uhvatilo povracanje i krenu mi krv na nos,sva sam nikakva.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 4781
30.3.2011 18:47:27   
sweet insanity
I mene je slicna bol spopala danas :/Ja na kontrolu idem u subotu..tjesim se da je OK jer ne krvarim..mozda je beba malo pritisla...

Neposredna veza do poruke: 4782
30.3.2011 18:48:22   
Anoniman
Ja ti mogu dati apaurina da dodje tm po njih jer ti u apoteci ne daju bez recepta, ali mozda bolje da ti odes i vidis mirnija ces biti.

Neposredna veza do poruke: 4783
30.3.2011 18:50:50   
honey bunny

Koja ti je sedmica? I mene boli čitav dan, ali izgleda da su to lažnjaci :) Nemoj se sekirati, moja doktorica kaže nije to tako lahko da samo zažiga i evo ga :) Malo će više bolit nego što mi mislimo :)

Neposredna veza do poruke: 4784
30.3.2011 18:51:10   
animagical
hvala jelena puno. ipak cu da odem do jezera,da smirim zivce ako nista... cudno mi sta sad povracam,a davno prestala. wish me luck, javnem sta je bilo kad se vratim...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4785
30.3.2011 18:55:54   
Anoniman
Sretno draga, bolje da odes da provjeris nista ne gubis. Meni je tako sa Anom ista bol bila u 16. nedjelji i odem kad gore meni krenuo porod, jedva zaustavili, ne prepadam te niti mora da bude kod tebe ista, ali bolje da provjeris.

Neposredna veza do poruke: 4786
30.3.2011 19:13:53   
Gemelli

Zdravo moje lijepe user posted image , nisam vam bila odavno, nisam imala prilike user posted image
malo sam vas citala vidim sjetile ste me se, bas mi bi drago nesto
ja sam vam proslu srijedu isla na kontrolu redovnu i na kontroli mi ustanove skarcen grlic i ostave me da lezim u vojnoj bolnici do juce, posto sam usla u 8. da bi sprijecili prijevremeni i malo pratili stanje, jer bebe me udaraju nisko pa ja iskreno nisam znala reci imam li kontrakcije ili ne, srecom to su fudbaleri, kontrakcija nisam imala
et pustili su me juce uz strogo mirovanje ove 4 nedelje, lezanje i setnja samo do wc, ne znam ni ja sama bas sam bila sokrana, kao prvo nikad mi nije mjerena duzina grlica niti sam imala kakvih problema, al eto abd sve ce valjda biti ok, juce na UZ duzina je 22mm i nekakv y oblik, sta to znaci ja nemam pojma, jer otpusno pismo nije bilo spremno, pa nemam dijagnozu napismeno, sutra ce mm oticu po njega
uglavnom koliko vidim cini mi se da bebara novih jos nije bilo, nadam se da ste sve ok, nadam se da enci druga dupla mama je ok i da ste naravno sve ostale ok
a za animagical idi obavezno, hitan slucaj ce pimiti svuda, bez icega
drage moje ako je neko imao slican problem, skracen glic, bas bi bilo lijepo da napise svoja iskustva, ljubim vas puno user posted image
PS nosim user posted image i user posted image 100% user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4787
30.3.2011 19:14:22   
sweet insanity
a ja dobi i proliv uz te bolove koji nis u jaki al su kao pred menstruaciju....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4788
30.3.2011 19:19:49   
tukica
Draga, idi ti pravo u bolnicu i ne cekaj vise, garant nije nista strasno, ali bolje da ne gubis ovdje vrijeme pitajuci nas, nego pravac gore da si i ti mirna, a i mi sa tobom user posted image  

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 4789
30.3.2011 19:21:11   
tukica
joj sorry sweet insanity, kontam animagical pise, ubices me, jesam te prepala user posted image ljubim puno.. sorry

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 4790
30.3.2011 19:24:53   
Anoniman
Gameli bas mi zao sto si morala u bolnici ostati, ali za bebice nista nije tesko. ja sam sa Anom imala skracen grlic i otvorena za jedan prst u 16. nedjelji, ali meni od kontrakcija je to bilo. Posto je bilo rano za serklaz dali su mi neku injekciju za zaustavljanje otvaranja i ginipral ukljucili, kao ako ne pomogne serklaz i strogo mirovanje. Tako da je meni to pomoglo pa serklazu nisam radila. Uglavnom miruj, nije lako nositi jednu bebu, a ne dvije user posted image . Ljubimo te user posted image

(odgovor članu tukica)
  Neposredna veza do poruke: 4791
30.3.2011 19:25:44   
sweet insanity
Hehuser posted image , mal si me prepala al nisam ni ja daleko od razmisljanja da odem do doktora nekog ako bolovi ne prestanu..jos uvijek su blagi+proliv 

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 4792
30.3.2011 19:39:51   
Gemelli

Havla jelena puno, ma ja sam se sva istraumirala, otvorena valjda nisam, samo taj y oblik, sto ustvari znaci da je i otvoren kao ali sad ne znam jeli sa unutrasnje ili vanjske strane, eto uglavnom odmaram i googlam grlic user posted image
i jos sam vam zaboravila napisati da mi je zrelost posteljice I na II pa se nadam da i to nije nesto mnogo strasno, p. vode ima dovoljno, fizioloska je, bebare su ok sto je najvaznije na kraju...
et nisam vise pametna

Neposredna veza do poruke: 4793
30.3.2011 19:42:05   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: gagach

pomisli
IZVORNA PORUKA: jelenaT

pomisli i na nas sto ne smijemo ni na vrh user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajde tjesite se, vidite koliko je ovdje trudnica sa zabranom keksa, niste jedineuser posted image user posted image user posted image user posted image A i meni je prisjelo danasuser posted image Kaze meni mm prije keksa, trudnoca je jedino sigurno vrijeme za keks, kad se porodis onda nema nista od toga, da nebi jos jedno dijete bilo na putu...Eto mu sad keks za vrijeme trudnoceuser posted image user posted image Kaze meni, kad se porodim, da odem omdah ono da se "podvezem", ma reko idi ti, ako ti se ide... Kaze onda, pa stavis ono nesto da ne mozes zatrudnit(misli covjek na spiralu), ma reko nema sanse, ako ti se podvezuje podvezuj seuser posted image user posted image Ja imala operaciju(carski), valja se jos jednom porodit, sad si ti na redu... Al no no, gdje bi onuser posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 4794
30.3.2011 19:42:12   
gagach

< Poruku je uredio gagach -- 30.3.2011 19:44:38 >

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

Neposredna veza do poruke: 4795
30.3.2011 19:45:11   
gagach
animagical sretnooooo...trazi recept za apaurin...

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 4796
30.3.2011 19:45:23   
Amam
IZVORNA PORUKA: Gemelli

Zdravo moje lijepe user posted image , nisam vam bila odavno, nisam imala prilike user posted image
malo sam vas citala vidim sjetile ste me se, bas mi bi drago nesto
ja sam vam proslu srijedu isla na kontrolu redovnu i na kontroli mi ustanove skarcen grlic i ostave me da lezim u vojnoj bolnici do juce, posto sam usla u 8. da bi sprijecili prijevremeni i malo pratili stanje, jer bebe me udaraju nisko pa ja iskreno nisam znala reci imam li kontrakcije ili ne, srecom to su fudbaleri, kontrakcija nisam imala
et pustili su me juce uz strogo mirovanje ove 4 nedelje, lezanje i setnja samo do wc, ne znam ni ja sama bas sam bila sokrana, kao prvo nikad mi nije mjerena duzina grlica niti sam imala kakvih problema, al eto abd sve ce valjda biti ok, juce na UZ duzina je 22mm i nekakv y oblik, sta to znaci ja nemam pojma, jer otpusno pismo nije bilo spremno, pa nemam dijagnozu napismeno, sutra ce mm oticu po njega
uglavnom koliko vidim cini mi se da bebara novih jos nije bilo, nadam se da ste sve ok, nadam se da enci druga dupla mama je ok i da ste naravno sve ostale ok
a za animagical idi obavezno, hitan slucaj ce pimiti svuda, bez icega
drage moje ako je neko imao slican problem, skracen glic, bas bi bilo lijepo da napise svoja iskustva, ljubim vas puno user posted image
PS nosim user posted image i user posted image 100% user posted image

Zao mi je zbog bolnice,ali nista nije pretesko za nase user posted image .
Cestitke za user posted image i user posted image .Drago mi je da si bolje,jos malo igotovo si izdrzala user posted image

Animagical javi nam se,mi cemo vibrati da sve bude u najboljem redu aBd user posted image
Sweety,ne bih da te plasim,ali ako imas bolove,javi se,jer kod tebe je i bebi nisko,pa bolje utvrditi da je sve ok.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 4797
30.3.2011 19:46:43   
palachinken
Gemelli žao mi je što su te nasikirali, ali na svu sreću bebare su dobro, a nije ti dugo ostalo. Sad još koju sedmicu visi na ringeraji i eto tvoje male raje. user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 4798
30.3.2011 19:49:56   
Anoniman
Gameli sve je to normalno posto je blizanacka trudnoca, samo miruj i opusti se. Da si otvorena pisalo bi prohodnost grlica toliko i toliko, tako da samo se opusti i uzivaj u fudbalu braca i seke user posted image

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 4799
30.3.2011 20:01:45   
Nellica
Drage moje user posted image , osjećam se kao diverzant na ovoj temi user posted image , javim se svaka dva mjeseca....
čitamo Vas s' vremena na vrijeme, moj mali vražićak pajki, a mm koji inače visi na netu je na putu pa sam se
konačno dokopala prilike da se tipkam sa Vama.

Danas nam je punih 35. nedjelja, sve sam teža i teža, ali polako borim se sa Anom i trbuhom,
mada mi ledja pucaju,a seka nam je nisko i tuče u prepone.

Čuvajte m fige da doguram do termina, osjećam se kao slonica a dobila sam samo 9 kg.

Idem malo unatrag čitati zbivanja na RR

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  190 191 [192] 193 194   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  190 191 [192] 193 194   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *