Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 14:55:09
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Gift
Imal iz Tz ženica koje bi s amnom na psihofizicku pripremu na UKC, cekaju da se oformi grupa, ja zvala pa su mi rekli da nazovem opet uskoro da mi daju detalje.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 15:00:30
sweet insanity
Opet ja Sam razmisljam o ovim kreveticima...poslala sam mail tetki da ne kupuje krevetac... sta mislite o ovom, mama i tata su htjeli tj. kontaju da nam njeg uzmu.Nasla sam sliku kompletne sobe,a mi bi samo krevetic.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 15:31:01
honey bunny
Ovakav ima moja sestra i kaže da joj je pravo dobar. Kupila ga u fisu za 350 KM. Ove ladice na dnu su pravo korisne ako imaš skučen prostor. Ja lično preferiram one pokretne, jer imamo mali stan i poslije ne bi imali gdje ostaviti taj drveni. Mi smo svoj kupili u fis-u, pravo jeftino prošli 115 KM, a onako fin je :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 15:33:06
mea29
Hej evo i mene pred kraj radnog vremena, imala sam posla i sad sam umorna kao da me voz pregazio, nesto sto sam prije radila zmireci sad me slomi...svasta...jos se cudim ovom nepoznatom osjecaju umora nakon sto obavim najjednostavnije poslove...mama me ne razumije, kad kazem da sam umorna ona se cudom cudi, valjda ona nije bila umorna prije 30 godina kad je bila trudna zato ja imam vas za podrsku.... bas ste mi se raspisale, a meni drago kad vidim puno stranica pa imam sta citati, a meni je sve to sto pisete bas korisno pa upijam al dok vam pohvatam imena sve cete se poroditi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 15:38:49
honey bunny
Hehe, naše mame su radile sve u 16, a nisu bile umorne :) Mi smo neka čudna generacija slabića :) I ja sam ti ista takva, umorim se nakon 3 održana časa, a prije trudnoće sam držala i po 8 zaredom i ništa. Doduše kod mene je željezo slabo , pa to izaziva dodatni umor :) Ali navikne se čovjek, i taman što se navikne sve prođe, heheheh
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 15:39:04
palachinken
Mea, draga, ja sam do 12 sedmice bila tako umorna, jedva sam čekala kuću i krevet. A kad ustanem, budem umorna od spavanja. Tamo nekad 15-a sedmica, vrati ti se sva energija, ništa se ne sikiraj
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 15:49:08
Anoniman
Al ste se izmahaaaalaleeeee , jedva vas iscitah, ja sa mojom smizlom gotovo tri sata bila vani, izmori me djete totalno, nego srece naidje ova teta sto ce mi pomagati u kuci pa je uze ona...jooooj miline kad je neko prohoda pa bar jedan krug umjesto mene Idacha sutra mi teta dolazi, njen prvi radni dan . Joj ja imam tako tremu, kao da ja cistim nekome, a ne ona meni . Sporty fino vam dr rekao do pola...ccccc...al si pohlepna , pomisli i na nas sto ne smijemo ni na vrh , a Idacha tebe cu da ubijem kad te vidim, ne vadi nam mast bona
Sto se tice tih uljanih obloga na gospodju ja to ne bih ni pod razno, ulje, uostalom sve masno izaziva gljivice i unistava vaginalnu floru, ali vi kako hocete.
Odoh malo rovas po kuci raskloniti kad sutra dodje teta cistiti da ne bude samo na lijevo krug kad vidi u kakav je haos usla
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 16:00:05
mea29
IZVORNA PORUKA: palachinken
Mea, draga, ja sam do 12 sedmice bila tako umorna, jedva sam čekala kuću i krevet. A kad ustanem, budem umorna od spavanja. Tamo nekad 15-a sedmica, vrati ti se sva energija, ništa se ne sikiraj
upravu si skroz ja ustanem jos gora ali obradovala si me znaci jos par sedmica pa cu biti malo poletnija :) bas se radujem setnjama
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 16:01:23
sweet insanity
Mene polako pocinje sve pomalo bolit, a none mi djeluju sve teze i teze, danas usli u 31. sedmicu tj. kolko znam u 8.mjesec..kazu da sad pocinje to oticanje..dosad nisam primjetila...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 16:04:27
lepetetka
Ćao Da vas lijepo sve pozdravim!!! Evo zaredale trudnice sa vađenjem nalaza pa i ja jutros otišla da svoje uradim .. A onda hodala i hodala...došla kući jeli i opet svi u šetnju....stvarno je divan dan!!!!!! Zato me sada i guzica da oprostite boli od hodanja Jaaaaaaao sinoć sam išla po te uputnice za nalaze i zatekoh ženicu došla da traži uputnicu da radi pregled u bolnici kod doktora po želji...početak joj trudnoće..tek je vrati sestrica kaže ne smiju više davati uputnice za preglede u bolnicama....to valjda da bi žene vodile trudnoću po domovima zdravlja ...ja se zijanila fakat.... Aaaaaaa nek su oni nalijepili plakate da možete birati svog doktora i stomatologa hahahahhahahah nigdje veze....Žena ode preko vrata....pitam se kod kojeg će privatnika završiti???
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 16:40:00
Selma.A.M
Imal iz Tz zenica koje bi s amnom na psihofizicku pripremu na UKC, cekaju da se oformi grupa, ja zvala pa su mi rekli da nazovem opet uskoro da mi daju detalje.
Mogu li i ja '?? Nema veze što ja znam kako ide to,neću ja njima govoriti da sam se već porađala ...Ajde pa javni nam,makar da se podsjetim kako to izgleda četiri godine je dug period,zaboravi se . A ja vas pozdravljam odo lahoraiti gospođu,skinula sam gaćice i obukla dugu suknju i milina,vjetrići pire dole
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 17:01:28
sweet insanity
Javnut cu,reci cu im da nas ima par:) Mene tako bole stomak i ledja,ko da cu dobit,bas sam s eprepala...jesam s eiznervirala,rucak mi propo,tako se nesposobno osjecam,sam bih plakala...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 17:12:53
Gift
meni svaki drugi dan rucak propadne, pa sve radim po 2x, mm mi juce kaze nemoj bona vise eksperimentisat..mislim sama u sebi blago meni kad ti nisi od kuhanja,kakav eksperiment to je sve sto je moja mama normalno pravila, al stu cu ko ja smotana...a sve mi se zivo jede, al ne znam napraviti...valja se praksat ko i sa svime, samo zali boze namirnica
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 17:32:48
Anoniman
Samo se vi smijte, a ja bih plakala Idacha samo ti njih savjetuj kad se porode da navale, pa ce kao i ti drugo odmah, zeno sta bi bilo da nisi smjela u trudnoci, mislim d abi ti troje odjednom napravio
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 17:53:45
tukica
Otpozdravi i sa ove strane Ja mislim da cemo vjeeeeeecno biti trudne.... Nikakvih naznaka, ama da me bar zaziga malo... ali nista... a nadji me na f.b. jasmina jasika jedna jediTA, mislim da nas nema vise ja ne znam dokad cu moci hodati, ledja me ubise, idem ulicom i samo kontam da ce mi ledja prepuci na pola i ostace tiba na jednoj strani, a guza na drugoj
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 18:00:46
tukica
sarah kolac je no comment.... hahahaha ne mozemo svi biti kuhari ali svejedno, dovoljno je sto je cokoladni i sto nekako stoji u tepsiji, pa da se moze jesti... ionako sam ga za svoj ceif napravila da si me samo vidjela na kraju, sva umeljana od glave do stopala, sto zameljan, odjeca zameljana - sve u cokoladi, da sam ga ovdje slala na temu: foto kuhanje, mislili bi da sam ga u mentalnoj ustanovi pravila
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 18:05:00
Amam
IZVORNA PORUKA: gagach
ja sam se danas nahodala ko konj...stvarno pretjerujem...hodala sam od vjecne vatre do alte pa onda na dobrinju autom i onda sam sutala po onom azelu 2 sata...i opeeet nema presvlake za AS u nekoj boji a da nije roza
isto tako bih zamolila ove napaljenuse od trudnjaca kojima je ustvari DOZVOLJEN sex...da se ne hvale jer cu ih izmlatiti sta se folirate ja nisam od jula pa vi vidite
Presvlaku MM kupio na carsiji u onom donjem svijetlo plava
A ovo drugo
IZVORNA PORUKA: sarah
Amam, ja ne stavljam nikakve obloge na gospodju, ali sam cula da je pozeljno masirati medjicu uljima, pa sam pocela ali onoliko koliko mogu dohvatiti, nije lako to izvesti
Pa kako skontah po opisima tebe,mozes ti to jos uvijek dobro dohvatiti Sweety meni je ovaj fin,dosta je slican mom,kod mene nema sa strane ladice,nego ispod 4. Jelena ja nisam znala sta bih s njom od otoka i bola i stavim kantarion,hajde kontam 2 u 1,a znam da moze poremetiti floru . Selma,legendo,jos samo reci da hodas rasirenih nogu . Ja sam isla setat s mm,do sveki,suncala se kod nje na avliji,trbusinu izbacila a bebi godi mu toplota . Sad bih mogla ali zeznut cu se za veceras.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 18:14:54
neda 30
aaaaa keks, šta to bi ???mi smo zaboravili, od augusta je zabrana, al "izdržaće Salko i ovo malko"
Sweety ja bila na vježbama tim na gradini prije desetak dana, bile nas dvije, ova se druga već porodila. Super su . Babica Dana je super . Mislim da vas više od 5 i nemože stati u onu sobu.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.3.2011 18:17:29
animagical
joj mene zaboljela krsta i pri dnu stomaka, boli i steze kod dr trebam tek za sedmicu, prepala se pravo, bas me boli i ziga ispod pupka sta cu? otisla bi ranije kod divanovica al on sad ne radi, strah me da cekam do sutra...gdje bi me primili,ako me ovo ne popusti?