Amam
|
IZVORNA PORUKA: Gemelli Zdravo moje lijepe , nisam vam bila odavno, nisam imala prilike malo sam vas citala vidim sjetile ste me se, bas mi bi drago nesto ja sam vam proslu srijedu isla na kontrolu redovnu i na kontroli mi ustanove skarcen grlic i ostave me da lezim u vojnoj bolnici do juce, posto sam usla u 8. da bi sprijecili prijevremeni i malo pratili stanje, jer bebe me udaraju nisko pa ja iskreno nisam znala reci imam li kontrakcije ili ne, srecom to su fudbaleri, kontrakcija nisam imala et pustili su me juce uz strogo mirovanje ove 4 nedelje, lezanje i setnja samo do wc, ne znam ni ja sama bas sam bila sokrana, kao prvo nikad mi nije mjerena duzina grlica niti sam imala kakvih problema, al eto abd sve ce valjda biti ok, juce na UZ duzina je 22mm i nekakv y oblik, sta to znaci ja nemam pojma, jer otpusno pismo nije bilo spremno, pa nemam dijagnozu napismeno, sutra ce mm oticu po njega uglavnom koliko vidim cini mi se da bebara novih jos nije bilo, nadam se da ste sve ok, nadam se da enci druga dupla mama je ok i da ste naravno sve ostale ok a za animagical idi obavezno, hitan slucaj ce pimiti svuda, bez icega drage moje ako je neko imao slican problem, skracen glic, bas bi bilo lijepo da napise svoja iskustva, ljubim vas puno PS nosim i 100% Zao mi je zbog bolnice,ali nista nije pretesko za nase . Cestitke za i .Drago mi je da si bolje,jos malo igotovo si izdrzala Animagical javi nam se,mi cemo vibrati da sve bude u najboljem redu aBd Sweety,ne bih da te plasim,ali ako imas bolove,javi se,jer kod tebe je i bebi nisko,pa bolje utvrditi da je sve ok.