|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  193 194 [195] 196 197   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
30.3.2011 23:57:07   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: idacha

sporty, nadam se da nije bilo kasnije danas problema i da je sve u najboljem redu...

Nije bilo problema, sve je ok, hvala sto pitasuser posted image user posted image Evo ja taman napravila onaj kolac sa foto kuhinje sa kokosom i cokoladom, pa da vam kako mogu dobaciti koji komaduser posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4851
31.3.2011 0:02:36   
Anoniman
Idacha razumi i ti mamu, kao sto ocekujes da ona razumije tebe, jbga. Ja ne volim ni mama, ni sveki, ni teta, ma ni mm da mi pomaze, volim sve sama, ali jbga kad sam primorana. Zadnje moje usisavanje se svelo na dvije noci i dva dana kontrakcija bez prestanka i suza i suza prolivenih od bolova, tako fino teto dodji ocisti, naplati... jos bas je super zenica, a u komsiluku pa mi moze uvijek preletiti, a stvarno bizarnu cifru trazila, mm govori da joj damo vise, reko cekaj da vidimo kako ce se pokazati, najlakse je nagraditi kasnije.

Sporty super sto je sve ok, rekoh ti ja kad si pohlepna...fino dr rekao do pola user posted image ... Joj taj kolac sa kokosamo i cokoladom sam davno pravila, sad da li sto ja nisam ljubitelj slatko ili sta vec ali meni je taaako bljutavuser posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
  Neposredna veza do poruke: 4852
31.3.2011 0:07:10   
idacha
jelena, svi se zajedno trudimouser posted image user posted image user posted image super za tetu, nadam se da cete svi biti zadovoljni...
sporty, ja ne mogu slatko navece, a danas sam i bez apetita nesto... ali, sutra ce mi garant naumpast, pa eto ja svoj komad ostavljam za sutrauser posted image user posted image user posted image

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4853
31.3.2011 0:10:46   
Skvo RR
vece dame...

Vidim hrana i keks..na tapetu...posebno bi pozdravila sporty...user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4854
31.3.2011 0:12:24   
Anoniman
Jos danas ja govorim njoj kako se rano budi, kad ona meni svako jutro sam ti ja budna od pola sedam muza na posao ispracam, pa ti samo zovi da je ja uzmem i ti naspavaj se...kontam u sebi joj zeno spasila bi me, jer od kako se rodila ne znam jesam li tri puta duze od osam spavala. a gotovo svako jutro od pola pet-do pola sest ona vec na nogama.

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 4855
31.3.2011 0:13:42   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Idacha razumi i ti mamu, kao sto ocekujes da ona razumije tebe, jbga. Ja ne volim ni mama, ni sveki, ni teta, ma ni mm da mi pomaze, volim sve sama, ali jbga kad sam primorana. Zadnje moje usisavanje se svelo na dvije noci i dva dana kontrakcija bez prestanka i suza i suza prolivenih od bolova, tako fino teto dodji ocisti, naplati... jos bas je super zenica, a u komsiluku pa mi moze uvijek preletiti, a stvarno bizarnu cifru trazila, mm govori da joj damo vise, reko cekaj da vidimo kako ce se pokazati, najlakse je nagraditi kasnije.

Sporty super sto je sve ok, rekoh ti ja kad si pohlepna...fino dr rekao do pola user posted image ... Joj taj kolac sa kokosamo i cokoladom sam davno pravila, sad da li sto ja nisam ljubitelj slatko ili sta vec ali meni je taaako bljutavuser posted image

Ma kako cu do pola, jedino da mu ga cap carapuser posted image user posted image user posted image user posted image Ma mora da je to do poze, treba nac neku, u kojoj moze samo do pola, al kojuuser posted image user posted image user posted image Meni je kolac dobar, evo nije se jos ni ohladio, a ja ga tamanim, mozda ne volis takav tip kolaca, al stvarno nije losuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4856
31.3.2011 0:15:02   
idacha
ma, super ce ti doci malko pomoci... ima da se preporodis i taman da napunis baterije za novog clana... zeno, valja nam sve ispocetka, aBd, a jos ni ovo nije kako treba doslo na svoje... hehehehehehe... pjevacemo mi borbene..
Skvo, vece i tebi, draga..
a, ti sa seksipila ovamo... hehehhe... jesi nasla gdje ces pomenuti keksuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4857
31.3.2011 0:16:32   
idacha
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Ma kako cu do pola, jedino da mu ga cap carapuser posted image user posted image user posted image user posted image Ma mora da je to do poze, treba nac neku, u kojoj moze samo do pola, al kojuuser posted image user posted image user posted image Meni je kolac dobar, evo nije se jos ni ohladio, a ja ga tamanim, mozda ne volis takav tip kolaca, al stvarno nije losuser posted image

jooooooooooooj, kad ne crkohuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4858
31.3.2011 0:16:52   
Skvo RR
Hahhaa...sta ima veze...ima i keksa pp.user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4859
31.3.2011 0:18:23   
idacha
ma, meni nema nikakve veze.. meni ne skodi keks i ovako i onakouser posted image user posted image user posted image user posted image
ali muku mucimo sa ovima kojima je zabranjeno slatko....
opasan teren user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 4860
31.3.2011 0:18:31   
Amam
Jelena bolje jasta,i mislim da su mi gljive  porasle,jer me "svrbucka" pomalo user posted image .
Hehe,meni bas drago da ces imati pomoc oko aktivne Anuske user posted image .

Tukica,meni je tako dr,upropastio 2 dana,jer nije htjeo da me primi,kao bolovanje moze cekati ima puno pac.,i kad sam otisla nije mi htjeo pokrit doznakama jer Bogati mora pisati datum koji je taj dan i bio,sreca pa imam sefa ok.

Eh zene drage mene krsta pocese boljeti user posted image ali pravo ono,k'o pred mens.-rasklapajuci bol,samo jod da i stomak iii... user posted image ,mozda sam puno hodala
Laku noc i miran san

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 4861
31.3.2011 0:21:13   
Anoniman
Sporty s boka draga, s boka user posted image , nije valjda ja da te ucim 'vako mlada i neiskusna user posted image , ali manite se zene sexa inace cu traziti srecka stojkovica, inace to je poklon od moje sestre meni na naselje kad sam se odvojila od roditelja i dok sam cura bila user posted image . Nije valjda dosao vakat da ga otpakujem user posted image , vidis njega mozes i do pola user posted image ...

Joj sporti imam ideju, zavezi mu kakvu masnicu na pola, pa nek ga stavi do masnice user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 4862
31.3.2011 0:22:58   
idacha
de da malo uozbiljimo temu, red je :)

da vas pitam, jel vas kosti od gospodje bole?
mene su i sa imranom bolile, a evo i sada rasturaju uzasno.. sa imranom se u devetom nisam mogla okrenuti sa jedne na dr stranu koliko su me bolile...
evo i sada... bas ruzna bol... kad god pomjerim noge, i pri najmanjem pokretu bole kosti...

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 4863
31.3.2011 0:23:55   
idacha

Sporty s boka draga, s boka user posted image , nije valjda ja da te ucim 'vako mlada i neiskusna user posted image , ali manite se zene sexa inace cu traziti srecka stojkovica, inace to je poklon od moje sestre meni na naselje kad sam se odvojila od roditelja i dok sam cura bila user posted image . Nije valjda dosao vakat da ga otpakujem user posted image , vidis njega mozes i do pola user posted image ...

Joj sporti imam ideju, zavezi mu kakvu masnicu na pola, pa nek ga stavi do masnice user posted image

joj, kraljiceeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4864
31.3.2011 0:24:34   
Anoniman
Idacha kao prvo gospodja ili ti gospodjica nema kosti vec misice i vezivna tkiva user posted image , ali zato kosti oko gospodje su me boljele i imala sam osjecaj da cu se raspasti, da sve skripi, ali to tek od kraja osmog mjeseca, nije prije.

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 4865
31.3.2011 0:25:46   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Hahhaa...sta ima veze...ima i keksa pp.user posted image user posted image user posted image

Ma briga me za keks, ja sebi napravila tortuuser posted image Pa nek i on jede kad dode s poslauser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 4866
31.3.2011 0:25:57   
tukica
Mislim stvarno da mi je najgore od svega u ovoj mojoj trudnoci upravo to hodaranje i objasnjavanje sta mi treba, ko mi treba i sl. Hajd sto smo mi zbunjene - pogotovo prvorotkinje oko tih papira, nalaza i sl, nego sto i dr. znaju ukakiti, pa onda deveraj i oko njihovih gresaka... deset ociju otvorenih kad ides kod dr... spremi sebe, spremi pitanja, spremi zivce, a i vrijeme i to je jedna velika misija... uvijek kad dodjem kuci ili dodjem preplasena ili zbunjena ili ljuta... kad dodje vrijeme da idem kod dr. samo se pitam sta ce me i ko potrefiti... 

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 4867
31.3.2011 0:27:15   
idacha
ma, moja je gospodja prava, kakva gospodjicauser posted image
uh, bas gadno boli...
sada me sve tegobe ranije salijecu, nego u prosloj trudnoci...
ovako mi je sve bilo tamo krajem osmog mj, a sada tek sto sam usla u 7mi...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4868
31.3.2011 0:28:45   
sporty mamaa

E vidis prosli put je bilo s boka i sve je bilo ok, al meni nesto nije omiljena pozauser posted image user posted image A i ja sad izvoljevamuser posted image user posted image A ta ti nije losa, al bolje mozda durex prsten, nego masnicuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4869
31.3.2011 0:30:50   
Anoniman
Idacha hoce to sa godinama user posted image

Ma sporty moze prsten, pao mi je na pamet, jos ima i onaj sa jezikom...cccc...sram me bilo, ali bojim se napalices se vise pa i prsten pokidati, ovako masnica romanticnija user posted image

Neposredna veza do poruke: 4870
31.3.2011 0:32:59   
idacha
jooj, jeste opicene, majke mi.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4871
31.3.2011 0:35:50   
Anoniman
Lako je tebi koja smijes cijelog, sporty do pola, ja ni malo...lako ti se smijati nasim uspaljenickim mukama user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 4872
31.3.2011 0:39:05   
idacha
pa, zao mi vas je, majke mi...
ja sam prosli put ostala uskracena od 6og mjeseca, tako da znam kako vam je... suosjecam..
mislicu na vas i za vikend..., hahahahahahahahahahahahaha....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4873
31.3.2011 0:44:06   
Anoniman
Idacha bes ti taj keks (da oproste ove fine trudnice) ako ces misliti i nabrajati nas u mislima, onda bolji ovaj moj...tj nikakav... idem ja kod dr jos malo ima ja nju da pitam je li moze i kod mene do pola, kako kod sporty moze ili da odem do njenog doktora user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 4874
31.3.2011 0:49:05   
idacha
hehehehehehe, jesi luuuuuuuuuuuuda 100%user posted image user posted image user posted image user posted image
sutra, kada ostale trudnice vide sve ove prepiske, ima da polude isto :)

eh, cemu je vakat tome je i vrijeme, pa odoh ja u krevet polako... samaaaaaaaa... :) ni srecka stojkovica ni mma, ali nema veze...
bas sam se slatko ismijala... :)
cujemo seeeeeeeeee
lijepe i mirne snove vam zelimuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  193 194 [195] 196 197   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  193 194 [195] 196 197   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *