|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  168 169 [170] 171 172   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
22.3.2011 22:36:05   
entinte
IZVORNA PORUKA: idacha

entite, kako ste nam vi?

moj bebi se pravo uzjogunio u posljednjih par dana.. haos pravi u stomaku, svi mi se smiju koji su malko duze samnom.. stomak samo igrauser posted image user posted image user posted image

ja dobro hvala Bogu jedino sto me zivu izgura ovaj malac cim sjednem i to stalno na istom mjestu... nekad imam osjecaj da ce me probiti... tjesno mu jeeeeeee user posted image  kako ti deveras draga?

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4226
22.3.2011 22:41:32   
sweet insanity

sweet, vidim ti muku mucis sa mokrenjem... mozda samo bebi pritiska, ali eto nije na odmet provjeriti malo nalaze... kako si nam inace? moramo se cuti za kaficu ovih dana... kiss

moj bebi se pravo uzjogunio u posljednjih par dana.. haos pravi u stomaku, svi mi se smiju koji su malko duze samnom.. stomak samo igrauser posted image user posted image user posted image

Bit ce da ona pritisceuser posted image Inace je OK, i moja se uznemirila ko i tvoj bebach, sinoc me probudila, tak me udarila da sam bukvalno skočila al sve mi je to simpatično, citav dan se vrti, sada se evo kao malo smirilauser posted image A za kaficu se cujemo svakako, ja sam free pa ti javni kad budes za, kissy!

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4227
22.3.2011 22:52:13   
idacha
entinte, i tebi se blizi polako.... sad tek skuzih da ti je 37ma sedmica, mashallah... kad ono tebi termin pada? ja deveram kako moramuser posted image user posted image user posted image user posted image ko me pita, bona... sto jelena kaze, da mi je prespavati naredna 3 mjeseca do poroda...
sweet, neka, neka, neka lopuzica samo udara.. vidis kako diktira dok je jos u stomakuuser posted image user posted image user posted image kakve su reakcije na bodice? svidjaju li se tm? joj, sada slijedi najsladje, kupovina stvarcica... jos posebno za djevojciceuser posted image user posted image user posted image nema cega nema...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 4228
22.3.2011 22:55:43   
Anoniman
Idachaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , joj jedva cekam kad cete nam doci, ali stvarnooooo.
Anuska je malo bolje, malo slini, malo kasljuca, ali vrlo malo pa ja to narodnim lijekovima lijecim, temperatura 37,3 maloprije bila, bitno da nije veca, jer uvece joj je uvijek bila od 39 pa nadalje.
Ja slinim boze nedaj, sva sam pih, ali proci ce samo da Anci ozdravi user posted image

Kako nam je Imi? Ljubi ga od nas i pomilki Tarikauser posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 4229
22.3.2011 22:57:44   
entinte
entinte, i tebi se blizi polako.... sad tek skuzih da ti je 37ma sedmica, mashallah... kad ono tebi termin pada? ja deveram kako moramuser posted image user posted image user posted image user posted image ko me pita, bona... sto jelena kaze, da mi je prespavati naredna 3 mjeseca do poroda...

meni termin 16. aprila aBd ali najvjerovatnije je da cu ranije user posted image  joj kad zaredamo sad ima nas kamara user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4230
22.3.2011 22:59:56   
Anoniman
Idacha ja ne odgovorih ti u potpunosti user posted image , posenilila sam nacisto user posted image
Prestala sam sa dobrostanom i utrogestanom u subotu, nastavila sa apaurinom 3 puta na dan, kontrakcija ima, ali podnosljivo je, ganjam mm ili zaovu da ranije zavrse sa poslom pa da mi pricuvaju anusku da odem na kontrolu.

(odgovor članu entinte)
  Neposredna veza do poruke: 4231
22.3.2011 23:02:35   
sweet insanity

sweet, neka, neka, neka lopuzica samo udara.. vidis kako diktira dok je jos u stomakuuser posted image user posted image user posted image kakve su reakcije na bodice? svidjaju li se tm? joj, sada slijedi najsladje, kupovina stvarcica... jos posebno za djevojciceuser posted image user posted image user posted image nema cega nema...

Naravno da mu se svidjaju, isla sam i u Bingo pa samopet nakupovala stvarcicauser posted image A dobili smo dvoje nove cipelice male skroz, oboje smo se istopili kako je sve minijaturnouser posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4232
22.3.2011 23:03:56   
idacha
Jelenaaaaaa, Uh, hvala Bogu dragom pa prolazi temperatura.... saljemo milion poljubaca ancici... bas mi je drago sto je bolje, Bogami mi laknu... i mi jedva cekamo da dodjemo... mozda sljedece nedjelje, ako nas posluzi vrijeme... javicemo se svakako..
kako si nam ti? kako bebi u stomki???? kako teraije? jesi li prestala sa ONIM tabletama?

entinte, user posted image user posted image user posted image user posted image primakloooo.... oj, sjetim se sebe u 9om mjesecu sa imranom kad sam bila trudna.. uh.. sve sam govorila da mi je da se sutra porodim, ne mogu vise i fakat sam bila ubijedjena da cu prije termina... kad ono 2 dana prije termina i to nazoruser posted image
tezak je 9ti mjesec nema sta... sretno, draga, kad god da bebi poleti u mamin zagrljaj..
razmisljas li o porodu? jel te hvata trema, strah?

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 4233
22.3.2011 23:06:23   
idacha
cuvam ja ancicu cim dodjemuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja idem na pregled tek za dvije sedmice..  tada cu aBd vec biti 7mi mjesec... leti vrijeme, i hvala Bogu na tome.. bas sto kazes, da mi je prespavati do poroda...
drago mi je da dobro podnosis promjenu terapije i da kontrakcije nisu toliko jake...

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4234
22.3.2011 23:09:39   
sweet insanity
I ja trebam na pregled za dvije sedmice, samo sto bih ja tada trebala aBd uci u 8. ili biti pred sma ulazak u 8. user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4235
22.3.2011 23:12:46   
idacha
hehehehe...mozda se sretnemo kod blitvickeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 4236
22.3.2011 23:12:56   
Amam
Palachinken,zeno slatka user posted image ,gosti su krajnje uvidjavni,ali imaju zvrkicu koju niko ne moze stici user posted image .
Sanela.asja zao mi je zbog tm,ali dobro je opet prosao hB.
Mersiha,ko ljutio??user posted image
Gagach,to bebi nece da ga uznemiravaju,bice dobro aBd
Jelena,drago mi je da je Ana bolje,a i meni nos slini i promukla sam,sinusi,nadam se da ce proci do poroda,tj da ce porod pricekati da prodje
Stefania,javis nam se sutra s izvjestajem
Idacha,sweet,entinte  vidim i vase bebe aktivne pravo,ja isto imam akrobatu i dan i noc user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 4237
23.3.2011 7:47:02   
mersiha 77
user posted image user posted image juro zenice

ma joj Amam nije me niko naljutio nego se tako eto osjecala a stomak me bolio toliko sve do sinoc

a onda mi mm napravio caj od kamilice i poslje sam zaspala i samo jednom sam isla u wc.

Evo kafice pa hajte na mahalanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eto nadam se da ima za sveuser posted image

Sanela drago mi je da je sve sa tm hvala bogu dobro proslo.

Novi kolacici dobro dosli

Ostale user posted image  imate veliko user posted image user posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 4238
23.3.2011 7:56:55   
entinte
entinte, user posted image user posted image user posted image user posted image primakloooo.... oj, sjetim se sebe u 9om mjesecu sa imranom kad sam bila trudna.. uh.. sve sam govorila da mi je da se sutra porodim, ne mogu vise i fakat sam bila ubijedjena da cu prije termina... kad ono 2 dana prije termina i to nazoruser posted image
tezak je 9ti mjesec nema sta... sretno, draga, kad god da bebi poleti u mamin zagrljaj..
razmisljas li o porodu? jel te hvata trema, strah?

pravo da ti kazem i ne razmisljam o tome narocito kako se blizi jos ako bude na CR onda ce mi jedino biti gadno toliko biti u bolnici... odavno ti ja ovdje kukam zbog CR jer se bebica nije okrenula... tako da sebe pripremam za CR koji se prespava... a sto se tice trudnoce cak ni sad u 9. mj nemam nikakvih muka...hvala Bogu prezadovoljna sam svojom trudnocom. Nadam se da ce i kasnije sve tako jednostavno biti user posted image user posted image user posted image    

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4239
23.3.2011 7:58:22   
entinte
Mersiha draga moja hvala na kafici user posted image  taman da me malo razbudi...
kako si mi ti danas?

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 4240
23.3.2011 8:04:57   
mersiha 77
ma nisam bas najbolje kazem nesto me stomak boli

nekad me zaboli da jecim,mozda sam se prehladila jer nepodnosim ni papuce

ma neka me vrucina uhvati na momente me oblije znoj svu,ja neznam imate li vi ijedna ovakvih problema?

entinte kakosi mi ti?user posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 4241
23.3.2011 8:08:45   
entinte
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

ma nisam bas najbolje kazem nesto me stomak boli

nekad me zaboli da jecim,mozda sam se prehladila jer nepodnosim ni papuce

ma neka me vrucina uhvati na momente me oblije znoj svu,ja neznam imate li vi ijedna ovakvih problema?

entinte kakosi mi ti?user posted image

ja nemam tako da ti nemam pojma o tome ali se nadam da ce te to uskoro popustiti... odmaraj...
ja sam ti ko rahat lokum...nista mi ne fali, cekam dr da mi da termin da odem na kontrolu i nacekah se dobro user posted image  spavam ko top, ne budim se... ma za pozeliti...

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 4242
23.3.2011 8:16:20   
neda 30
Jutro user posted image male i velike user posted image
Mersiha hvala na kafi jutros, baš si poranila i bila vrijedna user posted image user posted image
Entinte, sve za 5 kod tebeuser posted image user posted image user posted image .
Ja se isto dobro osjećam, s obzirom na 9. mjesecuser posted image user posted image
Navijam da nam tako bude dok se ne porodimouser posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 4243
23.3.2011 8:18:26   
entinte
IZVORNA PORUKA: neda 30

Hoce ako Bog da, treba biti optimista u životu... user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 4244
23.3.2011 8:21:50   
neda 30
IZVORNA PORUKA: entinte

IZVORNA PORUKA: neda 30

Hoce ako Bog da, treba biti optimista u životu... user posted image user posted image user posted image  
[/quser posted image
Uvijek, user posted image

< Poruku je uredio neda 30 -- 23.3.2011 8:22:45 >

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 4245
23.3.2011 8:30:51   
entinte
a gdje su nam ostale zeneeeee user posted image

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 4246
23.3.2011 8:43:44   
neda 30
Izgleda još spavaju....
Evo pojačavam Mersihinu kafu, da ih razbudimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 4247
23.3.2011 8:44:52   
mersiha 77
joj ja sam vam na temi svekrva-sve kriva!

zato me nema,koji smijeh pronadjite pa cete vidjeti

ima zalosnih a ima i smijesnih situacija.user posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 4248
23.3.2011 8:45:17   
palachinken
Evo mene, Mersiha ja cu jedno 7 kafa jutros, nikako da progledam.
Sinoć sam se rastužila, na TV gledam, neko ubacio cukicu u ledenu rijeku Bosnu, da se osveti ovim ljubiteljima životinja!?!?!??  ja stvarno ne mogu da vjerujem kako poremećenih ljudskih umova ima. A pride je lokalna TV sve to snimala i dala mu medijski prostor. Nevjerovatno!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 4249
23.3.2011 9:17:29   
belmica
dobro jutro!
evo gledam rezultate biohemijske analize
sedimentacija mi 30 !!! meni to zvuci puno, a evo citam da je normalno da bude povecana u trudnoći user posted image
kako je kod vas?

Azra ...prva ljubav moja 18.11.2008.g.
druga ljubav akobogda uskoro stiže .... termin 04.07.2011.g

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 4250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  168 169 [170] 171 172   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  168 169 [170] 171 172   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *