sporty mamaa
|
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: mersiha 77 IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: sporty mamaa Dobro jutro svima, ja vas ne mogu jos sve pohvatat po nickovima Neke sam zapamtila, neke ne ali nisam jos za nabrajanja Kod nas u Mo jako lijep dan, konacno je i ova bura popustila, ja i moja smizla spavale ravno do 11h pa se sad spremamo za malu setnju, steta bit u kuci po ovakvom vremenu. Nove(prvo tromjesecje javite se malo cesce da izmjenjujemo iskustva, da si malo kukamo, meni najgore pada jos uvijek ovaj bljak okus u ustima i kako raste maternica osjecam lagani pritisak posebno kad ustajem i sjedam. Nekad me malo i ziga skroz podno stomaka, bit ce da sam prehladila malo mokracne kanale, ovih dana se moram nakanit izvadit nalaze.... Mene je inace i u prvoj trudnoci znao boliti stomak, ali me ginic uvjeravao da maternica raste i da je to sve normalno, pa sam sad mirnija. A i bila sam prosli tj. na pregledu i rekao je da je sve ok. Sve Vas pozdravljam i zelim vam ugodan dan Nije problem,ja cu da se zalim kol'ko hoces. Fakat mi nije dobro.Prvi simptom trudnoce je bila (nesvjestica) ,stalno osjecam neki pritisak u glavi,ocni pritisak me takodje zeza,a od juce su pocele i mucnine. U jutro ustanem ko mrtav konj,nije mi ni do cega.Mrzim ovaj dio trudnoce,jedva ceka da prodje.(bar se nadam da ce proci ). Ne znam da li da idem ginekoligu ili da jos malo pricekam.Radobih izbjegla onaj ultrazvuk sto unutra cacka s njim. Ne znam ni koja mi je sedmica,nista ne znam,cak ni kad sam zadnji put imala menstruaciju,znam da je bilo negdje polovinom februara ali ne znam tacno. Sto se ja naprica. Cestitke drage moje trudnjace(novi kolacici) ja vas obadvije poznajem sa teme SVEKRVA-SVE KRIVA!hihihihihiii DOBRO DOSLE NOVE Ja se nisam zalila na svoju svek,moja je podnosljiva. Da nema 140 kg mogla bih je na glavi nosit to malo vreman koliko zajedno provedemo. Ovo boldirano se i meni ponekad desi, ali nadajmo se da ce proci uskoro. Joj nasmija me s ovim nista ne znam Idi bona saznaj , evo ja sam 14. tjedan a jos mi cacka dole s onim ultrazvukom, kaze bolje se vidi, nadam se da ce za mj.dana raditi stomacni ultrazvuk, dosadio ovaj Kaze mm, a kako to, rekao ti da je keks zabranjen, a on ti smije cackati s tim dole to nije posteno A nisam se ja zalila na temi svekrve majke mi, moja je isto podnosljiva, nekad me kao i svako izbaci iz takta al u biti je dobra zena Ja sam se danas bas isforsirala, a moram mirovat, cijeli dan negdje, te vani, te u zubara, te malu vodila u igraonicu.... Dosla kuci malo me pocelo zigat i boluckat na lijevoj strani. Moram se malo odmorit.... Kako ste vi danas provele dan, udaraju li bebice???
|